“De Kop is eraf” – Jeugd NBSVV/SV Piershil spelen hun eerste wedstrijden

Afdrukken
PDF

Op dinsdag 10 augustus waren het de A-junioren die hun eerste training hadden bij NBSVV. Een week later, op maadag 16 augustus, was het de beurt aan 30 D-spelers, 20 F-spelers en 16 kabouters die in Nieuw-Beijerland hun training kregen van de trainers. In Piershil gingen de 20 E-spelers, 15 C-spelers aan de bak. Op de woensdag was alles omgedraaid. En op donderdag hebben uiteindelijk de 16 B-spelers getraind in Piershil. Het schema waar je kunt zien waar en wanneer een team traint, kun je terugvinden op de site via de volgende link. Vooral bij de jongste jeugd was er ook veel animo van de ouders. Voor sommigen wat onwennig natuurlijk omdat ze op een andere vereniging waren maar de contacten werden al snel gelegd. Trainers hadden hun lijstje met mobiele nummers en e-mail adressen als snel compleet zodat de communicatie snel op gang kon komen.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Website voor Marco en Karin

Afdrukken
PDF
Marco en KarinVoor de revaliderende Marco van de Lavoir en zijn vriendin Karin Kleiberg is een website geopend. Hier kunt u het herstel van het koppel volgen en eventueel via het gastenboek een berichtje plaatsen.
AddThis Social Bookmark Button

Sepp Bestebreur geboren

Afdrukken
PDF

Vandaag werd Sepp Bestebreur geboren. De trotse ouders zijn Paul en Marjolein. NBSVV.nl feleciteert ouders en broertje Milan van harte met de gezinsuitbreiding.

AddThis Social Bookmark Button

Ivo van Alphen: 'Belangstelling overweldigend'

Afdrukken
PDF

Woensdagavond werd Ivo van Alphen in het programma Midweek Sport geinterviewd door het duo Frank Dijkman en Dick Koppens. Aanleiding was de zware blessure die de aanvoerder afgelopen zaterdag opliep in de oefenwedstrijd tegen NSVV. In het interview geeft Ivo weer hoe de blessure werd opgelopen.

Vervolgens kijk hij al weer uit naar zijn herstelperiode, die 6 tot 8 weken zal gaan duren. De arts verwacht dat het zo'n 12 weken zal duren alvorens Ivo weer wat op veld mag gaan doen.

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Midweek Sport 18 augustus

Afdrukken
PDF

Midweek SportWoensdagavond 18 augustus is er weer een uitzending van Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

  • Barry Schipper  (trainer F.C. Binnenmaas) komt naar de studio
  • Jean-Paul van Gastel (trainer Feyenoord A1)
  • Ivo van Alphen (speler NBSVV)
  • Theo Bos (voorzitter Piershil)
  • Joost Kuipers (24-uurs race WSV Binnenmaas)
  • Danielle in 't Veld (Triathlon Binnenmaas)
  • Mike Blok (schietincident WK Honkbal Dames Venezuela) onder voorbehoud
  • Jaap de Boer, Marco Ebink en Rene Radmund (SHO B-toernooi)

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Midweeksport: (Presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19.00-21.00.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Een onbesuisde actie'

Afdrukken
PDF

Algemeen DagbladOpzet of niet? NBSVV en NSVV zijn volledig ontdaan over de kuitbeenbreuk en de gescheurde enkelbanden die Nieuw-Beijerlander Ivo van Alphen in het oefenduel tussen de zaterdagtweedeklassers opliep. De 29-jarige Van Alphen is inmiddels geopereerd.

"Ik mocht zondag na de operatie gelukkig meteen naar huis,'' vertelt Ivo van Alphen, werkzaam als consultant op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. "Op zich gaat het redelijk, maar ik verga nog wel van de pijn. Na de sliding voelde ik meteen dat het goed mis was. Ik hoorde meteen krak. Vervolgens is het snel gegaan. Met mijn vader ben ik naar het ziekenhuis gegaan. De chirurg gaf aan dat er twee pinnen in moesten om mijn kuit- en scheenbeen via de spieren met elkaar te verbinden. Toen ik na de operatie wakker werd, bleek dat die pinnen er niet in hoefden. Maar er was wel sprake van een kuitbeenbreuk en een afgescheurde enkelband."

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Eerste training B1

Afdrukken
PDF

Donderdag 19 augustus is de eerste training voor het combinatie B elftal. Er wordt van 18:30 - 19:45 getraind op het terrein van Piershil.

Vanaf de volgende week wordt er op de dinsdagen in Piershil getraind en de donderdagavonden in Nieuw-Beijerland. Er zijn trainers gevonden die de trainingen gaan verzorgen.

Echter voor de zaterdagen zijn we nog op zoek naar leiders die het elftal willen begeleiden, zonder leiders kan er niet gespeeld worden.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100