Pech achtervolgt Jan-Willem Tijl

Afdrukken
PDF

AD SportwereldJan-Willem Tijl heeft na vijf jaar SV Simonshaven zijn emplooi gevonden bij NBSVV. Daar aan de andere kant van het Spui in Nieuw-Beijerland hoopt de nieuwbakken Hekelinger in de tweede klasse het een en ander te kunnen bijleren. Maar, Tijl is voorlopig uitgeschakeld door een ontsteking in de kniepees. "Ik heb de oefenperiode gewoon gespeeld, maar tegen LMO ging het niet meer. De verwachte behandeling aan de knie heb ik in de Zestienhoven Kliniek gekregen. Met een GPS-injectie hopen ze het genezingsproces te versnellen. Ik mag zes weken niet voetballen, zelfs niet belasten. Lopen, fitnessen en fietsen is toegestaan. Het is nu zaak om helemaal fit te worden," aldus de uitleg van de balende Jan Willem-Tijl.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Dennis Groosjohan: 'Op deze manier punten weggeven zal niet meer gebeuren'

Afdrukken
PDF

Dennis GroosjohanWoensdagavond kreeg Dennis Groosjohan de gelegenheid om zijn zegje te doen in het programma Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De wedstrijd tegen MVV '27 van afgelopen zaterdag, waarin Dennis driemaal scoorde, vormde de hoofmoot van het interview. Het weggeven van de 0-3 voorsprong zal volgens Dennis niet meer gebeuren. Hij heeft vertrouwen in de toekomst en is er van overtuigd dat, gezien het vertoonde spel, de punten in de 2e klasse niet uit kunnen blijven.

,,Zaterdag tegen 's- Gravendeel gaan we keihard knokken om de punten mee te nemen naar Nieuw-Beijerland," aldus Dennis.

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Sportradio Hoeksche Waard 18 september

Afdrukken
PDF
Sportradio Hoeksche WaardA.s. zaterdag in Sportradio Hoeksche Waard zijn we live aanwezig bij de volgende voetbalwedstrijden:
 • 's-Gravendeel - N.B.S.V.V.
 • Goudswaardse Boys - Z.B.V.H.
 • Strijen - T.O.G.R.
 • N.S.V.V. - C.W.O.

De uitzending is van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Midweek Sport 15 september

Afdrukken
PDF

Midweek SportWoensdagavond 15 september is er weer een uitzending van Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

1e uur:

 • Arie v/d Berg (voorzitter + sponsor Heinenoord) komt naar de studio.
 • Dennis Groosjohan (speler N.B.S.V.V.)
 • Marco van Daalen (speler O.S.V.)
 • Jan Jaspers (speler S.H.O.)
 • Ronald Hulsbosch (trainer 's-Gravendeel)
2e uur:
 • Stian van Gameren (speler Strijen)
 • Piet Jonas (trainer S.N.S.)
 • Jan van Kleef (voorbeschouwing Uitreiking Goaltjesdiefklassement 22 sept 2010)
 • Eric Hoek (m.b.t. 3e veld Hockeyclub Hoeksche Waard)
 • Kees Vogelaar (50 jaar B.O.B.)
 • Dirk v/d Heiden (Golfclub Cromstrijen)
 • Minke Blok (Ned Honkbal team)
 • Bas Lammers (Wereldkampioen Karten klasse KZ1)

Naar de studio komen: Elly Dahrs (werkgroep G-korfbal) en Diana van Bommel (trainster Korbatjo).

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

AD: 'NBSVV geeft het weg'

Afdrukken
PDF

krantenZelfs een 0-3 voorsprong was voor NBSVV niet voldoende om bij MVV '27 de winst te pakken. Een zeker lijkende overwinning werd door NBSVV uiteindelijk nog helemaal weggegeven. Vlak voor rust leidde NBSVV dankzij drie treffers van uitblinker Dennis Groosjohan. Zijn derde treffer was wonderschoon. Hij volleerde de bal vanaf de rand van het strafschopgebied in het doel. Toch kroop er enige gemakzucht in het elftal van Hans de Heer, want binnen twee minuten kwam MVV dankzij twee treffers helemaal terug in de wedstrijd. Na de rust hield NBSVV aanvankelijk stand. Desondanks kreeg Stephan van Alphen een directe rode kaart wegens een grove charge. In blessuretijd kwam MVV, dat inmiddels met vijf aanvallers speelde, alsnog langszij. ,,Vooraf neem je genoegen met een punt, maar gezien het wedstrijdbeeld hadden we er zeker drie verdiend,’’ aldus een teleurgestelde speler Marc Bravenboer.

AD 13-9

AddThis Social Bookmark Button

Marnix Burgers in technische staf O23

Afdrukken
PDF

Marnix BurgersMarnix Burgers gaat samen met Jan van Snek het technische duo vormen bij NBSVV O23.

Marnix is trainer van de C elftallen van NBSVV en Piershil. Vanuit deze functie heeft hij een brede kijk op de jeugd van de beide verenigingen. Zijn kennis en enthousiasme zijn voor het elftal voor spelers tot 23 jaar een welkome versterking.

Volgende week dinsdag is de vuurdoop voor Marnix. Dan speelt NBSVV O23 haar eerste wedstrijd van het seizoen. Om 19:30 uur ontvangt het Hekelingen O23 op sportpark "De Kreek" in Nieuw-Beijerland.

AddThis Social Bookmark Button

Uitslagen- en standenlijst Sportlink op website

Afdrukken
PDF

SportlinkVanaf vandaag zullen de uitslagen- en standenlijsten van NBSVV en Piershil uit Sportlink Club op de website worden gepubliceerd.

Vooral voor de lagere elftallen is het vaak lastig om de uitslagen van de overige wedstrijden in de competitie te vinden. We hopen met deze oplossing tegemoet te komen aan de wensen van de bezoekers van onze website.

De rubriek Sportlink Club is te vinden in de rechterkolom van de homepage. De uitslagen- en standelijsten worden in PDF-formaat weergegeven.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100