Ontbijtbespreking A-elftal zaterdag 19 maart

Afdrukken
PDF

OntbijtZaterdag 19 maart is er bij NBSVV een ontbijt geregeld voor de gehele A-selectie. Ook voor de spelers die niet meer trainen en/of voetballen. Het doel is om met elkaar te bespreken hoe we weer voldoende spelers op de training krijgen en ook voldoende spelers op de wedstrijd  zaterdagen. Ook willen we vast na denken over volgend seizoen. Graag allen aanwezig zijn om 10.15 uur, het ontbijt begint om 10.30 uur.

Probeer met elkaar ook spelers te motiveren die niet veel of helemaal niet meer komen om in ieder geval ons, de jeugdbesturen, de kans te geven om het een en ander uit te leggen en met jullie te bespreken.

De Jeugdbesturen van NBSVV en sv Piershil

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Midweek Sport 16 maart 2011

Afdrukken
PDF

Midweek SportWoensdagavond 16 maart is er weer een uitzending van Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

Studiogast: Eric van der Ster (speler S.S.S.)

Rob Ouwens (trainer Z.B.V.H. / V.V.O.R.)
Jeroen Rijsdijk (trainer S.H.O.)
Ronald Hulsbosch (trainer 's-Gravendeel)
Marcel Langeveld (trainer Rhoon)
Hans de Heer (trainer N.B.S.V.V.)
John Schuurhuizen (trainer Leonidas zat)
Roparunteam: Kippenrenners
Tot slot aandacht voor: HWVV BeneVia (volleybal)

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Midweeksport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19.00-21.00.

AddThis Social Bookmark Button

Thijs de Vlieger pupil van de week bij NBSVV - Leonidas

Afdrukken
PDF

Thijs de VliegerThijs is geboren op 4 februari 2000 in Nieuw-Beijerland
Thijs speelt bij NBSVV in de: E2
Zijn favoriete club in de Eredivisie is: PSV
Thijs is in de E2: aanvallende middenvelder
De beste speler van NBSVV is volgens hem: Stefan Groenhof
De beste speler van de Eredivisie volgens hem: Ibrahim Afellay
Thijs heeft zijn voetbaltalent van: pappa, Stefan Groenhof en Niels Luyendijk
De trainer die hij heel graag eens zou ontmoeten is: Fred Rutte
Beste trainer bij NBSVV vindt hij: Hans de Heer
Thijs geeft Leonidas geen kans en voorspelt een uitslag van: 2-1

AddThis Social Bookmark Button

Vrijdag 18 maart filmavond bij SV Piershil

Afdrukken
PDF

FilmavondOp vrijdag 18 maart is er een filmavond in de kantine van SV Piershil voor de spelers van de F-, E- , D- en C-elftallen van NBSVV en SV Piershil. Aanvang 19:30 uur.

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Sportradio Hoeksche Waard 12 maart

Afdrukken
PDF
Sportradio Hoeksche WaardA.s. zaterdag in Sportradio Hoeksche Waard zijn we live aanwezig bij de volgende voetbalwedstrijden:

NSVV - 's-Gravendeel
SHO - NBSVV
FC Binnenmaas - Piershil
SSS - Oud-Beijerland

 

De uitzending is van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

AddThis Social Bookmark Button

Trainer 2e elftal gezocht per seizoen 2011/2012

Afdrukken
PDF

VacatureZaterdag voetbal vereniging NBSVV te Nieuw Beijerland heeft met zijn ruim 60 jarige bestaan een rijke historie, maar heeft nu de focus op de toekomst.
Als dorpsclub staat NBSVV goed bekend in de wijde regio door de “huiselijke stijl, gemoedrust en sfeer.”
Daaronder echter schuilt een bruisende vereniging die sfeer, sportiviteit en prestaties uitstekend combineert en ook manifesteert.
Ruim 250 spelers, begeleiders, leden en vrijwilligers zijn wekelijks in de weer onze club weer te presenteren.

Door de ingeslagen weg de toekomst van NBSVV nog beter te waarborgen en op diverse niveaus een hoger doel te bereiken is er verandering binnen de verenigingen ingezet waardoor er plaats is voor een nieuwe trainer voor het 2e elftal per aanvang seizoen 2011/2012.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

AD: 'Strijdlust levert NBSVV opnieuw drie punten op'

Afdrukken
PDF

Algemeen DagbladNBSVV doet er alles aan om degradatie uit de tweede klasse te voorkomen. Hoewel de competitie nog lang duurt, maakt de ploeg van trainer Hans de Heer grote kans in die opzet te slagen. Na eerst NSVV met 3-2 opzij te hebben gezet, had zaterdag Rozenburg geen antwoord op de strijdlust van de thuisclub: 1-0. NBSVV rekende af met het vooroordeel dat het zonder Paul, John, Sjoerd en Edwin Bestebreur weinig voorstelt. De eerste drie spelers tobben met blessures en Edwin was op vakantie. De individuele klasse van de Bestebreurtjes werd tegen Rozenburg gecompenseerd door een meedogenloze strijd. Toch was het een Bestebreur die het verschil maakte. Na een half uur scoorde Alex Bestebreur uit een pass van Sander van Geest de enige treffer.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...