Aanval van hyperventilatie velt Johnny Bestebreur

Afdrukken
PDF

Johnny BestebreurTijdens de wedstrijd NBSVV - Excelsior Pernis werd aanvaller Johnny Bestebreur onwel. De wedstrijd werd niet uitgespeeld.

Vanmorgen ontvingen wij onderstaand bericht over de situatie rond Johnny:

Het gaat goed met John en de verdere familie.

Na aankomst in het ziekenhuis zijn er diverse onderzoeken gedaan, die allemaal positief uitvielen. Het voorval van gisterenmiddag is zeer waarschijnlijk te wijten aan een zware aanval van hyperventilatie, die met zijn astmatische verleden, heftig heeft uitgepakt. John is gisterenavond om 21:00 uur met zijn ouders weer na huis gekomen. Hij is erg moe en heeft last van hoofdpijn. Hij zal nu verder moeten herstellen en onder controle van de huisarts staan.

Zijn ouders, Jopie en Klaas bedanken iedereen voor de belangstelling en stellen het zeer op prijs dat de medewerkersavond is afgeblazen. Zij danken ons daar zeer hartelijk voor.

Tot zover het bericht omtrent John.

Henk Tenwolde
voorzitter NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Video's wedstrijden jeugdelftallen

Afdrukken
PDF

VideoDe samenwerking met SV Piershil beperkt zich niet alleen tot de jeugdafdelingen. Ook de webmasters van de beide verenigingen gaan de al lopende samenwerking verder uitbreiden. Zo zullen de programma-aankondigingen binnenkort eenduidig worden. Daarnaast zullen de wedstrijdverslagen en elftalfoto's op beide sites gelijk zijn.

De eerste tekenen hiervan kondigen zich vandaag al aan. Via de rubriek multimedia - video zijn een 3-tal videofragmenten te zien van Piershil F1 en Piershil A1.

AddThis Social Bookmark Button

Richard Lucas (Schiebroek '94) herstelt van enkelblessure

Afdrukken
PDF
Schiebroek '94Richard Lucas, speler van Schiebroek '94 3, raakte afgelopen zaterdag zwaar geblesseerd in de wedstrijd tegen NBSVV 2. Aanvoerder Bob Brussen heeft contact gehad met de onfortuinlijke tegenstander en gebleken is dat de enkel uit de kom is geraakt en de buitenste enkelbanden zijn gescheurd. De komende twee weken zit hij in het gips. Daarna kan hij aan zijn herstel gaan werken.
AddThis Social Bookmark Button

Vacature jeugdvoorzitter NBSVV

Afdrukken
PDF

VoorzittershamerBij de eerst komende algemene ledenvergadering op 5 november a.s. zal ik de functie van jeugdvoorzitter teruggeven aan het hoofdbestuur. De reden dat ik niet langer deze functie zal uitoefenen, komt doordat ik het niet langer kan combineren met mijn werk, het zelf willen voetballen en mijn privé-situatie. De tijd die ik beschikbaar heb, is onvoldoende om datgene eruit te halen wat er in zit en dat is zowel voor mij, maar zeker ook voor de club geen ideale situatie.

Ik heb de afgelopen periode met heel veel plezier in samenwerking met de leden van het jeugdbestuur en de leiders en trainers invulling gegeven aan deze functie. Met name het enthousiasme en de betrokkenheid van leiders en trainers is zeer waardevol en mooi om te zien.

Ik weet zeker dat de jeugd van onze mooie vereniging een mooie toekomst tegemoet gaat en hoop dan ook dat er iemand op zal staan die hier verder mee aan de slag gaat.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Henk Tenwolde.
(tel 06 361 59 072 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Met sportieve groet,

Ivo van Alphen

AddThis Social Bookmark Button

Voorlopig geen keeperstraining op woensdag

Afdrukken
PDF

KeeperstrainingTheo Bredius heeft twee gekneusde ribben opgelopen en kan daardoor voorlopig geen keeperstraining verzorgen op de woensdagmiddag.

Wij laten u via de website weten wanneer Theo de trainingen voor de D-/E- en F-keepers kan hervatten.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 's-Gravendeel veel te makkelijk langs NBSVV'

Afdrukken
PDF

krantenZonder zelf echt goed te spelen, slaagde 's-Gravendeel er in om voor eigen publiek een grote zege op NBSVV te boeken: 5-1. De club uit Nieuw-Beijerland krijgt steeds meer in de gaten dat het een zware opgave wordt om op dit niveau te overleven. Slechts de eerste twintig minuten was NBSVV in staat de thuisploeg bij te benen. Dankzij Dennis Groosjohan, de beste man van NBSVV en Johnny Bestebreur kreeg de promovendus diverse mogelijkheden om de score te openen. ’s-Gravendeel-coach Ronald Hulsbosch baalde er van dat hij het voorlopig tot aan de winterstop moet stellen zonder zijn centrale verdediger Axel van den Heuvel, die een knieblessure heeft."

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100