Oproep van de Bouwcommissie

Afdrukken
PDF

bouwcommissieAan alle leden, ouders van leden, donateurs, sponsors en supporters van NBSVV.

Woensdag 13 maart is de eerste vergadering geweest van de "Bouwcommissie" van NBSVV en hiermee willen we jullie informeren. Het bestuur heeft ons gevraagd om in deze commissie te brainstormen en met plannen te komen over wat we kunnen doen om ons complex en dan met name de opstallen, kantine, bestuurskamer en kleedlokalen, te kunnen opknappen.

Ik (Cor Andeweg) vind persoonlijk al een tijdje dat dit heel erg nodig is en dit werd mij tijdens ons eerste overleg nog veel duidelijker. Wij zoeken, vooralsnog, geen extra leden voor de commissie maar wij zoeken wel goede ideeën, suggesties en straks mensen die vanuit hun vakgebied in de bouw mogelijk iets kunnen en willen betekenen rondom de (ver)bouwactiviteiten. De inbreng van ideeën van iedereen wordt zeer op prijs gesteld, NBSVV, dat zijn wij tenslotte allemaal.

De bedoeling is dat wij jullie via de website maar ook via de presentatie in de kantine zo goed mogelijk op de hoogte houden over de ontwikkeling van de plannen en het mag duidelijk zijn dat niet wij maar in eerste instantie het bestuur en vervolgens de leden tijdens de algemene ledenvergadering bepalen wat er gebeurd. Wij proberen alleen maar om straks een zo goed mogelijk plan, breed gedragen door jullie inbreng, aan het bestuur voor te leggen.

Stuur ideeën en suggesties naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Bas van Gilst, Johan Maasdam en Cor Andeweg

AddThis Social Bookmark Button

5/4: Bier- en wijnproeverij

Afdrukken
PDF

bier wijnVrijdagavond 5 april is er in de kantine van NBSVV een bier- en wijnproeverij.

Op deze avond krijgt u een proeverij van verschillende bieren of wijnen in combinatie met wat kleine gerechtjes die bij de betreffende drankjes passen. Je krijgt 6 bieren of wijnen te proeven waarbij je veel informatie krijgt en leert proeven.

Voor de bieren is er een biersommelier die de avond begeleid en je meeneemt in de wereld van de speciaalbieren, en je leert proeven en je favoriete smaak ontdekken. Bij de wijnproeverij is er een ervaren vinoloog die je van alles verteld over wijn en je ook leert proeven en combineren met eten.

De avond begint om 20:00 uur en duurt ca. 3 uur en is bedoeld voor iedereen die een gezellige avond wil hebben(speles,spelersvrouwen,supporters,ouders van jeugdspelers, dus eigenlijk voor iedereen die 18+ is

De kosten voor deze avond zijn €25,00 p.p. en daarvoor krijg je 6 drankjes en ca. 3 bijpassende hapjes.

AddThis Social Bookmark Button

Commissie Wel en Wee weer ingevuld

Afdrukken
PDF

fruitmandNBSVV heeft een nieuwe Wel en Wee commissie.

Wij zijn heel blij te melden dat Bianca Klijnsmit en Monique Plaisier de Wel en Wee commissie willen organiseren.

Alvast onze hartelijke dank hiervoor Bianca en Monique.

Namens het Bestuur van NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Van de bestuurstafel

Afdrukken
PDF

van de bestuurstafelBeste NBSVV-ers,

Graag willen wij als bestuur kenbaar maken dat het in ons 70-jarig jubileum jaar het goed gaat. Als vereniging zijn we blij met alle activiteiten welke er worden georganiseerd, met als sluit stuk het grootte feest op 15 juni.

We zien in de kantine dat er vernieuwingen plaatsvinden, de bouwcommissie voor wat grotere aanpassingen aan de opstallen is opgericht.

Onze velden liggen er nog steeds goed bij en worden goed onderhouden zodanig dat de wedstrijden altijd kunnen worden gebruikt met strakke lijnen.

Tevens zijn we op de achtergrond bezig om ons seniorenbestand te vergroten.

Dat kunnen we dankzij onze vrijwilligers en daar zijn we dan ook trots op. Je merkt zelfs dat haast al onze leden wel met iets betrokken zijn. Dat is misschien wel logisch voor een "kleine" vereniging maar toch merk je daarmee dat deze vereniging met grootte daden bezig is.
Toch hebben wij nog enkele "vacatures", zoals:
- Wel en Wee medewerker(s)
- Sportverzorger (opleiding tot fysiotherapeut en/of NGS-opleiding)
- Lid Sportraad HW
- Leider 1e eftal of assistent scheidsrechter 1e elftal
- Assistent scheidsrechter 2e elftal
- Onderhoud medewerker(s)

Graag doen wij op u toch nog een beroep om mee te denken hoe deze vacatures in te vullen. Daar kunt U alle bestuursleden voor lastig vallen, alvast bedankt.

Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'NBSVV onderuit 'tegen goede ploeg'"

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft uit bij ZBC'97 met 3-0 (1-0) verloren. „We speelden gewoon tegen een goede ploeg", zei trainer Louis Jacobs over de nummer twee in 4G. „Ik vind dat wij een redelijke wedstrijd hebben gespeeld. We hadden zelfs kans om op voorsprong te komen. De tweede helft begonnen we prima. Maar nadat de wedstrijd door het slechte weer werd stilgelegd was de concentratie bij ons vervolgens weg. Toen viel snel de 2-0 en dat die derde dan nog valt kan gebeuren. We hebben naar onze mogelijkheden gespeeld. Jammer dat onze inzet niet werd beloond."

Bron: AD 11-3

AddThis Social Bookmark Button

Laatste oproep Après-Ski (16/3)

Afdrukken
PDF

apres skiLet op: Het is de laatste week dat je je kan opgeven voor onze saté avond. Onze kok Dennis zal weer met alle plezier een lekker bord eten klaar maken, met aansluitende een heerlijke ijsje.

Heb je je nog niet opgegeven? Doe het snel voordat het te laat is. Je kan mij (Diana de Ronde) appen op 06-41321481 of mail de commissie via het mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Nogmaals, kinderen kunnen ook een gewone snack kiezen. Dan zijn de kosten € 5,00. Geef dit dan even door bij het aanmelden of je kinderen saté mee-eten of voor patat, snack en ijsje kiezen.

We hopen jullie 16 maart te zien.

Groetjes
De jubileumcommissie en onze kok Dennis Timmer

AddThis Social Bookmark Button

Tweede zege voor NBSVV

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft in de vierde klasse G voor de tweede keer dit seizoen gewonnen. TransvaliaZW werd met 2-3 (1-1) verslagen. „Lekker die drie punten, het werd weer eens tijd", aldus aanvoerder Patrick Ridderhof. „Het was geen hoogstaande wedstrijd, een echte kelderkraker. We begonnen niet goed, het was rommelig en onrustig van onze kant." Beide ploegen scoorden voor rust uit een vrije trap. „In de tweede helft starten we goed en lopen we uit naar 1-3. We kregen genoeg kansen om verder weg te lopen. Een kwartier voor tijd viel de 2-3 en toen werd het nog even spannend." De doelpunten werden gemaakt door Pieter Vogelaar en tweemaal Sjoerd Bestebreur scoorden voor de formatie van trainer Louis Jacobs.

Bron: AD 4-3

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors