Rockanje schakelt NBSVV uit in Rijnmond Cup

Afdrukken
PDF

RTV Rijnmond CupHet weer was nat en koud, maar Rockanje liet heel aardig spel zien tegen het NBSVV van oud Rockanje trainer Hans de Heer. Via een doelpunt van Marvin Kuipers werd de ruststand 1-0. In de 2e helft breide dezelfde speler de score uit naar 2-0. Tot verbijstering van het Rockanje publiek boog NBSVV deze stand in nog geen 15 minuten om naar 2-3. Het slotakkoord was voor Ali El Alsade die fraai de 3-3 inschoot. Strafschoppen moesten daarop de winnaar bepalen en dat werd Rockanje.

Bron: www.vvrockanje.nl

AddThis Social Bookmark Button

Kersttoernooien jeugdelftallen in De Tienvoet

Afdrukken
PDF

ZaalvoetbalDe traditionele kersttoernooien voor de jeugdelftallen zijn op:

dinsdag 28 december
F pupillen van 09:00 - 12:00 uur
E pupillen van 12:30 - 16:00 uur

woensdag 29 december
D pupillen van 09:00 - 12:00 uur
C junioren van 12:30 - 16:00 uur

Er wordt gespeeld in sporthal De Tienvoet in Heinenoord.

AddThis Social Bookmark Button

Vanaf 5 februari 2011 digitaal wedstrijdformulier voor standaardelftallen

Afdrukken
PDF

digitaal_wedstrijdformulierIn het weekend van 5 en 6 februari 2011 wordt het digitale wedstrijdformulier voor standaardelftallen ingevoerd. Op de website van de KNVB wordt uitgebreid aandacht besteed aan de invoer van deze nieuwe manier van werken.

Klik hier voor het downloaden van de handleiding en hier voor het bekijken van een instructievideo.

AddThis Social Bookmark Button

Woensdag loting Hoeksche Waards zaalvoetbaltoernooi

Afdrukken
PDF

Zaalvoetbaltoernooi 2010Woensdagavond vindt in het programma Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard de loting voor het jaarlijkse zallvoetbaltoernooi voor standaard elftallen plaats.

Het toernooi wordt gespeeld van dinsdag 21 t/m donderdag 23 december 2010 in sporthal De Tienvoet in Heinenoord.

AddThis Social Bookmark Button

Hans de Heer: 'Terugkeer van geblesseerde spelers na winterstop zorgt voor meer scherpte'

Afdrukken
PDF

Hans de HeerVanavond werd trainer Hans de Heer geïnterviewd door Frank Dijkman in het programma Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard.

Het gelijke spel tegen Gouda afgelopen zaterdag en de forse nederlaag de week daarvoor tegen Zuidland waren de hoofdpunten aan het begin van het interview. Het gebrek aan scorend vermogen is een oorzaak waarover Hans van mening is dat er voldoende kwaliteit aanwezig is voorin, maar dat men moet wennen aan de handelingssnelheid en het het tempootje hoger in de 2e klasse.

Hans: 'Tegen Zuidland was de motivatie niet voldoende. Zaterdag was dit absoluut niet het geval. Er viel niemand iets te verwijten.'

Vooruitkijkend ziet hij betere tijden aankomen. "Na de winterstop komen een groot aantal spelers terug. Dit zal zorgen voor meer concurrentie en meer scherpte," aldus Hans.

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Midweek Sport 17 november

Afdrukken
PDF
Midweek SportWoensdagavond 17 november is er weer een uitzending van Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

 1e uur:

Studiogast: Rob Ouwens (trainer Z.B.V.H.)
  • Cees Nobel (speler S.H.O.)
  • Dennis Spry (speler N.S.V.V.)
  • Edwin Petersen (speler Heinenoord

2e uur:

  • Ben Wijnstekers (oud speler Feyenoord / Ned elftal)
  • Hans de Heer (trainer N.B.S.V.V.)
  • Ab van der Burg (verzorger T.O.G.R.)
  • Rens Bezemer (T'ai Chi docent)

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Midweeksport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19.00-21.00.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Rode kaart leidt puntenverlies NBSVV in'

Afdrukken
PDF

Algemeen Dagblad"Twee punten verloren." Dat was het commentaar van zowel Cor den Daas (Gouda) als Hans de Heer (NBSVV) na het duel tussen beide teams dat in 1-1 eindigde. Beide oefenmeesters zagen een rommelige wedstrijd op sportpark de Kreek. Het keerpunt in de wedstrijd was de veel te zwaar bestrafte overtreding van NBSVV'er Paul Bestebreur, die na een uur met een rode kaart kon vertrekken.

"De bal kwam tussen ons in en toen raakte ik mijn directe tegenstander. Het was een overtreding waar je een gele kaart voor kunt geven, maar zeker geen rood;' aldus de hoofdrolspeler. Tot de rode kaart was er weinig aan de hand voor NBSVV In de eerste helft had de ploeg weinig te duchten van het zwak spelende Gouda. De Nieuw-Beijerlanders kwamen vlak voor rust dan ook verdiend op voorsprong. Edwin Bestebreur werd gevloerd door Gouda-doelman Jeffrey Vonk, waarna Jordi Bremer de strafschop verzilverde: 1-0.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100