Zoï en Vivian nog niet uitgespeeld bij de KNVB

Afdrukken
PDF

Vivan en ZoïToen vorig seizoen iedereen al aan vakantie dacht moesten Vivian Dortland en Zoï van der Ven nog een toernooi van de KNVB afwerken. Dit hebben de meiden zo goed gedaan dat ze na de vakantie weer werden opgeroepen voor twee KNVB wedstrijden. Ook hier lieten de meiden zien dat ze het spelletje goed door hadden.

Als beloning zijn ze beiden opgenomen in team Meisjes onder 13 Interregionaal Zuid. Dit houdt in dat ze bij de beste 16 dames van Zuid-Holland Zuid horen.

Dit heeft wel consequenties. In de maand november moeten  zij 4 maandagavonden  spelen voor de KNVB en kunnen ze niet met hun eigen team van NBSVV mee trainen.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

AD: 'Compleet van de kaart'

Afdrukken
PDF

krantenVerbazing, onwetendheid en teleurstelling. Deze gevoelens heersen bij NBSVV-speler Johnny Bestebreur, die tijdens de wedstrijd tegen Excelsior Pernis tot tweemaal toe buiten bewustzijn raakte. Hoewel het geen hartstilstand was, werd in het ziekenhuis geconstateerd dat er wel degelijk ‘iets’ rondom zijn hart is gebeurd.

Paniek bij veel mensen op het complex, reanimatie in het bijzijn van moeder en vrienden, een ambulance en de inzet van een traumahelikopter. Volgens ooggetuigen was er sprake van enige chaos en liepen de emoties bij sommigen behoorlijk hoog op. Door een aantal werd dan ook de vergelijking gemaakt met de hartstilstand van Ajax-speler Evander Sno in een wedstrijd tegen Jong Vitesse van enkele weken geleden.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Rockanje tegenstander NBSVV in RTV Rijnmond-Cup

Afdrukken
PDF

RTV Rijnmond-CupRockanje is de eerste tegenstander voor NBSVV in de RTV Rijnmond-Cup. NBSVV speelt de wedstrijd bij de voormalige club van trainer Hans de Heer.

Klik hier voor een overzicht van de volledige loting.

AddThis Social Bookmark Button

Normen en waarden binnen de lijnen

Afdrukken
PDF

Een vloek mist ieder doelHet seizoen is alweer in volle gang. Zowel bij de jeugd als bij de senioren proberen we weer met hart en ziel het beste resultaat te behalen met ons team. Dat lukt niet altijd, bijvoorbeeld omdat de tegenstander beter is, de scheidsrechter het net even anders ziet dan jij, je benen weer eens wat anders doen dan je gedachte, je medespeler er nog steeds niets van kan.

Ondanks dat het weleens tegen zit, moeten we met elkaar proberen dit niet op onszelf of op anderen af te reageren door te schelden of te vloeken. Want zoals langs de lijn valt te lezen: een vloek mist ieder doel!

Dit geldt natuurlijk ook voor de supporters.

Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Paniek groot bij NBSVV'

Afdrukken
PDF

krantenAjacied Evander Sno zakte anderhalve week geleden in elkaar tijdens een wedstrijd tussen Jong Ajax en Jong Vitesse. De middenvelder kampte met een hartstilstand. Tot schrik van de toeschouwers bij NBSVV-Excelsior P gebeurde zaterdagmiddag hetzelfde met NBSVV-speler Johnny Bestebreur (31) op sportpark De Kreek.

De paniek was groot, vooral ook met het voorval van Sno in het achterhoofd. In het ziekenhuis werd later na diverse onderzoeken geconstateerd dat het wegvallen van Bestebreur waarschijnlijk kwam door een zware aanval van hyperventilatie. Bestebreur heeft een verleden waarin astma een rol speelt. De aanvaller keerde zaterdag in de loop van de avond met de schrik nog in de benen terug naar huis.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Aanval van hyperventilatie velt Johnny Bestebreur

Afdrukken
PDF

Johnny BestebreurTijdens de wedstrijd NBSVV - Excelsior Pernis werd aanvaller Johnny Bestebreur onwel. De wedstrijd werd niet uitgespeeld.

Vanmorgen ontvingen wij onderstaand bericht over de situatie rond Johnny:

Het gaat goed met John en de verdere familie.

Na aankomst in het ziekenhuis zijn er diverse onderzoeken gedaan, die allemaal positief uitvielen. Het voorval van gisterenmiddag is zeer waarschijnlijk te wijten aan een zware aanval van hyperventilatie, die met zijn astmatische verleden, heftig heeft uitgepakt. John is gisterenavond om 21:00 uur met zijn ouders weer na huis gekomen. Hij is erg moe en heeft last van hoofdpijn. Hij zal nu verder moeten herstellen en onder controle van de huisarts staan.

Zijn ouders, Jopie en Klaas bedanken iedereen voor de belangstelling en stellen het zeer op prijs dat de medewerkersavond is afgeblazen. Zij danken ons daar zeer hartelijk voor.

Tot zover het bericht omtrent John.

Henk Tenwolde
voorzitter NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Video's wedstrijden jeugdelftallen

Afdrukken
PDF

VideoDe samenwerking met SV Piershil beperkt zich niet alleen tot de jeugdafdelingen. Ook de webmasters van de beide verenigingen gaan de al lopende samenwerking verder uitbreiden. Zo zullen de programma-aankondigingen binnenkort eenduidig worden. Daarnaast zullen de wedstrijdverslagen en elftalfoto's op beide sites gelijk zijn.

De eerste tekenen hiervan kondigen zich vandaag al aan. Via de rubriek multimedia - video zijn een 3-tal videofragmenten te zien van Piershil F1 en Piershil A1.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100