William Benard terug op oude nest

Afdrukken
PDF

william zwbWilliam Benard keert terug naar NBSVV na 3 jaar Zinkwegse Boys.

William: "Na drie mooie en leuke jaren bij Zinkweg wil ik graag weer in eigen dorp spelen. Dat blijft het mooiste, zeker nu er een duidelijker 'Nieuw-Beijerland' is in vergelijking met toen ik wegging. Na ieder seizoen wel contact gehad te hebben, heb ik mede door goede gesprekken en het enthousiasme van spelers de (moeilijke) beslissing genomen. Het liefst zou ik bij beide verenigingen spelen. Kijkend naar de mooie en lastige competitie met waarschijnlijk zes Hoeksche Waardse verenigingen, denk ik dat een plaats in de middenmoot een goede prestatie zou zijn."

Wij heten William van harte welkom en wensen hem een succesvol seizoen bij NBSVV.

AddThis Social Bookmark Button

Kevin de Faria keert terug bij NBSVV

Afdrukken
PDF

kevin de faria1Kevin de Faria is vanaf het nieuwe seizoen weer te bewonderen op sportpark "De Kreek".

Twee seizoenen geleden besloot Kevin zijn geluk bij SC Botlek te gaan beproeven. Botlek is echter niet het avontuur geworden dat hij voor ogen had. Mede door blessures heeft hij niet het plezier gevonden zoals bij NBSVV wel het geval was.

Wij heten Kevin van harte welkom en wensen hem een prettig seizoen bij NBSVV.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Versterkingen op komst bij NBSVV na lijfsbehoud'

Afdrukken
PDF

adNu NBSVV zich via een foutloze nacompetitie tegen vierdeklassers Hekelingen en Stellendam verzekerde van een nieuw seizoen in de derde klasse, kan de poort op sportpark De Kreek open om versterkingen te verwelkomen. Zo groot is het verschil tussen de derde en vierde klasse, dat tegen een labiel en opgefokt Hekelingen voor het gelouterde NBSVV de rust bewaren genoeg was. Zo groot is het verschil, dat wanneer het spel allesbehalve secuur en geconcentreerd verloopt, tegenstander Stellendam te zwak is om de slordigheden af te straffen (2-4). Ook met een pion minder, na een rode kaart voor Gerrit Fix kort na rust, was er voor de nerveuze Nieuw-Beijerlanders nooit sprake van acuut degradatiegevaar. Dankzij doelpunten van Piet Vogelaar, Robin Verhoeven, Sjoerd Bestebreur (strafschop) en Marnik Briegoos boog NBSVV een 1-0 achterstand om in een 1-4 voorsprong, waarna Stellendam het hoofd boog.

„We gaan nu niet echt uitgebreid feestvieren", relativeerde Guus Smulders. „Als we drie, vier weken geleden drie punten hadden gehaald, hadden we hier helemaal niet hoeven staan. Dan zaten we nu lekker met zijn allen op het strand." Gehaald als spits, tegen Hekelingen wegens zijn improductiviteit op de 'tien' gezet en na de vroege douchebeurt van Fix stond Smulders plots laatste man. „Ja, mooi, hè. Er blijven weinig mensen over de laatste tijd, dus ik dacht 'dan ga ik nog maar een linietje naar achteren, joh'. Of ik daar eerder heb gespeeld? Op de training af en toe." Mogelijke aanwinsten hielden de boot af en wilden eerst het resultaat van NBSVV in de nacompetitie afwachten. Na de handhaving verwacht Van Gils nu jawoorden van spelers uit het tweede elftal van Heinenoord (Elsio de Oliveira), van OSV Oud-Beijerland, misschien Zinkwegse Boys (William Benard overweegt een terugkeer op het oude nest) en van een voormalig jeugdspeler van Feyenoord.

Bron: AD 6-6

AddThis Social Bookmark Button

Programma voor de komende weken

Afdrukken
PDF

programma

27/05/2017
De eerste wedstrijd van het 1e elftal in de nacompetitie voor het behoud van een plaats in de 3e klasse. NBSVV speelt thuis om 14:30 uur tegen Hekelingen. Hekelingen heeft afgelopen zaterdag een fikse overwinning (6-2) geboekt op Stellendam, de 3e vereniging die meedoet voor die ene plaats in de 3e klasse.

