Vertrektijden Jong Oranje - Jong Oekraïne

Afdrukken
PDF

Jong Oranje - Jong OekraïneDe bus naar de wedstrijd Jong Oranje - Jong Oekraïne vertrekt zaterdag vanuit Piershil om 17:15 uur. Deelnemers die in Nieuw-Beijerland willen opstappen worden om 17:30 uur bij de Plusmarkt aan de Kerkstraat opgepikt.

De kosten van het vervoer bedragen € 1,00 per persoon.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'NBSVV maakt het NSVV heel lastig in saaie derby'

Afdrukken
PDF

krantenNSVV behaalde in eigen huis een benauwde 2-1 overwinning op het laaggeklasseerde NBSVV. Hiermee blijven de Numansdorpers in 2D na vijf duels nog steeds ongeslagen. De voorsprong op de naaste belagers, 's-Gravendeel en Zuidland, bedraagt inmiddels vijf punten. Komende zaterdag ontmoeten 's-Gravendeel en NSVV elkaar.

Zowel NSVV-trainer Hans de Rover als zijn Nieuw-Beijerlandse collega Hans de Heer meende dat zijn ploeg de eerste twintig minuten het spel dicteerde en op voorsprong had moeten komen. Het was echter de koploper die in deze fase het meeste recht had op de openingstreffer. Met goed en verzorgd combinatiespel werd NBSVV teruggedrongen op eigen helft. Mark Ritmeester, Denys Spry en Paulo Snel hadden echter het vizier niet op scherp staan. Er waren ook voor NBSVV wel degelijk mogelijkheden om een voorsprong te nemen.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Wijziging menu's programma en uitslagen

Afdrukken
PDF

SamenwerkingVanaf vandaag zijn de menu's programma en uitslagen samengevoegd. Het nieuwe menue programma/uitslagen is onderverdeeld in junioren en senioren.

Het programma van de junioren is, vanwege de samenwerking met SV Piershil, zodanig ingericht dat het door vrijwilligers van beide verenigingen gemuteerd kan worden. Op beide websites wordt vervolgens hetzelfde document gepubliceerd.

AddThis Social Bookmark Button

Beelden Piershil F1

Afdrukken
PDF

SSS F2 - Piershil F1Piershil F1, de F2 van het samenwerkingsverband met NBSVV, speelde uit tegen SSS F2 en won met maarliefst 0-9. Iman Zeeman en Arjan Smit maakten er beiden een mooi filmpje van.

Klik hier voor de videofragmenten.

AddThis Social Bookmark Button

Carlo Boender pupil van de week bij NBSVV - SHO

Afdrukken
PDF
Carlo BoenderCarlo is geboren op 4 augustus 2002 in Rotterdam
Carlo speelt bij NBSVV in de: F1
Zijn favoriete club in de Eredivisie is: Ajax
Het voetbalkunstje wat Carlo het beste kan is: scoren
De beste speler van NBSVV is volgens hem: Lars van der Erve
De beste speler van de Eredivisie volgens hem: Louis Suarez
Carlo heeft zijn voetbaltalent van: zichzelf
De trainer die hij heel graag eens zou ontmoeten is: Martin Jol
Beste trainer bij NBSVV vindt hij: pappa
Carlo geeft SHO geen kans en voorspelt een uitslag van: 2-1
AddThis Social Bookmark Button

Hans de Heer studiogast bij Midweek Sport

Afdrukken
PDF

Radio Hoeksche WaardWoensdagavond was trainer Hans de Heer studiogast bij het programma Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. Het gesprek met de presentatoren Frank Dijkman en Dick Koppens leverde een 3-tal interessante geluidsfragementen op. In het eerste deel wordt gesproken over het werk dat Hans verricht bij NBSVV. In het tweede deel zijn de loopbaan van Hans en zijn ambities het onderwerp van gesprek. In het derde deel wordt er vooruit gekeken naar de wedstrijd van aanstaande zaterdag: NSVV - NBSVV.

Naast Hans kwam ook speler Johnny Bestebreur aan het woord over de gebeurtenissen van afgelopen weekend tijdens de wedstrijd NBSVV - Excelsior Pernis.

Klik hier voor het interview (1) met Hans de Heer.
Klik hier voor het interview (2) met Hans de Heer.
Klik hier voor het interview (3) met Hans de Heer.
Klik hier voor het interview met Johnny Bestebreur.

AddThis Social Bookmark Button

Do 30/9: Voorlichtingsavond C1+C2

Afdrukken
PDF

Samenwerking NBSVV - Piershil

 

 

 

 

 

Hierbij willen wij namens de beide verenigingen de ouders en/of verzorgers van de C elftallen uitnodigen om het seizoen en de indeling van de elftallen toe te lichten. De korte bijeenkomst is in de kantine van SV Piershil en begint om 18.45 uur.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100