Column van Hans de Heer: Rehabilitatie

Afdrukken
PDF

Hans de HeerDe spelers, technische staf, begeleiding en verder iedereen die NBSVV een warm hart toedraagt, keken afgelopen zaterdag uit naar de start van de competitie van het nieuwe seizoen. Voor de tweede keer in de historie van de club acteren we dit seizoen in de tweede klasse. De eerste keer was in het seizoen 2007/2008. De equipe van toenmalig trainer Cor Bak degradeerde in dat seizoen en behaalde 2 punten.

Het mag duidelijk zijn dat wij deze middag ‘geschiedenis wilden schrijven’ door de volle buit te pakken tegen een andere promovendus uit de derde klasse, te weten PPSC uit Schiedam. Alle ingrediënten voor een dergelijk scenario waren aanwezig. Na alle problemen met het hoofdveld, lag het veld naar omstandigheden er redelijk bij, het was schitterend (voetbal)weer, aardig wat (uit)publiek, twee trainers die elkaar al 20 jaar kennen en respecteren en een jong ogende ambitieuze scheidsrechter.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Michael van Leenen eerste koploper in ToToSport

Afdrukken
PDF

Zaterdag is de competitie in de 2e klasse D van start gegaan. Gelijktijdig is de ToToSport competitie weer begonnen. Michael van Leenen is koploper na de eerste ronde met 5 punten. Op de tweede plaats staan Bram v.d. Weijden en Sjaak v.d. Vos. Beiden behaalden zij 4 punten.

Klik hier voor de tussenstand.

AddThis Social Bookmark Button

Elftalfoto's

Afdrukken
PDF

Nu de competities weer zijn begonnen is het ook tijd om de elftalpagina's op de website verder te actualiseren. Een belangrijk onderdeel daarbij is de elftalfoto.

Graag ontvangen we dan ook op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. een foto van uw team. Vindt u het leuk om daarnaast van iedere speler individueel een foto op de website te hebben (zie selectie 1e elftal) dan is dat uiteraard mogelijk. Lever de foto's met de bijbehorende namen aan en wij plaatsen deze op de pagina van uw team.

AddThis Social Bookmark Button

Nieuws over C elftallen

Afdrukken
PDF

Na overleg tussen de beide verenigingen is besloten om de C2, die voor de KNVB de naam Piershil C1 draagt, terug te trekken uit de bekerronde. Er zal daarom zaterdag 4 september niet gevoetbald worden door Piershil C1.

Omdat er voor komende zaterdag vier afmeldingen zijn kunnen we geen team opstellen.

Totaal zijn er 21 spelers voor twee C elftallen. We gaan dus wel de competitie in met twee teams. Elke week zullen er enkele spelers van de B met dispensatie meespelen zodat we met twee teams kunnen voetballen.

Nog steeds zijn we op zoek naar een of twee mensen die het elftal willen begeleiden. Zonder leiders kunnen we namelijk nog steeds niet voetballen. Dus ouders of andere liefhebbers meld je aan zodat we ook met de C2 de competitie in kunnen gaan.

Kandidaten kunnen zich aanmelden bij een van de verenigingen.

AddThis Social Bookmark Button

Hans de Heer: 'Keeperskeuze wordt close finish'

Afdrukken
PDF

Hans de HeerTrainer Hans de Heer werd woensdagavond in het programma Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard geïnterviewd door Frank Dijkman en Michael de Vogel. Het eerste onderwerp dat aan de orde kwam was de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hans was niet echt gelukkig met het verloop en noemde het 'geen soepele voorbereiding'. Het dieptepunt was de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Piershil. Te gemakzuchtige benadering, was volgens de oefenmeester de aanleiding tot het collectief falen van zijn ploeg.

Vervolgens kwam de keuze voor de 1e keeper voorbij. Hans geeft aan dat dit de moeilijkste beslissing tot op heden is. Beide sluitposten zitten wat hun kwaliteiten betreft zo dicht bij elkaar, dat een definitieve keuze maken geen eenvoudige opgave is.

Vervolgens wordt er vooruitgekeken naar de tegenstander van zaterdag. Dan staat de 1e competitiewedstrijd in de 2e klasse D op het programma. NBSVV ontvangt dan het Schiedamse PPSC op sportpark "De Kreek" in Nieuw-Beijerland.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Midweek Sport 1 september

Afdrukken
PDF
Midweek SportWoensdagavond 1 september is er weer een uitzending van Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

1e uur:

  • Hans de Heer (trainer N.B.S.V.V.)
  • Patrick Molendijk (speler Capelle)
  • Xander Koster (speler Strijen)
  • Mark Zegers (doelman Barendrecht)
  • Leo Tol (trainer Piershil)
  • Mark Ketting (speler O.S.V.)
    AddThis Social Bookmark Button

    Lees meer...

Vergeet niet uw contributie op tijd te betalen!

Afdrukken
PDF

Graag herinneren wij u er nogmaals aan, indien u dit nog niet hebt gedaan, uw contributie per omgaande over te maken aan NBSVV.
De eerste competitiewedstrijden staan voor de deur en u bent dus nog niet te laat.
Laat het u niet gebeuren en onderneem nu nog actie.
Heel veel leden gingen u reeds voor en wij zijn ervan overtuigd ook dit seizoen alles weer in orde komt.

Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100