10/2: Arie Oorbeek bokaal 2017

Afdrukken
PDF

arie oorbeekbokaalOp vrijdagavond 10 februari wordt weer gestreden om de Arie Oorbeek bokaal in het dorpshuis in Nieuw-Beijerland.

Al onze MP-, F-, E- en D spelers zullen die avond proberen om met 5 techniek en vaardigheidsoefeningen zoveel mogelijk punten te scoren.:
-
dribbelen
-
uitgooien/koppen
-
gaten schieten
-
kegelvoetbal
-
scoren met hindernissen

Erevoorzitter van NBSVV Arie Oorbeek zal na afloop de bokaal overhandigen aan de winnaar.

De aanvangstijden zijn als volgt:
MP/F van 18:00 tot 19:15 uur
E van 19:15 tot 20:15 uur
D van 20:15 tot 21:00 uur

Alle deelnemers worden verzocht om een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Familie, vrienden en belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om de spelers aan te moedigen.

Verdere instructie vindt daar ter plaatse plaats.

De volgende spelers hebben zich opgegeven.
Mochten we iemand missen, laat het ons dan weten.

deelnemers arie oorbeek bokaal 2017

Klik voor vergroten

We hopen op een leuke, sportieve avond met veel supporters!

Namens het bestuur van SJO Korendijk

AddThis Social Bookmark Button

Foute avond groot succes, maar versterking activiteitencommissie is noodzakelijk

Afdrukken
PDF

activiteitencommissieHet jaarlijkse feestje van de activiteitencommissie zit er alweer op.

Wat was het gezellig.
De sfeer was enorm.
Op naar weer een volgend feestje.
Dit geeft ons de kracht om door te blijven gaan.
Echter het is wel hard werken met z'n 3-en daarom zoeken we versterking.

Zou jij de activiteitencommissie willen komen versterken.

Aanmelden kan bij Antoine Toller, Bart Vrauwdeunt of Christa Donsen.

AddThis Social Bookmark Button

28/1: NBSVV oefent tegen Zwaluwen 2

Afdrukken
PDF

oefenvoetbalDe consul heeft vanmiddag de wedstrijd NBSVV - WFB afgelast vanwege de terreinomstandigheden op sportpark "De Kreek" in Nieuw-Beijerland.

NBSVV speelt nu morgenmiddag een oefenwedstrijd tegen Zwaluwen 2 op het terrein van VDL in Maassluis. De aanvang is 15:15 uur.

AddThis Social Bookmark Button

28/1: Aprés Ski bij NBSVV

Afdrukken
PDF

apres ski 2017

AddThis Social Bookmark Button

14/1: Gratis afhalen oude NBSVV voetbalkleding

Afdrukken
PDF

kleding goed doelGoedemorgen ouders,

In de competitiebijdrage van NBSVV leden is een component opgenomen voor het ter beschikking stellen van tenues. Het trainingspak en de tas zitten niet in dat bedrag, maar wordt door sponsoring toch mogelijk gemaakt om ter beschikking te kunnen stellen. Zoals bekend is dit jaar de oude NBSVV kleding vervangen door de nieuwe SJO Korendijk kleding. Onlangs zijn de laatste tenues vervangen. De oude NBSVV kleding is daardoor over. Ieder jeugdlid van NBSVV mag zijn oude, rood-wit-blauwe, trainingspak en zijn ouder – blauwe - voetbaltas houden. Nu zijn er nog wel een stuk of 30-40 trainingspakken uit de voorraad over en zijn ook de oude tenues (shirtje, broekje en voetbalkousen) nog best wel goed bruikbaar voor bijvoorbeeld trainingen of anderszins.

Dit willen we de NBSVV leden zeker niet onthouden. Daarom leggen we alle beschikbare kleding aanstaande zaterdag 14 januari van 11:30 tot 12:30 in de kantine van NBSVV klaar om gratis af te halen. Daarbij geldt natuurlijk dat we 1 tenue (shirtje, broekje, kousen) per jeugdlid ter beschikking stellen. Sommige teams hadden hun kleding al uitgedeeld. Voor die ouders geldt, dat ze natuurlijk wel kunnen kijken of er een trainingspak beschikbaar is. Of dat er aan het eind nog een tenue beschikbaar is. Verder zullen we ook de oude, rood-wit-blauwe, trainingspakken verdelen. Daarvoor geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt (en natuurlijk ook weer 1 trainingspak per jeugdlid).

De kleding die resteert zullen we na afloop schenken aan een goed doel.

