Geldigheidsduur spelerspas wordt aangepast

Afdrukken
PDF

knvbVanaf het weekend van 29 en 30 januari zal op nieuwe spelerspassen de geldigheidsduur op een andere manier worden vermeld. Tot nu toe stond gedrukt vanaf welke maand de pas geldig was en tot en met welke maand de pas geldig bleef. Bijvoorbeeld: 'geldig van 01-2011 t/m 01-2021'.

Op de nieuwe passen zal in het vervolg alleen het einde van de geldigheidsperiode van de pas worden vermeld. In plaats van de maand waarin de pas verloopt, zal dan de exacte vervaldatum op de pas staan, bijvoorbeeld: 'geldig t/m 20-01-2021'. Door deze wijziging sluit de tekst op de spelerspas beter aan op de manier waarop de geldigheidstermijn in de administratie van de KNVB is vastgelegd.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

KNVB Nike voetbaldagen 2011 bij FC Binnenmaas

Afdrukken
PDF

knvbvoetbaldagen2011flyerOp 8. 9 en 10 augustus a.s. organiseert de KNVB in samenwerking met de voetbalverening Binnenmaas te Maasdam de KNVB Jeugdvoetbaldagen.
Deze drie dagen staan onder leiding van gediplomeerde trainers en kent gevarieerde trainingsvormen met onder meer 4-tegen-4, 7-tegen-7 en een Goalmastercircuit. Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek KNVB Nike-tenue (dus shirt, broek, kousen), maar ook een Nike bal en een certificaat met de groepsfoto. Daar kun je mee thuiskomen!

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Jacques Courbois stopt aan het einde van het seizoen

Afdrukken
PDF

Jacques CourboisElftalleider van NBSVV 2 heeft het bestuur laten weten volgend seizoen niet beschikbaar te zijn. Hierdoor moet NBSVV op zoek naar een volledig nieuw begeleidingsteam voor haar 2e elftal.

AddThis Social Bookmark Button

Robin Siep: 'Als we de kansen afmaken, dan moeten we het redden'

Afdrukken
PDF

Robin SiepDoelman Robin Siep, dit seizoen overgekomen van RBC uit Rozendaal, werd woensdagavond geïnterviewd op Radio Hoeksche Waard in het programma Midweek Sport.

Samen met presentator Frank Dijkman namen zij de ontwikkelingen van Robin bij NBSVV door. Hij geeft ruiterlijk toe dat hij teleurgesteld was toen trainer Hans de Heer aan het begin van het seizoen niet voor hem koos. Nu hij wel onder de lat staat, zal hij er alles aan doen om zijn plaats te behouden.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Midweek Sport 26 januari

Afdrukken
PDF

Midweek SportWoensdagavond 26 januari is er weer een uitzending van Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

Studiogast: Peter van Gijzen (topamateur scheidsrechter)

1e uur:

  • Bill Tukker (oud trainer S.H.O. / trainer I.F.C. 2011-2012)
  • Xander Koster (speler v.v.Strijen)
  • Peter v/d Ent (speler S.S.S.)
  • Vincent van Noort (assistent-trainer Papendrecht zondag)

2e uur:

  • Robin Siep (doelman N.B.S.V.V.)
  • Mark Smeding (doelman s'Gravendeel)
  • Naar de studio komt Henk Snijders (atletiektrainer Spirit)

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Midweeksport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19.00-21.00.

AddThis Social Bookmark Button

Piershil C1 a.s zaterdag toch aan de bak

Afdrukken
PDF

WedstrijdwijzigingDe C2, spelend onder de naam Piershil C1, moet a.s zaterdag 29 januari voor de competitie spelen. Aanvankelijk was er enige verwarring over deze wedstrijd. De KNVB mededeling berichtte slechts C4M als tegenstander. Na een  beetje verder zoeken bleek dit dus FC Vlotbrug C4M te zijn, een team dat na de winterstop aan de competitiepoule van Piershil C1 is toegevoegd. Let op! Het aanvangstijdstip staat gepland voor 12:00 uur i.p.v de gebruikelijke 10:15 uur. De wedstrijd zal gespeeld worden op het terrein van NBSVV.

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV niet door met oudgedienden

Afdrukken
PDF

Jan van SnekNBSVV neemt aan het einde van het seizoen afscheid van een aantal oudgedienden.

Het bestuur heeft 2e trainer Jan van Snek laten weten dat het na vele jaren een ander gezicht voor de groep wil. Verzorger Gert van Helden heeft aangegeven te stoppen bij het 2e elftal. Assistent scheidsrechter Bob van Jaarsveld keert terug naar zijn oude liefde SHO. Of elftalleider Jacques Courbois volgend wel beschikbaar is voor het 2e elftal, is op dit moment niet bekend.

Bij het 1e elftal legt verzorger Dirk Enzlin zijn functie neer. Er is wel een akkoord bereikt met elftalleider Leo IJzerman en assistent scheidsrechter Hans Molendijk.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors