AD: 'Nederlaag NBSVV'

Afdrukken
PDF

adVoor de vierde keer dit seizoen is NBSVV tegen een nederlaag aangelopen. Dit keer was Hekelingen met 4-0 te sterk voor de ploeg van trainer Louis Jacobs. De Nieuw-Beijerlanders speelden tot nu toe slechts een keer gelijk. NBSVV, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de derde klasse, bungelt daardoor samen met nog twee andere ploegen met slechts één punt onderaan in de vierde klasse G.

Bron: AD 29-10

AddThis Social Bookmark Button

3/11: Klussendag NBSVV

Afdrukken
PDF

klussendagBeste leden en ouders van leden,

Zoals aangegeven in een eerdere brief zullen de vrijwilligerstaken dit jaar op een andere manier invulling krijgen. Elke eerst zaterdag van de nieuwe maand kan er geklust worden bij NBSVV. Zaterdag 3 november is er weer een klussenochtend bij NBSVV van 9:00-13:00 uur. De volgende werkzaamheden staan gepland:

 • Enkele reclameborden van de serre draaien
 • Aanvegen van het pad rondom de kleedkamers/onkruid wieden
 • Snoeiwerkzaamheden aan de haag bij de achterdeur van de kantine
 • Buitenlamp monteren bij lege fust opslag
 • Buitenlamp nakijken bij uitgang kleedkamer
 • Deuren in de kantine schoonmaken
 • Verwarmingsradiatoren in de kantine schoonmaken
 • Ramen en kozijnen schoonmaken van de plaza

Ook zal er deze ochtend een PLUS Vespa aanwezig zijn bij NBSVV om mensen te laten proeven en zien wat we straks kunnen verwachten in de vernieuwde Plus supermarkt. Kortom kom gezellig langs voor een lekker hapje tijdens de kluswerkzaamheden.

Mocht u graag willen komen helpen op zaterdag 3 november van 9:00-13:00 uur, kunt u dit laten weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . U kunt zich dan melden bij Jan Letterman. Wij houden de uren bij die u heeft gemaakt en na 8 uur werkzaamheden zullen wij de vrijwilligersbijdrage terug op uw rekening storten.

Met vriendelijke groet;

Diana de Ronde
Christa Donsen
Vrijwilligerscommissie NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Uitnodiging ledenvergadering - Statutenwijziging

Afdrukken
PDF

ledenvergaderingAan alle leden van NBSVV,

Deze week ontvangt u een persoonlijke uitnodiging voor de algemene ledenvergadering op vrijdag 2 november 2018 aanvang 20:00 uur.
Op deze vergadering wordt een voorstel gedaan voor het wijzigen van de statuten van de vereniging.
De agenda ziet er als volgt uit:

 1. Opening
 2. Voorstel statutenwijziging
 3. Sluiting

Het voorstel ligt vanaf 16 oktober voor alle leden ter inzage in de bestuurskamer en is op de site te vinden via deze link. Op verzoek kan een afschrift toegezonden worden, stuur hiervoor een mail naar de secretaris van de vereniging Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

De voorgestelde wijzigingen hebben reeds de goedkeuring van de KNVB gekregen.

Op de vergadering moet de goedkeuring van de leden gevraagd worden volgens de nu geldende statuten (terug te vinden op de site van NBSVV onder Clubinfo).
Dit betekent dat alleen leden toegang tot de vergadering en stemrecht hebben. De leden die niet zelf aanwezig kunnen zijn, kunnen een schriftelijke machtiging geven.
Ieder lid is bevoegd zijn stem te doen uitbrengen door een schriftelijk gemachtigd ander lid van achttien (18) jaar en ouder. De gemachtigde kan echter in totaal niet meer dan twee stemmen uitbrengen. Jeugdleden kunnen zich, volgens de huidige statuten, niet laten vertegenwoordigen door een ouder of verzorger die geen lid is van de vereniging.

Tijdens deze vergadering kan er alleen gestemd worden indien tenminste twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is.
Indien geen twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt op 23 november een tweede vergadering bijeengeroepen waarin over het voorstel, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, een besluit wordt genomen.

