AD: 'Punt voor NBSVV'

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft in en tegen Pernis de punten gedeeld: 2-2 (1-1). Volgens trainer Dennis van Gils had er meer in kunnen zitten: „Ik kan wel leven met een gelijkspel. Toch hadden we een aantal goede kansen op de overwinning. Aan de andere kant pakt onze keeper Lars van de Erve in de slotfase ook nog een bal goed uit de kruising, anders verlies je alsnog." De doelpunten waren van Kevin de Faria en Sjoerd Bestebreur.

Bron: AD 26-3

AddThis Social Bookmark Button

20/4: Ledenvergadering - Statutenwijziging

Afdrukken
PDF

ledenvergaderingBeste leden van NBSVV

Wij willen op vrijdagavond 20 april om 20:00 uur een ledenvergadering houden met als enige agendapunt het wijzigen van de statuten. Zodat de wettelijk vertegenwoordiger toegang krijgt tot de ledenvergadering om het jeugdlid te kunnen vertegenwoordigen en de stem van dit jeugdlid uit te kunnen brengen. Tevens zijn er in een paar artikelen nog wijzigingen doorgevoerd i.v.m. de komende veranderingen in de wet op persoonsgegevens (AVG).

Agenda

 1. Opening
 2. Statutenwijziging
 3. Sluiting

Mochten er op bovenstaand tijdstip niet het benodigd aantal leden aanwezig zijn, dan zal er om 20.30 uur een buitengewone ledenvergadering worden gehouden met dezelfde agenda.

Om deze statutenwijziging door te voeren zal er op deze avond een stemming plaats vinden die moet verlopen via de regels van de nu geldende statuten.

Onderstaande artikelen worden gewijzigd in de nu geldende statuten welke op de website van NBSVV staan vermeld.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn betreffende onderstaande wijzigingen dan vernemen wij deze graag zo spoedig mogelijk.

Het Bestuur van NBSVV

Artikel 4 lid 5 komt te luiden als volgt:
5. Het bestuur houdt een register bij waarin de namen, adressen en geboortedata van de leden zijn opgenomen; een en ander op een door de KNVB aan te geven wijze.
Als een lid heeft ingestemd met de oproeping tot een algemene vergadering door middel van communicatie langs elektronische weg, wordt het adres dat door het lid voor dit doel is bekend gemaakt, in het ledenregister opgenomen.

Aan artikel 7 wordt toegevoegd:
8. Aan de eis van schriftelijkheid van een opzegging of een bericht van ontzetting wordt niet voldaan als de opzegging of het bericht van ontzetting uitsluitend elektronisch is gecommuniceerd.

Artikel 15 lid 3 komt te luiden als volgt:
3. De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door het bestuur, met inachtneming van een termijn van tenminste veertien dagen. De bijeenroeping geschiedt door een langs elektronische weg toegezonden leesbaar en reproduceerbaar bericht aan het adres dat door een lid of afgevaardigde voor dit doel is bekend gemaakt met gelijktijdige vermelding van de agenda. Deze wijze van bijeenroeping kan alleen plaatsvinden indien een lid of afgevaardigde hiermee instemt.

Artikel 17 leden 1, 2 en 3 komen te luiden als volgt:
1. a. Toegang tot de algemene vergadering hebben alle leden die voor één augustus van het jaar de leeftijd van zestien (16) jaar hebben bereikt en de wettelijk vertegenwoordigers van de leden die jonger zijn.
b. Leden, of hun wettelijke vertegenwoordiger, die door het bestuur geschorst zijn, hebben geen toegang tot de algemene vergadering, tenzij zij bij de algemene vergadering beroep hebben ingesteld naar aanleiding van een opgelegd royement in welk geval zij bevoegd zijn alleen de behandeling van hun beroep bij te wonen.
2. Stemgerechtigd zijn alle leden die voor één augustus van het lopende jaar de leeftijd van zestien (16) jaar hebben bereikt. Het stemrecht van een jonger lid kan alleen worden uitgeoefend door zijn wettelijk vertegenwoordiger.
3. Een stemgerechtigd lid kan een ander stemgerechtigd lid volmacht geven namens hem te stemmen.
Deze volmacht moet schriftelijk worden gegeven en vóór de stemming aan het bestuur worden overgelegd.
Aan de eis van schriftelijkheid van de volmacht wordt voldaan als de volmacht elektronisch is vastgelegd.
Eén lid kan niet meer dan twee andere leden vertegenwoordigen.

AddThis Social Bookmark Button

Taxi Hoeksewaard balsponsor bij NBSVV - 's-Gravendeel

Afdrukken
PDF

taxi hoekschewaardNa een onverwacht, maar niet minder verdiend punt tegen DRL, staat zaterdag de thuiswedstrijd tegen 's-Gravendeel op het programma.

De bezoekers staan met 8 punten meer dan NBSVV op een 10e plaats in de 3e klasse D. In het kalenderjaar 2018 wist 's-Gravendeel nog geen wedstrijd in winst om te zetten. Hopelijk biedt dit een mooi perspectief voor NBSVV om deze thuiswedstrijd te winnen en de positieve lijn na de winterstop vast te houden. De wedstrijdbal van deze thuiswedstrijd wordt aangeboden door Taxi Hoeksewaard B.V. uit Oud-Beijerland.

Taxi Hoeksewaard, voor taxivervoer en meer
Al ruim zestig jaar hebben we ervaring opgedaan binnen de organisatie Taxi Duifhuizen, de voorganger van Taxi Hoeksewaard. Ook nu zorgen wij er weer voor dat we dagelijks (7 dagen per week, 24 uur per dag) voor u klaar staan, voor uw vervoer van A naar B.

Bij Taxi Hoeksewaard kunt u terecht voor:

 • Particulier vervoer
 • Zakelijk vervoer
 • VIP- en directievervoer
 • Airport service
 • Rolstoelvervoer
 • Zorgvervoer
 • Koeriersdiensten
 • Autoverhuur

Taxi Hoeksewaard heeft als thuisbasis Oud-Beijerland (Hoeksche Waard). Echter is zowel de hele Hoeksche Waard als ver daarbuiten hun werkgebied. Voor vervoer door heel Nederland en ook zelfs daarbuiten kunt u altijd contact met hen opnemen.

Binnen onze vereniging wordt Taxi Hoeksewaard vertegenwoordigd door Nico Boender. Nico is al een aantal jaar actief binnen de diverse gelederen van onze club; als jeugdleider, leider van de veteranen en een graag geziene gast voor en achter de bar. En natuurlijk niet te vergeten, Nico is al jaren een trouwe sponsor van NBSVV.

Namens NBSVV danken wij Taxe Hoeksewaard en Nico voor de steun aan de club.

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils: 'Ik zie kansen voor zaterdag'

Afdrukken
PDF

dennis wfbAfgelopen woensdagavond was scheidend trainer Dennis van Gils te horen op Radio Hoeksche Waard.

Geïnterviewd door presentator Frank Dijkman passeerden een aantal onderwerpen de revue. Als eerste het verdienstelijke gelijkspel tegen DRL (2-2) van zaterdag. Ondank het ontbreken van een 5-tal basisspelers (skivakantie) werd er een punt meegenomen uit Rotterdam. Een 0-2 voorsprong werd jammergenoeg uiteindelijk uit handen gegeven.

Zaterdag ziet Dennis tegen 's-Gravendeel opnieuw kansen. Hij roept daarbij in herinnering de uitwedstrijd waarin NBSVV al in de berginfase op een 0-1 voorsprong kwam door een doelpunt van Kevin de Faria. Pas in de 85e minuut capituleerde NBSVV (inmiddels met 10 man) en werd het 1-1.

Over zijn sportieve toekomst is Dennis nog terughoudend. Hij geeft prijs dat er een mooie uitdaging op hem ligt te wachten, maar daar op dit moment nog geen mededelingen over te kunnen doen. Wel wordt duidelijk dat het niet opnieuw een hoofdtrainerschap betreft.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Klussendag jeugd

Afdrukken
PDF

klussende jeugdDe jeugd van NBSVV steekt ook de handen uit de mouwen tijdens de klussendag afgelopen zaterdag. Top gedaan jongens en heel erg bedankt voor jullie hulp!

Namens de vrijwilligerscommissie en bestuur.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Piershil en NBSVV nemen meer tijd voor fusieplan'

Afdrukken
PDF

fusieVoetbalverenigingen NBSVV uit Nieuw-Beijerland en SV Piershil gaan na dit seizoen nog niet fuseren. Ze willen eerst samenwerken op teamniveau. Dat is de uitkomst van besprekingen van de besturen met afvaardigingen van de seniorenteams. De jeugdafdelingen van beide clubs (en Goudswaardse Boys) zijn al samengevoegd. Plannen om drie verenigingen samen te laten gaan, gingen niet door, omdat Goudswaardse Boys afhaakte. Daarna leek een spoedige fusie van NBSVV en Piershil op handen, maar die gaat nu toch niet door. De besturen van de twee verenigingen leggen in plaats daarvan een samenwerking op teamniveau voor aan de clubleden.

Het betekent dat NBSVV en Piershil voor volgend seizoen bij de KNVB een samenwerking aanvragen voor beide derde elftallen en beide veteranenteams. De vier elftallen kunnen elkaar dan volgend seizoen aanvullen als er, tegen de verwachting van de teams in, toch een tekort aan spelers is. Verder blijven deze teams gewoon trainen en voetballen op hun eigen complex. De clubs bekijken volgend seizoen of deze samenwerking volstaat of dat er meer moet gebeuren. Verder gaan de besturen van de twee verenigingen weer om de tafel met de gemeente om te bekijken wat de mogelijkheden zijn qua faciliteiten. Vervolgens komt er een stappenplan, tenzij er geen reden meer is voor een intensievere samenwerking.

Bron: AD 7-3

AddThis Social Bookmark Button

Inschrijvingen wedstrijdbezoek Excelsior - ADO Den Haag (16-03-18, aftrap 20:00 uur)

Afdrukken
PDF

ExcelsiorADODenhaagDe volgende personen hebben zich ingeschreven voor het bezoek aan de wedstrijd Excelsior - ADO Den Haag. Graag even controleren of dit klopt en of het juist is dat er een aantal kinderen zonder vader of moeder meegaan. Voor deze kinderen graag zelf even afstemmen met wie er meegereden gaat worden. Uiteraard kan ook vader of moeder nog steeds mee, maar dan hoor ik dat graag.

We vertrekken gezamenlijk om 18:15 uur vanaf de parkeerplaats van NBSVV. Betaling van de kaarten doen we voor vertrek (kinderen EURO 5,00 en volwassen EURO 10,00).

Voor vragen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

1

Finn 

van

Alphen

2

Cas

van

Alphen

3

Ivo 

van

Alphen

4

Charles

van

Alphen

5

Cor 

 

Andeweg

6

Gus

van 

Noort

7

Nick 

van

Prooijen

8

Sven

 

Arnolds

9

Nick

 

Noel

10

Dylan

 

Noel

11

Vader

 

Noel

12

Dyrian

 

Zeeman

13

Iman

 

Zeeman

14

Lois

 

Brussen

15

Bob

 

Brussen

16

Gijs

de

Vos

17

Lenno

de 

Vos

18

Lindie

van

Gijzen

19

Wim

van

Gijzen

20

Meike

 

Nobel

21

Arie

vd

Velde

22

Lotte

vd

Velde

23

Arjan

vd

Velde

24

Lucas

 

Molenaar

25

Maarten

 

Molenaar

26

Erik

 

Klijnsmit

27

Rutger

 

Klijnsmit

28

Ian

 

Wapenaar

29

Pauline 

 

Wapenaar

30

Tobias

 

Schnell

31

Merijn

 

Schnell

32

Rani 

den

Tuinder

33

Jelle

van 

Gils

34

Sam

 

Schalkoord

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100