AD: 's-Gravendeel veel te makkelijk langs NBSVV'

Afdrukken
PDF

krantenZonder zelf echt goed te spelen, slaagde 's-Gravendeel er in om voor eigen publiek een grote zege op NBSVV te boeken: 5-1. De club uit Nieuw-Beijerland krijgt steeds meer in de gaten dat het een zware opgave wordt om op dit niveau te overleven. Slechts de eerste twintig minuten was NBSVV in staat de thuisploeg bij te benen. Dankzij Dennis Groosjohan, de beste man van NBSVV en Johnny Bestebreur kreeg de promovendus diverse mogelijkheden om de score te openen. ’s-Gravendeel-coach Ronald Hulsbosch baalde er van dat hij het voorlopig tot aan de winterstop moet stellen zonder zijn centrale verdediger Axel van den Heuvel, die een knieblessure heeft."

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Aron Nijman pupil van de week bij NBSVV - Excelsior Pernis

Afdrukken
PDF
Aron NijmanAron is geboren op 7 augustus 2001 in Rotterdam
Aron speelt bij NBSVV in de: E1
Zijn favoriete club in de Eredivisie is: Feyenoord
Het voetbalkunstje wat Aaron het beste kan is: overspelen
De beste speler van NBSVV is volgens hem: Johnny Bestebreur
De beste speler van de Eredivisie volgens hem: Ricky van Haaren
Aron heeft zijn voetbaltalent van: zichzelf
De trainer die hij heel graag eens zou ontmoeten is: Mario Been
Beste trainer bij NBSVV vindt hij: Nico Boender
Aron geeft Excelsior Pernis geen kans en voorspelt een uitslag van: 2-0
AddThis Social Bookmark Button

Hans-Willem Maasdam voorlopig uitgeschakeld

Afdrukken
PDF
Hans-Willem MaasdamHans-Willem Maasdam, speler van NBSVV 2, is voorlopig uitgeschakeld door een enkelblessure. Hij liep de blessure op tijdens een partijtje zaalvoetbal. Hans-Willem is onder behandeling van de fysiotherapeut en herstelt goed, maar zal wel nog enige tijd vanaf de zijlijn moeten toekijken.
AddThis Social Bookmark Button

Voor € 5,- naar EK-play-off: Jong Oranje – Jong Oekraïne op het Kasteel van Sparta

Afdrukken
PDF

Jong Oranje - Jong OekraïneOp zaterdag 9 oktober a.s. speelt Jong Oranje de thuiswedstrijd van de EK-play-offs tegen Oekraïne. De aftrap in het Sparta Stadion is om 19.00 uur.

Er is Jong Oranje alles aan gelegen Oekraïne in het thuisduel op Het Kasteel te verslaan en zo een goede uitgangspositie voor het beslissende treffen in Kiev te bemachtigen. De winnaar van de dubbele ontmoeting verdient immers een ticket voor het Europees kampioenschap dat in juni 2011 in Denemarken plaatsvindt.

Wil je naar deze wedstrijd mail dan voor 22 september as. naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  Vaders, moeders, broers, zussen, opa’s en oma’s iedereen mag mee!

AddThis Social Bookmark Button

Pech achtervolgt Jan-Willem Tijl

Afdrukken
PDF

AD SportwereldJan-Willem Tijl heeft na vijf jaar SV Simonshaven zijn emplooi gevonden bij NBSVV. Daar aan de andere kant van het Spui in Nieuw-Beijerland hoopt de nieuwbakken Hekelinger in de tweede klasse het een en ander te kunnen bijleren. Maar, Tijl is voorlopig uitgeschakeld door een ontsteking in de kniepees. "Ik heb de oefenperiode gewoon gespeeld, maar tegen LMO ging het niet meer. De verwachte behandeling aan de knie heb ik in de Zestienhoven Kliniek gekregen. Met een GPS-injectie hopen ze het genezingsproces te versnellen. Ik mag zes weken niet voetballen, zelfs niet belasten. Lopen, fitnessen en fietsen is toegestaan. Het is nu zaak om helemaal fit te worden," aldus de uitleg van de balende Jan Willem-Tijl.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Dennis Groosjohan: 'Op deze manier punten weggeven zal niet meer gebeuren'

Afdrukken
PDF

Dennis GroosjohanWoensdagavond kreeg Dennis Groosjohan de gelegenheid om zijn zegje te doen in het programma Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De wedstrijd tegen MVV '27 van afgelopen zaterdag, waarin Dennis driemaal scoorde, vormde de hoofmoot van het interview. Het weggeven van de 0-3 voorsprong zal volgens Dennis niet meer gebeuren. Hij heeft vertrouwen in de toekomst en is er van overtuigd dat, gezien het vertoonde spel, de punten in de 2e klasse niet uit kunnen blijven.

,,Zaterdag tegen 's- Gravendeel gaan we keihard knokken om de punten mee te nemen naar Nieuw-Beijerland," aldus Dennis.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100