Mochten hier nog vragen over zijn, kunt u contact opnemen met de secretaris.

Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

Louis Jacobs: 'Afgelopen zaterdag was dieptepunt'

Afdrukken
PDF

louis jacobs gwbWoensdagavond was trainer Louis Jacobs te horen in het programma Hoeksche Waard Live Sport op Radio Hoeksche Waard.

Louis kwam in het interview terug op de oorwassing van afgelopen zaterdag door BZC/Zuiderpark (0-8). Hij gaf aan dat de hoge uitslag een behoorlijke impact heeft gehad. Nochtans ziet hij voldoende perspectief voor de toekomst. De trainingsopkomst is prima en het vooruitzicht dat op korte termijn een aantal ervaren en fysiek sterke krachten terugkeren ondersteunen zijn optimisme.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Louis Jacobs in Hoeksche Waard Live Sport

Afdrukken
PDF

omroep hwWoensdag 3 oktober is er weer een uitzending van Hoeksche Waard Live Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

Louis Jacobs (trainer NBSVV)
David Pieters (speler Oud-Beijerland)
Giovanni Klaverweide (speler ZBC'97)
Michael Mathilda (speler FC Binnenmaas)
Robin Borremans (trainer ZBVH)
Sven Akkerman (speler 's-Gravendeel)

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Hoeksche Waard Live Sport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 20:00-21:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

6/10: Klussendag NBSVV

Afdrukken
PDF

Beste leden en ouders van leden,klussendag

Zoals aangegeven in een eerdere brief zullen de vrijwilligerstaken dit jaar op een andere manier invulling krijgen.
Elke eerst zaterdag van de nieuwe maand kan er geklust worden bij NBSVV. Zaterdag 6 oktober is het dan zover, van 9:00 - 13:00 uur kan er geklust worden. De volgende werkzaamheden staan gepland:

Repareren of vervangen slot van de redactiekamer
Relingen maken langs het eerste veld
Enkele reclameborden van de serre draaien
Aanvegen van het pad rondom de kleedkamers/onkruid wieden
Snoeiwerkzaamheden
Bankjes schilderen
Ballenvanger trainingsveld repareren

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar mensen die kunnen helpen met het plaatsen van een dug-out en het pad aanleggen langs het tweede veld en het afvoeren van het huidige pad wat langs het 2e veld loopt. Ook zijn wij op zoeken naar mensen die de toegangspoort en de kozijnen van de serre willen schilderen. Dit is niet mogelijk op zaterdag i.v.m. de drukte bij NBSVV, maar u kunt dan een dag aangeven wanneer dit wel uit zou komen.

Mocht u graag willen komen helpen op zaterdag 6 oktober van 9:00 - 13:00 uur, kunt u dit laten weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . U kunt zich dan melden bij Jan Letterman. Wij houden de uren bij die u heeft gemaakt en na 8 uur werkzaamheden zullen wij de vrijwilligersbijdrage terug op uw rekening storten.

Met vriendelijke groet;

Diana de Ronde
Christa Donsen
Vrijwilligerscommissie NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Reminder - jubileumactie training tenue/trainingspak

Afdrukken
PDF

trainingspak 70 jarig bestaanDenkt u nog aan onze jubileumactie voor het 70 jarig bestaan van NBSVV!!!!

De eerste actie is een exclusief trainingstenue of trainingspak speciaal ontworpen voor het 70 jarig bestaan van NBSVV.
Maandag 1 oktober van 19.00-20.00 uur of Dinsdag 2 oktober van 19.00-20.00 uur worden er speciale pasavonden georganiseerd om de juiste maat te kunnen bestellen.
Weet u de maat al die u graag wilt bestellen, kunt u het formulier invullen van de website en samen met het geld in een gesloten enveloppe in de bus doen bij:

Colette van Gils, Irenestraat 1a
Arja van Dalfsen, Kerkstraat 18
Christa Donsen, Doelwijk 47
Diana de Ronde, Antonie Genietsplein 8
Kelly de Vos, Van Treslongstraat 20

Groetjes, De Jubileumcommissie
Diana, Colette, Christa, Arja, Antoine en Kelly
Voor vragen kan je bellen met Kelly (06-41321481)

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100