Hans de Heer: 'Terugkeer van geblesseerde spelers na winterstop zorgt voor meer scherpte'

Afdrukken
PDF

Hans de HeerVanavond werd trainer Hans de Heer geïnterviewd door Frank Dijkman in het programma Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard.

Het gelijke spel tegen Gouda afgelopen zaterdag en de forse nederlaag de week daarvoor tegen Zuidland waren de hoofdpunten aan het begin van het interview. Het gebrek aan scorend vermogen is een oorzaak waarover Hans van mening is dat er voldoende kwaliteit aanwezig is voorin, maar dat men moet wennen aan de handelingssnelheid en het het tempootje hoger in de 2e klasse.

Hans: 'Tegen Zuidland was de motivatie niet voldoende. Zaterdag was dit absoluut niet het geval. Er viel niemand iets te verwijten.'

Vooruitkijkend ziet hij betere tijden aankomen. "Na de winterstop komen een groot aantal spelers terug. Dit zal zorgen voor meer concurrentie en meer scherpte," aldus Hans.

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Midweek Sport 17 november

Afdrukken
PDF
Midweek SportWoensdagavond 17 november is er weer een uitzending van Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

 1e uur:

Studiogast: Rob Ouwens (trainer Z.B.V.H.)
  • Cees Nobel (speler S.H.O.)
  • Dennis Spry (speler N.S.V.V.)
  • Edwin Petersen (speler Heinenoord

2e uur:

  • Ben Wijnstekers (oud speler Feyenoord / Ned elftal)
  • Hans de Heer (trainer N.B.S.V.V.)
  • Ab van der Burg (verzorger T.O.G.R.)
  • Rens Bezemer (T'ai Chi docent)

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Midweeksport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19.00-21.00.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Rode kaart leidt puntenverlies NBSVV in'

Afdrukken
PDF

Algemeen Dagblad"Twee punten verloren." Dat was het commentaar van zowel Cor den Daas (Gouda) als Hans de Heer (NBSVV) na het duel tussen beide teams dat in 1-1 eindigde. Beide oefenmeesters zagen een rommelige wedstrijd op sportpark de Kreek. Het keerpunt in de wedstrijd was de veel te zwaar bestrafte overtreding van NBSVV'er Paul Bestebreur, die na een uur met een rode kaart kon vertrekken.

"De bal kwam tussen ons in en toen raakte ik mijn directe tegenstander. Het was een overtreding waar je een gele kaart voor kunt geven, maar zeker geen rood;' aldus de hoofdrolspeler. Tot de rode kaart was er weinig aan de hand voor NBSVV In de eerste helft had de ploeg weinig te duchten van het zwak spelende Gouda. De Nieuw-Beijerlanders kwamen vlak voor rust dan ook verdiend op voorsprong. Edwin Bestebreur werd gevloerd door Gouda-doelman Jeffrey Vonk, waarna Jordi Bremer de strafschop verzilverde: 1-0.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Vrijwilligersavond 2010 was succes

Afdrukken
PDF

Peter v.d. TolNa enkele jaren van tegenvallende aantallen vrijwilligers die het jaarlijkse “feestje” bezochten, lijkt de ommekeer een feit. Afgelopen zaterdagavond was het weer eens ouderwets gezellig druk. Een grote groep vrijwilligers kwam vanaf 21.00 uur de kantine van NBSVV opzoeken.

Onder de bezielende leiding van DJ Bart werd een puik stukje muziek ten gehore gebracht en werd er zelfs later op de avond nog gedanst. Dat een extra slokje daaraan wellicht heeft bijgedragen macht de pret niet drukken.

De catering was ook nu weer perfect in orde. Charles en zijn team hadden dat ook nu weer prima voor elkaar.

Nieuw dit keer was de bezetting van de barploeg. Onze “ NBSVV chippendeels” bestonden uit Wim v.d. Heiden, Peter v.d. Tol en Johan Hartman. Dit supertrio verrichte uitstekend barwerk en zorgde voor de nodige entertainment achter de bar. Ze zijn dan ook direct vastgelegd voor volgend jaar.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Paul Bestebreur: 'Is het niet de verkeerde kleur?'

Afdrukken
PDF

Paul BestebreurNa afloop van de wedstrijd NBSVV - Gouda werd Paul Bestebreur geïnterviewd door Marcel van Kleef van Radio Hoeksche Waard. In het vraaggesprek kwam uiteraard de rode kaart ter sprake die de spelbepaler ten deel viel. Zowel de verslaggever als Paul werden verrast door de kleur die scheidsrechter Bouman trok. Paul: 'Is het niet de verkeerde kleur, scheids.'

AddThis Social Bookmark Button

Rockanje - NBSVV opnieuw uitgesteld

Afdrukken
PDF

RTV Rijnmond CupDe wedstrijd Rockanje - NBSVV (RTV Rijnmond Cup), die voor woensdagavond op het programma stond, is uitgesteld. Rockanje diende vanavond (dinsdag) de bekerwedstrijd tegen VOB af te werken.

Het bericht over het uitstellen van de wedstrijd heeft niet de verantwoordelijke mensen bij NBSVV bereikt. Pas in de loop van dinsdagavond werd duidelijk dat geplande wedstrijd van het programma is gehaald.

In overleg zal er nieuwe speeldatum worden vastgesteld. Door de toernooicommissie is bepaald dat de wedstrijd voor 27 november a.s. gespeeld moet zijn.

De A-selectie traint nu zoals gewoonlijk op de donderdagavond ter voorbereiding op de komende wedstrijd (NBSVV - Gouda).

De nieuwe speeldatum is inmiddels vastgesteld op dinsdag 23 november a.s. om 20:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

Rowan Molendijk pupil van de week bij NBSVV - Gouda

Afdrukken
PDF
Rowan MolendijkRowan is geboren op 11 september 1994 in Rotterdam
Rowan speelt niet bij NBSVV maar is bij iedere thuiswedstrijd aanwezig
Zijn favoriete club in de Eredivisie is: Feyenoord
Het voetbalkunstje wat Rowan het beste kan is: de bal in de kruising schieten
De beste speler van NBSVV is volgens hem: Paul Bestebreur
De beste speler van de Eredivisie volgens hem: Georginio Wijnaldum
Rowan heeft zijn voetbaltalent van: zijn zus Manon
De trainer die hij heel graag eens zou ontmoeten is: Bert van Marwijk
Beste trainer bij NBSVV vindt hij: Hans de Heer
Rowan geeft Gouda geen kans en voorspelt een uitslag van: 2-0
AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors