Escalona maakt frisse start bij.....DOTO

Afdrukken
PDF

Lange tijd leek Daniel Escalona de overstap te maken van GOZ naar het Nieuw-Beijerlandse NBSVV, maar uiteindelijk koos de verdediger samen met zijn voetbalvriend Ronald Gomez voor DOTO. "We wilden samen hogerop. Dat was NBSVV door de promotie naar de tweede klasse ook, maar DOTO is nog net een stapje hoger;' aldus de Arubaan.

In het afgelopen seizoen vond Escalona het voetbalplezier terug bij derdeklasser GOZ, nadat hij door langdurig blessureleed drie jaar niet meer had gevoetbald. "Ik had in die periode vier keer mijn middenvoetsbeentje gebroken. Een moeilijke periode. Vorig jaar kreeg ik de mogelijkheid weer te beginnen bij GOZ, waar ook Ronald (Gomez, red.) al speelde. Ik heb echt een heel leuk jaar gehad. In het begin was het wel even aanpoten, wennen vooral. Maar na een moeilijke beginperiode, waarin ik nog tegen een schorsing opliep, kreeg ik de stijgende lijn te pakken. Ik heb wel het idee dat ik een toegevoegde waarde ben geweest voor GOZ," zegt de 28-jarige aanwinst van het uit de hoofdklasse gedegradeerde DOTO.

Na dat leuke seizoen bij de club uit Mijnsheerenland wilden Escalona en zijn voetbalmaat Gomez het een niveau hoger proberen. "We waren eigenlijk zo goed als rond met NBSVV. Totdat DOTO ineens aan de telefoon hing. We hadden al eerder contact met die club gehad, maar vervolgens bleef het lang stil. Gelukkig is het alsnog rond gekomen. Het is wel een avontuur waar ik naar uit kijk. Spelen in de eerste klasse. Natuurlijk is het twee stappen hoger, maar ik denk niet dat ik heel veel moeite zal hebben om me aan te passen. Ik ga gewoon alles geven om in de basis te komen. Dat is mijn doel. Ik wil weten waar mijn lat ligt, " vervolgt Daniel. Escalona is ambitieus. "Ik kom naar DOTO om voor de prijzen te spelen. Wat de doelstelling van de club is weet ik nog niet, maar ik wil gewoon voor het kampioenschap gaan."

Daniel Escalona heeft bij GOZ met Ronald Gomez een mooi seizoen gedraaid. "Dat we nu samen naar DOTO gaan is wel leuk. We zijn goed bevriend. Ik ken hem nog uit Aruba. Iedereen die daar gevoetbald heeft kent elkaar. Hij woont nu ook vlakbij me. We begrijpen elkaar en hebben steun aan elkaar," zegt de verdediger, die meer kan dan alleen puur verdedigen. "Ik ben rustig aan de bal en ook in de lucht sta ik mijn mannetje. Ik kan ook echt wel voetballen, een beetje een type Christian Chivu."

Bron: de Weekkrant 21-7

AddThis Social Bookmark Button

Ook duif geniet van zomerstop

Afdrukken
PDF

DuifNiet alleen spelers en vrijwilligers genieten van de zomerstop. Een broedende duif heeft zich bovenin het Sponsorplaza genesteld en geniet van de rust op sportpark "De Kreek".

Onderhoudsman Wout Kreling legde de gast op de gevoelige plaat vast.

AddThis Social Bookmark Button

Contributiebedragen seizoen 2010 - 2011

Afdrukken
PDF

ContributieHet bestuur heeft de contributiebedragen voor het nieuwe seizoen bekend gemaak. De contributiebrieven worden morgen verstuurd naar de betreffende leden. Voor de donateurs zal dit pas in de 2e week van augustus gebeuren.

De uiterste betaaldatum is 1 september 2010.

Klik hier voor de tarieven.

AddThis Social Bookmark Button

Preses Henk Tenwolde: 'NBSVV wil blijvertje worden'

Afdrukken
PDF

De vreugde bij voetbalvereniging NBSVV was groot, toen de club in het afgelopen seizoen onverwacht kampioen werd in de derde klasse. In het nieuwe voetbaljaar speelt de club uit Nieuw-Beijerland in de tweede klasse en ditmaal wil de vereniging geen figurant zijn zoals enkele jaren geleden. "Door de komst van de Topklasse is de tweede klasse eigenlijk de derde klasse van vorig seizoen. Ik verwacht dat de verschillen iets minder groot zijn' blikt voorzitter Henk Tenwolde voorruit op de voetbaljaargang 2010/2011.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Reisverslag Stefan van der Heiden

Afdrukken
PDF

Stefan van der HeidenStefan van der Heiden, speler van het 3e elftal, is op 15 juni vertrokken voor een backpackreis van 5 1/2 maand door Zuid-Amerika.

Zijn reisverhalen zijn hier te lezen.

AddThis Social Bookmark Button

Robin Siep: 'Ik ben een meevoetballende keeper'

Afdrukken
PDF

Robin SiepWoensdagavond was één van de nieuwe aanwinsten van NBSVV te horen in het programma Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De van RBC overgekomen doelman Robin Siep werd door presentator Frank Dijkman geïnterviewd.

Kort werd er teruggekeken op de carrière van Robin. De afgelopen twee seizoenen speelde hij voor het Rozendaalse RBC. Daarvoor was hij actief voor de amateurs van Feyenoord. Naast deze twee clubs kwam hij één seizoen uit voor Telstar.

Het 18-jarige talent gaat in het nieuwe seizoen de concurrentie aan met Lars van der Erve. Zijn kwaliteiten liggen op het meevoetballende vlak. Een vaardigheid die hij te danken heeft aan zijn oude trainer Gerard Rutjes.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Inhoud Midweek Sport 7 juli

Afdrukken
PDF

Midweek SportWoensdagavond 7 juli is er weer een uitzending van Midweek Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

1e uur:
 • Adri van Tiggelen (oud international)
 • Patrick Korpel (speler S.S.S.)
 • Miquel Lopes Silva (speler S.H.O.)
 • Robin Siep (doelman N.B.S.V.V.)
 • Richard den Ouden (trainer G.O.Z.)
 • Peter Paasse ( ex selectiespeler F.C. Binnenmaas)
 • Denny van Druningen (speler N.S.V.V.)
 
2e uur:
 •  Daniel de Jong (autocoureur, Formule Renault 2.0)
 • Michael de Vogel (impressie, start Tour de France)
 • Arjon van der Giesen (organisatie Hippische Dagen Strijen)
 • Mels de Kievit (Tour de France)

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Midweeksport: (Presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19.00-21.00.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors