29/11: Sinterklaasfeest SJO Korendijk

Afdrukken
PDF

sinterklaasfeest 2017In de kantine van voetbalvereniging S.V. Piershil verwachten wij op woensdagmiddag 29 november om 14:00 uur Sint en zijn Pieten.

Alle E- en F-teams en de mini-pupillen en alle kinderen t/m 10 jaar van de leden van de Goudswaardseboys, NBSVV en de S.V.Piershil zijn uitgenodigd.

Neem gerust je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje mee.

Toegang is gratis,
de kantine is vanaf 13.30 uur open,
het feest eindigt om 15.30 uur.
Voor iedereen is er een verrassing.

AddThis Social Bookmark Button

Tussenstand ToToSport

Afdrukken
PDF

totosportBeste ToTo-spelers,

We zijn inmiddels 7 wedstrijden onderweg met 44 deelnemers. Daarmee is de competitie al bijna aan het einde van de 1ste periode, dus hoog tijd om een aantal zaken uit te lichten. Allereerst aan iedereen dank voor jullie deelname. Dankzij jullie is er een bedrag van EUR 440,00 overgemaakt naar de clubkas van NBSVV. Een even groot bedrag is beschikbaar voor de beste voorspellers onder jullie. Dit gaat op een vergelijkbare manier als vorig seizoen: de 3 periodewinnaars en de top 5 van het eindklassement vallen in de prijzen.

Ranking

Periode 1 (1-8)

Periode 2 (9-17)

Periode 3 (18-26)

Eindstand

1.

€ 30

€ 30

€ 30

€ 130

2.

     

€ 90

3.

     

€ 60

4.

     

€ 40

5.

     

€ 30

     

Totaal

€ 440

Met nog 1 speelronde te gaan is de strijd voor de 1ste periode in volle gang. De tussenstand in de top-6 is als volgt:

Rob Sneep

30

Pieter Vogelaar

30

Guus Smulders

28

Leo Bestebreur

28

Marcel Hoogervorst

27

Mike Barendregt

27

Dinsdag 14/11 zullen de resterende 50 minuten van de wedstrijd Rijnmond Hoogvliet Sport – NSVV worden uitgespeeld. Tussenstand was 0-1. Op Rob (3) en Guus (1) na, heeft deze top-6 een 2 voorspeld voor RHS – NSVV. Op 18/11 volgt dan de laatste speelronde van de 1ste periode. Afgelopen weekend waren er 2 spelers die 2 bonuspunten mochten bijtellen na 7 juiste voorspellingen, Leo Bestebreur en Roy van Taanom. Zo'n ToTo-briefje kan 18 november zomaar drie tientjes waard zijn! Veel succes!

Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV deelnemer Triple E-tournooi 2018

Afdrukken
PDF

loting rockanjeIn de voorbereiding op het seizoen 2018-2019 organiseert voetbalvereniging Rockanje het Triple E-tournooi.

NBSVV is uitgenodigd om deel te nemen aan dit mini tournooi. Afgelopen woensdag, 1 november, vond de loting plaats door burgemeester P.E. de Jong van Westvoorne.

Hieronder het resultaat van de loting:

  • Dinsdag 14 augustus om 20:00 uur: Jonge Spartaan - Rockanje
  • Donderdag 16 augustus om 20:00 uur: NBSVV - OVV

De winnaars spelen zaterdag 18 augustus om 14:30 uur.
De verliezers spelen zaterdag 18 augustus om 12:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

AD: ’Onbegonnen werk’

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft zaterdag in de derde klasse thuis met 0-3 (0-2) verloren van DRL. „Vanaf minuut één was het onbegonnen werk voor ons en zat het er absoluut niet in. DRL was gewoon beter. De ploeg heeft een sterk middenveld. Vlak voor rust hadden we kans op de aansluitingstreffer, die gaat er dan niet in. Het elan en de power van een week eerder, miste ik in deze wedstrijd. Meer kan ik er niet over zeggen", aldus trainer Dennis van Gils na afloop.

Bron: AD 6-11

AddThis Social Bookmark Button

25/11: Gamba en schnitzel avond bij NBSVV

Afdrukken
PDF

gamba schnitzelZaterdag 25 november a.s. wordt er in de kantine van NBSVV een gamba en schnitzel avond georganiseerd.

De activiteitencommissie heet iedereen vanaf 18:00 uur hartelijk welkom in bistro NBSVV voor het nuttigen van een heerlijk 3-gangen menu:

  • 3-gangen gamba menu voor slechts € 17,50
  • 3-gangen schitzel menu voor slechts € 12,50
  • De hoofdgerechten worden geserveeerd met frites, salade en bijpassende sauzen

Reserveer nu uw tafel aan de bar of bij de leden van de activiteitencommissie.
I.v.m. de kosten vragen wij u vriendelijk om bij uw reservering direct te betalen.

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV verlengt contract met Klupp Sportswear

Afdrukken
PDF

contract kluppAfgelopen vrijdagavond werd er bij NBSVV een sponsoravond gehouden met als speciale gast Pim Blokland.

Tijdens deze happening werd de goede samenwerking tussen NBSVV en Klupp Sportswear bezegeld met een nieuw contract. Pim Blokland (betrokken bij Feyenoord en Klupp Sportswear), Paul Bestebreur (Klupp Sportswear), Henk v.d. Horst (Klupp Sportswear), Patrick Visser (sponsorcommissie NBSVV), Hans Broersen (voorzitter NBSVV) en Peter Barendrecht (secretaris NBSVV) zijn getuige van het zetten van de handtekening door Hans Broersen.

AddThis Social Bookmark Button

Riet Broersen: ’De hele zolder hangt vol met kleren van het 1e’

Afdrukken
PDF

riet broersenDeze week hebben wij gesproken met een vrijwilliger van N.B.S.V.V. en deze lange afkorting staat voor: Nieuw Beijerlandse Sport en Voetbalvereniging Voorwaarts. Riet Broersen verricht al een lange tijd onbetaald werk voor de club en dit doet ze met veel liefde.

Riet Broersen
Riet is vrijwilliger geworden om de voetbal vooruit te helpen door haar steentje bij te dragen. Ze is nu al meer dan 10 jaar vrijwilliger en zo lang ze gezond blijft en ook in staat blijft om werk te verrichten voor de club zal ze niet stoppen. Haar kleinzonen spelen ook bij de club en vooral daarom vindt ze het leuk om te doen. Ze werkt graag in haar tuin en heeft 2 lieve poezen die ze graag verzorgt.

Taken
Riet heeft bardiensten gedraaid, maar daar is ze mee gestopt doordat het anders te veel voor haar werd. Ze vindt het niet veel of zwaar werk, maar het is wel vies doordat ze kleren wast waarmee is gevoetbald. ''Op de zaterdag krijg ik vuile kleren binnen die ik allemaal eerst moet sorteren, uitschudden, wassen, ophangen en dan weer opvouwen.'' Hier is ze heel het weekend mee bezig want op zaterdag krijgt ze de spullen binnen en dan draait de wasmachine tot en met zondag door. Als het 1e thuis speelt gaat Riet langs om te kijken want ze is niet meer zo jong dat ze ook elke keer naar de uitwedstrijden kan gaan. Daarnaast helpt ze bij de jeu de boules en springt ze bij wanneer nodig is. Een echte vrouw met hart voor de club.

Mening
Ook Riet vindt dat er meer mensen zouden moeten zijn die vrijwilligers werk willen verrichten.''Alle verenigingen kampen met een tekort aan vrijwilligers.'' Ze denkt dat dit komt doordat de meeste mensen werken en hierdoor geen tijd meer hebben omdat ze ook rust willen.''Tegenwoordig werken de meeste vrouwen, maar in mijn tijd was dat niet zo en waren ze thuis, dus als ze nu vrij hebben van werk moeten ze zich ook bezig houden met het huishouden.'' Ze denkt wel dat ze gewaardeerd wordt als vrijwilliger want als de kleren niet schoon zijn kunnen ze niet natuurlijk niet voetballen.

Bron: www.voetbaljournaal.com

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100