Seizoensstart kleurt rood

Afdrukken
PDF

Rode kaartTijdens de eerste speeldag in het amateurvoetbal werden in de regio Rotterdam zeker 27 eerste elftalspelers en een verzorger met een rode kaart van het veld gestuurd. Deze uitsluitingen vonden plaats bij top- tot en met derdeklassers. Ais dit een wekelijks ritueel wordt, gaat de KNVB-tuchtcommissie overuren maken. "De aantallen van de eerste speeldag van dit seizoen zijn mij nog niet bekend;' reageert Sjaak van der Kroon, districtsmanager van de KNVB West II. "We monitoren iedere maand de gele en rode kaarten. Maar ik moet toegeven dat dit voor standaardelftallen op een eerste speeldag een behoorlijk aantal is. Laten we hop en dat zoiets niet iedere week gebeurt. De scheidsrechters hebben in ieder geval geen aparte instructies gekregen. Daar kan het dus niet aan liggen."

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

AD: 'Nederlaag en veel kaarten voor NBSVV'

Afdrukken
PDF

Algemeen DagbladNBSVV had zich de terugkeer in de tweede klasse heel anders voorgesteld. De thuisclub ging niet alleen met 2-1 onderuit tegen PPSC, maar zag ook Jordy Bremer met rood vertrekken. Verder kregen vier spelers van NBSVV geel.

Bij PPSC werden maar liefst acht spelers met een gele kaart geconfronteerd. Desley de Wolf, de zoon van John de Wolf, mocht met tweemaal geel vertrekken. Beide clubs waren het er over eens dat scheidsrechter Laurens Gerrets niet z'n beste dag had. "In de rust zocht de rapporteur de 22-jarige scheidsrechter op;' aldus NBSVV-voorzitter Henk Tenwolde. "Daarna is het fout gegaan. We hebben met PPSC afgesproken de KNVB ervan in kennis te stellen. Gelet op de twaalf gele kaarten moet het moord- en doodslag zijn geweest. Dat is in het geheel niet het geval geweest. We hebben imagoschade opgelopen."

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Column van Hans de Heer: Rehabilitatie

Afdrukken
PDF

Hans de HeerDe spelers, technische staf, begeleiding en verder iedereen die NBSVV een warm hart toedraagt, keken afgelopen zaterdag uit naar de start van de competitie van het nieuwe seizoen. Voor de tweede keer in de historie van de club acteren we dit seizoen in de tweede klasse. De eerste keer was in het seizoen 2007/2008. De equipe van toenmalig trainer Cor Bak degradeerde in dat seizoen en behaalde 2 punten.

Het mag duidelijk zijn dat wij deze middag ‘geschiedenis wilden schrijven’ door de volle buit te pakken tegen een andere promovendus uit de derde klasse, te weten PPSC uit Schiedam. Alle ingrediënten voor een dergelijk scenario waren aanwezig. Na alle problemen met het hoofdveld, lag het veld naar omstandigheden er redelijk bij, het was schitterend (voetbal)weer, aardig wat (uit)publiek, twee trainers die elkaar al 20 jaar kennen en respecteren en een jong ogende ambitieuze scheidsrechter.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Michael van Leenen eerste koploper in ToToSport

Afdrukken
PDF

Zaterdag is de competitie in de 2e klasse D van start gegaan. Gelijktijdig is de ToToSport competitie weer begonnen. Michael van Leenen is koploper na de eerste ronde met 5 punten. Op de tweede plaats staan Bram v.d. Weijden en Sjaak v.d. Vos. Beiden behaalden zij 4 punten.

Klik hier voor de tussenstand.

AddThis Social Bookmark Button

Elftalfoto's

Afdrukken
PDF

Nu de competities weer zijn begonnen is het ook tijd om de elftalpagina's op de website verder te actualiseren. Een belangrijk onderdeel daarbij is de elftalfoto.

Graag ontvangen we dan ook op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. een foto van uw team. Vindt u het leuk om daarnaast van iedere speler individueel een foto op de website te hebben (zie selectie 1e elftal) dan is dat uiteraard mogelijk. Lever de foto's met de bijbehorende namen aan en wij plaatsen deze op de pagina van uw team.

AddThis Social Bookmark Button

Nieuws over C elftallen

Afdrukken
PDF

Na overleg tussen de beide verenigingen is besloten om de C2, die voor de KNVB de naam Piershil C1 draagt, terug te trekken uit de bekerronde. Er zal daarom zaterdag 4 september niet gevoetbald worden door Piershil C1.

Omdat er voor komende zaterdag vier afmeldingen zijn kunnen we geen team opstellen.

Totaal zijn er 21 spelers voor twee C elftallen. We gaan dus wel de competitie in met twee teams. Elke week zullen er enkele spelers van de B met dispensatie meespelen zodat we met twee teams kunnen voetballen.

Nog steeds zijn we op zoek naar een of twee mensen die het elftal willen begeleiden. Zonder leiders kunnen we namelijk nog steeds niet voetballen. Dus ouders of andere liefhebbers meld je aan zodat we ook met de C2 de competitie in kunnen gaan.

Kandidaten kunnen zich aanmelden bij een van de verenigingen.

AddThis Social Bookmark Button

Hans de Heer: 'Keeperskeuze wordt close finish'

Afdrukken
PDF

Hans de HeerTrainer Hans de Heer werd woensdagavond in het programma Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard geïnterviewd door Frank Dijkman en Michael de Vogel. Het eerste onderwerp dat aan de orde kwam was de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hans was niet echt gelukkig met het verloop en noemde het 'geen soepele voorbereiding'. Het dieptepunt was de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Piershil. Te gemakzuchtige benadering, was volgens de oefenmeester de aanleiding tot het collectief falen van zijn ploeg.

Vervolgens kwam de keuze voor de 1e keeper voorbij. Hans geeft aan dat dit de moeilijkste beslissing tot op heden is. Beide sluitposten zitten wat hun kwaliteiten betreft zo dicht bij elkaar, dat een definitieve keuze maken geen eenvoudige opgave is.

Vervolgens wordt er vooruitgekeken naar de tegenstander van zaterdag. Dan staat de 1e competitiewedstrijd in de 2e klasse D op het programma. NBSVV ontvangt dan het Schiedamse PPSC op sportpark "De Kreek" in Nieuw-Beijerland.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors