Bewoners van Erdöcsinad (Roemenië) blij met voetbalkleding

Afdrukken
PDF

voetbalkleding romenieBeste NBSVV,

Graag willen wij u namens de bewoners van Erdöcsinad in Roemenië heel hartelijk bedanken voor de voetbalkleding. Ze waren er heel blij mee zeker omdat er vanuit de Europese Unie sinds kort een mooi voetbalveld is gerealiseerd. Bijgaand een foto van enkele jongens van het dorp. Vanwege de vakantie tijd heeft het iets langer geduurd maar we willen toch zeker laten weten dat het erg is gewaardeerd.

Een sportieve groet vanuit Erdöcsinad.

Met vriendelijke groeten,

Kees en Janneke de Graaf

AddThis Social Bookmark Button

Sponsor wedstrijdbal bij thuiswedstrijden van NBSVV

Afdrukken
PDF

balsponsor

Datum  Tegenstander 
23/09/2017 GHVV '13 
14/10/2017  SV Charlois 
21/10/217 Pernis 
04/11/2017 DRL
25/11/2017 FC Binnenmaas
09/12/2017 NSVV
27/01/2018 Rockanje
17/02/2018 Zinkwegse Boys
17/03/2018 's-Gravendeel
31/03/2018 Botlek
07/04/2018 Rijnmond HS
21/04/2018 IJVV de Zwervers
19/05/2017 Rozenburg

Geachte sponsor,

Hierbij treft u het overzicht met de thuiswedstrijden van NBSVV.
U heeft, net als vorig seizoen, als eerste de mogelijkheid een wedstrijd te kiezen waarvan u de wedstrijdbal wilt sponsoren.

Omdat er wellicht meerdere gegadigden zijn per thuiswedstrijd, vragen wij u 3 wedstrijden te selecteren. Mochten er dubbelingen zijn, dan kunnen wij u altijd indelen bij een andere thuiswedstrijd van NBSVV.

Kosten per bal bedragen € 75,00 (mag uiteraard meer).

Wat krijgt u er voor terug:
* Gratis toegang tot de wedstrijd
* Naamsvermelding op de website van NBSVV, plus een uitgebreid stukje op de site waar wij uw bedrijven presenteren en wat u persoonlijk voor NBSVV betekent
* Naamsvermelding tijdens de wedstrijddag
* De wedstrijdbal zal voorafgaande aan de wedstrijd op een sokkel worden geplaatst op ons hoofdveld. Onze huisfotograaf zal van u, samen met de bal een foto maken (indien gewenst)
* Na afloop van de wedstrijd krijgt u de aanvoerdersband als aandenken met de vermelding van de wedstrijd die u gesponsord heeft (incl. logo van NBSVV + tegenstander)

Interesse in een bal?
Heeft u interesse om een wedstrijdbal te sponseren, dan vragen wij u om 3 wedstrijden te selecteren. Wij zullen u "aanvinken" bij de door u aangegeven wedstrijd. Dit zal altijd uw eerste voorkeurswedstrijd zijn. Mochten er meer gegadigden zijn, dan pakken wij uw 2e of 3e keuze.

Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Sponsorcommissie NBSVV
Patrick Visser
Stefan van Alphen
Wim van der Heijden

Datum  Tegenstander  Voorkeur 1 Voorkeur 2 Voorkeur 3
23/09/2017 GHVV '13       
14/10/2017  SV Charlois       
21/10/217 Pernis       
04/11/2017 DRL      
25/11/2017 FC Binnenmaas      
09/12/2017 NSVV      
27/01/2018 Rockanje      
17/02/2018 Zinkwegse Boys      
17/03/2018 's-Gravendeel      
31/03/2018 Botlek      
07/04/2018 Rijnmond HS      
21/04/2018 IJVV de Zwervers      
19/05/2017 Rozenburg      

 

Bedrijfsnaam                                                                           
Naam   
Adres   
Postcode   
Woonplaats  
E-mail  
Telefoonnummer  
Opmerkingen  

U kunt het inschrijfformulier per e-mail versturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

AddThis Social Bookmark Button

26/8: 2e klusdag 2017

Afdrukken
PDF

klusdagOp zaterdag 17 juni jl. is er door een aantal leden hard gewerkt om "ons" sportpark weer een flinke opknapbeurt te geven. Echter, zijn er nog diverse taken blijven liggen en hebben we meer mensen nodig om het sportpark goed te kunnen onderhouden. Daarom organiseren we op zaterdag 26 augustus (van 09:30 tot 12:30 uur) opnieuw een klusdag om deze taken uit te voeren en er voor te zorgen dat ons sportpark weer klaar is voor het nieuwe seizoen!

Hierbij dan ook het verzoek om wat tijd vrij te maken en je steentje bij te dragen aan deze klussendag. Jouw inzet op de klusdag wordt erg gewaardeerd en zal tevens worden aangemerkt als vrijwilligerstaak. De uren die worden besteed op de klusdag zullen dus in mindering worden gebracht op de vrijwilligerswerkverplichting die wij allemaal hebben.

Het uitvoeren van vrijwilligerstaken is al onderdeel van het lidmaatschap van onze mooie club. Met ingang van seizoen 2017/2018 zal de uitvoering van het beleid er wel iets anders uit gaan zien. Belangrijkste wijziging betreft het vooraf incasseren van de vrijwilligersbijdrage en het gebruik van een strippenkaart voor het administreren van de uitvoering. Als de vrijwilligersverplichting is voldoen, wordt de bijdrage teruggestort. Binnenkort zal er een brief worden verstuurd waarin verder vermeld staat hoe dit in zijn werk zal gaan.

Wij hopen dat er nog een gaatje is in de agenda en we met elkaar het sportpark gereed maken voor weer een mooi seizoen. Graag vooraf even aangeven of je aanwezig bent bij de klusdag door een mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Met sportieve groet,

De vrijwilligerscommissie en het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

Nieuwe staffel gele kaarten

Afdrukken
PDF

gele kaartVanaf komend seizoen is er bij het registreren van waarschuwingen een onderverdeling in drie categorieën:

 

 

  1. Registraties uit competitiewedstrijden (inclusief beslissingswedstrijden voor promotie, degradatie of periodekampioenschap en kampioenswedstrijden); 
  2. Registraties uit bekerwedstrijden; 
  3. Registraties uit promotie- en degradatiewedstrijden/play-offs. 


Staffel waarschuwingen reguliere competitie

Aantal registraties

Aantal wedstrijden uitsluiting 

en vervolgens steeds 1.
Iedere vijfde, zevende, negende en volgende registratie die een speler krijgt, betekent uitsluiting voor de eerstvolgende competitiewedstrijd of daarmee samenhangende wedstrijd voor deze speler. Deze speler is dus niet uitgesloten voor bekerwedstrijden.

Staffel waarschuwingen bekercompetitie

Aantal registraties

Aantal wedstrijden uitsluiting

en vervolgens steeds 1.
Iedere tweede, vierde en volgende registratie die een speler krijgt, betekent uitsluiting voor de eerstvolgende bekerwedstrijd voor deze speler. Deze speler is dus niet uitgesloten voor competitiewedstrijden of daarmee samenhangende wedstrijden.

Staffel waarschuwingen promotie- of degradatiewedstrijden

Aantal registraties

Aantal wedstrijden uitsluiting

en vervolgens steeds 1.
Iedere tweede, vierde en volgende registratie die een speler krijgt, betekent uitsluiting voor de eerstvolgende competitiewedstrijd of daarmee samenhangende wedstrijd voor deze speler. Deze speler is dus niet uitgesloten voor een bekerwedstrijden.

Twee gele kaarten in één wedstrijd
Wanneer een speler twee gele kaarten krijgt in een competitiewedstrijd of daarmee samenhangende wedstrijd heeft dit tot gevolg dat de speler is uitgesloten van deelname aan competitiewedstrijden en daarmee samenhangende wedstrijden totdat zijn team de eerstvolgende competitiewedstrijd of daarmee samenhangende wedstrijd heeft gespeeld. Deze speler is dus niet uitgesloten voor bekerwedstrijden.
Wanneer een speler twee gele kaarten krijgt in een bekerwedstrijd heeft dit tot gevolg dat de speler is uitgesloten van deelname aan bekerwedstrijden totdat zijn team de eerstvolgende bekerwedstrijd heeft gespeeld. Deze speler is dus niet uitgesloten voor competitiewedstrijden of daarmee samenhangende wedstrijden.

Gewijzigde directe rode kaartregeling
Een speler of wisselspeler die voor, tijdens of na een competitiewedstrijd of daarmee samenhangende wedstrijd door de scheidsrechter is bestraft met een directe rode kaart, is voor geen enkel team speelgerechtigd om uit te komen in competitiewedstrijden en daarmee samenhangende wedstrijden tot en met de dag waarop zijn team de eerstvolgende competitiewedstrijd of daarmee samenhangende wedstrijd heeft gespeeld. Dit geldt niet wanneer de aanklager amateurvoetbal de tuchtzaak seponeert of de tuchtcommissie of commissie van beroep de speler vrijspreekt.
Een speler of wisselspeler die voor, tijdens of na een bekerwedstrijd door de scheidsrechter is bestraft met een directe rode kaart, is voor geen enkel team speelgerechtigd om uit te komen in bekerwedstrijden tot en met de dag waarop zijn team de eerstvolgende bekerwedstrijd heeft gespeeld. Dit geldt niet wanneer de aanklager amateurvoetbal de tuchtzaak seponeert of de tuchtcommissie of commissie van beroep de speler vrijspreekt.

Reikwijdte uitsluitingen
Uitsluitingen die worden opgelegd als gevolg van overtredingen in het veldvoetbal zijn niet van toepassing op zaalvoetbal en omgekeerd, tenzij het tuchtrechtelijk orgaan gelet op de ernst van de overtreding anders beslist.
Uitsluitingen die worden opgelegd naar aanleiding van overtredingen in competitiewedstrijden of met de competitie samenhangende wedstrijden zijn niet van toepassing op bekerwedstrijden en omgekeerd, tenzij het tuchtrechtelijk orgaan gelet op de ernst van de overtreding anders beslist.
De tuchtrechtelijke organen zijn de aanklager, de tuchtcommissie en de commissie van beroep.

Wat zijn met de competitie samenhangende wedstrijden?
Een met de competitie samenhangende wedstrijd is een promotie- en degradatiewedstrijd/play-offs, maar bijvoorbeeld ook een beslissingswedstrijd voor promotie, degradatie of periodekampioenschap en een kampioenswedstrijd.Bij vragen kan er contact worden opgenomen met de collega’s van de afdeling tuchtzaken van het steunpunt/bondsbureau.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

AddThis Social Bookmark Button

Voorbereiding NBSVV seizoen 2017/2018

Afdrukken
PDF

voorbereiding 2017 18

AddThis Social Bookmark Button

Dorpsbootcamp met Jong Korendijk

Afdrukken
PDF

bootcampDurf je de uitdaging van een Bootcamp aan? In samenwerking met Nick en Mark van Jong Korendijk organiseren we een sportieve en leuke avond voor iedereen op sportpark "De Kreek". Van 11-88 jaar. Kom ook!

Facebookevent is te vinden op: https://www.facebook.com/events/106297246636692/

AddThis Social Bookmark Button

Ben Steijn nieuwe trainer NBSVV 2

Afdrukken
PDF

ben steijnNBSVV heeft een nieuwe trainer voor het 2e. Zijn naam is Ben Steijn.

Ben heeft gevoetbald bij Vredenburch in Rijswijk waar hij 300 wedstrijden in zondag 1 heeft gespeeld en 50 wedstrijden in zaterdag 1 met promotie naar de 1e klasse. Hierna heeft hij nog 2 seizoenen in Leidschendam en 1 seizoen bij Calgary Cougars gevoetbald.Na zijn voetbalcarrière is hij als trainer aan de slag gegaan en heeft TC3 gehaald. Hij heeft vervolgens de jeugd, de dames, het 2e van Vredenburch en het 3e bij GDA in Loosduinen getraind. Als hoofdtrainer heeft hij bij JuVentas in Rijswijk gewerkt.

Ben is verhuisd naar Klaaswaal en heeft er erg veel zin in om bij NBSVV aan de slag te gaan.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100