Oproep aan daders inbraak kantine: 'Meld je bij het bestuur'

Afdrukken
PDF

inbraakAfgelopen weekend is er ingebroken in de kantine van NBSVV.

Het bestuur roept de daders op zich te melden bij het bestuur. Mocht dit binnen enkele dagen niet gebeuren, dan zal er aangifte worden gedaan en worden videobeelden openbaar gemaakt.

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV ingedeeld in vierde klasse G

Afdrukken
PDF

knvbNBSVV komt komend seizoen uit in de 4e klasse G.

Dat levert een aantal Hoeksche Waardse derby's op. De regioclubs GOZ, Goudswaardse Boys, ZBVH en Zinkwegse Boys maken deel uit van dezelfde poule.

 

 

Indeling 4G:

 1. BZC/Zuiderpark (Rotterdam)
 2. GOZ (Mijnsheerenland)
 3. GSC/ODS (Dordrecht)
 4. Goudswaardse Boys (Goudswaard)
 5. Hekelingen (Hekelingen)
 6. NBSVV (Nieuw-Beijerland)
 7. SCO'63 (Spijkenisse)
 8. Simonshaven (Simonshaven)
 9. TransvaliaZW (Rotterdam)
 10. WCR (Rhoon)
 11. ZBC'97 (Zwijndrecht)
 12. ZBVH (Zuid-Beijerland)
 13. Zinkwegse Boys (Oud-Beijerland)
AddThis Social Bookmark Button

ClubCollect verzorgt contributie-inning voor onze vereniging

Afdrukken
PDF

clubcollectBeste leden,

De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Vanaf volgend jaar zullen we dan ook met veel enthousiasme gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken en herinneringen, en het verwerken van betalingen.

Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen om in termijnen te betalen, en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de penningmeester (Brenda Veldhoen) of ledenadministratie (Peter Barendrecht).

Hoe werkt het precies?
ClubCollect is geen incassobureau, maar een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Vanaf komend seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je, afhankelijk van de instellingen van de vereniging, of je betaalt in termijnen en welke betaalmethoden je gebruikt, namelijk iDeal, automatische incasso of bankoverschrijving. Betaal je het liefst in termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via automatische incasso of bankoverschrijving en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage. Je bepaalt zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven, en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je ook nog een aankondiging. Zo ben je altijd op de hoogte, en kun je ervoor zorgen dat je op tijd de overschrijving inplant!

Gegevens delen
Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Wij kijken erg uit naar deze samenwerking. Voor meer informatie kun je terecht op www.clubcollect.com/members. Indien je daarna nog vragen hebt kun je altijd de penningmeester even benaderen. Ook wanneer we gestart zijn met de contributie inning staan zowel de penningmeester (Brenda Veldhoen) of ledenadministratie (Peter Barendrecht) als ClubCollect altijd open voor vragen.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

Seizoenafsluiting SJO Korendijk bij NBSVV een groot succes

Afdrukken
PDF

sjo 10Op zaterdag 23 juni was de afsluiting van het seizoen 2017-2018 van de SJO Korendijk. Dit jaar werd de afsluiting gehouden op een zonovergoten Sportpark "de Kreek" van NBSVV in Nieuw-Beijerland.

Het was niet zomaar een dag met spelletjes. Speciaal voor deze dag had de sponsorcommissie van NBSVV zich ingezet om er een groot succes van te maken. Betaald voetbalclub Excelsior Rotterdam heeft deze ochtend, onder begeleiding van professionele trainers van Excelsior een voetbalclinic gegeven. De clinic bestond uit 7 onderdelen, die uitgezet waren op het eerste veld van NBSVV. Voor alle jeugdleden (JO07 – JO15) van de SJO Korendijk lagen trainingssetjes klaar. De setjes, en deze dag zijn mogelijk gemaakt door diverse sponsoren die NBSVV een warm hart toedragen. Zo was er één uniforme uitstraling op het veld en hebben de jeugdspelers een fantastische en leerzame dag gehad. Naast de clinic stonden er op het trainingsveld en achter het eerste veld diverse luchtkussens voor de kinderen om de gehele dag op te spelen.

Op deze dag werd ook meegedeeld dat NBSVV officieel amateurpartner is geworden van Excelsior. Excelsior is minstens één keer per voetbalseizoen bij een amateurpartner aanwezig ter ondersteuning van een activiteit van de amateurclub. Hieronder vallen jeugddagen, voetbalclinics en businessclubavonden. Excelsior geeft de trainers van hun amateurpartners de ruimte om stage te kunnen lopen bij de jeugdelftallen van de jeugdopleiding van Sportclub Excelsior en hebben de amateurpartners mogelijkheid om de Excelsior Soccer Experience in te zetten voor voetbalactiviteiten. SC Excelsior stelt zijn trainers beschikbaar om één keer per jaar een trainersavond te organiseren, de trainers van Sportclub Excelsior geven training aan de jeugdspelers van de amateurpartners.

Na de clinic van Excelsior was er vanaf 14:30 uur voor de senioren het jaarlijkse mixtoernooi. Ook dit toernooi was een groot succes en heeft NBSVV het seizoen 2017-2018 toch positief afgesloten.

Op naar het nieuwe seizoen.

sjo 1  sjo 2  sjo 3 
sjo 4 sjo 5  sjo 6
sjo 7 sjo 8  sjo 9 
AddThis Social Bookmark Button

Miranda en Mark v.d. Brom zetten zich in voor Halte Zomervilla

Afdrukken
PDF

miranda markVrijdag 29 juni vindt in het Italiaanse Bormio voor de 10e keer de beklimming van de Stelvio plaats. Miranda en Mark van den Brom uit Nieuw-Beijerland doen samen met 2 wielrenners in hun team mee aan deze zware klim om geld in te zamelen. Halte Zomervilla wil in de Hoeksche Waard een woon- en logeerhuis realiseren voor ernstig meervoudig gehandicapte jongeren.

De Passo dello Stelvio is met zijn 2758 meter de hoogste pas in Italie. De Stelvio Challenge wordt georganiseerd door de Pim Foundation om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen. Het Hoeksche Waardse initiatief Halte Zomervilla is dit jaar één van de goede doelen.

Miranda en Mark van den Brom uit Nieuw-Beijerland doen samen met 2 wielrenners in hun team mee aan deze zware klim om geld in te zamelen. Halte Zomervilla wil in de Hoeksche Waard een woon- en logeerhuis realiseren voor ernstig meervoudig gehandicapte jongeren. Miranda, zelf één van de initiatiefnemers van Halte Zomervilla en moeder van een gehandicapte zoon Wouter, is erg gemotiveerd. "Bijzonder om deze zware klim samen met mijn oudste zoon Mark te gaan doen. We hebben er hard voor getraind om deze sponsortocht te kunnen lopen. We willen graag ons steentje bijdragen.

Door zich te laten sponsoren hopen zij zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.

Meer weten over deze deelnemers of hen sponsoren? Kijk dan op www.stelviochallenge.nl team Halte Zomervilla.

Bron: www.hoekschnieuws.nl

AddThis Social Bookmark Button

William Benard verruilt opnieuw NBSVV voor Zinkwegse Boys

Afdrukken
PDF

william benard zwbVoor de tweede keer stapt William Benard (23) over van NBSVV naar Zinkwegse Boys. Een jaar geleden verliet hij de Beijerse Polder nog voor een terugkeer op het oude nest. 'Het is niet geworden wat ik ervan hoopte.' Na drie mooie jaren aan de Zinkweg leek het voor Benard vorige zomer nog zo'n mooi moment om weer in zijn eigen dorp te gaan voetballen bij NBSVV. Uitgezwaaid worden als kampioen bij vierdeklasser Zinkwegse Boys en met open armen ontvangen worden bij je jeugdliefde, dat zich had veilig gespeeld in de derde klasse. „Maar het is niet geworden wat ik ervan gehoopt had", zegt hij. Dat komt mede door tijdgebrek, vertelt de Nieuw-Beijerlander, die op de TU in Delft een tijdrovende pre-masteropleiding volgde, waarvoor hij moest slagen om civiele techniek te kunnen studeren. Daardoor kon hij steeds minder trainen en belandde hij op de reservebank. „Ik ben in het derde elftal gaan spelen. Daar hoefje niet te trainen en zo kon ik alsnog een balletje trappen." Maar wat vooral is tegengevallen, is de defensieve strijdwijze waar hij zich in moest schikken. „Ik stond voorin op een eiland", zegt de spits. „En ik ben geen type aanspeelpunt dat de bal vasthoudt en dan eens gaat wachten tot de middenvelders aansluiten. Ik ben meer van de ruimtes induiken en het combineren met mensen die ook voorin staan." Al wil hij de strategie van trainer Dennis van Gils niet veroordelen. „Doordat we met NBSVV onderaan de ranglijst stonden, was het misschien logisch om zo te gaan voetballen. Maar dat past dus niet bij hoe ik graag wil spelen."

SSS
Hoewel Van Gils in januari besloot op zoek te gaan naar een nieuwe club en en zijn oude trainer Mark Smeding enkele weken later inging op de interesse van tweedeklasser SSS, heeft Benard alsnog voor Zinkwegse Boys gekozen. Een keuze gemaakt op gevoel, maar zeker ook één op basis van een rationele afweging. „Op het moment van beslissen, wist ik nog niet wie de nieuwe trainer van NBSVV (Louis Jacobs, red.) zou worden. Dat wist ik bij Zinkweg al wel en met hem (Nasser Abdalla, red.) heb ik een prima gesprek gehad. Daarnaast gaat er uit de selectie van NBSVV een heel elftal weg. Dat brengt ook veranderingen met zich mee die je maar af moet wachten. Dat kan dus verkeerd uitpakken." Benard maakte zijn keuze toen Zinkwegse Boys meer zicht had op handhaving dan NBSVV in de derde klasse. Inmiddels zijn beide teams gedegradeerd. „Je weet dat het erin zit dat je vierde klasse gaat spelen. Ik hoef niet per se in de derde klasse te spelen."

Bron: AD 18-6

AddThis Social Bookmark Button

16/6: Gijs van Es bedrijventoernooi

Afdrukken
PDF

bedrijventoernooiBeste sportvrienden

Het inmiddels voor velen van u bekende "Gijs van Nes' bedrijventoernooi zit er weer aan te komen. Op 16 juni 2018 zullen we voor de 22e keer dit festijn organiseren en daarmee behoort het tot een van de meest succesvolle en vooraanstaande evenementen op onze activiteiten kalender binnen NBSVV. Sportiviteit en bovenal gezelligheid zijn zeer kenmerkend voor dit toernooi.

Het aantal deelnemers dit jaar is uitgekomen op 10. Door het al dan niet voetballen van de nacompetitie van het eerste elftal was er lang onduidelijkheid omtrent de opzet van het toernooi. Helaas is het eerste direct gedegradeerd hetgeen voor het toernooi betekent dat de velden en kleedkamers de gehele dag beschikbaar zijn.

Zoals altijd zullen wij proberen om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken en we verwachten van u dat uw best doet om er een gezellig en sportief van te maken.

Bedenk ook dat de diverse scheidsrechters komen voor uw maar ook hun plezier. Laten we dan ook de normen en waarden waaraan wij een groot belang hechten respecteren.

Wij zijn ervan overtuigd dat we ook de 18e editie van dit toernooi straks kunnen bijschrijven als een geweldig succes. Samen gaan we dit zeker voor elkaar krijgen

Succes toegewenst, een sportieve groet en tot 16 juni.

De toernooicommissie NBSVV

Poule A
Aanvang Veld Wedstrijd Uitslag
10:30 1 Forza Hamburg - Taxi Hoekschewaard -
10:30 2 Plus 1 - IPD -
11:30 1 Het Spui - Forza Hamburg -
11:30 2 Taxi Hoekschewaard - Plus 1 -
12:30 1 IPD - Het Spui -
12:30 2 Forza Hamburg - Plus 1 -
13:30 1 Taxi Hoekschewaard - IPD -
13:30 2 Plus 1 - Het Spui -
14:30 1 IPD - Forza Hamburg -
14:30 2 Het Spui - Taxi Hoekschewaard -
Poule B   
Aanvang Veld Wedstrijd Uitslag
11:00 1 Eberca - Mars Food -
11:00 2 Plus 2 - Bakkerij Dam -
12:00 1 De Klok Banden - Eberca -
12:00 2 Mars Food - Plus 2 -
13:00 1 Bakkerij Dam - De Klok Banden -
13:00 2 Eberca - Plus 2 -
14:00 1 Mars Food - Bakkerij Dam -
14:00 2 Plus 2 - De Klok Banden -
15:00 1 Bakkerij Dam - Eberca -
15:00 2 De Klok Banden - Mars Food -
AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100