NBSVV C1 zoekt leider (dringende oproep)

Afdrukken
PDF

oproep_piershilnbsvvNBSVV C1 is per direct op zoek naar een (bege)leider die de huidige trainer/leider op zaterdagen kan bijstaan en hem kan vervangen als hij er niet is. Marnix kan het niet alleen en moet regelmatig werken op zaterdag. Behalve de C1 zijn er meerdere teams waar het wenselijk is om een (extra)leider erbij te hebben.

Het is goed om te zien hoeveel jeugd er wekelijks actief is bij NBSVV en Piershil. We moeten er dan ook alles aan doen om onze jeugdelftallen te voorzien van voldoende begeleiding. Wij kunnen dit echter niet alleen. Er wordt steeds meer een beroep gedaan op de huidige leiders, trainers en bestuursleden. Met als gevolg dat sommige van deze vrijwilligers reeds zijn afgehaakt of op het punt staan om dit binnenkort te gaan doen. Zonder aanvullende begeleiding zullen er teams zijn die in de komende periode wellicht niet alle wedstrijden kunnen spelen.

Laat dit niet gebeuren! Dus meldt u z.s.m. aan om NBSVV C1 en overige jeugdelftallen (B / C2) te ondersteunen.

U kunt reageren en/of aanmelden via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Pieter Veldhoen
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Trainer Hans de Heer ziet perspectief bij NBSVV'

Afdrukken
PDF

Algemeen DagbladOndanks een sollicitatie bij voetbalvereniging OVV heeft trainer Hans de Heer zijn contract bij zaterdagtweedeklasser NBSVV dan toch verlengd. De oefenmeester knoopt er nog een derde seizoen aan vast bij de Nieuw-Beijerlandse club.

"Dit speelde inderdaad:' erkent de trainer. "Maar hier lagen vooral privé-redenen aan ten grondslag. Het bestuur van NBSVV was hiervan op de hoogte. Ik wilde op dat moment noodgedwongen de keuze voor het zondagvoetbal maken. Maar aangezien de besprekingen allemaal wat langer duurde, heb ik uiteindelijk toch voor NBSVV gekozen. Ook op het persoonlijke vlak heb ik toch de keuze voor het zaterdagvoetbal kunnen maken. Hier ben ik overigens blij om, want NBSVV is nog altijd een fijne club om te werken. Daarnaast was er nog een belangrijke reden om bij te tekenen, want ik zie voldoende perspectief in de huidige selectie om dit seizoen uit de gevarenzone te komen."

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Hans de Heer: 'Het vertrouwen is er binnen de groep'

Afdrukken
PDF

Hans de HeerNa de winterstop was trainer Hans de Heer voor de eerste keer weer te horen op Radio Hoeksche Waard. In het interview komt als eerste onderwerp zijn contractverlenging aan de orde. Hans neem de felicitaties van presentator Frank Dijkman met genoegen in ontvangst.

In het vervolg van het vraaggesprek spreken beiden over de positie op de ranglijst in de 2e klasse D van NBSVV. De oefenmeester benadrukt hij voldoende vertrouwen heeft in de groep om uit de gevarenzône te komen. Dat zijn spelers in sommige duels wat meer slimheid aan de dag moeten leggen om wedstrijden in het voordeel van NBSVV te laten beslissen, is voor Hans een duidelijk gegeven.

Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen PPSC op het programma. 'Een belangrijke wedstrijd, maar zo volgen er nog velen,' aldus Hans.

AddThis Social Bookmark Button

Speeldagenkalender West II aangepast

Afdrukken
PDF

KNVBVanwege geheel en deels afgelaste programma's in de maand december heeft de competitieleiding van West II enige aanpassingen doorgevoerd.

Als gevolg van de algehele afgelasting in het weekend van 4 en 5 december 2010, alsmede die van de categorie A op 11 en 12 december 2010, is besloten de speeldagenkalender van West II aan te passen.
 
Klik hier voor de aangepaste speeldagenkalender.

Bron: www.knvb.nl

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Midweek Sport 19 januari

Afdrukken
PDF

Midweek SportWoensdagavond 19 januari is er weer een uitzending van Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

1e uur:

  • Ronald Hulsbosch (trainer s' Gravendeel)
  • Arie v/d Berg (voorzitter Heinenoord)
  • Jeroen Rijsdijk (trainer S.H.O.)
  • Rob Ouwens (trainer Z.B.V.H.)

2e uur:

  • Edwin de Koning (trainer v.v. Hellevoetsluis)
  • Hans de Heer (trainer N.B.S.V.V.)
  • Naar de studio komt Marius Goedegebuur (karateschool Westmaas)

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Midweeksport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19.00-21.00.

AddThis Social Bookmark Button

Veteranen boycotten website NBSVV

Afdrukken
PDF

WedstrijdverslagZondagavond laat ontvingen wij een verslag van de vaste verslaggever van de Veteranen, Martijn van Dam. Althans wij gingen er vanuit dat het inmiddels als een lijvig bekendstaand wedstrijdverslag was bijgevoegd. Maar bij het openen van het bestand bleek dit een link te bevatten naar een blog waarop het daadwerkelijke verslag wordt gepubliceerd.

Bij het volgen van de link en het lezen van het verslag troffen wij in de eerste alinea het volgende aan:

Dag lieve mensen, welkom op ons (tijdelijk) nieuwe platform.
Het zal u niet ontgaan zijn dat er nog steeds geen nieuwe elftalfoto is verschenen.
Tot die tijd zullen we proberen u via dit medium op de hoogte te houden en wordt de officiële site geboycot.

Het lijkt ons duidelijk dat www.nbsvv.nl dan ook maar een daad stelt en de link naar de blog van de Veteranen niet publiceert.

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV en Hans de Heer eens over nieuw contract

Afdrukken
PDF

hans_de_heerNBSVV en trainer Hans de Heer zijn het eens geworden over een contract voor het volgende seizoen. De succesvolle oefenmeester verbindt zich hiermee voor het derde achtereenvolgende seizoen aan de tweedeklasser.

In zijn eerste seizoen werd de Heer met zijn ploeg kampioen in de 3e klasse D. Op dit moment dat NBSVV in de 2e klasse D op de 13e plaats. Zaterdag wordt de competitie hervat met de uitwedstrijd tegen PPSC uit Schiedam. Voorafgaande aan dit duel oefent NBSVV dinsdagavond op sportpark "De Kreek" in Nieuw-Beijerland tegen de reserves van ASWH, die getraind worden door de Heer's voorganger Cor Bak. Het duel begint om 20:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100