AD; 'NBSVV sluipt omhoog na tweede zege op rij'

Afdrukken
PDF

Algemeen DagbladNa een dramatisch verlopen competitiestart, waarin NBSVV zes weken lang niet won, pakte de promovendus in een slecht duel de tweede zegen binnen acht dagen. Na Excelsior Pernis werd ook FC Maense zaterdag in Nieuw-Beijerland verslagen door de ploeg van trainer Hans de Heer: 2-1.

“Of we nu in een flow zitten?” reageerde De Heer na alfoop. “Heb je de wedstrijd gezien? Ik denk dat het onze slechtste was tot dusver. Goed voetbal op dit slechte veld was ook niet echt mogelijk. Deze wedstrijd moesten we winnen om niet naar de degradatiezone af te glijden. Maar we kunnen ons niet veroorloven om zo slecht met de afronding om te gaan.”

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

NBSVV hoopt op dé ommekeer

Afdrukken
PDF

Algemeen DagbladOp het moment dat de vrije trap van Paul Bestebreur er tegen Excelsior Pernis invloog, ontstond er op sportpark De Kreek bij NBSVV een vreugde-explosie. De ontlading van de 2-1 kwam doordat deze treffer voor de eerste overwinning in de clubhistorie op tweede klasse-niveau zorgde.

Het eerdere seizoen van NBSVV op dit niveau was met twee schamele puntjes namelijk geen succes. "Je merkt aan iedereen de wil en de gretigheid om dit seizoen wel te laten slagen," zegt trainer Hans de Heer. "Deze overwinning en het onlangs behaalde gelijkspel bij Leonidas zijn daarom ook in mentaal opzicht van groot belang."

Maar er speelt meer bij NBSVV dan alleen handhaving. Het seizoen is vooralsnog zo hectisch verlopen dat de Nieuw-Beijerlanders een aantal teleurstellingen wil wegspoelen. Het aantal ernstige blessures binnen de selectie van het vlaggenschip is eerder nog niet zo erg geweest. Een korte tussenbalans leert dat De Heer voorlopig nog een aantal vaste krachten moet missen. Zo is Niels Jacobs na een gebroken bot aan de buitenkant van zijn voet nog ver verwijderd van een rentree. Hij zit minimaal zes weken in het gips. Jan-Willem Tijl is weliswaar na zijn knieblessure op de weg terug, maar zal zijn herstel nog even de tijd moeten geven.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Jaap Boender pupil van de week bij NBSVV - Maense

Afdrukken
PDF
Jaap BoenderJaap is geboren op 1 november 2002 in Rotterdam
Jaap speelt bij NBSVV in de: F2
Zijn favoriete club in de Eredivisie is: PSV
Het voetbalkunstje wat Jaap het beste kan is: keepen
De beste speler van NBSVV is volgens hem: Sem Veldhoen
De beste speler van de Eredivisie volgens hem: geen idee
Jaap heeft zijn voetbaltalent van: Thijmen Oudshoorn
De trainer die hij heel graag eens zou ontmoeten is: Bert van Marwijk
Beste trainer bij NBSVV vindt hij: Dennis van Gils
Jaap geeft Maense geen kans en voorspelt een uitslag van: 4-2
AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Sportradio Hoeksche Waard 30 oktober

Afdrukken
PDF
Sportradio Hoeksche WaardA.s. zaterdag in Sportradio Hoeksche Waard zijn we live aanwezig bij de volgende voetbalwedstrijden:

Strijen - D.O.T.O.
N.B.S.V.V. - FC Maense
Piershil - G.O.Z.
Goudswaardse Boys - Bernisse
Z.B.V.H. - Melissant

De uitzending is van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

AddThis Social Bookmark Button

Statuten liggen ter inzage voor leden

Afdrukken
PDF

LedenvergaderingBeste leden,

In aanloop naar de ledenvergadering van 5 november a.s. bieden wij belangstellenden de mogelijkheid de meest recente en gedeponeerde statuten vooraf  in te zien.

Vanaf dinsdag 26 oktober liggen er twee kopie statuten achter de bar ter inzage.

Natuurlijk kunt u ook op zaterdag a.s. het origineel opvragen in de bestuurskamer.

Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

Het Kompas: 'Naar één FC Korendijk'

Afdrukken
PDF

krantenKomt er een FC Korendijk? In ieder geval heeft Sportwethouder Wim Reijnierse de vier voetbalclubs in Korendijk alvast gevraagd na te denken over hun toekomst.

In een gesprek op het gemeentehuis, waarbij Goudswaardse Boys door miscommunicatie ontbrak, gaf hij aan dat de clubs zich positief moeten opstellen ten aanzien van samenwerking. Reijnierse acht een fusie tot een FC Korendijk niet uitgesloten. In het kader van het accommodatiebeleid streeft Korendijk er naar om in de toekomst op de complexen van Goudswaardse Boys, SV Piershil en NBSVV in Nieuw-Beijerland tot woningbouw te komen. Volgens voorzitter Henk Tenwolde van NBSVV was het een vruchtbare bijeenkomst. "Als de gemeente moet blijven bezuinigen, zoals volgend jaar al een korting van 25 procent op de subsidie, wordt het voor ons moeilijk zelfstandig te blijven. In eerste instantie waren wij van mening dat het complex van NBSVV een multifunctioneel karakter moest hebben. We hebben veel grond waarop diverse sporten kunnen worden beoefend. Maar de wethouder denkt in een andere richting. We hebben wel huiswerk meegekregen. In feite geeft Reijnierse een schot voor de boeg door op te merken dat hij een grote voetbalclub een ideaal scenario vindt."

Lastig
Hoewel voorzitter John Kramp zich betrokken voelt bij de gesprekken, zit ZBVH in eerste instantie niet op een fusie te wachten. "Zuid-Beijerland ligt op te grote afstand van de locatie in Piershil die men voor ogen heeft, vooral voor de kinderen is dat erg lastig. Daarnaast groeit ZBVH en is volop in ontwikkeling. Ik denk dat onze leden niet zitten te wachten op een fusie. Als we zouden moeten kiezen zijn wij in feite veel meer op Numansdorp aangewezen dan op Piershil."

Bron: Het Kompas 22-10

AddThis Social Bookmark Button

Hans de Heer: 'Winst zou aardig duwtje in de goede richting geven'

Afdrukken
PDF

Hans de HeerWoensdagavond was trainer Hans de Heer te horen vanuit de auto op Radio Hoeksche Waard. De oefenmeester werd geïnterviewd door Fank Dijkman, presentator van het programma Midweek Sport.

In het eerste deel van het interview werden de ontwikkelingen van de geblesseerde spelers doorgenomen. Niels Jacobs is het verste verwijderd van een rentree. Hij zit minimaal zes weken in het gips. Jan-Willem Tijl is op de weg terug, maar moet geduld hebben met zijn blessure. Ivo van Alphen krijgt positieve berichten van de doctoren, maar zal zeker niet voor de winterstop zijn rentree maken. Sjoerd Bestebreur wordt op 16 november geopereerd aan zijn enkel. Johnny Bestebreur werkt aan zijn comeback op de hometrainer, maar moet voorlopig de komende maand nog rustig aan doen.

Daarna spraken zij over de resterende 30 minuten van de wedstrijd tegen Excelsior Pernis, die zaterdag worden uitgespeeld. Een snelle goal voor NBSVV zou er zo maar voor kunnen zorgen dat NBSVV  3 punten binnenhaalt. Maar Hans realiseert zich ook dat het wellicht zo eenvoudig niet zal gaan.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors