Vergeet niet uw contributie op tijd te betalen!

Afdrukken
PDF

Graag herinneren wij u er nogmaals aan, indien u dit nog niet hebt gedaan, uw contributie per omgaande over te maken aan NBSVV.
De eerste competitiewedstrijden staan voor de deur en u bent dus nog niet te laat.
Laat het u niet gebeuren en onderneem nu nog actie.
Heel veel leden gingen u reeds voor en wij zijn ervan overtuigd ook dit seizoen alles weer in orde komt.

Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

Jeroen de Vries pupil van de week bij NBSVV - PPSC

Afdrukken
PDF
Jeroen de VriesJeroen is geboren op 18-12-2000 in Nieuw-Beijerland
Jeroen speelt bij NBSVV in de: E1
Zijn favoriete club in de Eredivisie is: Feyenoord
Het voetbalkunstje wat Jeroen het beste kan is: een pass geven
De beste speler van NBSVV is volgens hem: Paul Bestebreur
De beste speler van de Eredivisie volgens hem: Ibrahim Afellay
Jeroen heeft zijn voetbaltalent van: zichzelf
De trainer die hij heel graag eens zou ontmoeten is: Bert van Marwijk
Beste trainer bij NBSVV vindt hij: Konstant de Korver
Jeroen geeft PPSC geen kans en voorspelt een uitslag van: 2-1
AddThis Social Bookmark Button

Word vrijwilliger bij NBSVV

Afdrukken
PDF

Vrijwilligers gevraagdNBSVV is op zoek naar vrijwilligers voor de bezetting van de keuken en de bar. Vorig seizoen hebben zich een beperkt aantal kandidaten aangemeld. We zijn daar heel blij mee, maar dit seizoen kunnen we opnieuw hulp gebruiken. Aanmelden kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of gewoon aan de bar bij Charles van Alphen.

Ook voor andere vrijwilligerstaken kunt u bij NBSVV terecht. Spreek een van onze bestuursleden aan en maak u wensen kenbaar. Samen met u ziet de toekomst voor NBSVV er nog rooskleuriger uit.

AddThis Social Bookmark Button

Jan-Willem Tijl voorlopig niet in actie

Afdrukken
PDF

Jan-Willem TijlDe van Simonshaven overgekomen Jan-Willem Tijl is voorlopig uitgeschakeld door een ontsteking aan de kniepees. Jan-Willem speelt al vanaf februari met pijn. Rust is de beste methode om van deze blessure af te komen. Om het genezingsproces te verspoedigen heeft hij in de Zestienhovenkliniek een GPS-injectie gekregen. Hiermee zou de genezingsperiode teruggebracht moeten worden van maanden naar weken. De verwachting is dat hij zo'n 6 weken niet mag voetballen.

AddThis Social Bookmark Button

Medewerkersavond verzet naar 25 september

Afdrukken
PDF
In verband met vele afmeldingen wordt de geplande medewerkersavond op zaterdag 28 augustus a.s. verzet naar zaterdag 25 september a.s. om 20:30 uur.
AddThis Social Bookmark Button

RTV Rijnmond-Cup kent ook tweede editie

Afdrukken
PDF
RTV Rijnmond-CupRTV Rijnmond organiseert samen met VoetbalRotterdam komend seizoen de tweede editie van de RTV Rijnmond-Cup voor alle amateurvoetbalclubs in de regio Rijnmond. Met behulp van een zestal, door de wol geverfde voetbalmannen als Ruud Kooijmans, Donny Scharloo, Egbert Hadders, Kees de Haan, Fred Erdtsieck en Bert Koorevaar zal ook de toernooicommisie in stand worden gehouden. RTV Rijnmond en VoetbalRotterdam hebben begin februari het startsein gegeven voor de RTV Rijnmond Cup, een evenement dat moet uitgroeien tot een traditie.

De komende editie kent een grote wijziging. Omdat clubs vanaf komend seizoen geconfronteerd worden met een drukkere speeldagenkalender, zal het toernooi zich niet meer alleen in het voorjaar afspelen, maar gespreid over het hele seizoen. Deelnemers aan de RTV Rijnmond Cup zijn in theorie alle amateurclubs uit het Rijnmond-gebied, die uitkomen in de districten West 2 en Zuid 1. De organisatie hanteert echter geen harde grenzen voor wat betreft toelating. Dat betekent dat clubs zoals Ammerstol, Groeneweg, Dilettant, Nieuwerkerk, Spirit, Lekkerkerk, Bergambacht, Schoonhoven, Perkouw, MVV'27 en Gouderak die officieel niet in het Rijnmond-gebied spelen, graag worden uitgenodigd om deel te nemen.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

NBSVV O23 ingedeeld door KNVB

Afdrukken
PDF
NBSVV O23 is in het nieuwe seizoen ingedeeld bij GOZ, Hekelingen, SSS en Vlotbrug. De eerste wedstrijd wordt op dinsdag 21 september afgewerkt.
AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors