"Wie wil er wat vrije tijd in onze club steken?"

Afdrukken
PDF

vrijwilligers2Wij zoeken voor volgend seizoen:

Kantinebeheerder
Je zorgt voor de contacten met de leveranciers, voor de financiën en doet samen met de vrijwilligerscommissie de planning van de vrijwilligers die bardiensten draaien. Je hoeft het niet alleen te doen. Je wordt ondersteund door meerdere vrijwilligers.

Leden sponsorcommissie
De sponsorcommissie bestaat uit 4 personen. De taken van de sponsorcommissie zijn het onderhouden van de contacten met de sponsoren, het organiseren van sponsoravonden en zorgen dat de sponsorfacturen verzonden en betaald worden.

Beheerder ToToSport
ToToSport is een spel waaraan leden meedoen en wekelijks de uitslagen voorspellen. Je taak is 1x per week de wedstrijden mailen naar de deelnemers en het bijhouden van de stand.

Penningmeester
Je bent lid van het bestuur en verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Je zorgt voor de betalingen en houdt de boekhouding bij. Door de zwaarte van de functie heb je ervaring of een opleiding in dit vakgebied nodig.

Heb je interesse of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar Hans Broersen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

AddThis Social Bookmark Button

Joey Verbaas en Thom Makkenze van SV Heinenoord naar NBSVV

Afdrukken
PDF

De selectie van NBSVV wordt volgend seizoen versterkt door de komst van Joey Verbaas en Thom Makkenze.

Joey en Thom maken nu nog deel uit van de selectie van SV Heinenoord en zijn vorige week met het 2e elftal kampioen geworden in de 2e klasse.

Hieronder stellen zij zich voor:

joey verbaasJoey Verbaas: Mijn naam is Joey Verbaas, 19 jaar oud en woonachtig in Heinenoord. Waar ik tevens ook mijn hele leven heb gevoetbald bij de plaatselijke SV. De laatste 3 seizoenen heb ik deel uitgemaakt van het tweede elftal.

Na goede gesprekken op de club heb ik een heel goed gevoel gekregen bij NBSVV. Voor mij is dit ook een mooie kans om in een eerste elftal te gaan spelen en mijzelf verder te ontwikkelen als centrale verdediger.

Ik heb een ieder geval heel veel zin in volgend seizoen en kijk er naar uit om voor NBSVV te mogen voetballen.

 thom makkenzeThom Makkenze: Mijn naam is Thom Makkenze. Ik ben 20 jaar oud en woon in Heinenoord. SV Heinenoord is tevens de club waar ik heel mijn leven al heb gevoetbald. Met als hoogtepunt het kampioenschap met het 2e elftal in de 2e klasse.

Na verschillende gesprekken op NBSVV heb ik besloten om volgend jaar op deze club te komen spelen. Dit zie ik als een mooie kans die mij wordt gegeven. Mijn doel is mij verder te ontwikkelen als speler en een waardevolle kracht voor het eerste elftal te kunnen zijn.

Ik heb veel vertrouwen in volgend seizoen en kan niet wachten om te beginnen.

Wij heten Joey en Thom van harte welkom en wensen beiden een prettige en succesvolle toekomst bij NBSVV.

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV zoekt tegenstanders voorbereiding seizoen 2017/2018

Afdrukken
PDF

oefenvoetbalOp zaterdag 12 augustus a.s. begint NBSVV aan de voorbereiding van het seizoen 2017/2018.

De eerste training onder leiding van trainer Dennis van Gils wordt dan afgewerkt op sportpark "De Kreek". Na een drietal trainingen staat voor zaterdag 19 augustus de eerste oefenwedstrijd op het programma. De eerste bekerwedstrijd is op zaterdag 2 september gepland. De bal voor de competitie gaat op zaterdag 23 september rollen.

NBSVV zoekt voor de voorbereiding de volgende tegenstanders om tegen te oefenen:

  • Zaterdag 19/08/2017 - 4e klasser DRL (thuis 14:30 uur) (update 18/04/2017)
  • Dinsdag 22/08/2017 - 4e klasser Goudswaardse Boys (uit 20:00 uur) (update 08/05/2017)
  • Zaterdag 26/08/2017 - 4e klasser Abbenbroek (uit 14:30 uur) (update 18/04/2017)
  • Dinsdag 29/08/2017 - 3e klasser Rockanje (thuis 14:30 uur) (update 18/04/2017)
  • Dinsdag 05/09/2017 - 3e klasser Besiktas (thuis 20:00 uur) (update 01/05/2017)
  • Dinsdag 12/09/2017 - 2e klasser CWO (uit 20:00 uur) (update 26/04/2017)

Voor alle data geldt dat zowel een thuis- als uitwedstrijd bespreekbaar is. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met een acceptabele verdeling.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met elftalleider Leo IJzerman, tel. 06-51895603 of per e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'NBSVV krijgt lucht'

Afdrukken
PDF

adDoor met 0-1 van Charlois te winnen heeft NBSVV goede zaken gedaan. NBSVV staat met zestien punten op een twaalfde positie, met twee punten achterstand op de veilige plek. Trainer Dennis van Gils, die Guus Smulders de winnende treffer zag scoren: „We hebben zeker geen goede wedstrijd op de mat gelegd, maar dat zal me een zorg zijn."

Bron: AD 10-4

AddThis Social Bookmark Button

Van Vliet Sloopwerken sponsort wedstrijdbal NBSVV - Rijnmond Hoogvliet Sport

Afdrukken
PDF

balsponsorZaterdag 1 april 2017 speelt NBSVV thuis tegen Rijnmond Hoogvliet Sport en wordt de bal van deze wedstrijd gesponsord door Van Vliet Sloopwerken uit Gorinchem. Van Vliet Sloopwerken is een nieuwe sponsor van onze vereniging daar zij Taco Brouwer in hun gelederen hebben; de trainer van onze tweede selectie! Zij nemen dit jaar voor het eerst een wedstrijdbal bij ons af; waarvoor dank.

Van Vliet Sloopwerken is dé specialist in het aannemenen uitvoeren van sloop & decommissioning projecten in de petro-chemische, industriële en civiele sector. Kijk eens op http://www.vanvlietdemolition.com/nl/ om te zien hoe breed het palet aan mogelijkheden is op het gebied van professioneel slopen! Vanaf deze plek willen wij nogmaals aan onze dank uitspreken naar Taco en zijn werkgever.

Als vereniging zijn wij blij en verheugd dat Van Vliet Sloopwerken de wedstrijdbal van zaterdag a.s. voor hun rekening nemen en onze club een steuntje in de rug bieden.

Namens (sponsorcommissie) NBSVV bedankt.

van vliet sloopwerken

AddThis Social Bookmark Button

'De Tuinman'

Afdrukken
PDF

tuinmanZijn naam doet vermoeden dat hij afstamt van een agrarische familie. Eén ding weet ik zeker en dat is dat hij zaterdag over het algemeen genomen in de middag geen bloembollen aan het planten is of een heg aan het snoeien is. Nee, want zaterdag staat hij op een andere manier in de wei. Dan loopt hij op één tempo het middenveld af ergens op veld 4 tijdens een uitwedstrijd en anders gewoon op veld 2 aan de Kreek. Dit doet hij als bewegelijke veteraan zover veteranen bewegelijk zijn. Ze zijn over het algemeen gewoon geslepen in het spelletje, omdat ze dit al jaren spelen en onder de knie hebben. Ook deze veteraan. Hij is al lid sinds 1-6-1977, toen was ik 1 jaar oud. Is hij dan het langst spelend lid van NBSVV vraagt u zich misschien af?, nee dat is hij niet, dat is Robert Luitwieler. Is hij dan het oudst spelend lid van NBSVV? Nee ook dat niet want dat is onze eigen Hassan maar dat is weer een ander eigenzinnig verhaal. Dan terug naar Arie. Hij is er eigenlijk altijd op zaterdag, behalve die ene keer dat hij op wintersport ging en zich op vrijdagavond had afgemeld, kan gebeuren Arie, daar zijn we immers veteraan voor geworden zoals Lenno dat altijd zegt.

De wedstrijd die daarop volgde verloren we dik met 6-1 van Strijen. We hadden de strijd met name op het middenveld verloren en door dat ene balletje achterin. Kwam dat dan doordat Arie op de latten in de sneeuw stond die dag? Waarschijnlijk wel! Die middag was het inderdaad niet aan te lopen op het middenveld, we waren daar een beetje de weg kwijt. We misten Arie want Arie loopt namelijk altijd goed en staat ook altijd op de juiste plaats. Daarnaast is hij altijd aanspeelbaar en zo niet dan kaatst hij het balletje gewoon terug met een verbeten blik van wat doe jij nou. Arie is een uit de hout gesneden voetballer en dat doet hij al 'heul' lang. In het veld hoor je hem nauwelijks en zo is hij want in de rust zit hij rustig aan zijn bakje thee en doet hij zwijgzaam zijn ding.

Vaak is zijn zoon Jesse aanwezig, daar praat hij dan mee, meestal gaat dat over snoepjes die Jesse dan wil kopen. Na de wedstrijd drinkt hij net als vele anderen lekker een biertje mee en misschien wel 2. Behalve Marcel, hij drinkt cassis. Ook dan is Arie rustig. Als je naast hem gaat zitten en eens napraat over de gespeelde wedstrijd dan komen er alleen maar zinnige dingen uit zijn mond. Hij vertelt dan met name over de dingen die niet goed liepen. Dat zegt mij dan veel, dat is de liefde die hij nog steeds heeft voor dat potje voetbal, de drang om het toch weer beter te willen doen. Maar als veteraan zit het spel in je hart en in het hoofd. Alleen het lichaam verteld je wat anders. Hij is niet meer de links half van zijn toenmalige gloriejaren in NBSVV 1.

Zijn schunnige glimlach, wanneer je nog even terugkomt op die goal die hij dan heeft gemaakt van net buiten de 16 met buitenkantlinks half hoog in de zijnet, dat is Arie. Of Arie den Tuinder op zaterdag wanneer wij vrij zijn aan het spitten is in zijn tuin of rozen aan het snoeien is met zijn vrouw weet ik niet. Maar wat ik wel weet is dat hij een ras voetballer is die liever het gras opvreet dan maait en heel goed weet wat hij wel kan en wat hij niet kan.

Danny Pelizzon

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Alkema viert rentree met hattrick tegen NBSVV'

Afdrukken
PDF

adZes duels ontbrak hij vanwege een schorsing, maar zaterdag tegen een bedroevend NBSVV luisterde Danilo Alkema zijn rentree op met zijn eerste hattrick als senior: 7-1. De door schorsingen en blessures gehavende Nieuw-Beijerlanders troffen het wekenlang door schorsingen en vakanties gemankeerde 's-Gravendeel precies met de volledige voorhoede weer terug in de gelederen. Waaronder Alkema. De uit de jeugd van ASWH overgekomen aanvaller, die over belangstelling niet te klagen heeft, zette zichzelf met zijn drie goals nog beter in de markt. „Er zijn clubs van hoger niveau die me benaderd hebben. Het ligt eraan of ik ergens speeltijd kan krijgen, wat er mogelijk is en welke clubs het zijn, maar de kans is wel groot dat ik wegga."

NBSVV mocht, een week na de overtuigende winst op GOZ, van geluk spreken dat de Seuters m et een zevenklapper nog genadig waren. Kort nadat Dennis van Gils drie spelers had gewisseld, liep zijn ploeg met negen man op het veld, na rood voor Alex Bestebreur en een knieblessure voor Max Broersen. „Toen was het bij ons gatenkaas", zag Lars van de Erve. „Dat was het al, maar toen werd het nog erger." De doelman van de Filopopers mocht nog driemaal de bal uit het net vissen. „Het was een collectieve faaldag. Niks lukte. Zelfs naar elkaar passen ging niet goed. Ik weet ook niet hoe het komt." Het geloof in handhaving is de sluitpost kwijtgeraakt. „Het is denk ik gewoon heel moeilijk om in de derde klasse te voetballen voor een dorpsclubje, want die andere verenigingen zijn toch net wat groter en hebben gewoon meer kwaliteit. Daar hoef je je niet voor te schamen. Eigenlijk moet je gewoon met de vierde klasse meedoen." Zeker met het aanstaande vertrek van drie ervaren spelers hoort NBSVV volgend seizoen niet meer in de derde klasse thuis. „Daar ben ik het mee eens. Ik heb ook geen zin om volgend jaar elke week er zo af te gaan."

AD 27-3

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100