RTV Rijnmond-Cup kent ook tweede editie

Afdrukken
PDF
RTV Rijnmond-CupRTV Rijnmond organiseert samen met VoetbalRotterdam komend seizoen de tweede editie van de RTV Rijnmond-Cup voor alle amateurvoetbalclubs in de regio Rijnmond. Met behulp van een zestal, door de wol geverfde voetbalmannen als Ruud Kooijmans, Donny Scharloo, Egbert Hadders, Kees de Haan, Fred Erdtsieck en Bert Koorevaar zal ook de toernooicommisie in stand worden gehouden. RTV Rijnmond en VoetbalRotterdam hebben begin februari het startsein gegeven voor de RTV Rijnmond Cup, een evenement dat moet uitgroeien tot een traditie.

De komende editie kent een grote wijziging. Omdat clubs vanaf komend seizoen geconfronteerd worden met een drukkere speeldagenkalender, zal het toernooi zich niet meer alleen in het voorjaar afspelen, maar gespreid over het hele seizoen. Deelnemers aan de RTV Rijnmond Cup zijn in theorie alle amateurclubs uit het Rijnmond-gebied, die uitkomen in de districten West 2 en Zuid 1. De organisatie hanteert echter geen harde grenzen voor wat betreft toelating. Dat betekent dat clubs zoals Ammerstol, Groeneweg, Dilettant, Nieuwerkerk, Spirit, Lekkerkerk, Bergambacht, Schoonhoven, Perkouw, MVV'27 en Gouderak die officieel niet in het Rijnmond-gebied spelen, graag worden uitgenodigd om deel te nemen.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

NBSVV O23 ingedeeld door KNVB

Afdrukken
PDF
NBSVV O23 is in het nieuwe seizoen ingedeeld bij GOZ, Hekelingen, SSS en Vlotbrug. De eerste wedstrijd wordt op dinsdag 21 september afgewerkt.
AddThis Social Bookmark Button

ToToSport seizoen 2010 - 2011

Afdrukken
PDF

Ook in het nieuwe seizoen kan je weer deelnemen aan de ToToSport competitie.

Spelregels:

  • De voorspellingen dienen te bestaan uit een 1, 2 of 3
  • 1 is overwinning thuisploeg, 2 is verlies thuisploeg, 3 is gelijkspel
  • Er zullen gedurende het gehele seizoen tussenstanden worden opgemaakt, die in de kantine en op de website worden gepubliceerd
  • De voorspellingsbriefjes dienen ingeleverd te zijn op de wedstrijddag voor 14.00 uur bij Cees van Bochove of in te leveren in de kantine. Voorspellingen die na 14:00 uur worden ingeleverd zijn van deelname uitgesloten
  • Ook is het mogelijk via e-mail mee te doen, dan krijg je voor iedere wedstrijddag het programma, die je met je voorspellingen moet beantwoorden
    AddThis Social Bookmark Button

    Lees meer...

Sjaak Courbois in de lappenmand

Afdrukken
PDF
Jacques CourboisSjaak Courbois, assistent trainer van het 2e elftal, zit voorlopig in de lappenmand. Tijdens een training aan begin van dit seizoen heeft hij een liesblessure opgelopen en beweegt zich op dit moment voort op krukken. Hij wordt 2 keer per week behandeld door een fysiotherapeut en gaat langzaam vooruit. Zodra hij weer enigzins mobiel is laat hij zich op de club zien.
AddThis Social Bookmark Button

Stukje van de voorzitter

Afdrukken
PDF

Zo blij als je kunt zijn als het seizoen ten einde is, zo kun je dat ook zijn als het weer begint.

Ik hoop dat de lezers een fijne vakantie hebben gehad en net als ik er weer helemaal klaar voor zijn.

Dat zal wel moeten ook, want het speelseizoen 2010/2011 bevat weer veel nieuwe elementen.

Niet alleen dat het eerste elftal opnieuw in de tweede klasse uitkomt en daar nu wil blijven, maar vooral bij de jeugdteams en de doorgevoerde samenwerking met Piershil is toch wel even wat anders. De eerste signalen vanuit de jeugdteams zien er allemaal hoopgevend uit en daarom is het allemaal te doen. De jeugdcommissie en in het bijzonder Peter v.d. Sluijs, hebben een topprestatie geleverd om dit uiteindelijk te verwezenlijken. Veelal beperk ik mij tot berichtgevingen in het algemeen, maar dit keer maak ik wel een uitzondering door de naam van Peter te noemen.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

“De Kop is eraf” – Jeugd NBSVV/SV Piershil spelen hun eerste wedstrijden

Afdrukken
PDF

Op dinsdag 10 augustus waren het de A-junioren die hun eerste training hadden bij NBSVV. Een week later, op maadag 16 augustus, was het de beurt aan 30 D-spelers, 20 F-spelers en 16 kabouters die in Nieuw-Beijerland hun training kregen van de trainers. In Piershil gingen de 20 E-spelers, 15 C-spelers aan de bak. Op de woensdag was alles omgedraaid. En op donderdag hebben uiteindelijk de 16 B-spelers getraind in Piershil. Het schema waar je kunt zien waar en wanneer een team traint, kun je terugvinden op de site via de volgende link. Vooral bij de jongste jeugd was er ook veel animo van de ouders. Voor sommigen wat onwennig natuurlijk omdat ze op een andere vereniging waren maar de contacten werden al snel gelegd. Trainers hadden hun lijstje met mobiele nummers en e-mail adressen als snel compleet zodat de communicatie snel op gang kon komen.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Website voor Marco en Karin

Afdrukken
PDF
Marco en KarinVoor de revaliderende Marco van de Lavoir en zijn vriendin Karin Kleiberg is een website geopend. Hier kunt u het herstel van het koppel volgen en eventueel via het gastenboek een berichtje plaatsen.
AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors