Uitsluitend trainen op trainingsveld

Afdrukken
PDF

Velden afgekeurdGelet op de huidige weersomstandigheden en de verwachting voor de komende dagen heeft het bestuur besloten, dat als er al trainingen plaatsvinden, dit uitsluitend mag op het trainingveld!!

Het gebruik van veld 1 en 2 is daarmee tot nadere berichtgeving NIET toegestaan!!

Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

Komend weekend geen amateurvoetbal

Afdrukken
PDF

DoelVoor het komende voetbalweekend, 4 en 5 december, is het volledige amateurvoetbal in Nederland afgelast.

Deze algehele afgelasting geldt dus voor alle districten en landelijke klassen, inclusief de topklassen op zaterdag en zondag.
 
Aanleiding voor de afgelasting zijn de huidige, alsmede de te verwachten weersomstandigheden voor de komende dagen.

AddThis Social Bookmark Button

In beroep gaan, wat zit daar aan vast?

Afdrukken
PDF

Rode kaartDeze informatie is bedoeld voor verenigingsbesturen, spelers en anderen die in beroep zijn gegaan tegen een opgelegde straf. Met deze informatie wil de KNVB meer duidelijkheid geven over de gang van zaken bij de behandeling van een beroepschrift.

Wie kan in beroep gaan?
Voor zover het om de verenigingen en hun leden gaat, alleen de betrokkene, dat wil zeggen degene die door de tuchtcommissie is gestraft of, wanneer een vereniging – bijvoorbeeld een elftal – is gestraft, het verenigingsbestuur. Een bestuur kan niet in beroep gaan tegen een straf die is opgelegd aan een lid van de vereniging.

Hoe en binnen welke termijn?
Hier zijn vier punten van belang:
1. Het beroepschrift moet binnen zes werkdagen na de verzending van de uitspraak van de tuchtcommissie in het bezit zijn van het districtsbureau; de telling begint op de werkdag na de datum van verzending. Meer dan eens zijn problemen gerezen in verband met vertraging bij de postverzending, bijvoorbeeld in de periode rond de kerstdagen. De commissie van beroep wijst er met nadruk op dat appellanten deze problemen kunnen voorkomen door een fax of e-mail te verzenden. Indien nodig, kan langs deze weg het beroep eerst kort gemotiveerd formeel aangekondigd worden en vervolgens kan een brief met nadere toelichting gestuurd worden.
2. Het beroepschrift dient door het verenigingslid zelf te zijn ondertekend en te voorzien van zijn/haar naam, voorletters en relatienummer of – als het om een vereniging gaat – van de naam en het relatienummer van de vereniging en ook de naam, voorletters, relatienummer en functie van degene die namens de vereniging beroep instelt.
3. Het beroep moet met redenen omkleed zijn. Dat betekent dat duidelijk moet worden aangegeven, waarom men in beroep gaat.
4. Wie in beroep gaat, is een waarborgsom verschuldigd van € 45,- voor individuele leden en € 68,- voor verenigingen. Verrekening in rekening courant geschiedt automatisch wanneer een vereniging in beroep gaat of indien een verenigingsbestuur het beroep van een lid (schriftelijk) ondersteunt. In andere gevallen verstrijkt de termijn voor de ontvangst van de waarborgsom na veertien dagen. De waarborgsom wordt alleen terugbetaald, indien aan betrokkene in beroep geen straf wordt opgelegd of indien de strafmaat verandert.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Rowan genoot met volle teugen

Afdrukken
PDF

Rowan_pupil_vd_weekMet dit bericht wil ik ten eerste Ivo en Iman heel erg bedanken dat ze Rowan de dag van zijn leven hebben gegeven.

Ook de jongens en begeleiders van het 1e elftal. Vooral Dirk, want volgens Rowan moesten ook zijn kuiten losgemaakt worden. En dus heeft Dirk zijn kuiten gemasseerd.

Mannen heel erg bedankt en jullie zullen zelf ook wel gezien hebben dat Rowan het heel erg leuk vond en het geweldig naar zijn zin had.

Hier zie je toch maar weer waar ons clubje ook sterk in is.

Dank dank dank ook namens Rowan, maar het is eigenlijk overbodig om dit te vermelden want volgens mij was dat ook wel te zien aan de beleving die mijn zoon die middag had.

Hans Molendijk

AddThis Social Bookmark Button

Loting zaalvoetbaltoernooi Hoeksche Waard

Afdrukken
PDF

Zaalvoetbaltoernooi 2010Op 21, 22 en 23 december aanstaande wordt voor de zevende keer het ‘VoetbalJournaal Zaaltoernooi voor Selectie-elftallen’ gehouden. Bijna alles clubs uit de Hoeksche Waard doen weer mee aan het jaarlijkse zaalkampioenschap. Alleen tweedeklasser SHO heeft afgezegd, omdat de selectie op trainingskamp is.

Er wordt dit jaar gestreden in drie poules. Twee op dinsdagavond en één op woensdagavond. De beste twee van elke poule komen uit in de finalepoule op donderdagavond.

Afgelopen woensdag is tijdens het radioprogramma Midweeksport geloot voor het komende kampioenschap door organisator Ted van de Vlist, sponsor Jan Louter, presentator Frank Dijkman en mede-presentator en Z-Press medewerker Michael de Vogel.

Dinsdagavond 21 december:
Poule A:
1) GOZ
2) Piershil
3) Goudswaardse Boys
4) Strijen

Poule B:
1) SSS
2) ’s-Gravendeel
3) Heinenoord
4) Zinkwegse Boys

Woensdagavond 22 december:
Poule C:
1) OSV Oud-Beijerland
2) NBSVV
3) ZBVH
4) NSVV
5) FC Binnenmaas

Donderdagavond 23 december:
FINALERONDE

De wedstrijden starten elke avond om 19.00 uur. Komt allen kijken naar een prachtig voetbalspektakel.

AddThis Social Bookmark Button

Sinterklaasfeest bij NBSVV

Afdrukken
PDF

 Sinterklaas

Woensdagmiddag 1 december zal de Sint en zijn Pieten een bezoek brengen aan onze voetbalvereniging. Zij worden verwacht om 14:00 uur en zullen een uurtje blijven.

Iedereen is welkom, dus ook je vriendjes en vriendinnetjes mogen komen.

 

Groetjes de Sint en zijn Pieten
AddThis Social Bookmark Button

Rockanje schakelt NBSVV uit in Rijnmond Cup

Afdrukken
PDF

RTV Rijnmond CupHet weer was nat en koud, maar Rockanje liet heel aardig spel zien tegen het NBSVV van oud Rockanje trainer Hans de Heer. Via een doelpunt van Marvin Kuipers werd de ruststand 1-0. In de 2e helft breide dezelfde speler de score uit naar 2-0. Tot verbijstering van het Rockanje publiek boog NBSVV deze stand in nog geen 15 minuten om naar 2-3. Het slotakkoord was voor Ali El Alsade die fraai de 3-3 inschoot. Strafschoppen moesten daarop de winnaar bepalen en dat werd Rockanje.

Bron: www.vvrockanje.nl

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100