Selectie NBSVV naar Witte Veen

Afdrukken
PDF

hotel witte veenDe selectie van NBSVV brengt het weekend van vrijdag 6 t/m zondag 8 januari a.s. door in het Drentse Witte Veen.

De trainers Dennis van Gis, Paul Bestebreur en Taco Brouwer bereiden tijdens dit trainingsweekend hun selectie voor op de 2e competitiehelft. Het weekend staat in het teken van ontspanning en teambuilding.

Vrijdagavond wordt in hotel Witte Veen de voetbalkennis van de deelnemers getest. Zaterdagmiddag volgt er een training op de kunstgrasvelden van Witte Veense Boys '87. Zaterdagavond trekt het gezelschap naar Groningen om te genieten van het uitgangsleven in de noordelijke studentenstad.

AddThis Social Bookmark Button

5/1: Nieuwjaarsreceptie 2017

Afdrukken
PDF

nieuwjaarsreceptieHet bestuur van NBSVV nodigt alle leden uit voor de nieuwjaarsreceptie op donderdag 5 januari 2017, aanvang 20:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils: 'Pauze even lekker'

Afdrukken
PDF

dennis vlotbrugTrainer Dennis van Gils sprak woensdagavond op Radio Hoeksche Waard met presentator Frank Dijkman.

Tijdens het gesprek passeerden diverse onderwerpen de revue. Zo kwam de komende winterstop aan bod, de klik met de spelersgroep, dat stand van NBSVV op de ranglijst, de trainingsopkomst en tot slot de mogelijke contractverlenging met Dennis.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Stukje van de voorzitter: winterstop

Afdrukken
PDF

hans broersenDe eerste helft van het seizoen zit erop en de feestdagen staan voor de deur. De Boutmiddag is net afgelopen. Fantastisch hoe dat verliep. Iedereen had het naar z'n zin. Mooi om te zien dat een deel van onze club, zoals de vrijwilligers achter de bar en in de keuken, de meiden die 25 ronden lootjes verkopen, de mannen die praten, rad draaien en de voorbereidingen hebben gedaan. Keihard werken om anderen een supermiddag te geven. Dit is dus onze vereniging. Bereid zijn om iets te doen voor anderen en dan samen plezier hebben!

Bij de SJO is veel werk verzet door bestuur, leiders en trainers om alle puzzelstukjes op de juiste plaats te krijgen. Petje af heren! Wat een werk. Indelen, selecteren en organiseren. Dan ernaast nog even zorgen dat de hele jeugd tenues, tassen en trainingspakken heeft en er nog sponsoren voor gevonden ook. Toernooien, reis naar Engeland en bezoek aan een eredivisiewedstrijd. Alles gedaan voor onze jeugd.

Op het complex is ook al veel werk verricht. Nieuw hek om het tweede veld, nieuwe netten in de ballenvangers en (bijna) al het groen is gesnoeid. Elke week het gras gemaaid, lijnen getrokken en onkruid verwijderd. Dit alles wordt vaak als vanzelfsprekend aangenomen, maar oh wat een werk voor deze vrijwilligers!

De commissie wel en wee is gestart. De dames slagen er prima in om het familiegevoel binnen de vereniging uit te dragen. De extra aandacht voor de leden in gelukkige of minder gelukkige tijden wordt als zeer positief ervaren.

We hebben er een dameselftal bij gekregen. Deze gezellige meiden hebben op een zeer positieve manier een plaats in de vereniging ingenomen. Ook het vrijwilligerswerk waar ze zich spontaan voor hebben aangemeld wordt zeer gewaardeerd.

Ik wil alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Jullie zijn de ruggengraat van de vereniging. Sportieve resultaten zijn belangrijk voor elk team. Echter zonder de vrijwilligers zijn zelfs slechte resultaten niet mogelijk!

De sfeer in de vereniging is prima. Iedereen heeft er plezier in. Op een enkel elftal na vallen de sportieve resultaten nog wat tegen maar we hebben nog een seizoenshelft! Ik weet zeker dat als alles om de elftallen goed geregeld is en de sfeer goed is, de resultaten vanzelf komen.

Ik wil iedereen een prettige Kerst en een super gezond en succesvol Nieuwjaar wensen. In het bijzonder de mensen binnen onze vereniging die de zwaarste wedstrijd van hun leven vechten. Mogen zij hun ziekte overwinnen en snel gezond worden!

Hans Broersen
Voorzitter

AddThis Social Bookmark Button

Wedstrijdschema ZPRESS/Spiering zaalvoetbaltoernooi 2016

Afdrukken
PDF

NBSVV neemt van 19 t/m 21 december a.s. deel aan het ZPRESS/Spiering zaalvoetbaltoernooi in De Tienvoet in Heinenoord.

De wedstrijden voor poule C worden op dinsdagavond 20 december a.s. gespeeld. Hieronder vindt u het wedstrijdschema van deze avond.

wedstrijdschema zpress 2016

AddThis Social Bookmark Button

29/12: Oliebollenklaverjastoernooi

Afdrukken
PDF

klaverjasDonderdag 29 december a.s. om 20:00 uur is er in de kantine van NBSVV een oliebollenklaverjastoernooi voor koppels.

Graag inschrijven voor 24 december a.s.
Inschrijfgeld € 3,00 p.p.

Inschrijven bij Peter Oprel; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

AddThis Social Bookmark Button

Tegenstanders winterstop gezocht

Afdrukken
PDF

oefenvoetbalNBSVV, 3e klasse D zaterdag, zoekt tegenstanders voor de volgende data:
- zaterdag 14/01/2017
- zaterdag 21/01/2017

De voorkeur gaat uit naar tegenstanders opererend in de 4e klasse.

NBSVV 2 (3e klasse H zaterdag) zoekt een tegenstander om tegen te oefenen op:
- zaterdag 28/01/2017

Belangstellenden kunnen contact opnemen met elftalleider Leo IJzerman, tel. 06-51895603 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors