Indeling NBSVV 2 en NBSVV VE1

Afdrukken
PDF

knvbDe KNVB heeft de indeling voor de volgende elftallen bekend gemaakt:

 

 

 

NBSVV 2 (5e klasse - 08)

 1. Barendrecht 13
 2. FC Binnenmaas 5
 3. DBGC 3
 4. Den Bommel 2
 5. Goudswaardse Boys 2
 6. Hekelingen 5
 7. Jonge Spartaan 3
 8. NBSVV 2
 9. SHO 6
 10. Smitshoek 6
 11. Strijen 6
 12. Zuidland 5

NBSVV VE1 (1e klasse - 2)

 1. BZC/Zuiderpark VE1
 2. SC Botlek VE1
 3. Excelsior Maassluis VE1
 4. Heerjansdam VE1
 5. Heinenoord VE1
 6. Hellevoetsluis VE1
 7. NBSVV VE1
 8. Rijnmond Hoogvliet Sport VE1
 9. SSS VE1
 10. Smitshoek VE1
 11. Strijen VE1
AddThis Social Bookmark Button

Inbrekers bouwen een feestje in voetbalkantine

Afdrukken
PDF

inbraakInbrekers die afgelopen weekeinde bij voetbalvereniging NBSVV in Nieuw-Beijerland een 'feestje' hebben gebouwd in de kantine, zijn op camerabeelden vastgelegd. De club roept de daders op zich bij het bestuur te melden, anders worden de beelden openbaar gemaakt.

De dieven die op sportpark De Kreek hebben toegeslagen, hebben niet hun best gedaan om zo min mogelijk sporen achter te laten. Nadat zij een kleedkamerdeur openbraken, trapten ze ook de deur naar de kantine open. Op de deur stond de afdruk van een voetzool.

In de kantine hebben ze er volgens voorzitter Hans Broersen een feestje van gemaakt. ,,Ze zijn lekker aan het frituren geweest, hebben zakken chips opengemaakt en koekjes gegeten. Ook hebben ze Chocomel en Fristi gedronken. Ze hebben het helemaal naar hun zin gehad."

Ook is er een kluis opengebroken, waarin de sleutel van de snoepautomaat lag. Uit de automaat zijn onder meer Snickers gehaald. In de kluis vonden de daders ook kleingeld, dat eveneens buit is gemaakt. ,,We laten nooit geld achter", laat Broersen weten. ,,Maar we hebben altijd wat contanten in een klus liggen, voor de vrijwilligers die kantinedienst hebben." De technische recherche heeft vingerafdrukken genomen.

Broersen, die de inbraak gisteren om 09.00 uur ontdekte, vermoedt dat de daders de weg in het clubgebouw al kenden. ,,Ze wisten waar ze moesten zijn. En ze hebben waarschijnlijk geweten dat er op het moment van de inbraak niemand zou komen."

Hij roept de inbrekers op zich binnen enkele dagen te melden. ,,Dan kunnen we een oplossing zoeken." Als de daders geen gehoor geven, maakt NBSVV de videobeelden openbaar.

Ook bij BZC/Zuiderpark is afgelopen weekeinde ingebroken. Bij de Rotterdamse voetbalclub zijn vier 380 volt kabels van elk 50 meter lang gestolen. Die zijn bedoeld om de sproei-installatie van stroom te voorzien.

Bron: AD 17-7

AddThis Social Bookmark Button

Oproep aan daders inbraak kantine: 'Meld je bij het bestuur'

Afdrukken
PDF

inbraakAfgelopen weekend is er ingebroken in de kantine van NBSVV.

Het bestuur roept de daders op zich te melden bij het bestuur. Mocht dit binnen enkele dagen niet gebeuren, dan zal er aangifte worden gedaan en worden videobeelden openbaar gemaakt.

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV ingedeeld in vierde klasse G

Afdrukken
PDF

knvbNBSVV komt komend seizoen uit in de 4e klasse G.

Dat levert een aantal Hoeksche Waardse derby's op. De regioclubs GOZ, Goudswaardse Boys, ZBVH en Zinkwegse Boys maken deel uit van dezelfde poule.

 

 

Indeling 4G:

 1. BZC/Zuiderpark (Rotterdam)
 2. GOZ (Mijnsheerenland)
 3. GSC/ODS (Dordrecht)
 4. Goudswaardse Boys (Goudswaard)
 5. Hekelingen (Hekelingen)
 6. NBSVV (Nieuw-Beijerland)
 7. SCO'63 (Spijkenisse)
 8. Simonshaven (Simonshaven)
 9. TransvaliaZW (Rotterdam)
 10. WCR (Rhoon)
 11. ZBC'97 (Zwijndrecht)
 12. ZBVH (Zuid-Beijerland)
 13. Zinkwegse Boys (Oud-Beijerland)
AddThis Social Bookmark Button

ClubCollect verzorgt contributie-inning voor onze vereniging

Afdrukken
PDF

clubcollectBeste leden,

De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Vanaf volgend jaar zullen we dan ook met veel enthousiasme gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken en herinneringen, en het verwerken van betalingen.

Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen om in termijnen te betalen, en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de penningmeester (Brenda Veldhoen) of ledenadministratie (Peter Barendrecht).

Hoe werkt het precies?
ClubCollect is geen incassobureau, maar een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Vanaf komend seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je, afhankelijk van de instellingen van de vereniging, of je betaalt in termijnen en welke betaalmethoden je gebruikt, namelijk iDeal, automatische incasso of bankoverschrijving. Betaal je het liefst in termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via automatische incasso of bankoverschrijving en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage. Je bepaalt zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven, en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je ook nog een aankondiging. Zo ben je altijd op de hoogte, en kun je ervoor zorgen dat je op tijd de overschrijving inplant!

Gegevens delen
Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Wij kijken erg uit naar deze samenwerking. Voor meer informatie kun je terecht op www.clubcollect.com/members. Indien je daarna nog vragen hebt kun je altijd de penningmeester even benaderen. Ook wanneer we gestart zijn met de contributie inning staan zowel de penningmeester (Brenda Veldhoen) of ledenadministratie (Peter Barendrecht) als ClubCollect altijd open voor vragen.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

Seizoenafsluiting SJO Korendijk bij NBSVV een groot succes

Afdrukken
PDF

sjo 10Op zaterdag 23 juni was de afsluiting van het seizoen 2017-2018 van de SJO Korendijk. Dit jaar werd de afsluiting gehouden op een zonovergoten Sportpark "de Kreek" van NBSVV in Nieuw-Beijerland.

Het was niet zomaar een dag met spelletjes. Speciaal voor deze dag had de sponsorcommissie van NBSVV zich ingezet om er een groot succes van te maken. Betaald voetbalclub Excelsior Rotterdam heeft deze ochtend, onder begeleiding van professionele trainers van Excelsior een voetbalclinic gegeven. De clinic bestond uit 7 onderdelen, die uitgezet waren op het eerste veld van NBSVV. Voor alle jeugdleden (JO07 – JO15) van de SJO Korendijk lagen trainingssetjes klaar. De setjes, en deze dag zijn mogelijk gemaakt door diverse sponsoren die NBSVV een warm hart toedragen. Zo was er één uniforme uitstraling op het veld en hebben de jeugdspelers een fantastische en leerzame dag gehad. Naast de clinic stonden er op het trainingsveld en achter het eerste veld diverse luchtkussens voor de kinderen om de gehele dag op te spelen.

Op deze dag werd ook meegedeeld dat NBSVV officieel amateurpartner is geworden van Excelsior. Excelsior is minstens één keer per voetbalseizoen bij een amateurpartner aanwezig ter ondersteuning van een activiteit van de amateurclub. Hieronder vallen jeugddagen, voetbalclinics en businessclubavonden. Excelsior geeft de trainers van hun amateurpartners de ruimte om stage te kunnen lopen bij de jeugdelftallen van de jeugdopleiding van Sportclub Excelsior en hebben de amateurpartners mogelijkheid om de Excelsior Soccer Experience in te zetten voor voetbalactiviteiten. SC Excelsior stelt zijn trainers beschikbaar om één keer per jaar een trainersavond te organiseren, de trainers van Sportclub Excelsior geven training aan de jeugdspelers van de amateurpartners.

Na de clinic van Excelsior was er vanaf 14:30 uur voor de senioren het jaarlijkse mixtoernooi. Ook dit toernooi was een groot succes en heeft NBSVV het seizoen 2017-2018 toch positief afgesloten.

Op naar het nieuwe seizoen.

sjo 1  sjo 2  sjo 3 
sjo 4 sjo 5  sjo 6
sjo 7 sjo 8  sjo 9 
AddThis Social Bookmark Button

Miranda en Mark v.d. Brom zetten zich in voor Halte Zomervilla

Afdrukken
PDF

miranda markVrijdag 29 juni vindt in het Italiaanse Bormio voor de 10e keer de beklimming van de Stelvio plaats. Miranda en Mark van den Brom uit Nieuw-Beijerland doen samen met 2 wielrenners in hun team mee aan deze zware klim om geld in te zamelen. Halte Zomervilla wil in de Hoeksche Waard een woon- en logeerhuis realiseren voor ernstig meervoudig gehandicapte jongeren.

De Passo dello Stelvio is met zijn 2758 meter de hoogste pas in Italie. De Stelvio Challenge wordt georganiseerd door de Pim Foundation om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen. Het Hoeksche Waardse initiatief Halte Zomervilla is dit jaar één van de goede doelen.

Miranda en Mark van den Brom uit Nieuw-Beijerland doen samen met 2 wielrenners in hun team mee aan deze zware klim om geld in te zamelen. Halte Zomervilla wil in de Hoeksche Waard een woon- en logeerhuis realiseren voor ernstig meervoudig gehandicapte jongeren. Miranda, zelf één van de initiatiefnemers van Halte Zomervilla en moeder van een gehandicapte zoon Wouter, is erg gemotiveerd. "Bijzonder om deze zware klim samen met mijn oudste zoon Mark te gaan doen. We hebben er hard voor getraind om deze sponsortocht te kunnen lopen. We willen graag ons steentje bijdragen.

Door zich te laten sponsoren hopen zij zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.

Meer weten over deze deelnemers of hen sponsoren? Kijk dan op www.stelviochallenge.nl team Halte Zomervilla.

Bron: www.hoekschnieuws.nl

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100