Selectie bedankt sponsors

Afdrukken
PDF

Elftalfoto 1e elftal

De selectie van NBSVV bedankt de sponsors voor de nieuwe kleding die het vorige week in ontvangst mocht nemen.

Iedereen loopt er weer tiptop bij en in de nieuwe reservetenues heeft NBSVV afgelopen zaterdag haar 2e competitiepunt binnengehaald. Dat geeft moed voor de toekomst.

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV - Excelsior Pernis vanaf 59e minuut

Afdrukken
PDF

NBSVV - Excelsior Pernis (restant)De eerder gestaakte wedstrijd NBSVV - Excelsior Pernis wordt op zaterdag 23 oktober uitgespeeld. De wedstrijd vangt aan in de 14e minuut van de 2e helft met een en directe vrije trap voor NBSVV halverwege de helft van Excelsior Pernis, aan de linkerzijde (gezien vanuit het doel van Excelsior Pernis).

De stand is 1-1 en NBSVV verdedigt in de 2e helft het doel dat het dichtst bij de ingang van het sportpark ligt.

AddThis Social Bookmark Button

Niels Jacobs breekt bot in voet

Afdrukken
PDF

Niesl JacobsNiels Jacobs, zaterdagmiddag nog goed voor de 1-0 tegen SHO, heeft zaterdagavond een bot in zijn voet gebroken. De verwachting is dat hij voorlopig zes weken is uitgeschakeld.

Hij is de vijfde zwaar geblesseerde in de selectie van trainer Hans de Heer na Jan-Willem Tijl (knie), Ivo van Alphen (enkel/kuitbeen), Sjoerd Bestebreur (enkel) en Johnny Bestebreur (hyperventilatie).

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Mokerslag voor NBSVV'

Afdrukken
PDF

krantenNBSVV leek lange tijd SHO te verslaan. Maar in de slotfase ging het alsnog helemaal mis voor de promovendus: 1-3. Dit zorgde voor een grote teleurstelling. Met name bij de zes voormalige SHO-spelers die bij NBSVV actief waren.

"Dit is een anticlimax. Bijna heel de wedstrijd op voorsprong staan en het dan toch nog weggeven. Maar als we zo blijven spelen, dan moet het goed komen,” aldus speler Dennis Groosjohan. Lange tijd leek het er inderdaad op dat de ploeg van trainer Hans de Heer de eerste overwinning van het seizoen zou binnenslepen. NBSVV, met zes ex-SHO-ers in de basis, begon bijzonder voortvarend. Al na drie minuten werd Niels Jacobs door Alex Bestebreur in stelling gebracht. De aanvaller kwam echter snelheid tekort om de kans te verzilveren. Vier minuten later was het wel raak. Wilshon Lima dacht de bal rustig terug te kunnen spelen op zijn doelman, maar zag daarbij Jacobs totaal over het hoofd. De spits sloeg nu wel toe en liet Jan Willem van Hellemond op knappe wijze kansloos: 1-0.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Arie Kegel (SHO): 'We kunnen ons geen puntverlies meer permitteren'

Afdrukken
PDF

SHOHet Oud-Beijerlandse SHO gaat op bezoek bij het Nieuw-Beijerlandse NBSVV. De voormalige hoofdklasser heeft met zeven uit vijf een tegenvallende competitiestart. Hiermee vervult de ploeg van Bill Tukker een bescheiden rol in 2D. Terwijl de doelstelling vooraf was om zo snel als mogelijk terug te keren naar een hoger niveau.

"Al besef ik wel dat we zaterdag zullen moeten winnen,” stelt teammanager Arie Kegel van SHO. "We kunnen ons domweg geen puntverlies meer permitteren. De achterstand wordt dan wel erg groot. Dit is alleen te bereiken door wat aanvallender te gaan spelen. Zeker in deze klasse. "

De blauwwitten van NBSVV wisten tot nu slechts een punt te veroveren. Voor de promovendus een karige oogst, maar wekelijks is het vertrouwen aanwezig dat de eerste overwinning zal worden behaald. Paul Bestebreur, in het verleden een jaar actief bij SHO: "De groep is super gemotiveerd, zeker tegen Oud-Beijerlandse spelers. Bovendien is het vertrouwen na zaterdag toegenomen. Een gelijkspel tegen de koploper had zomaar gekund. Aan een gelijkspel hebben we niets. We gaan voor de volle winst." In competitieverband is het de eerste keer dat de buren elkaar ontmoeten.

Bron: AD 7-10

AddThis Social Bookmark Button

Paul Bestebreur: 'Zaterdag anderhalf uur knallen'

Afdrukken
PDF

Paul BestebreurVanavond was spelmaker Paul Bestebreur te horen in het programma Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. In het interview blikt hij terug op de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen NSVV, waarin NBSVV volgens hem wel een puntje had verdiend.

Verderop in het vraaggesprek licht hij een klein tipje van de sluiter op over zijn toekomst in het 1e elftal van NBSVV. Tot slot spreekt hij met presentator Frank Dijkman over de komende wedstrijd tegen SHO. Treffender dan de uitspraak 'zaterdag anderhalf uur knallen' kan de motivatie binnen de spelersgroep niet worden weergegeven.

AddThis Social Bookmark Button

Sponsor wedstrijdbal NBSVV - SHO

Afdrukken
PDF
Balsponsor NBSVV - SHO
bedrag datum tijd sponsor

 

Sponsoring per opbod (minimum € 75,00) via e-mail:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Sluiting: donderdagavond 7-10-2010 om 20:00 uur, hoogste bieder sponsort de bal. De balsponsor mag de bal, voorzien van handtekeningen van de spelers, na afloop van de wedstrijd meenemen.

 
         
199,99 7/10  13:40  anoniem 
 175,00 7/10  12:55  Taxi Duifhuizen 
 150,00 7/10 09:20  anoniem 
125,00 7/10 07:15 Autobedrijf de Korver
 100,00 6/10  16:45  Taxi Duifhuizen
AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100