Rowan Molendijk pupil van de week bij NBSVV - Gouda

Afdrukken
PDF
Rowan MolendijkRowan is geboren op 11 september 1994 in Rotterdam
Rowan speelt niet bij NBSVV maar is bij iedere thuiswedstrijd aanwezig
Zijn favoriete club in de Eredivisie is: Feyenoord
Het voetbalkunstje wat Rowan het beste kan is: de bal in de kruising schieten
De beste speler van NBSVV is volgens hem: Paul Bestebreur
De beste speler van de Eredivisie volgens hem: Georginio Wijnaldum
Rowan heeft zijn voetbaltalent van: zijn zus Manon
De trainer die hij heel graag eens zou ontmoeten is: Bert van Marwijk
Beste trainer bij NBSVV vindt hij: Hans de Heer
Rowan geeft Gouda geen kans en voorspelt een uitslag van: 2-0
AddThis Social Bookmark Button

Herkozen voorzitter bedankt leden

Afdrukken
PDF

Henk TenwoldeLangs deze weg wil ik de leden van NBSVV heel hartelijk danken voor het vertrouwen dat afgelopen vrijdag in mij is uitgesproken om mijn taak als voorzitter met een periode van nogmaals 3 jaar te mogen verlengen.

Dank ook voor de vele felicitaties die ik mocht krijgen van leden die niet aanwezig waren of konden zijn op de ledenvergadering.

De afgelopen 3 jaar heb ik, mede met de steun van het overige bestuur en leden, tal van zaken mogen inzetten die de club ten goede moeten en zijn gekomen. Daarop terugkijkend mogen we vaststellen tevreden te mogen zijn over de behaalde resultaten tot nu toe, echter het werk is nog niet, lees nooit, af.

Het is daarom mooi de ingeslagen koers verder te mogen uitrollen en heb de overtuiging dat we dat ook nu weer voor elkaar gaan krijgen.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Pieter Veldhoen nieuwe jeugdvoorzitter

Afdrukken
PDF

voorzittershamerTijdens de jaarlijkse ledenvergadering is Pieter Veldhoen gekozen tot de nieuwe jeugdvoorzitter. Hij volgt hiermee Ivo van Alphen op, die vanwege drukke werkzaamheden zich genoodzaakt ziet om zijn bestuursfunctie neer te leggen. Onder zijn leiding is de succesvolle samenwerking tussen de jeugdafdelingen van NBSVV en SV Piershil tot stand gekomen.

Dat geldt ook voor Niels van Hamburg. De bevlogen ondernemer doet een stapje terug vanwege privé-omstandigheden, maar blijft zich wel inzetten voor NBSVV. Onder zijn leiding krijgt de sponsorcommissie handen en voeten. De eerste resultaten hiervan zijn al zichtbaar. De gehele vereniging speelt binnenkort in kleding van het merk Klupp. Een resultaat dat mede door de inzet van Niels is gerealiseerd. Achter de schermen werkt hij hard aan de invulling van de functie manager voetbalzaken. Een taak die tot voor kort werd vervuld door Bert den Tuinder.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Agenda ledenvergadering 5 november

Afdrukken
PDF

ledenvergaderingGeachte leden,

Hierbij nodigt het bestuur u uit tot het bijwonen van de ledenvergadering welke op 5 november a.s. zal worden gehouden in de kantine van ons sportcomplex. Aanvang 19.30 uur.
Wanneer er op bovenstaand tijdstip onvoldoende leden aanwezig zijn, zal er om 20.00 uur een buitengewone ledenvergadering worden gehouden.


                                                                Agenda
1. Opening
2. Notulen van de vorige vergaderingen d.d. 30-10-2009
3. Mededelingen
4. Jaarverslag secretaris
5. Jaarverslag penningmeester
6. Verkiezing kascommissie
7. Bestuursverkiezing
8. Statutenwijziging
9. Pauze
10. Discussie “NBSVV naar de top ten kosten van ????
11. Rondvraag
12. Sluiting

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

NBSVV trekt elftal O23 terug uit competitie

Afdrukken
PDF

Niels Jacobs - één van de langdurig geblesseerdenHet bestuur heeft besloten om het elftal voor spelers tot 23 jaar uit de competitie te nemen. Het groot aantal langdurig geblesseerde spelers ligt ten grondslag aan deze beslissing.

Trainer Jan van Snek geeft aan dat er geen andere oplossing voor handen is. "Spijtig, maar het is niet anders. Volgend seizoen bekijken we opnieuw of inschrijven voor dit team mogelijk is," aldus de teleurgestelde oefenmeester.

AddThis Social Bookmark Button

AD; 'NBSVV sluipt omhoog na tweede zege op rij'

Afdrukken
PDF

Algemeen DagbladNa een dramatisch verlopen competitiestart, waarin NBSVV zes weken lang niet won, pakte de promovendus in een slecht duel de tweede zegen binnen acht dagen. Na Excelsior Pernis werd ook FC Maense zaterdag in Nieuw-Beijerland verslagen door de ploeg van trainer Hans de Heer: 2-1.

“Of we nu in een flow zitten?” reageerde De Heer na alfoop. “Heb je de wedstrijd gezien? Ik denk dat het onze slechtste was tot dusver. Goed voetbal op dit slechte veld was ook niet echt mogelijk. Deze wedstrijd moesten we winnen om niet naar de degradatiezone af te glijden. Maar we kunnen ons niet veroorloven om zo slecht met de afronding om te gaan.”

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

NBSVV hoopt op dé ommekeer

Afdrukken
PDF

Algemeen DagbladOp het moment dat de vrije trap van Paul Bestebreur er tegen Excelsior Pernis invloog, ontstond er op sportpark De Kreek bij NBSVV een vreugde-explosie. De ontlading van de 2-1 kwam doordat deze treffer voor de eerste overwinning in de clubhistorie op tweede klasse-niveau zorgde.

Het eerdere seizoen van NBSVV op dit niveau was met twee schamele puntjes namelijk geen succes. "Je merkt aan iedereen de wil en de gretigheid om dit seizoen wel te laten slagen," zegt trainer Hans de Heer. "Deze overwinning en het onlangs behaalde gelijkspel bij Leonidas zijn daarom ook in mentaal opzicht van groot belang."

Maar er speelt meer bij NBSVV dan alleen handhaving. Het seizoen is vooralsnog zo hectisch verlopen dat de Nieuw-Beijerlanders een aantal teleurstellingen wil wegspoelen. Het aantal ernstige blessures binnen de selectie van het vlaggenschip is eerder nog niet zo erg geweest. Een korte tussenbalans leert dat De Heer voorlopig nog een aantal vaste krachten moet missen. Zo is Niels Jacobs na een gebroken bot aan de buitenkant van zijn voet nog ver verwijderd van een rentree. Hij zit minimaal zes weken in het gips. Jan-Willem Tijl is weliswaar na zijn knieblessure op de weg terug, maar zal zijn herstel nog even de tijd moeten geven.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100