03/06/2017
De 3e wedstrijd in het drieluik. NBSVV speelt dan om 15:00 uur uit bij Stellendam. De volgende scenario's zijn te bedenken:

 • NBSVV wint op 27/05 en heeft aan een gelijkspel bij Stellendam voldoende om in de 3e klasse te blijven. Bij verlies in Stellendam zal het doelsaldo beslissend zijn.
 • NBSVV speelt gelijk op 27/05 dan moet er op 3 juni met meer dan 4 doelpunten verschil gewonnen worden bij Stellendam.
 • NBSVV verliest op 27/05 dan promoveert Hekelingen en speelt NBSVV volgend seizoen in de 4e klasse.

10/06/2017
Het Gijs van Nes bedrijventoernooi waaraan de volgende bedrijven deelnemen:

 • Van Hamburg B.V.
 • Broersen Auto's
 • Taxi Hoekse Waard
 • Café Het Spui (damesteam)
 • IPD (winnaar vorig jaar)
 • Mars Food
 • Pack en Send
 • Bakkerij Dam
 • De Klok Banden
 • Eberca

Na afloop van het bedrijventoernooi sluiten we het seizoen af met een barbecue voor alle deelnemers aan het toernooi en alle leden (ouders van jeugdleden) van NBSVV.

De kosten voor deze barbecue, die geheel verzorgd zal worden door Auke Wagenaar, bedragen € 15,00 per persoon. Uiteraard willen wij graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen en daarom verzoeken wij iedereen zich op te geven in de kantine of bij Peter Barendrecht 0186-692629 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

17/06/2017
Klussendag op sportpark "de "Kreek". Komt allen ook al heeft u uw vrijwilligerstaak al volbracht met zijn alle kunnen we een flinke inhaalslag slaan en ons sportcomplex weer de uitstraling geven die het altijd gehad heeft. Er komt nog een e-mail uw kant op met de werkzaamheden en de materialen die benodigd zijn.

AddThis Social Bookmark Button

Paul Bestebreur haalt TC-3

Afdrukken
PDF

paul bestebreur1Paul Bestebreur is geslaagd voor het trainersdiploma TC-3. Bestebreur, die volgend seizoen voor het eerst op eigen benen staat als hoofdtrainer bij vierdeklasser Vierpolders: „In principe wil ik verder studeren voor de volgende diploma's, maar eerst wil ik twee jaar bij Vierpolders aan de slag en mij concenteren op deze klus."

Bron: AD 22-5

Paul heeft de webmaster laten weten vooralsnog voor 1 jaar te hebben getekend bij Vierpolders.
AddThis Social Bookmark Button

'Nacompetitie is vaak een loterij'

Afdrukken
PDF

adNBSVV
Huidig niveau:
derde klasse
Speelt om: lijfsbehoud
Programma: halve competitie met Stellendam (4G) en Hekelingen (4F). Winnaar wordt of blijft derdeklasser

Trainer Dennis van Gils: „Het gaat een zware klus worden. De jongens zitten er ook doorheen, dus zullen we op de trainingen keihard moeten gaan werken om de boel voor deze wedstrijden nog op de rails te krijgen. Nee, van Stellendam weet ik niet veel. Tegen Hekelingen hebben we een keer vriendschappelijk gespeeld. Mijns inziens kan het alle kanten op. Het is vaak een loterij."

Bron: AD 18-5

AddThis Social Bookmark Button

Hekelingen en Stellendam tegenstanders in de nacompetitie

Afdrukken
PDF

nacompetitie 1Door het verlies tegen Bolnes van afgelopen zaterdag (1-3) is NBSVV veroordeeld tot het spelen van nacompetitiewedstrijden om zich te kunnen handhaven in de 3e Klasse.

Tegenstander in deze competitie zijn Hekelingen en Stellendam.

Hieronder het speelschema:
Zaterdag 20/05/2017 Hekelingen - Stellendam
Zaterdag 27/05/2017 NBSVV - Hekelingen
Zaterdag 03/06/2017 Stellendam - NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100