Met vriendelijke groet,

Hans de Groot
Namens NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Mini pupillen trappen af in 2017

Afdrukken
PDF

mini pupillen 2017Het jaar is nog maar net begonnen en de mini-pupillen van de SJO Korendijk hebben er al weer 10 wedstrijden opzitten. In de sporthal van Numansdorp werd afgelopen woensdag het Mid Winter Zaaltoernooi afgewerkt. Een druk bezet toernooi met ploegen uit de regio en daar buiten. Zo waren naast NSVV, Zuidland, Rhoon en PSV Poortugaal ook ploegen al RKVV Roosendaal, EBOH, Victoria 04 en Neptunus Schiebroek van de partij. Vanuit de SJO Korendijk hadden we twee teams ingeschreven en met 8 spelers net voldoende om de dag met elkaar vol te maken.

Onze Mini's hebben 7 van de 10 wedstrijden overtuigend gewonnen. Slechts 3 duels gingen na goed tegenspel verloren. Met uitslagen als 0-7, 5-2, 2-9, 6-3 nog een keer 2-9 werd het net gemakkelijk gevonden, zo'n 53 keer in totaal! De trainingen op de slechte velden van de afgelopen tijd had duidelijk zijn vruchten afgeworpen en zo kwamen de technische kwaliteiten van onze jongens goed tot zijn recht in de zaal. Onze 'dolle' Dave maakte 15 doelpunten en was ongrijpbaar voor de verdedigers, 'sluwe' Jesse wist beheerst 13 keer het net te laten bollen, 'dekselse' Giovanni wachtte rustig op zijn kans met 9 goals als resultaat, 'Fast' Markie scoorde slechts 4 keer, maar moest dan ook een keer bij de tegenstander meedoen, 'Defending' Finn scoorde eigenlijk 5 keer, waarvan 4 in 1 wedstrijd, 'sliding' Matthijs beukte er 5 ballen in en 'trukendoos' Joab maakte er netjes 3.

Met name de winst tegen Rhoon, waarbij een aantal moeders zich hopelijk thuis net zo druk maken als daar, voelde voor de trainersstaf heerlijk. Onze supporterende moeders wisten wel de juiste snaar te raken en juichten onze mannen naar voren. Al met al een geslaagde ochtend die weer perfect georganiseerd was door de jeugdafdeling van NSVV. De Mini's zijn klaar voor weer een top voetbaljaar!

Ivo van Alphen

AddThis Social Bookmark Button

18/1: Speciale editie HW-sport aan Tafel

Afdrukken
PDF

hw1Woensdagavond 18 januari 2017 heeft HW Sport aan Tafel een speciale uitzending in petto voor sportief Hoeksche Waard.

In de studio, Speciaal Biercafé en Wijnbar Van Speyck aan de Peperstraat in Oud-Beijerland, zullen de presentatoren terugblikken op 2016 en voortuitblikken op 2017. Dit doen ze d.m.v. korte interviews bij hen aan tafel. Ook zal onze nieuwe sponsor, Pim Blokland (o.a. bekend van Feyenoord) die avond aanwezig zijn en worden geïnterviewd.

De initiatiefnemers van het Hoeksche Waardse sportprogramma hopen zo veel mogelijk sporters, bestuurders, supporters, sponsors en ook het aanwezige publiek naar hun sportervaringen van 2016 en vooruitblik op 2017 te vragen.

Een aantal verenigingen heeft in 2016 het jubileum gevierd, de ander een promotie, een handhaving en helaas soms ook een degradatie. Spelers gekomen, spelers gegaan, nieuwe trainers e/o andere noemenswaardige gebeurtenissen.

De deuren bij Van Speyck zijn vanaf 19:30 uur geopend en de de toegang is gratis, ook voor niet sporters.

HW Sport aan Tafel hoopt met veel gasten te kunnen proosten op een geslaagd 2016 en een sportief succesvol 2017.

Datum: woensdag 18 januari 2016
Tijd: 20:00 - 22:15 uur, inloop vanaf 19:30 uur
Locatie: Van Speyk Wijnbar, Peperstraat 7 - 9, Oud-Beijerland
Entree: gratis

Voor entertainment en hapjes wordt gezorgd, drankjes zijn voor eigen rekening. Nodig zoveel mogelijk mensen uit om te komen, laat je vereniging, sport of organisatie zien. Laat ons weten wie er komt, dan bereiden de presentatoren de flitsinterview voor. Uiteraard is alles sport- en Hoeksche Waard gerelateerd. Mooie reclame, toch? Gewoon relaxen en een gezellige avond hebben, is natuurlijk het uitgangspunt.
Graag tot ziens.

Hartelijke groet,
Team HW1 Sport

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors