Succesvolle 21e editie Arie Oorbeekbokaal

Afdrukken
PDF

arie oorbeek bokaal 2019Afgelopen vrijdagavond, 15 februari, vond de strijd om de Arie Oorbeek bokaal plaats in het dorpshuis in Nieuw-Beijerland. De spelers van de SJO Korendijk teams JO9, JO11, JO12 en JO13, circa 75 spelers, konden zich uitleven bij de 5 spelonderdelen en hoopten daarbij op een beker en liefst de hoofdprijs uiteraard; de grote wisselbeker. De strijd om de Arie Oorbeek bokaal vond dit jaar voor de 21e keer plaats. Arie Oorbeek is erevoorzitter van NBSVV. Overigens: voordat de naam van Arie Oorbeek aan deze beker verbonden was, werd er gestreden om de Aart Kraak bokaal. De traditie gaat dus al langer mee dan 21 jaar, maar dat even terzijde.

Iedere deelnemer viel in de prijzen met een aandenken, 2 zakjes snoep en een consumptie bon voor een drankje. De snoepzakjes zijn beschikbaar gesteld door Dennis van Gils, waarvoor we hem natuurlijk bedanken!

De winnaars per categorie:

JO9
1. Dean Harsveld
2. Benjamin Schell
3. Beau Vlielander 
arie oorbeek 2019 1 

 

JO11
1. Lucas Molenaar
2. Nick Overduijn
3. Jesse de Gelder 
arie oorbeek 2019 2 

 

JO12/JO13
1. Ché Groeneweg
2. Niek de Gelder
3. Isis de Ronde
arie oorbeek 2019 3 

De grote wisselbeker staat komend jaar ongetwijfeld op een mooie plaats te prijken bij Lucas Molenaar. Hij is dit jaar de overall winnaar.

We kijken terug op een geslaagde en gezellige avond.
Alle medewerkers, begeleiders en helpers hartelijk dank voor jullie bijdrage; daar kunnen we niet zonder!!

Met sportieve groet,
Arno den Boer, Ivo van Alphen, Peter van der Sluijs en Maarten Molenaar

AddThis Social Bookmark Button

SJO Korendijk gaat door

Afdrukken
PDF

sjo korendijkGOED NIEUWS!

Nadat we ongeveer 3 jaar geleden zijn gestart met SJO Korendijk hebben de hoofdbesturen van de drie betrokken verenigingen, NBSVV, SV Piershil en Goudswaardse Boys unaniem besloten dat we doorgaan met SJO Korendijk. Dit betekent dat we voor onbepaalde tijd alle spelers op zijn/haar leeftijd en op zijn/haar niveau kunnen laten voetballen. Hierbij staat PLEZIER voorop! Het bestuur en alle vrijwilligers zullen zich hier volledig voor blijven inzetten!

Namens het Bestuur van SJO Korendijk

Bron: www.sjo-korendijk.nl

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Fors verlies NBSVV'

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft met 8-1 (4-0) van koploper BZC/Zuiderpark verloren. De zieke Louis Jacobs werd op de bank vervangen door assistent Richard Booij. „We speelden gewoon tegen een heel goede ploeg. We zijn bijna niet op de helft van de tegenstander geweest."

Bron: AD 18-2

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV zoekt vrijwilliger voor commissie Wel en Wee

Afdrukken
PDF

fruitmandBinnen onze vereniging bestaat de commissie Wel en Wee, omdat we graag wat van ons laten horen bij leuke of minder leuke gebeurtenissen. Afgelopen periode heeft Marleen Broersen deze taak op zich genomen.

Zij is hier onlangs mee gestopt. Wie wil dit overnemen?

Aanmelden kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

Activiteiten 70-jarig bestaan NBSVV

Afdrukken
PDF
70-JARIG BESTAAN NBSVV
Datum Tijd Activiteit 
Vrijdag 22 februari      20:00 uur      Darttoernooi  darttoernooi 
Zaterdag 16 maart 17:00 uur Saté- / dansavond  sate avond 
Vrijdag 5 april    Sjoelavond / bier- en wijnproeverij  sjoelen 
Zaterdag 25 mei   Familiedag / koeschijten  koe schijten 
Zaterdag 15 juni    Feestdag / -avond feestavond
AddThis Social Bookmark Button

AD: 'NBSVV verliest van de omstandigheden'

Afdrukken
PDF

adDe streekderby tussen NBSVV en Goudswaardse Boys is opnieuw een prooi geworden voor de ploeg van trainer Leo Tol. De Nieuw-Beijerlanders, die in Goudswaard met 2-1 werden geklopt, verloren zater-dag na een spannende wedstrijd met 2-3. Voor de thuisploeg scoorde Sjoerd Bestebreur (1-1) en Guus Smulders (2-2). Johan Bestebreur, Darwyn Pennock en Robin Verhoeven troffen doel voor de gasten. Volgens NBSVV-trainer Louis Jacobs had Goudswaardse Boys het geluk dat de stevige wind een handje meehielp.

Hoe kijk je terug op dit duel?
Louis Jacobs: „Het is eigenlijk geen wedstrijd geweest. Met zulke keiharde wind is het hotseknots-voetbal. Misschien dat een gelijkspel de beste verhouding van de wedstrijd had weergegeven. Wij kregen op ongeluk-kige wijze drie goals tegen. Na een corner werd uit een scrimmage de 0-1 binnengetikt. De 1-2 waaide uit een corner rechtstreeks het doel binnen. En bij de 2-3 gleed onze keeper uit en waaide de bal weer het doel in.
Wij maakten twee echt goede goals, via uitgespeelde aanvallen. Goudswaard kreeg twee goals in de schoot geworpen."

Had de wedstrijd dan wel gespeeld moeten worden?
„Ik ben sowieso geen voorstander van het voetballen onder dit soort omstandigheden. Dit is voor niemand leuk. Voor de mensen aan de zijkant niet, voor de spelers op het veld ook niet. Op deze manier is voetballen niet mogelijk. Doordat het een derby was, was het nog best wel druk. En na afloop was de kantine vol. Maar de toeschouwers hebben geen hoogstaand voetbal gezien, dan zeg ik het nog voorzichtig. Door de wind zijn er hachelijke momenten geweest. Zo kreeg de keeper van Goudswaard (Bryan Huizers, red.) bij een uittrap de bal net zo hard terug. Hij kon ' m nog net onder zijn eigen lat vandaan tikken. Dat is lachwekkend om te zien en geeft wel aan hoe moeilijk het is om zo te moeten voetballen."

Bron: AD 11-2

AddThis Social Bookmark Button

Cees van Bochove ToToSport update

Afdrukken
PDF

totosportWe zijn er inmiddels bijna aan toe zijn om de eerste prijs te gaan verdelen in de ToToSport competitie.

De administratie is inmiddels helemaal bijgewerkt en op de website vinden jullie zowel de totaalstand als de stand in de eerste periode. Hieronder een korte toelichting op de stand.

De eerste periode wordt opgemaakt over de gespeelde wedstrijden in rondes 1 t/m 13. Voordat de eindstand in deze periode kan worden opgemaakt staan er nog 4 inhaalwedstrijden op het programma. Deze zullen worden gespeeld op 2 maart.
In de 4de klasse G heeft BZC/Zuiderpark uit tegen Zinkwegse Boys genoeg aan een punt om de periodetitel te pakken ten koste van SCO '63, dat al 12 wedstrijden heeft gespeeld en een voorsprong van 1 punt geniet op de Rotterdammers. In de ToToSport rangschikking over periode 1 is het Peter Pouwe die weer eens aan kop staat, met één punt voorsprong op Leo Bestebreur. Gelukkig blijkt ook de kersverse voorzitter Dirk Enzlin verstand van zaken te hebben, hij volgt Pouwe op 3 punten.

Het inhaalprogramma van 2 maart:
ZBC'97 – WCR
TransvaliaZW – NBSVV
Goudswaardse Boys – Hekelingen
Zinkwegse Boys – BZC/Zuiderpark

Veel succes verder in de tweede seizoenshelft!

Groet,
Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors