AD: 'Staartploeg NBSVV kan ook in derby geen vuist maken'

Afdrukken
PDF

adDe laatste derby onder de Korendijkse vlag was nooit een wedstrijd. Zonder groots te hoeven spelen, was ZBVH in Nieuw-Beijerland duidelijk beter dan het onmachtige NBSVV: 1-4.

De loodzware Mus waar trainer Louis Jacobs in Nieuw-Beijerland aan begonnen is, lijkt op het voormalige dorpsevenement Trek de Pont. In plaats van een veerpont trekt de trainer een ploeg die na de degradatie en een leegloop aan spelers is afgegleden naar het dal van de vierde klasse. Dat NBSVV een week eerder eindelijk de eerste seizoensoverwinning te pakken had, was zaterdag geen moment terug te zien. „We kwamen gewoon tekort, dan houdt het op", zei NBSVV' er Niels Jacobs.
ZBVH had tegen de Filopopers aan één helft genoeg om de wedstrijd te beslissen. De gevaarlijkste spelers aan Zuid-Beijerlandse zijde, Lars van Gameren (penalty en schot) en Jimmy Andeweg (kopbal), ontdeden de der-by al bij rust van alle mogelijke spanning.

Die was er voor de circa veertig toeschouwers alleen nog in de duels te zien. In de kaartenregen op het natte, koude en winderige sportpark De Kreek ontstond een opstootje met wat duw- en trekwerk tussen Van Game-ren en Jacobs. Daarbij zou de leidsman, zo zei hij na afloop, op zijn hoofd zijn geraakt. Beide spelers konden met rood vertrekken. Later kwam Pirmin Buitendijk met geel voor een natrappende beweging goed weg.

NBSVV' er Guus Smulders leek vlak voor tijd de eindstand te bepalen met een goedkoop gegeven strafschop. Maar de laatste treffer van de laatste Korendijkse derby, voordat de gemeente opgaat in de fusiegemeente Hoeksche Waard, was de eerste van het seizoen van Mike Andeweg. De tweelingbroer van aanvaller Jimmy leek de laatste jaren van de radar verdwenen, maar viel zaterdag weer in bij Hercules en schoof in blessuretijd de 1-4 binnen.

„Ik heb een internationale baan, dus ben ik voor mijn werk veel aan het reizen", zei doelpuntenmaker Mike Andeweg over de reden van zijn eerdere afwezigheid. „Doordat ik niet altijd mee kan trainen doe ik vaak met het tweede elftal mee. Daarbij heb ik ook nog blessureleed gekend. Donderdag viel onverwacht mijn nacht-dienst uit en kon ik alsnog trainen. Ik heb lekker getraind, werd gelijk beloond met een plek bij het eerste elftal. Nu mocht ik invallen en kon ik ook nog belangrijk zijn. Dat is mooi meegenomen."

Bron: AD 3-12

AddThis Social Bookmark Button

Cees van Bochove ToToSport: 'Diehards en een gouden pik'

Afdrukken
PDF

totosportBeste ToTo-spelers,

Inmiddels zijn we 9 speelrondes onderweg in de competitie. Tijd voor een ToTo-update.

Na wat opstart probleempjes is het lek bij NBSVV inmiddels volledig boven. Zaterdag was daar de eerste driepunter in de competitie en dinsdag werd er in een bekerwedstrijdje even aan het vertrouwen gewerkt door Blankenburg met 2-10 te verslaan. Een prima voorbereiding op de derby van dit weekend tegen onze Zuiderburen.
Team ToToSport is er dan ook zeker van dat het vertrouwen van de diehards die NBSVV in voor en tegenspoed een overwinning geven zich vanaf nu gaat uitbetalen. Één zo'n diehard is Wim Ridderhof; vaak net op tijd met zijn voorspelling maar NBSVV altijd op winst. Het leverde hem dit weekend voor het eerst 2 bonuspunten op aangezien hij ook de andere 5 wedstrijden goed had. Bij deze dus een gratis tip: deze week een 1tje op regel 6.

De categorie diehards, daar kunnen we Peter Pouwe niet onder scharen. Peter is altijd realistisch en, noem het geluk aan de kont of een gouden pik, heeft dit jaar alweer drie keer(!) de bonuspunten te pakken. Vorig jaar kaapte hij al veel prijzen weg en ook dit jaar presteert hij ongekend sterk. Hij staat stevig bovenaan met een vrij aardig gemiddelde van meer 5 punten per speelronde!

Over de verdeling van de prijzen gesproken, daarin is ten opzichte van vorig jaar een verandering te melden. Dit jaar zijn er geen drie periodes maar twee. Het prijzengeld wordt dus verdeeld onder de winnaars van periode 1, periode 2, en de top 5 van het eindklassement.

Op basis van 36 spelers* kunnen we dit jaar een bedrag van 360,- bijdragen aan de vereniging en valt er 360,- te verdelen onder de winnaars. De verdeling die hierbij hoort is als volgt:

Ranking Periode 1 (1-12) Periode 2 (13-24) Eindstand
1 € 40 € 40 € 100
2 € 60
3 € 50
4 € 40
5 € 30
Totaal € 360
*onder voorbehoud van de laatste nog te ontvangen betalingen

Veel succes in het vervolg van dit seizoen!

Groet,
Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button

Vacatures bestuur NBSVV niet volledig ingevuld

Afdrukken
PDF

ledenvergaderingAfgelopen vrijdag is de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Daarin zijn enkele belangrijke beslissingen genomen:

  • De statutenwijziging is aangenomen (essentieel voor ouders van jeugdleden)
  • Er is afscheid genomen van Dirk Enzlin (Voetbaltechnische Zaken)
  • Hans Broersen (voorzitter), Peter Barendrecht (secretaris) en Hans de Groot (jeugdvoorzitter/vertegenwoordiger SJO) hebben het bestuur verlaten
  • Arno den Boer is toegetreden toe het bestuur als jeugdvoorzitter/vertegenwoordiger SJO
  • Peter Barendrecht en zijn vrouw Jolanda zijn in het zonnetje gezet en bedankt voor hun diensten. Voor Peter geldt dat hij gedurende 24 jaar veel van zijn vrije tijd in NBSVV heeft gestoken. Tevens is Peter door de leden benoemd tot erelid van NBSVV

Een punt van zorg is en blijft het volgende:

  • Er zijn voor de functies van voorzitter en secretaris geen vervangers gevonden!
AddThis Social Bookmark Button

70-jarig bestaan NBSVV

Afdrukken
PDF

cadeauOok deze maand is er weer een leuke actie in het kader van het 70-jarig bestaan van NBSVV. In de voetbalkantine van NBSVV zijn Sinterklaas tasjes en kerstpresentjes te koop gevuld met diverse lekkernijen. Ze kosten allemaal € 6,50 en zijn aan de bar bij Klaas Bestebreur en Jan Letterman te koop.

De opbrengst gaat in zijn geheel naar de geplande feestdag op 15 juni 2019 in het kader van het 70-jarig bestaan van NBSVV.

Met vriendelijke groet,

Team 70-jarig bestaan
Christa, Arja, Kelly, Colette en Diana

AddThis Social Bookmark Button

17/12: Klussendag NBSVV

Afdrukken
PDF

klussendagZoals aangegeven in een eerdere brief zullen de vrijwilligerstaken dit jaar op een andere manier invulling krijgen.

Deze maand zal er op 1 december geen klussendag worden gepland. Een aantal klussen lopen op dit moment door. Wel zijn we op zoek naar een aantal mensen die maandag 17 december van 18:30-20:30 uur willen helpen met het schoonmaken van de kleedkamers en de deuren van de kantine, kleedkamers en bestuurskamer.

Mocht u graag willen komen helpen op maandag 17 december van 18:30-20:30 uur , kunt u dit laten weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wij houden de uren bij die u heeft gemaakt en na 8 uur werkzaamheden zullen wij de vrijwilligersbijdrage terug op uw rekening storten.

Met vriendelijke groet,

Diana de Ronde
Christa Donsen
Vrijwilligerscommissie NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Thuisverlies NBSVV'

Afdrukken
PDF

adIn 3D heeft NBSVV een 0-1 (0-0) nederlaag geleden op eigen veld tegen SCO'63. „Een teleurstellende uitslag", sprak trainer Louis Jacobs. „Zeker omdat we goed gespeeld hebben. We hebben circa zeven kansen gehad, die er niet in gingen. Dan weet je dat de goal aan de andere kant wel kan vallen, dat gebeurde dus ook. Vervolgens kregen we daarna nog drie honderd procent kansen. Qua spel en instelling zat het goed."

Bron: AD 19-11

AddThis Social Bookmark Button

23/11: Ledenvergadering

Afdrukken
PDF

ledenvergaderingAan alle leden van NBSVV,

Deze week ontvangt u een persoonlijke uitnodiging voor de algemene ledenvergadering op vrijdag 23 november 2018 aanvang 20:00 uur. Tijdens deze vergadering wordt nogmaals het voorstel gedaan voor het wijzigen van de statuten van de vereniging. Eerder was er op 2 november een vergadering met dit voorstel op de agenda maar toen waren niet het benodigd aantal leden aanwezig / vertegenwoordigd. Na punt 2, het voorstel tot wijziging van de statuten, wordt de vergadering vervolgt met de reguliere jaarlijkse ledenvergadering.

De agenda ziet er als volgt uit:
1. Opening.
2. Statutenwijziging
Pauze
3. Notulen van de vorige vergaderingen d.d. 10-11-2017 en 2-11-2018
4. Mededelingen.
5. Jaarverslag secretaris
6. Jaarverslag penningmeester
7. Verslag en verkiezing kascommissie
8. Vaststelling contributie seizoen 2019-2020
9. Vaststelling begroting seizoen 2018-2019
10. Voorstel verhoging consumptieprijzen kantine
11. Bestuursverkiezing
12. Rondvraag
13. Sluiting

V.w.b. punt 2:
Het voorstel ligt vanaf 8 november voor alle leden ter inzage in de bestuurskamer en is op de site te vinden via deze link. Op verzoek kan een afschrift toegezonden worden, stuur hiervoor een mail naar de secretaris van de vereniging Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

De voorgestelde wijzigingen hebben reeds de goedkeuring van de KNVB gekregen. Op de vergadering moet de goedkeuring van de leden gevraagd worden volgens de nu geldende statuten (terug te vinden op de site van NBSVV onder Clubinfo). Dit betekent dat alleen leden toegang tot de vergadering en stemrecht hebben. De leden die niet zelf aanwezig kunnen zijn, kunnen een schriftelijke machtiging geven. Ieder lid is bevoegd zijn stem te doen uitbrengen door een schriftelijk gemachtigd ander lid van achttien (18) jaar en ouder. De gemachtigde kan echter in totaal niet meer dan twee stemmen uitbrengen. Jeugdleden kunnen zich, volgens de huidige statuten, niet laten vertegenwoordigen door een ouder of verzorger die geen lid is van de vereniging. Tijdens deze vergadering wordt er gestemd ongeacht het aantal aanwezige / vertegenwoordigde leden. Om goedkeuring te verkrijgen voor de wijzigingen moet er een meerderheid zijn van tenminste tweederde van de uitgebrachte stemmen.

V.w.b. punt 11:
Er zijn 4 man aftredend:
1. Herkiesbaar: Bas van Gilst
2. Niet herkiesbaar: Peter Barendrecht
3. Tussentijds treden af: Hans Broersen en Hans de Groot

Wij zijn dus op zoek naar 3 nieuwe bestuursleden.

Kandidaten kunnen zich tot een half uur voor aanvang van de vergadering opgeven bij Peter Barendrecht. Deze kandidaatstelling moet schriftelijk en zijn voorzien van de handtekeningen van 3 leden en van de kandidaat zelf. Mochten hier nog vragen over zijn, kunt u contact opnemen met de secretaris.

Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors