Cees van Bochove ToToSport 2018/2019

Afdrukken
PDF

totosportBeste spelers, trainers, begeleiders en supporters,

Met de eerste competitiewedstrijd van NBSVV 1, op 22 september, start ook weer een nieuw seizoen van de Cees van Bochove ToToSport competitie. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen met deze competitie om te zien wie dit seizoen de beste voorspellende gaven heeft. De winnaar treedt in de voetsporen van Peter Pouwe.

Het spel:
Voor slechts € 20,00 speel je een jaar lang mee voor de prijzen èn steun je NBSVV; 50% van de opbrengst komt ten goede aan de club en de andere 50% gaat in de prijzenpot. Door van elke competitieronde de afloop van de wedstrijden in de poule van NBSVV te voorspellen (winst, verlies of gelijkspel) wordt op basis van de behaalde punten wekelijks de ranglijst opgemaakt en op de site gezet. Wanneer het totale aantal deelnemers bekend is wordt de prijsverdeling voor komend seizoen bekend gemaakt. Hiervoor geldt uiteraard; hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Vorig jaar waren er 44 deelnemers en is er dus EUR 440,- onder de deelnemers verdeeld. Naast de prijzen die zijn te verdienen voor de top 5 van de eindrangschikking is er ook de mogelijkheid om één van de drie periodeprijzen te pakken. Elke periode heeft een eigen sub-klassement. Zo ben je na één slechte periode niet kansloos om nog een prijs te bemachtigen. Geef je nu op voor ToToSport 2018/2019 via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Spelregels:

 • De voorspellingen dienen te bestaan uit een 1, 2 of 3.
 • 1 is overwinning thuisploeg, 2 is verlies thuisploeg, 3 is gelijkspel.
 • Meedoen kan via e-mail door aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Je ontvang wekelijks het programma in je mailbox.
 • De voorspellingen dienen ingeleverd te zijn op de wedstrijddag voor 14:00 uur op emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of in het bekende bakje op de bar in de kantine.
 • Voorspellingen die na 14:00 uur worden ingeleverd zijn van deelname uitgesloten.
 • Iedere goed voorspelde uitslag levert 1 punt op. Bij alle 6 goed voorspelde uitslagen krijg je 2 bonuspunten.
 • Wedstrijden die in een periode worden afgelast, blijven tot die periode behoren. Daarvoor behoeven geen nieuwe voorspellingen te worden ingeleverd.
 • Deelnemen aan het ToToSpel kost € 20,00 voor het gehele seizoen, te voldoen voor de eerste voorspelling bij Pieter Vogelaar.
 • Er zullen gedurende het gehele seizoen tussenstanden worden opgemaakt die op de website worden gepubliceerd.
 • 50% van het inleggeld wordt uitgekeerd aan de winnaars, de overige 50% komt geheel ten goede aan de vereniging – deze zal besluiten waar het geld aan ten goede zal vallen.
 • Wanneer je, om wat voor reden dan ook, geen voorspelling hebt ingeleverd zal de spelleiding jouw voorspellingen automatisch van een "3tje" voorzien om zo de kans op 0 punten wat te verkleinen en de verschillen op de ranglijst overbrugbaar te houden.

Mochten er nog vragen zijn dan kan je contact opnemen met Pieter Vogelaar of e-mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Groet,
Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button

Speelschema 4e klasse G

Afdrukken
PDF

speelschema 2018 19

AddThis Social Bookmark Button

18/8 en 25/8: Klussendagen bij NBSVV

Afdrukken
PDF

klussendagOp zaterdag 18 en 25 augustus worden er klussendagen georganiseerd. We beginnen om 09:00 uur en het is de bedoeling om het sportpark er weer spik en span uit te laten zien bij aanvang van het nieuwe seizoen. Tevens heeft u dan de mogelijkheid om aan u vrijwilligerstaak te voldoen zodat de vrijwilligersbijdrage gelijk aan u kan worden geretourneerd of kan worden gecrediteerd.

Wij hopen op een grote opkomst zodat er een (hele) grote slag geslagen kan worden in het onkruid vrijmaken, kantjes snijden en reinigen van reclameborden, serre ed. Breng zelf wat gereedschap mee want wij kunnen niet voor iedereen spullen aanschaffen.

Namens het bestuur
Peter Barendrecht

AddThis Social Bookmark Button

Voorbereiding NBSVV seizoen 2018 - 2019

Afdrukken
PDF

voorbereiding 2018 19

AddThis Social Bookmark Button

30/8: Start klaverjassen

Afdrukken
PDF

klaverjasOp donderdag 30 augustus a.s. gaat het klaverjassen weer van start in de kantine van NBSVV. De aanvang is 20:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

SJO: Besturen NBSVV, Goudswaardse Boys en S.V. Piershil sturen brief

Afdrukken
PDF

sjo korendijk newGeachte leden en ouders van leden,

Misschien heeft u er de afgelopen maanden iets of zelfs heel veel van meegekregen maar misschien ook heel weinig tot niets, toch voelen wij ons genoodzaakt om duidelijkheid te scheppen over de problemen die er binnen de drie verenigingen van SJO Korendijk zijn geweest. Dit voor diegene die daar belang aan hechten.

Rond april van het vorige seizoen heeft een aantal A-spelers, die lid zijn van S.V. Piershil de wens geuit om voor het eerste van S.V. Piershil te gaan voetballen om daarmee het voortbestaan van de club te redden, ondanks dat deze spelers nog aankomend seizoen voor de SJO Korendijk hadden moeten voetballen bij de JO-19. Omdat het hoofdbestuur van Piershil inderdaad een probleem had om voor aankomend seizoen een eerste elftal te vormen, is het hoofdbestuur van Piershil hier mee aan het werk gegaan om voor aankomend seizoen alsnog een eerste elftal te vormen, dit echter zonder de SJO, waar deze spelers nog onder vallen, te informeren en geheel bewust tegen de gemaakte afspraken van het SJO-contract in.

In de vele gesprekken en vergaderingen die hierover vervolgens binnen en met de drie hoofdverenigingen zijn ontstaan, zijn alle problemen en consequenties die deze beslissing van het hoofdbestuur van Piershil voor de SJO Korendijk met zich mee bracht, besproken en afgewogen.

Hieruit is een behoorlijk spanningsveld ontstaan tussen de hoofdbesturen van N.B.S.V.V. en Goudswaardse Boys aan de ene en S.V. Piershil aan de andere kant. Ook binnen het bestuur van de SJO zijn de gemoederen soms flink opgelopen. En wel zo dat het voortbestaan van de SJO in de huidige vorm op het spel heeft gestaan.

In deze zeer drukke periode van voorbereiding en de ontstane spanning moesten er echter wel belangrijke beslissingen worden genomen ter voorbereiding van het aankomende seizoen, zoals onder andere het vormen van de teams en de inschrijving van de teams richting de KNVB. Door het professioneel handelen van het dagelijks bestuur binnen de SJO Korendijk is het belang van jeugd vooropgesteld. Want als je ziet hoe leuk en hoe gezellig onze jeugd, komend uit zowel Goudswaard, Nieuw- Beijerland als Piershil samen speelt en plezier maakt, is dat het enige wat zou moeten tellen.

Derhalve is na goed overleg besloten om de eerste seizoenshelft door de jeugd van de SJO Korendijk niet op S.V. Piershil te trainen en te voetballen maar om de draad in de tweede seizoenshelft weer als vanouds op te pakken en naar ratio te verdelen over de drie verenigingen.

Wij zijn verheugd te melden dat hierdoor de neuzen weer allemaal dezelfde kant op staan en wij met de drie hoofdverenigingen alsmede het SJO-bestuur vol goede moed het nieuwe en ongetwijfeld mooie seizoen weer in gaan.

Met vriendelijke groet,

Bestuur (en adviseur) S.V. Piershil

Bestuur N.B.S.V.V.

Bestuur Goudswaardse Boys

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV zoekt nieuwe secretaris en notulist(e)

Afdrukken
PDF

vacature bestuurslidNa 24 jaar onze club te hebben ondersteund als secretaris en met hulp van zijn vrouw Jolanda als notuliste heeft Peter Barendrecht aangegeven zijn taken te willen neerleggen. Het zal niet makkelijk zijn om iemand die zo veel kennis heeft van en zo verweven is met onze club te vervangen.

Wie durft of durven deze uitdaging aan. Geen ervaring is geen probleem. Peter is bereid om voldoende tijd te nemen voor de overdracht. Wil je weten wat het allemaal inhoudt, neem dan contact op met Peter Barendrecht.

Heb je interesse laat het mij even weten of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Hans Broersen

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100