Definitieve steep door FC Korendijk én nieuwe complex

Afdrukken
PDF

kruisFC Korendijk wordt 'm definitief niet. De gemeente houdt vast aan het principe alleen mee te willen werken aan een gloednieuw voetbalcomplex als drie clubs -Goudswaardse Boys, SV Piershil en NBSVV in Nieuw-Beijerland - fuseren. Het overduidelijke 'nee' van Goudswaardse Boys maakt dat echter onmogelijk. Dus zullen de voetbalverenigingen in Goudswaard, Piershil en Nieuw-Beijerland het voorlopig moeten stellen met hun eigen sportcomplex. Een hagelnieuw sportterrein op een 'neutrale' plaats in de gemeente Korendijk vindt definitief geen doorgang, zegt wethouder Paul Boogaard van Korendijk. Na de stem tegen een fusie tijdens de ledenvergadering van Goudswaardse Boys uit Goudswaard moest Boogaard opnieuw terug naar de gemeenteraad. Maar die bleef bij haar eerste standpunt: een voetbalfusie in Korendijk wordt alleen gefaciliteerd met een nieuw sportcomplex als alle drie de verenigingen meedoen. Een nieuw complex is dus van de baan. Net als een fusie tussen de drie verenigingen, van wie de jeugdelftallen wel samenspelen onder de vlag van SJO Korendijk. Een fusie van twee verenigingen -NBSVV en SV Piershil bijvoorbeeld - is voor de gemeenteraad geen optie. Boogaard, die de verenigingen van het besluit op de hoogte heeft gebracht: „We zullen dus opnieuw moeten bekijken wat er allemaal mogelijk is. Zijn hoop is gevestigd op het 'upgraden' van de bestaande complexen aan de Achterweg (Goudswaard), Wilhelminastraat (Nieuw-Beijerland) en de Molendijk (Piershil).

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Dennis van Gils: 'We missen een klein beetje routine'

Afdrukken
PDF

dennis van gilsTrainer Dennis van Gils komt deze week op diverse fronten aan het woord.

Gisteravond was Dennis te horen op Radio Hoeksche Waard in het programma Hoeksche Waard Live Sport. Samen met presentator Frank Dijkman probeert hij boven water te krijgen waardoor de resultaten tot nogtoe tegenvallen. Het missen van routine in zijn elftal is volgens Dennis één van de oorzaken.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Klimaat Service Buro Jardy balsponsor bij NBSVV - FC Binnenmaas

Afdrukken
PDF

jardy1Het kan u niet ontgaan zijn. De Sint is weer in het land. Na een geflatteerde nederlaag tegen Botlek van afgelopen week, hopen we dit weekend op 3 punten in de schoentjes van de spelers, trainers en iedereen die NBSVV een warm hart toedraagt. Dit zal moeten gebeuren tegen FC Binnenmaas, die bivakkeren op een 4e plaats in de 3e klasse D. Helaas is NBSVV nog steeds de rode lantaarn dragen in deze afdeling.

Ook voor deze thuiswedstijd hebben we een sponsor voor de wedstrijdbal. Dit keer is dat Klimaat Servcie Buro Jardy, het bedrijf van Iman Zeeman. Voor vele van ons is Iman een bekende van de club. Iman heeft in de jeugd zijn wedstrijdjes gespeeld voor onze club. Daarna is hij trainer geweest van diverse jeugdelftallen. De afgelopen jaren is Iman voor weer te vinden op het veld. Ditmaal als scheidsrechter.

Naast zijn liefde voor NBSVV is Iman sinds een paar jaar de trotse eigenaar van Klimaat Service Buro Jardy uit Nieuw-Beijerland.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Einde seizoen Max Broersen

Afdrukken
PDF

max broersenMax Broersen wacht een lange revalidatie. De voetballer van NBSVV scheurde zaterdag bij SC Botlek zijn kruisbanden. De Nieuw-Beijerlanders worden sowieso door personele problemen geplaagd: Ivar Meeldijk is nog niet volledig fit na een meniscusoperatie, Joey Verbaas heeft tijdens de voorbereiding de ziekte van Pfeiffer gekregen en is ook nog niet fit, Niels Jacobs ontbreekt al weken door knieklachten, Jannick Groen is lager gaan voetballen, Gerrit Fix is er weken uit geweest, Franscisco Maas heeft door een liesblessure amper gespeeld, Guus Smulders heeft een tijdje gekwakkeld en Kevin de Faria zit in de continu en heeft pijntjes. Wel mag Stefan Hokke na drie duels schorsing weer meedoen.

Bron: AD 23-11

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils: 'Vertrouwen in ommekeer'

Afdrukken
PDF

dennis adVolgens de laatste plek op de ranglijst en de acht duels zonder zege, komt NBSVV tekort voor de derde klasse. Voor Dennis van Gils is de stand een valse getuige van de werkelijkheid.

Nadruppelend van de inhoud van de waterzak die Stefan Wessels over hem leeg had gekieperd, kon Van Gils in juni eindelijk de komst van meerdere nieuwe spelers bekendmaken. Zijn ploeg had zich zojuist in Stellendam overtuigend gehandhaafd in de derde klasse en dat betekende, naast feestvreugde, ook duidelijkheid in de samenstelling van de selectie voor dit seizoen. Na de eerder al bekende komst van Thom Makkenze en Joey Verbaas, kon NBSVV nu ook rekenen op de diensten van Kevin de Faria, Francisco Maas en William Benard. Elsio de Oliveira, die aanvankelijk zijn jawoord aan de Nieuw-Beijerlanders had gegeven, zegde later alsnog af en koos voor GOZ. Kijkend naar de resultaten staat NBSVV er ondanks die versterkingen nu slechter voor dan een jaar geleden. „Voor het elftal dat we hebben en de kwaliteiten die we hebben, vind ik dat we meer punten moeten hebben dan we tot nu toe hebben gehaald", zegt Van Gils. In zijn tweede seizoen als hoofdcoach bij de club waar hij ook speelde, hoopte hij dat zijn team qua ontwikkeling verder was. „We hebben weinig lering getrokken uit vorig seizoen. Daar loop je nu tegenaan." „Maar ik moet ook zeggen dat we echt veel last hebben van langdurige blessures", gaat hij verder, „waarvan er zaterdag ook wéér één bij is gekomen. Max Broersen heeft hoogstwaarschijnlijk zijn kruisbanden gescheurd " Tegelijk moet NBSVV opboksen tegen zwaardere tegenstanders dan afgelopen seizoen. „Ik denk dat het een moeilijkere competitie is dan vorig jaar. FC Binnenmaas en NSVV, die uit de tweede klasse komen, zijn toch goede ploegen. En DRL heeft zich vanuit de vierde klasse goed ingekocht. Daar zijn we door gepresteerd en daarna is het kwartje gevallen. Hopelijk nu weer." weggespeeld. Zij hebben gewoon een goede ploeg. Wij moeten het, in de strijd om lijfsbehoud, gewoon met Zinkwegse Boys en Rockanje uitzoeken. En misschien dat daar nog één of twee ploegen bij aanhaken."

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Dennis van Gils in Hoeksche Waard Live Sport

Afdrukken
PDF

omroep hwWoensdag 22 november is er weer een uitzending van Hoeksche Waard Live Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

Mark Smeding (trainer Zinkwegse Boys)
Henk Heikoop (voorzitter Piershil)
Richard Koutstaal (trainer OSV) en John Kleijn (trainer DVV '09)
Sander Fakkel (trainer SHO)
Kelvin van der Giessen (speler NSVV)
Max Pelkman (speler SSS)
Jaap van Drunen (voetbalscheidsrechter)
Dennis van Gils (trainer NBSVV)

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Hoeksche Waard Live Sport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19:00-21:00.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'NBSVV hard onderuit'

Afdrukken
PDF

adNBSVV is tegen een flinke nederlaag opgelopen. Botlek was met 5-1 (3-0) te sterk. De enige treffer werd gescoord door William Benard. De ploeg van trainer Dennis van Gils heeft dit seizoen nog geen wedstrijd weten te winnen. Het was alweer de vijfde nederlaag voor NBSVV. Drie keer werd er gelijk gespeeld. De ploeg staat onderaan de derde klasse.

Bron: AD 20-11

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100