NBSVV bestuur weer voltallig

Afdrukken
PDF

bestuur 2019De Buitengewone Algemene Ledenvergadering van NBSVV heeft 8 februari 2019 Dirk Enzlin als voorzitter gekozen en Peter Oprel als lid van het bestuur.

Verder zijn in deze vergadering de (nieuwe)statuten d.m.v. een handtekening van de notulen van de vorige Ledenvergadering bekrachtigt en kan er nu bij de notaris een handtekening worden gezet. Tevens is aan (nieuw) ere-lid Peter Barendregt, het bij behorende certificaat uitgereikt.

Verder heeft Dirk Enzlin als voorzitter nog enkele huidige en toekomstige ontwikkelingen verwoord en sloot af met de woorden: "NBSVV op naar de 80-jaar".

Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

HWB: 'Voor geen wedstrijd het eiland af'

Afdrukken
PDF

hwb organisatie14 jeugdcategorieën, 106 voetbalteams die 184 'thuiswedstrijden' spelen. De eilandclubs maken zich op voor de aftrap van de Hoeksche Waard Bokaal.

Oud-winnaars zijn nu ouders of zelfs trainers van de huidige spelers. Want dit seizoen speelt de jeugd al de 38ste editie van het voetbalevenement. Hoewel de clubs afgelopen jaren al heel wat ervaring hebben opgedaan, is het voor organisator NBSVV 'een hele uitdaging', zegt Ivo van Alphen namens de Nieuw-Beijerlandse voetbalvereniging.

De eerste ruim honderd wedstrijden rouleren over het eiland. Naast de competitie spelen de teams in poules op doordeweekse avonden hun 'Bokaal-wedstrijden'. Als de halve finale en de uiteindelijk finale aanbreken op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni mag NBSVV haar organisatieskills laten zien. Een op alfabet gerangschikte lijst met de voetbalverenigingen is de leidraad. Elk jaar wordt het stokje overgedragen aan de volgende club op de lijst. „We wisten dat we aan de beurt zijn dit seizoen", zegt Van Alphen. „Superleuk, maar natuurlijk zitten er ook haken en ogen aan." Het feit dat NBSVV een kleine vereniging is, vergt e en goede planning. „We hebben niet ontelbaar veel velden. Dat geldt ook voor de kleedkamers." Van Alphen zegt de hersenen te kraken om alles puzzelstukjes op de goede plaats te laten vallen. „Als team wil je jezelf tijdens de drukke halve finale en finale soms toch graag even terug kunnen trekken in de kleedkamer. We hebben simpelweg niet veel kleedkamers, wel veel teams. Daarnaast moeten we de wedstrijden logisch indelen én rekening houden met extra speling voor eventuele strafschoppen." In juni is het dubbel feest bij sportpark De Kreek, want de vereniging bestaat dan zeventig jaar. „We hebben een grote tent die we ook tijdens de finales van de Hoeksche Waard Bokaal laten staan. Het wordt een en al gezelligheid."

Gelijkwaardig
Van alle jeugdteams doen alleen de eerste ploegen mee. „We krijgen het niet voor elkaar om álle teams te laten spelen", zegt Van Alphen. De ploegen zijn volgens hem eerlijk in een categorie ingedeeld. Wie tijdens de competitie in de vijfde klasse speelt, doet dat ook tijdens het toernooi. „Alle wedstrijden zijn gelijkwaardig, want het is niet leuk om op een dinsdagavond met 15-0 te verliezen." De winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën krijgen de 'bokaal' mee naar huis. Die dragen allemaal een naam van een bekende voetbalheld uit de Hoeksche Waard zoals Leen Vermaas, Wout Kreling, Cor de Vries, Co van der Hoek, Adri van Tiggelen en Jaap Stooker. Dit jaar zijn er twee nieuwe namen aan toegevoegd: Frans van de Steeg, vrijwilliger Goudswaardse Boys en mede-initiatiefnemer van SJO Korendijk en Adrie Troeleman, al 55 jaar lid van SHO.

Bron: AD 8-2

AddThis Social Bookmark Button

16/3: Saté avond bij NBSVV

Afdrukken
PDF

sate avondOp zaterdag 16 maart speelt NBSVV tegen Hekelingen. Aansluitend hebben we een saté avond.

Tijdens het eten zal dj Fred al (zachtjes) starten met de muziek. Na het eten mogen dan de voetjes natuurlijk van de vloer en dat mag tot de late uurtjes. Blijf je liever lekker zitten en kletsen, ook helemaal prima. We willen gewoon een leuke gezellige avond voor jong en oud. De saté kan ook vegetarisch aangeboden worden. Lust je echt echt echt geen saté? Laat dit dan even weten. We zullen dan even kijken voor een alternatief.

Voor wie?
Iedereen. Jong en oud, allemaal welkom. Neem gerust de kinderen mee. Hiervoor kunnen we natuurlijk patat met een snack doen. Graag doorgeven bij de aanmelding.

Kosten?
Voor iedereen die saté eet, zijn de kosten € 15,00 per bord, inclusief toetje. Ook zullen wij 's avonds nog met een hapje rondlopen. Voor de kinderen rekenen we € 5,00 als ze patat, snack en ijsje eten.

Kan ik ook na het eten nog komen?
Natuurlijk!! Je bent altijd welkom.

Opgeven?
Natuurlijk moeten wij weten hoeveel we moeten inkopen. Je kan je opgeven via het mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Persoonlijk kan natuurlijk ook of een appje op 06-41321481 (Kelly). Opgeven kan tot en met 9 maart.

Wij hopen op een gezellige avond. Je hoeft niet verkleed of in thema te komen. Maar wel graag je gezelligheid meenemen.

Dan maken we er een leuke feestje van, als voorproefje op 15 juni.

Tot 16 maart?

Groetjes van de jubileumcommissie
Arja, Colette, Christa, Diana en Kelly

AddThis Social Bookmark Button

Louis Jacobs: ‘Ik had veel eerder trainer in de Hoeksche Waard moeten worden.’

Afdrukken
PDF

louis jacobs 1Clubs als SC Botlek, De Musschen, Meeuwenplaat, Egelantier Boys en LMO staan op zijn conduitestaat als trainer en dat zijn, SC Botlek uitgezonderd, allemaal Rotterdamse clubs. Na een noodgedwongen afwezigheid van ruim 2½ jaar in verband met een knieoperatie en de langdurige naweeën ervan, is de 63-jarige Louis Jacobs sinds dit seizoen als trainer neergestreken bij NBSVV uit Nieuw-Beijerland en hoewel de resultaten verre van aansprekend zijn heeft hij het bij de vierdeklasser uit de Hoeksche Waard geweldig naar zijn zin.

'Ik had veel eerder trainer moeten worden bij een club in de Hoeksche Waard', zegt hij nu. 'Hoewel NBSVV een dorpsclubje is, waar je aan moet wennen en de openheid in eerste instantie toch wel beperkt is en je als nieuwkomer in het pulletje moet vallen, is het een verademing vergeleken met de clubs waar ik eerder gewerkt heb. Daar is het hard, direct en leven de mensen veel meer langs elkaar heen. Bij NBSVV is er sprake van een hechte onderlinge band van mensen die elkaar heel goed kennen. Er is warmte, verdraagzaamheid, respect en beschaving. Mensen kunnen meer van elkaar hebben. Ik ben sinds het begin van dit seizoen trainer van NBSVV en dacht dat het heel moeilijk was om goede contacten met de mensen hier te krijgen, maar het is alleszins meegevallen. Als je zelf normaal doet, heb je hier binnen de kortste keren een goed band met iedereen. Ik heb het dan ook reuze naar mijn zin hier.'

'Ik ben eerder al eens in beeld geweest bij NBSVV', doet Louis uit de doeken. 'Dat was in de tijd nadat ze na de periode Wim Tijl een andere trainer zochten. Danny Pelizzon was er toen voorzitter. Ik heb gesolliciteerd, heb er ook een tweetal gesprekken gevoerd, maar de club koos voor Wim Schouten. Achteraf beschouwd is het jammer dat ze toen niet voor mij kozen, weet ik nu. Wat ik hier namelijk meemaak als trainer, is totaal anders met wat ik eerder heb meegemaakt. En dan heb ik het dus niet over de resultaten, want die zijn niet erg best en dan zeg ik het nog voorzichtig. Maar dat heeft een reden. Toen ik er met de club uit was dat ik de nieuwe trainer werd, zag het er best wel goed uit hier. Maar al snel werd duidelijk dat een aantal spelers zou stoppen of naar elders zou vertrekken. En een paar besloten om in een lager elftal te gaan spelen. Daar stond ik dan met mijn goed gedrag. De spoeling werd wel erg dun zo, zeker toen er ook nog twee jongens tegen zware, langdurige blessures aanliepen. Door dat alles moest ik noodgedwongen aan de slag met jongens die vorig seizoen bij NBSVV nog in het tweede of derde hadden gevoetbald. Dan is het dus goed te begrijpen dat we nog niet veel punten hebben.'

'Maar ondanks het uitblijven van de punten moet ik toch zeggen dat het werken met die gasten heel erg leuk is. Er is elke training 12, 13 man aanwezig en meestal wordt er door iedereen hard gewerkt. Soms mag het wel een stapje meer en daar zeg ik dan wat van. Ik vind namelijk dat als je komt trainen, dat je dan volle bak bezig moet zijn. Wil je dat niet, heb je daar geen zin in omdat het koud is, of regent, meld je dan af en blijf dan weg. Als dat af en toe gebeurt, dan heb ik daar als trainer ook nog wel begrip voor. Maar als je er bent en je staat met je handen in je zakken en je voert geen klap uit, dan heb je aan mij een kwade. Dan zet ik je 's zaterdags op de bank. Dat heb ik afgelopen zaterdag tegen koploper SCO'63 met twee spelers gedaan. Het is te hopen dat het kwartje gevallen is. En zo niet, jammer dan. Dan blijf ik kiezen voor anderen die wel hard werken.'

'Ik wil er maar mee zeggen dat ik het helemaal niet erg vind dat er niet veel gewonnen wordt zolang er maar arbeid geleverd wordt', gaat Louis verder. 'En dat wordt gedaan! Er valt geen onvertogen woord hier, iedereen is bereidwillig en ook eerzuchtig. En er zit heus wel progressie in de groep. Het zijn bijna allemaal hele jonge binken, maar stapje voor stapje gaan ze wel steeds beter presteren. We zijn dit seizoen alleen kansloos weggespeeld tegen BZC/Zuiderpark; 0-8 werd het toen en daar wil ik niet al te veel aan herinnerd worden. Maar we hebben ook gelijk gespeeld tegen ploegen als GOZ en Zinkwegse Boys, elftallen die hoger aangeslagen worden dan wij. Het kan dus wel! Ik ga niet zeggen dat we kunnen promoveren of zo, maar beter kunnen we echt wel worden. Daarom is het zaak geduldig verder te blijven bouwen en is het heel mooi dat mijn contract met een jaartje is verlengd.'

'Er wordt bij NBSVV een nieuwe TC geïnstalleerd', besluit Louis zijn verhaal. 'Danny Pelizzon, Sjoerd Bestebreur en Ivar Meeldijk gaan dat doen en samen met hen gaan we kijken of we links of rechts spelers kunnen vinden die ons komen versterken. Dat hoeven er niet erg veel te zijn, maar een beetje uitbreiding is wel gewenst. En dan verder slijpen en bouwen aan het ploegje. Mooi toch?'

Bron: VoetbalRotterdam.nl

AddThis Social Bookmark Button

Darttoernooi komt dichterbij (22/2)

Afdrukken
PDF

darttoernooiOp vrijdag 22 februari 2019 wordt er in de kantine van NBSVV een darttoernooi gehouden ter ere van het 70-jarig bestaan van NBSVV.

Het aantal inschrijvingen bedraag op dit moment 25. Maar er is plaats voor meer deelnemers. Dus meld je aan bij Sjoerd Bestebreur, tel. 06-10133255

De kantine is om 19:00 uur open. Inschrijven/betalen kan tot 19:30 uur. Het toernooi begint om 20:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

Wethouder Paul Boogaard verricht loting 38ste editie Hoeksche Waard bokaal jeugdvoetbaltoernooi

Afdrukken
PDF

loting hwb 2019Onder toeziend oog van de jeugdleiders en bestuursleden van de Hoeksche Waardse voetbalverenigingen werd afgelopen vrijdag in de kantine van voetbalvereniging N.B.S.V.V., de loting gehouden van alweer de 38ste editie van de Hoeksche Waard bokaal. Wethouder van Sport en Economische Zaken, Paul Boogaard was bereid gevonden de loting te verrichten en zorgde er voor dat uiteindelijk 14 jeugdcategorieën werden ingedeeld met in totaal 106 verschillende jongens en meisjes teams.

Zodra de klok weer een uur vooruit gaat, zullen de poulewedstrijden worden afgewerkt op de verschillende verenigingen in de Hoeksche Waard. De halve finales en finales van de poules zullen uiteindelijk worden gespeeld op sportpark 'De Kreek' van voetbalvereniging N.B.S.V.V.

Ieder jaar neemt een andere Hoeksche Waardse voetbalvereniging de organisatie voor zijn rekening en dit jaar is dit de beurt aan de voetbalvereniging uit Nieuw-Beijerland. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019 zullen de finales worden afgewerkt en zal worden gestreden om de felbegeerd bokalen. De bokalen dragen allemaal een naam van befaamde sporthelden van de Hoeksche Waardse voetbalverenigingen, zoals o.a. Leen Vermaas, Wout Kreling, Cor de Vries, Co van der Hoek, Adri van Tiggelen en Jaap Stooker. Dit jaar zijn er twee categorieën toegevoegd en zijn twee nieuwe naamgevers van de bokalen gekozen tijdens de lotingsavond. Frans van de Steeg, vrijwilliger in hart en nieren van Goudswaardse Boys en mede initiatief nemer om SJO Korendijk op te richten en Adrie Troeleman van SHO, 55 jaar lid bij SHO en verschillende functies gehad binnen de vereniging.

Alle voetbalverenigingen zijn nog steeds heel enthousiast over dit mooie jeugdtoernooi en kijken uit naar een sportief toernooi.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ivo van Alphen, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Voor programma's, uitslagen en standen kies "Jeugd" in de menubalk
AddThis Social Bookmark Button

Geslaagde Diva Bingo bij NBSVV

Afdrukken
PDF

diva bingo1Vrijdag 11 januari 2019 stond in het teken van een Diva Bingo voor vrouwen bij NBSVV.

Het was een zeer geslaagde avond, waarbij de kantine van NBSVV is bezocht door 135 vrouwen om een avondje Bingo te spelen. Er waren mooie prijzen te winnen en als klapper van de avond was daar een echte stripper.

De hele avond is gepresenteerd door een echte Diva. Op opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan het 70-jarig bestaan van NBSVV op 15 juni 2019.

Onze speciale dank gaat uit naar de heren die de avond rond gelopen hebben om alle dames te bedienen aan tafel met een hapje en drankje.

diva bingo2 diva bingo3 diva bingo4
AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors