AD: 'Een onbesuisde actie'

Afdrukken
PDF

Algemeen DagbladOpzet of niet? NBSVV en NSVV zijn volledig ontdaan over de kuitbeenbreuk en de gescheurde enkelbanden die Nieuw-Beijerlander Ivo van Alphen in het oefenduel tussen de zaterdagtweedeklassers opliep. De 29-jarige Van Alphen is inmiddels geopereerd.

"Ik mocht zondag na de operatie gelukkig meteen naar huis,'' vertelt Ivo van Alphen, werkzaam als consultant op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. "Op zich gaat het redelijk, maar ik verga nog wel van de pijn. Na de sliding voelde ik meteen dat het goed mis was. Ik hoorde meteen krak. Vervolgens is het snel gegaan. Met mijn vader ben ik naar het ziekenhuis gegaan. De chirurg gaf aan dat er twee pinnen in moesten om mijn kuit- en scheenbeen via de spieren met elkaar te verbinden. Toen ik na de operatie wakker werd, bleek dat die pinnen er niet in hoefden. Maar er was wel sprake van een kuitbeenbreuk en een afgescheurde enkelband."

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Eerste training B1

Afdrukken
PDF

Donderdag 19 augustus is de eerste training voor het combinatie B elftal. Er wordt van 18:30 - 19:45 getraind op het terrein van Piershil.

Vanaf de volgende week wordt er op de dinsdagen in Piershil getraind en de donderdagavonden in Nieuw-Beijerland. Er zijn trainers gevonden die de trainingen gaan verzorgen.

Echter voor de zaterdagen zijn we nog op zoek naar leiders die het elftal willen begeleiden, zonder leiders kan er niet gespeeld worden.

AddThis Social Bookmark Button

Zware blessure Ivo van Alphen

Afdrukken
PDF

Ivo van AlphenAanvoerder Ivo van Alphen heeft aan het oefenduel tegen NSVV een zware blessure overgehouden. Een onbesuisde charge van de spits van NSVV bezorgde hem een gebroken kuitbeen en afgescheurde enkelbanden. Morgen wordt de onfortuinlijke verdediger geopereerd.

Update maandag: Ben nu thuis. Uiteindelijk niet geopereerd. Onder narcose heeft de chirurg nog een keer de enkel goed onderzocht en daaruit bleek dat het niet nodig was om 2 schroeven te plaatsen. Binnenste enkelband is afgescheurd, kuitbeen gebroken en een vlies tussen kuitbeen en scheenbeen ingescheurd. Zit nu in gips en volgende week moet het eraf en kijken ze opnieuw hoe het verder moet. Misschien krijg ik dan al tape/verband zodat ik mobieler ben.

AddThis Social Bookmark Button

Voorbereiden website nieuwe seizoen

Afdrukken
PDF

Beste bezoekers van de website van NBSVV. Morgen wordt er een begin gemaakt met het voorbereiden van de website voor het nieuwe seizoen. Wedstrijdverslagen, foto's, standen, topscorers, uitslagen, polls, items gastenboek enz. worden verwijderd. Vervolgens worden de nieuwe indelingen, selectiegegevens enz. opgevoerd.

AddThis Social Bookmark Button

Jan-Willem Tijl: 'NBSVV goed georganiseerde vereniging'

Afdrukken
PDF

Vanavond was één van de nieuwe aanwinsten van NBSVV te horen in het programma Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De van Simonshaven overgekomen Jan-Willem Tijl werd in dit programma geïnterviewd door de presentatoren Frank Dijkman en Dick Koppens. Zijn doelstellingen, zijn verleden bij Spijkenisse en Simonshaven passeren de revue. Zijdelings komt ook ter sprake dat Jan-Willem de zoon is van de bekende trainer Wim Tijl.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Midweek Sport 28 juli

Afdrukken
PDF

Midweek SportWoensdagavond 28 juli is er weer een uitzending van Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

1e uur:

  • Pascal Jansen (hoofd jeugdopleiding Sparta Rotterdam)
  • Philip den Haan (trainer Heinenoord)
  • Jeanine van Dalen (speelster ADO Den Haag)
  • Angela Petrus (speelster SSS)
  • Jan-Willem Tijl (speler NBSVV)
In het 2e uur praten we over honkbal met trainer Tony Howell en Blue Stars-speelsters Minke Blok en Loes Asmus. Beide dames vertrekken binnenkort met het Nederlands team honkbal naar het WK in Venezuela. Met Mels de Kievit praten we na over de Tour de France.

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Midweeksport: (Presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19.00-21.00.

AddThis Social Bookmark Button

KNVB publiceert indelingen bekervoetbal

Afdrukken
PDF

De indelingen van de bekercompetities van het district West 2 zijn bekend. Klik hier voor de overzichten op de website van de KNVB district West II.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100