16/3: Après-ski bij NBSVV

Afdrukken
PDF

apres skiZaterdag 16 maart zal er bij NBSVV een apres ski party worden georganiseerd waarvan de opbrengst ten goede komt aan het eindfeest op 15 juni in het kader van het 70-jarig bestaan van NBSVV.

De avond zal beginnen met een inloop vanaf 17:00 uur en om 17:30 uur een heerlijke maaltijd. Tijdens het eten zal DJ Fred de sfeer er alvast inbrengen met gezellige muziek. Na het eten kunnen de voetjes van de vloer tijdens de apres ski party onder muzikale begeleiding van DJ Fred. Verdere informatie over de kaartverkoop volgt nog vanaf volgende week.

Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 16 maart a.s. in de kantine van NBSVV.

Met vriendelijke groet,

Christa, Kelly, Antoine, Colette, Arja en Diana
Commissie 70- jarig bestaan NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Plus Schalkoord en SJO Korendijk gaan voetbalplaatjes uitgeven

Afdrukken
PDF

plus schalkoordHet sparen van voetbalplaatjes doet ons met veel plezier terug denken aan onze eigen jeugd. Vooral het openen van een nieuw pakje en kijken of je de betreffende speler of het clublogo al in bezit was spannend. De nummers die ontbraken en die je dubbel had werden op lijstjes gezet en hele middagen werden besteed aan het ruilen om zo de ontbrekende plaatjes te kunnen bemachtigen. Onlangs heeft Mario en Annet van Plus Supermarkt Nieuw-Beijerland de SJO Korendijk gevraagd of we gezamenlijk een voetbalplaatjesboek willen maken waarin alle helden van de SJO Korendijk een plekje krijgen. Iedere klant van de Plus supermarkt krijgt bij de aankoop van de boodschappen een zakje plaatjes. Ik zie de spelers al in de rij staan om de klanten bij naar buiten gaan te vragen om de plaatjes!

Het op zetten van het boek is een hele klus, waarbij iedere speler op de foto moet worden gezet om uiteindelijk een mooi boek samen te stellen. We worden daarin ondersteund door een professionele organisatie, die zal zorgen voor een prachtig boek en voetbalplaatjes. Binnenkort gaan we starten met het maken van de foto's en zullen we mensen gaan benaderen voor een interview, zodat er ook leuke, boeiende verhalen in het boek komen. Daarnaast gaan we actief sponsoren benaderen om advertenties in het boek te plaatsen om zo voor de jeugd ook nog een mooi bedrag over te houden voor activiteiten en materialen. Wie wil er nu niet in dit boek staan met een advertentie! Maar we hebben daarbij wel de medewerking nodig van ouders om met name de foto's van de kinderen op korte termijn te kunnen maken.

Wij kijken uit naar deze onvergetelijke actie voor de jeugdspelers van de SJO Korendijk.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Met sportieve groet,
Namens het bestuur SJO Korendijk, Ivo van Alphen

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV verlengt samenwerking met trainers

Afdrukken
PDF

contractDe overeenkomsten met de trainers Louis Jacobs (A-selectie) en Richard Booij (B-selectie) zijn voor het seizoen 2019/2020 verlengd.

Beide trainers zijn er van overtuigd in samenwerking met een actieve groep mensen erom heen een weg in te gaan welke NBSVV naar hogere sportieve successen zal kunnen leiden.

Helaas zal Lauren Bax, onze huidige sportverzorgster, ons na dit seizoen gaan verlaten in verband met haar verder ontwikkeling in de fysiotherapie.

Hierdoor gaan wij voor het volgend jaar op zoek naar een andere sportverzorger(ster).

AddThis Social Bookmark Button

Vacature sportverzorger selectie NBSVV

Afdrukken
PDF

vacatureVoetbalvereniging NBSVV uit Nieuw-Beijerland is voor het komende seizoen op zoek naar een enthousiaste sportverzorger(ster).

De functie van deze verzorger zal bestaan uit het verzorgen van de spelers van de selectie op de trainingsavonden (dinsdag en donderdag) en tijdens de wedstrijden op zaterdag. Hieronder vallen preventieve en curatieve zorg en zo nodig het begeleiden van een revalidatietraject. Daarnaast kan de verzorger ook incidenteel worden ingezet voor het behandelen van blessures van spelers van andere teams.

Jouw profiel
We zijn op zoek naar een "teamspeler", met goede communicatieve vaardigheden om samen met de spelers, trainers en het bestuur een zo'n optimaal mogelijk resultaat te gaan behalen.

De taken
De werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd in de behandelkamer of op het trainingsveld. Het doel is om d.m.v. advisering en instructie ter voorkoming van blessures of behandeling van opgelopen blessures, te zorgen dat spelers zo snel en verantwoord mogelijk hun plaats binnen het team weer kunnen innemen.

Interesse?
Ben je student fysiotherapie of heb je een diploma van NGS en heb je belangstelling voor deze functie?

Mail dan snel jouw sollicitatie, voorzien van CV, naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. o.v.v. sollicitatie verzorger. Ook voor vragen kun je ons natuurlijk mailen.

AddThis Social Bookmark Button

8/2: Buitengewone ledenvergadering

Afdrukken
PDF

ledenvergaderingGeachte leden,

Hierbij nodigt het bestuur u uit tot het bijwonen van een buitengewone ledenvergadering welke op 8 februari a.s. zal worden gehouden in de kantine van ons sportcomplex. Aanvang 20:00 uur.

 

Agenda

1. Opening.
2. Notulen van de vorige vergadering d.d. 23-11-2018.
3. Bestuursverkiezing.
4. Sluiting.

V.w.b. punt 3: Dirk Enzlin is bereid bevonden om zich kandidaat te stellen voor de taak van voorzitter. Peter Oprel is bereid bevonden om zich kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV vormt Technische Commissie

Afdrukken
PDF

tcIn afgelopen periode is een TC gevormd.

De betrokken personen zijn bij elkaar gekomen met als kern "er moet wat veranderen" in de wisselwerking van en naar de selectie van NBSVV.

De TC, Peter Pouwe, Sjoerd Bestebreur en Danny Pelizzon zijn de aanspreekpunten voor de selectie en daarbij vervullen Kevin Ridderhof, Ivo en Stefan van Alphen een ondersteunende rol. Zij zullen zich hard gaan maken om de selectie in hun behoeften te voorzien. Met selectie wordt bedoeld alle spelers van zowel het eerste als het tweede elftal, trainers, begeleiding en staf.

De leden van de TC zijn inmiddels voorgesteld aan de selectie en aan hen is verteld wat er de komende periode staat te gebeuren en wat er verwacht mag worden van de TC. Ook is er in het kort verteld wat de TC verwacht van de spelers. Meer details hierover zullen worden besproken met ieder individu middels een persoonlijk gesprek.

AddThis Social Bookmark Button

15/2: Arie Oorbeek bokaal 2019

Afdrukken
PDF

arie oorbeekbokaalOp vrijdagavond 15 februari wordt er, volgens de traditie, weer gestreden om de grote, prestigieuze Arie Oorbeek bokaal in de zaal van het Dorpshuis in Nieuw-Beijerland.

Al onze JO09 (MP/F), JO11 & JO12 (E) en JO13 (D) spelers zullen die avond proberen om met techniek en balvaardigheidsoefeningen zoveel mogelijk punten te scoren. De indeling vindt plaats op de werkelijke leeftijd van de spelers. Dus een JO11 (E) speler die al in de JO13 (D) speelt, komt in de JO11 (E) uit en andersom. Erevoorzitter van N.B.S.V.V., de heer Arie Oorbeek, zal na afloop de bokaal overhandigen aan de winnaar.

Aanvangstijden van de spelactiviteiten (omkleden voor die tijd, om uitloop te voorkomen!):
JO09 (MP/F) van 17:45 tot 18:45 uur
JO11 / JO12 (E) van 19:00 tot 20:00 uur
JO13 (D) van 20:15 tot 21:15 uur

Alle deelnemers worden verzocht om een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Aan/afmeldingen graag voor 8 februari as. bij de leider van het team.
Familie, vrienden en belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om de spelers aan te moedigen.

Graag willen we de leiders vragen zo veel mogelijk te assisteren bij de spelactiviteiten en de groepen spelers.
We gaan er met elkaar weer een gezellige voetbalavond van maken.

Met sportieve groet,

Het bestuur van SJO Korendijk

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors