Arie Kegel (SHO): 'We kunnen ons geen puntverlies meer permitteren'

Afdrukken
PDF

SHOHet Oud-Beijerlandse SHO gaat op bezoek bij het Nieuw-Beijerlandse NBSVV. De voormalige hoofdklasser heeft met zeven uit vijf een tegenvallende competitiestart. Hiermee vervult de ploeg van Bill Tukker een bescheiden rol in 2D. Terwijl de doelstelling vooraf was om zo snel als mogelijk terug te keren naar een hoger niveau.

"Al besef ik wel dat we zaterdag zullen moeten winnen,” stelt teammanager Arie Kegel van SHO. "We kunnen ons domweg geen puntverlies meer permitteren. De achterstand wordt dan wel erg groot. Dit is alleen te bereiken door wat aanvallender te gaan spelen. Zeker in deze klasse. "

De blauwwitten van NBSVV wisten tot nu slechts een punt te veroveren. Voor de promovendus een karige oogst, maar wekelijks is het vertrouwen aanwezig dat de eerste overwinning zal worden behaald. Paul Bestebreur, in het verleden een jaar actief bij SHO: "De groep is super gemotiveerd, zeker tegen Oud-Beijerlandse spelers. Bovendien is het vertrouwen na zaterdag toegenomen. Een gelijkspel tegen de koploper had zomaar gekund. Aan een gelijkspel hebben we niets. We gaan voor de volle winst." In competitieverband is het de eerste keer dat de buren elkaar ontmoeten.

Bron: AD 7-10

AddThis Social Bookmark Button

Paul Bestebreur: 'Zaterdag anderhalf uur knallen'

Afdrukken
PDF

Paul BestebreurVanavond was spelmaker Paul Bestebreur te horen in het programma Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. In het interview blikt hij terug op de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen NSVV, waarin NBSVV volgens hem wel een puntje had verdiend.

Verderop in het vraaggesprek licht hij een klein tipje van de sluiter op over zijn toekomst in het 1e elftal van NBSVV. Tot slot spreekt hij met presentator Frank Dijkman over de komende wedstrijd tegen SHO. Treffender dan de uitspraak 'zaterdag anderhalf uur knallen' kan de motivatie binnen de spelersgroep niet worden weergegeven.

AddThis Social Bookmark Button

Sponsor wedstrijdbal NBSVV - SHO

Afdrukken
PDF
Balsponsor NBSVV - SHO
bedrag datum tijd sponsor

 

Sponsoring per opbod (minimum € 75,00) via e-mail:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Sluiting: donderdagavond 7-10-2010 om 20:00 uur, hoogste bieder sponsort de bal. De balsponsor mag de bal, voorzien van handtekeningen van de spelers, na afloop van de wedstrijd meenemen.

 
         
199,99 7/10  13:40  anoniem 
 175,00 7/10  12:55  Taxi Duifhuizen 
 150,00 7/10 09:20  anoniem 
125,00 7/10 07:15 Autobedrijf de Korver
 100,00 6/10  16:45  Taxi Duifhuizen
AddThis Social Bookmark Button

Informatieavond verantwoord alcoholgebruik

Afdrukken
PDF

De gemeente Korendijk organiseert op maandag 8 november een gratis IVA-training. NBSVV nodigt haar barmedewerkers en andere belangstellenden van harte uit om hieraan deel te nemen.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Inhoud Midweek Sport 6 oktober

Afdrukken
PDF

Midweek SportWoensdagavond 6 oktober is er weer een uitzending van Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

1e uur:
Studiogast: Ab van Wijk (trainer O.S.V.)
 • Patrick van Duijl (speler Goudswaardse Boys)
 • Paul Bestebreur (speler N.B.S.V.V.)
 • Sander Gardien (speler S.S.S.)
 • Bart Driessen (speler s'Gravendeel)
2e uur:
 • Peter van Dam (speler Zinkwegse Boys)
 • Martijn Krediet (doelman G.O.Z.)
 • Paulo Snel (speler N.S.V.V.)
 • Miquel Lopes Silva (speler S.H.O.)
 • Raimond Boer (vrijwilligersbeleid s'Gravendeel)
 • Jan Fok (voorzitter atletiekvereniging Spirit)
 • John Kraak (bestuurslid Piershil)
  AddThis Social Bookmark Button

  Lees meer...

Vertrektijden Jong Oranje - Jong Oekraïne

Afdrukken
PDF

Jong Oranje - Jong OekraïneDe bus naar de wedstrijd Jong Oranje - Jong Oekraïne vertrekt zaterdag vanuit Piershil om 17:15 uur. Deelnemers die in Nieuw-Beijerland willen opstappen worden om 17:30 uur bij de Plusmarkt aan de Kerkstraat opgepikt.

De kosten van het vervoer bedragen € 1,00 per persoon.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'NBSVV maakt het NSVV heel lastig in saaie derby'

Afdrukken
PDF

krantenNSVV behaalde in eigen huis een benauwde 2-1 overwinning op het laaggeklasseerde NBSVV. Hiermee blijven de Numansdorpers in 2D na vijf duels nog steeds ongeslagen. De voorsprong op de naaste belagers, 's-Gravendeel en Zuidland, bedraagt inmiddels vijf punten. Komende zaterdag ontmoeten 's-Gravendeel en NSVV elkaar.

Zowel NSVV-trainer Hans de Rover als zijn Nieuw-Beijerlandse collega Hans de Heer meende dat zijn ploeg de eerste twintig minuten het spel dicteerde en op voorsprong had moeten komen. Het was echter de koploper die in deze fase het meeste recht had op de openingstreffer. Met goed en verzorgd combinatiespel werd NBSVV teruggedrongen op eigen helft. Mark Ritmeester, Denys Spry en Paulo Snel hadden echter het vizier niet op scherp staan. Er waren ook voor NBSVV wel degelijk mogelijkheden om een voorsprong te nemen.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100