Statuten liggen ter inzage voor leden

Afdrukken
PDF

LedenvergaderingBeste leden,

In aanloop naar de ledenvergadering van 5 november a.s. bieden wij belangstellenden de mogelijkheid de meest recente en gedeponeerde statuten vooraf  in te zien.

Vanaf dinsdag 26 oktober liggen er twee kopie statuten achter de bar ter inzage.

Natuurlijk kunt u ook op zaterdag a.s. het origineel opvragen in de bestuurskamer.

Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

Het Kompas: 'Naar één FC Korendijk'

Afdrukken
PDF

krantenKomt er een FC Korendijk? In ieder geval heeft Sportwethouder Wim Reijnierse de vier voetbalclubs in Korendijk alvast gevraagd na te denken over hun toekomst.

In een gesprek op het gemeentehuis, waarbij Goudswaardse Boys door miscommunicatie ontbrak, gaf hij aan dat de clubs zich positief moeten opstellen ten aanzien van samenwerking. Reijnierse acht een fusie tot een FC Korendijk niet uitgesloten. In het kader van het accommodatiebeleid streeft Korendijk er naar om in de toekomst op de complexen van Goudswaardse Boys, SV Piershil en NBSVV in Nieuw-Beijerland tot woningbouw te komen. Volgens voorzitter Henk Tenwolde van NBSVV was het een vruchtbare bijeenkomst. "Als de gemeente moet blijven bezuinigen, zoals volgend jaar al een korting van 25 procent op de subsidie, wordt het voor ons moeilijk zelfstandig te blijven. In eerste instantie waren wij van mening dat het complex van NBSVV een multifunctioneel karakter moest hebben. We hebben veel grond waarop diverse sporten kunnen worden beoefend. Maar de wethouder denkt in een andere richting. We hebben wel huiswerk meegekregen. In feite geeft Reijnierse een schot voor de boeg door op te merken dat hij een grote voetbalclub een ideaal scenario vindt."

Lastig
Hoewel voorzitter John Kramp zich betrokken voelt bij de gesprekken, zit ZBVH in eerste instantie niet op een fusie te wachten. "Zuid-Beijerland ligt op te grote afstand van de locatie in Piershil die men voor ogen heeft, vooral voor de kinderen is dat erg lastig. Daarnaast groeit ZBVH en is volop in ontwikkeling. Ik denk dat onze leden niet zitten te wachten op een fusie. Als we zouden moeten kiezen zijn wij in feite veel meer op Numansdorp aangewezen dan op Piershil."

Bron: Het Kompas 22-10

AddThis Social Bookmark Button

Hans de Heer: 'Winst zou aardig duwtje in de goede richting geven'

Afdrukken
PDF

Hans de HeerWoensdagavond was trainer Hans de Heer te horen vanuit de auto op Radio Hoeksche Waard. De oefenmeester werd geïnterviewd door Fank Dijkman, presentator van het programma Midweek Sport.

In het eerste deel van het interview werden de ontwikkelingen van de geblesseerde spelers doorgenomen. Niels Jacobs is het verste verwijderd van een rentree. Hij zit minimaal zes weken in het gips. Jan-Willem Tijl is op de weg terug, maar moet geduld hebben met zijn blessure. Ivo van Alphen krijgt positieve berichten van de doctoren, maar zal zeker niet voor de winterstop zijn rentree maken. Sjoerd Bestebreur wordt op 16 november geopereerd aan zijn enkel. Johnny Bestebreur werkt aan zijn comeback op de hometrainer, maar moet voorlopig de komende maand nog rustig aan doen.

Daarna spraken zij over de resterende 30 minuten van de wedstrijd tegen Excelsior Pernis, die zaterdag worden uitgespeeld. Een snelle goal voor NBSVV zou er zo maar voor kunnen zorgen dat NBSVV  3 punten binnenhaalt. Maar Hans realiseert zich ook dat het wellicht zo eenvoudig niet zal gaan.

AddThis Social Bookmark Button

Kim Dorremans en Romeny Pouwe in beeld bij KNVB

Afdrukken
PDF

KNVBZoals velen misschien wel weten zijn Zoï en Vivian al enige tijd bij de KNVB bezig.
 
Terwijl iedereen aan het genieten is van zijn natte herfstvakantie en lekker binnen zit achter zijn Playstation of pc, waren er weer 2 meisjes die zich in de kijker konden spelen bij de KNVB. Dit zijn vanuit de D2 Kim Dorremans en vanuit de C Romeny Pouwe.
 
Ondanks het trieste weer was het voor beide meiden een leuke en zeer leerzame ervaring. En nu maar hopen dat ze beiden zijn opgevallen bij de KNVB. Dit zou voor zowel de meiden als voor NBSVV/Piershil een goede reclame zijn.

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Midweek Sport 20 oktober

Afdrukken
PDF

Midweek SportWoensdagavond 20 oktober is er weer een uitzending van Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

1e uur:

Studiogast: Jan Willem van Hellemond (doelman S.H.O.)

 • Peter Quick (aanvoerder G.O.Z.)
 • Hans de Heer (trainer N.B.S.V.V.)
 • Michael Vos (speler Zinkwegse Boys)
 • Philip den Haan (trainer Heinenoord

2e uur:
 
In dit uur gaan wij praten over de jeugdopleiding van F.C. Binnenmaas met:

 • Kor van der Heiden en Nico de Graaf
 • Monique de Vroed (trainster/coach Dames 1 D.V.O.)
 • Menno Bottema (aanvoerder Heren 1 Hockeyclub Hoeksche Waard)
  AddThis Social Bookmark Button

  Lees meer...

Selectie bedankt sponsors

Afdrukken
PDF

Elftalfoto 1e elftal

De selectie van NBSVV bedankt de sponsors voor de nieuwe kleding die het vorige week in ontvangst mocht nemen.

Iedereen loopt er weer tiptop bij en in de nieuwe reservetenues heeft NBSVV afgelopen zaterdag haar 2e competitiepunt binnengehaald. Dat geeft moed voor de toekomst.

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV - Excelsior Pernis vanaf 59e minuut

Afdrukken
PDF

NBSVV - Excelsior Pernis (restant)De eerder gestaakte wedstrijd NBSVV - Excelsior Pernis wordt op zaterdag 23 oktober uitgespeeld. De wedstrijd vangt aan in de 14e minuut van de 2e helft met een en directe vrije trap voor NBSVV halverwege de helft van Excelsior Pernis, aan de linkerzijde (gezien vanuit het doel van Excelsior Pernis).

De stand is 1-1 en NBSVV verdedigt in de 2e helft het doel dat het dichtst bij de ingang van het sportpark ligt.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100