Vacature trainer / leider SJO Korendijk JO19-1 (m/v)

Afdrukken
PDF

sjoSJO Korendijk bestaat uit de samenwerkende jeugdorganisaties van de voetbalclubs NBSVV, Piershil en Goudswaardse Boys. Er was reeds een SJO Goudswaard- Piershil en deze is afgelopen seizoen samengegaan met de jeugdafdeling van NBSVV. De nieuwe SJO kent in totaal 180 jeugdleden en kent een solide organisatie van vrijwilligers die ervoor zorgen dat voor de jeugdleden plezier en prestatie op ieders niveau hand in hand gaan.

Waar is SJO Korendijk naar op zoek?
Om de overgang van de junioren naar de senioren zo soepel mogelijk te laten verlopen en het voor de spelers van de JO19-1 een leuke laatste periode in de junioren, is SJO Korendijk per komend seizoen 2017-2018 op zoek naar een:

Trainer / leider voor SJO Korendijk JO19-1 (m/v)
voor A junioren

Wat houdt de functie in?
Het trainen, begeleiden, ondersteunen en motiveren van de spelers van JO19-1 voetbaltechnisch en voetbal tactisch gebied, met als doel deze spelers optimaal op te leiden en voor te bereiden op de seniorenvoetbal. Wij verwachten dat de trainer/ leider ongeveer 6-8 uur per week zal besteden aan zijn of haar werkzaamheden.

Doel:
Is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de spelers van zijn team en een goede doorstroming van de spelers naar senioren.

Legt verantwoording af aan:
Technisch Jeugd Coördinator (TJC) en bestuur van SJO Korendijk.

Functie-inhoud en taken van de Trainer / leider voor SJO Korendijk JO19-1:

Taken:
1. Verbetert de kwaliteit van zijn spelers in zijn team op voetbalgebied.
2. Bereidt trainingen grondig (en op schrift) voor op basis van de wedstrijdanalyses.
3. Houdt voorafgaand aan de wedstrijd een duidelijke wedstrijdbespreking.
4. Houdt na de wedstrijd een nabespreking (evaluatie na de wedstrijd).
5. Coacht en begeleidt zijn spelers tijdens wedstrijden.
6. Volgt nauwlettend de vorderingen van de speler/speelster en communiceert dit naar TJC.
7. Zorgt voor een goede doorstroming van de spelers/speelsters.
8. Legt het beleid uit aan ouders en spelers.
9. Draagt het beleid van SJO Korendijk positief uit.
10. Onderhoudt intensief contact met de overige begeleiders van zijn team.

Bevoegdheden:
1. Geeft invulling aan de trainingen (volgens Jeugd Beleidsplan).
2. Geeft invulling aan de jaarplanning met betrekking tot training(en)/wedstrijd(en) in overleg met Technisch Jeugd Coördinator.
3. Geeft invulling aan nevenactiviteiten met het team of in overleg met andere teams.

Verantwoordelijkheden:
1. Draagt zorg voor een goede trainingsvoorbereiding.
2. Draagt zorg voor het beschikbare trainingsmateriaal tijdens trainingen.
3. Draagt zorg voor het periodiek (2x per seizoen in december en mei) registreren van de ontwikkelingen van de spelers en communiceert dit naar TJC.
4. Draagt zorg voor het achterlaten van schone kleedkamers na training/wedstrijd (fysiek toezicht en eventueel in samenwerking met de teamleider).
5. Draagt zorg voor een goede communicatie met de overige begeleiders van zijn team.
6. Draagt zorg voor een goede communicatie tussen begeleiding, spelers en ouders.
7. Draagt zorg voor een goede opvoeding van jeugdspelers. Te denken valt aan gedrag, taalgebruik, het niet dragen van sierraden tijdens training/wedstrijd, het dragen van scheenbeschermers tijdens training/wedstrijd ter voorkoming van blessures, etc.
8. Het begeleiden/doorsturen van spelers naar medische staf van SJO Korendijk of aangesloten verenigingen m.b.t. blessures.
9. Draagt zorg voor vervanging in geval van afwezigheid (training, wedstrijd of activiteit moeten altijd doorgaan).

Wat vraagt SJO Korendijk?
1. In bezit zijn van een diploma, minimaal TC3(jeugd) of JVT en bereid zijn zich hierin verder te ontwikkelen door het volgen van externe- of interne cursussen volgens de in het Jeugd Beleidsplan omschreven principe.
2. Ruime ervaring hebben als (selectie) voetballer op een zo hoog mogelijk niveau.
3. Moet kennis hebben van het Jeugd Beleidsplan van SJO Korendijk.
4. Moet kennis hebben van het Handboek Begeleiding Jeugdteams van SJO Korendijk.
5. Iemand die beschikt over uitstekende organisatorische en leidinggevende kwaliteiten.
6. Iemand met sterke sociale en empathische eigenschappen, waardoor trainers makkelijk zijn of haar aanwijzingen accepteren.

Voor reacties en/of meer informatie kun je contact opnemen met SJO Korendijk, dhr. Hans de Groot of Henk Gennissen via e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Een schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en op het adres:
SJO Korendijk
t.a.v. de heer H. Gennissen
Karnmolen 8
3267 BL Goudswaard

De kennismakingsgesprekken worden n.a.v. de ontvangen reacties ingepland. De trainer/ leider wordt aangesteld via een sollicitatieprocedure en geaccordeerd door het bestuur van SJO Korendijk en de drie hoofdbesturen van de verenigingen.

AddThis Social Bookmark Button

"Voetbal als teamsport"

Afdrukken
PDF

teamsportAls bestuur overleg je aan het begin van het seizoen, hoeveel elftallen zullen we inschrijven? 11 man speelt, 5 reserves. Iedereen wil graag spelen dus je kan er ook niet teveel bij een elftal zetten. 54 man hebben we voor het 1e, 2e en 3e. Dit is 18 man per elftal. Dit moet kunnen.

Hoe kan het dus dat het 3e elke week met 8 of 9 man overblijft. Staan er dan 46 man bij het 1e en 2e? In dat geval moeten we een dug-out hebben voor 12 reserves plus trainers! Ik zie ze niet zitten op zaterdag! Zijn er dan zoveel ziek of moeten er zoveel werken? Worden er mensen lid van een voetbalvereniging om vervolgens niet te voetballen? Zijn er die zichzelf te goed vinden om in het 3e te voetballen? Ik kan het mij niet voorstellen. Als ik zaterdag in de kantine kijk en ik zie dan iedereen met elkaar een biertje drinken krijg ik het idee dat we allemaal vrienden van elkaar zijn. En vrienden laat je niet vallen maar help je!

Om het 3e in leven te houden wil ik alle senioren die lid zijn geworden van NBSVV om te voetballen ook vragen om dit te doen! Als er te makkelijk af gezegd word laat je dus ook je vrienden in de steek.

Heren, voetbal is een teamsport. De rest van je team rekent op jou!! Als we het 3e terug moeten trekken kan je dus ook niet voetballen als je dat een keer wel zou willen. Natuurlijk val jij niet onder die groep die te makkelijk afzegt. Maar probeer dan wel je medespeler te overtuigen om de rest niet in de steek te laten!

Laten we met z'n allen zorgen dat het derde overleeft!!!!

Hans Broersen
Voorzitter

AddThis Social Bookmark Button

Hokke Vogelaar & den Haan balsponsor bij NBSVV - GOZ

Afdrukken
PDF

balsponsorZaterdag 18 maart 2017 speelt NBSVV thuis tegen GOZ en wordt de bal van deze wedstrijd gesponsord door Hokke Vogelaar & den Haan uit Oud-Beijerland. Hokke Vogelaar & den Haan zijn al jaren aan de club verbonden als sponsor en nemen daar dit jaar ook nog eens een wedstrijdbal bij af; waarvoor dank! De link tussen Hokke Vogelaar & den Haan en NBSVV wordt eigenlijk al verraden door de naam. Het is namelijk Leo Hokke, als één van de drie eigenaren, die een zoon in het eerste heeft spelen bij NBSVV. Nu zou je kunnen denken dat ook Vogelaar... maar nee, die vlieger gaat niet op.

Daarnaast is het kantoor van Hokke Vogelaar & den Haan natuurlijk doorspekt met voetbalgenen omdat ook Raymond den Haan, zijnde voormalig topscheidsrechter in het amateurvoetbal, in het bedrijf is vertegenwoordigd. En, als we toch bezig zijn, weten we ook te melden dat de 3e achternaam actief is in de voetballerij en wel bij Zinkwegse Boys; Vogelaar. Kortom; de binding tussen ons als voetbalvereniging en Hokke Vogelaar & den Haan is niets meer, en niets minder, dan een logische één-twee.

Opgericht in 1966 en nu verworden tot de firma Hokke Vogelaar & den Haan zijn zij adviseurs op het gebied van hypotheken, verzekeringen en andere financiële diensten. Zij nemen al het werk voor u uit handen en zorgen voor een snelle afwikkeling van uw aanvraag, uiteraard ook een duidelijk heldere visie op al uw verzekeringen. Informeer via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of kom langs aan de Maseratilaan nummer 6 in Oud-Beijerland.

Wij zijn blij en verheugd dat Hokke Vogelaar & den Haan de wedstrijdbal van zaterdag a.s. voor hun rekening nemen en onze club een steuntje in de rug bieden.

Namens (sponsorcommissie) NBSVV bedankt.

hokke vogelaar haan

AddThis Social Bookmark Button

Richard Booij nieuwe keeperstrainer NBSVV

Afdrukken
PDF

richard booijDoor de ziekte van Hans van 't Woudt en de rust die wij hem gunnen om te herstellen hiervan, hebben we een nieuwe keeperstrainer aangesteld. Indien Hans zich sterk genoeg voelt zal hij Richard wegwijs maken op de club en overleggen over onze keepers.

Richard is 40 jaar en woonachtig in Rotterdam. Hij heeft bij verschillende clubs gekeept. Zijn laatste club was SC Zuiderpark waar hij 5 jaar keeper is geweest van het eerste elftal. Daarvoor heeft hij 3 jaar bij Kralingen gekeept en uit de 4de klasse gepromoveerd. 3 jaar DEH in de 3de klasse en bij Meeuwenplaat na 1 jaar ook gepromoveerd. Hij is 6 jaar geleden gestopt met keepen, omdat hij vader werd en zijn werk teveel tijd nam. Nu vindt hij het echter weer tijd om op het gras te staan en wil als trainer een nieuwe uitdaging aan gaan.

Richard is zeer gedreven, prestatiegericht en vindt het leuk om met mensen om te gaan in teamverband.

Wij als NBSVV wensen Richard veel succes.

Hans Broersen

AddThis Social Bookmark Button

Trio (Jaap, Brent en Marcel) stopt bij NBSVV

Afdrukken
PDF

collage jaap brent marcelJaap Wessels, Brent de Haan en Marcel Hoogervorst hebben bekend gemaakt dat zij aan het einde van het seizoen vertrekken bij NBSVV.

Het 3-tal maakt de overstap naar SHO om daar in het 4e elftal hun carrière af te bouwen. Voorlopig zetten zij zich nog volledig in om te kunnen terugzien op een geslaagd seizoen in NBSVV 1 en 2.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Paul Bestebreur bij Vierpolders op eigen benen'

Afdrukken
PDF

paul adPaul Bestebreur (42), nu assistent-trainer bij NBSVV, de club waar hij vrijwel zijn hele voetballeven als speler actief was, vertrekt naar Vierpolders. Bestebreur verlaat hiermee de Hoeksche Waard om op Voorne Putten voor het eerst als hoofdtrainer aan de slag te gaan.

Bestebreur, die vorige week de cursus Oefenmeester UEFA C met succes wist af te ronden, speelde, op een half seizoen SHO na, altijd bij NBSVV. Na 24 seizoenen, waarin hij zo'n 600 wedstrijden voor de Blauwwitten speelde, begon hij zijn trainers-loopbaan bij Piershil, waar hij de reserves onder zijn hoede kreeg. Dit jaar is hij assistent van Dennis van Gils bij het eerste van NBSVV. „Maar gaandeweg het seizoen vorderde, kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik toe ben aan een volgende stap. Ik wil graag zelf dingen gaan beslissen en op mijn eigen wijze een elftal laten functioneren, en zodoende meer inbreng krijgen", aldus Bestebreur, die door zijn oud-trainer bij NBSVV, Hans de Heer, werd getipt dat Vierpolders een trainer zocht. „Ik heb erover nagedacht en besloten een sollicitatiebrief te schrijven. En ik moet zeggen, bij het eerste gesprek dat ik had met de voorzitter (Henk van Marion, red.) en de leden van de technische commissie had ik direct een goed gevoel."

Speelstijl
Bestebreur, die altijd een vrij aanvallend ingestelde speler is geweest, hoopt die speelstijl ook met zijn nieuwe club te kunnen gaan spelen. „Dat is van verschillende factoren afhankelijk. Heel belangrijk hierbij is of we volgend seizoen uitkomen in de vierde of in de derde klasse." Heeft hij een opdracht van het bestuur meegekregen? „Eigenlijk niet. Wel heb ik mezelf een opdracht meegegeven. Als de club dit seizoen niet promoveert, dan zal de opdracht zijn om dat dan volgend seizoen wel te doen. Komen ze volgend seizoen wel uit in de derde klasse, dan zal handhaven de opdracht gaan worden. Die leg ik dan vooral mezelf op. Nee, mij maakt het niet uit. Beide scenario's hebben hun charme." In de toekomst wil Bestebreur - hij slaagde met een gemiddeld cijfer van 7,2 - nog niet echt kijken. „Ik ben zeker van plan om me verder te ontwikkelen in het trainersvak. Maar eerst wil ik een paar jaar aan de slag gaan zonder verder te studeren. Later kan ik dan kijken of ik de volgende cursus ga combineren met het hoofdtrainerschap, of dat ik me alleen ga concentreren op de opleiding. Het trainerschap combineren met het volgen van de volgende cursus is vrij zwaar en kost veel tijd. Mogelijk ga ik het combineren met een assistentschap of stage bij een club." Maar eerst wil hij NBSVV in de derde klasse houden. „Rechtstreekse degradatie ontlopen, zal het maximaal haalbare zijn."

Jarenlang had Hans de Heer, nu trainer van Rockanje, de speler Paul Bestebreur onder zijn hoede. Nu heeft hij zijn oud-pupil min of meer geholpen om bij Vierpolders aan de slag te kunnen gaan. „Als beginnend trainer heb je een kruiwagentje nocig om bij een club te kunnen beginnen. Dat had ik zelf 25 jaar geleden ook. Ik áe in Paul een jongen die als trainer kan doorgroeien. Daarom heb ik mijn best voor hem gedaan."

Bron: AD 9-3-2017

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils verlengt contract bij NBSVV

Afdrukken
PDF

dennis hansOok het komende seizoen is Dennis van Gilst trainer van de hoofdmacht van NBSVV.

Dennis is aan zijn eerste jaar als hoofdtrainer bezig bij NBSVV en zal nog alle zeilen bij moeten zetten om zijn team in de 3e klasse te houden. Toch ziet het bestuur voldoende redenen om ook het komende seizoen van Dennis zijn diensten gebruik te maken.

Wij wensen hem veel succes.

Bestuur NBSVV

Woensdagavond werd Dennis geïnterviewd op Radio Hoeksche Waard. Klik hier voor het interview.
AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100