Kopen voor NBSVV

kopen voor nbsvv

Hans-Willem Maasdam voorlopig uitgeschakeld

Afdrukken
PDF
Hans-Willem MaasdamHans-Willem Maasdam, speler van NBSVV 2, is voorlopig uitgeschakeld door een enkelblessure. Hij liep de blessure op tijdens een partijtje zaalvoetbal. Hans-Willem is onder behandeling van de fysiotherapeut en herstelt goed, maar zal wel nog enige tijd vanaf de zijlijn moeten toekijken.
AddThis Social Bookmark Button

Voor € 5,- naar EK-play-off: Jong Oranje – Jong Oekraïne op het Kasteel van Sparta

Afdrukken
PDF

Jong Oranje - Jong OekraïneOp zaterdag 9 oktober a.s. speelt Jong Oranje de thuiswedstrijd van de EK-play-offs tegen Oekraïne. De aftrap in het Sparta Stadion is om 19.00 uur.

Er is Jong Oranje alles aan gelegen Oekraïne in het thuisduel op Het Kasteel te verslaan en zo een goede uitgangspositie voor het beslissende treffen in Kiev te bemachtigen. De winnaar van de dubbele ontmoeting verdient immers een ticket voor het Europees kampioenschap dat in juni 2011 in Denemarken plaatsvindt.

Wil je naar deze wedstrijd mail dan voor 22 september as. naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  Vaders, moeders, broers, zussen, opa’s en oma’s iedereen mag mee!

AddThis Social Bookmark Button

Pech achtervolgt Jan-Willem Tijl

Afdrukken
PDF

AD SportwereldJan-Willem Tijl heeft na vijf jaar SV Simonshaven zijn emplooi gevonden bij NBSVV. Daar aan de andere kant van het Spui in Nieuw-Beijerland hoopt de nieuwbakken Hekelinger in de tweede klasse het een en ander te kunnen bijleren. Maar, Tijl is voorlopig uitgeschakeld door een ontsteking in de kniepees. "Ik heb de oefenperiode gewoon gespeeld, maar tegen LMO ging het niet meer. De verwachte behandeling aan de knie heb ik in de Zestienhoven Kliniek gekregen. Met een GPS-injectie hopen ze het genezingsproces te versnellen. Ik mag zes weken niet voetballen, zelfs niet belasten. Lopen, fitnessen en fietsen is toegestaan. Het is nu zaak om helemaal fit te worden," aldus de uitleg van de balende Jan Willem-Tijl.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Dennis Groosjohan: 'Op deze manier punten weggeven zal niet meer gebeuren'

Afdrukken
PDF

Dennis GroosjohanWoensdagavond kreeg Dennis Groosjohan de gelegenheid om zijn zegje te doen in het programma Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De wedstrijd tegen MVV '27 van afgelopen zaterdag, waarin Dennis driemaal scoorde, vormde de hoofmoot van het interview. Het weggeven van de 0-3 voorsprong zal volgens Dennis niet meer gebeuren. Hij heeft vertrouwen in de toekomst en is er van overtuigd dat, gezien het vertoonde spel, de punten in de 2e klasse niet uit kunnen blijven.

,,Zaterdag tegen 's- Gravendeel gaan we keihard knokken om de punten mee te nemen naar Nieuw-Beijerland," aldus Dennis.

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Sportradio Hoeksche Waard 18 september

Afdrukken
PDF
Sportradio Hoeksche WaardA.s. zaterdag in Sportradio Hoeksche Waard zijn we live aanwezig bij de volgende voetbalwedstrijden:
 • 's-Gravendeel - N.B.S.V.V.
 • Goudswaardse Boys - Z.B.V.H.
 • Strijen - T.O.G.R.
 • N.S.V.V. - C.W.O.

De uitzending is van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Midweek Sport 15 september

Afdrukken
PDF

Midweek SportWoensdagavond 15 september is er weer een uitzending van Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

1e uur:

 • Arie v/d Berg (voorzitter + sponsor Heinenoord) komt naar de studio.
 • Dennis Groosjohan (speler N.B.S.V.V.)
 • Marco van Daalen (speler O.S.V.)
 • Jan Jaspers (speler S.H.O.)
 • Ronald Hulsbosch (trainer 's-Gravendeel)
2e uur:
 • Stian van Gameren (speler Strijen)
 • Piet Jonas (trainer S.N.S.)
 • Jan van Kleef (voorbeschouwing Uitreiking Goaltjesdiefklassement 22 sept 2010)
 • Eric Hoek (m.b.t. 3e veld Hockeyclub Hoeksche Waard)
 • Kees Vogelaar (50 jaar B.O.B.)
 • Dirk v/d Heiden (Golfclub Cromstrijen)
 • Minke Blok (Ned Honkbal team)
 • Bas Lammers (Wereldkampioen Karten klasse KZ1)

Naar de studio komen: Elly Dahrs (werkgroep G-korfbal) en Diana van Bommel (trainster Korbatjo).

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

AD: 'NBSVV geeft het weg'

Afdrukken
PDF

krantenZelfs een 0-3 voorsprong was voor NBSVV niet voldoende om bij MVV '27 de winst te pakken. Een zeker lijkende overwinning werd door NBSVV uiteindelijk nog helemaal weggegeven. Vlak voor rust leidde NBSVV dankzij drie treffers van uitblinker Dennis Groosjohan. Zijn derde treffer was wonderschoon. Hij volleerde de bal vanaf de rand van het strafschopgebied in het doel. Toch kroop er enige gemakzucht in het elftal van Hans de Heer, want binnen twee minuten kwam MVV dankzij twee treffers helemaal terug in de wedstrijd. Na de rust hield NBSVV aanvankelijk stand. Desondanks kreeg Stephan van Alphen een directe rode kaart wegens een grove charge. In blessuretijd kwam MVV, dat inmiddels met vijf aanvallers speelde, alsnog langszij. ,,Vooraf neem je genoegen met een punt, maar gezien het wedstrijdbeeld hadden we er zeker drie verdiend,’’ aldus een teleurgestelde speler Marc Bravenboer.

AD 13-9

AddThis Social Bookmark Button