3/1: Nieuwjaarsreceptie 2019

Afdrukken
PDF

nieuwjaarsreceptieHet bestuur van NBSVV nodigt alle leden uit voor de nieuwjaarsreceptie op donderdag 3 januari 2019, aanvang 20:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'NBSVV en Zinkwegse Boys spelen gelijk in oersaaie derby'

Afdrukken
PDF

adDe laatste wedstrijd voor de winterstop tussen NBSVV en Zinkwegse Boys had niet veel weg van een derby. De ploegen trotseerden de kou, maar het gevoel van een echte titanenstrijd was ver te zoeken in het oersaaie duel dat uiteindelijk geen winnaar kreeg.

De eerste helft leverde wat mogelijkheden op voor Zinkwegse Boys, maar echt in de problemen kwamen de Nieuw-Beijerlanders niet. De thuisploeg kwam wél goed uit de kleedkamer in de tweede helft. Binnen een halve minuut kopte Patrick Ridderhof de bal achter Stephan van Ruiven: 1-1. Na een uur wist Zinkwegse Boys de formatie van trainer Louis Jacobs wat meer onder druk te zetten en stichtte de uitploeg meer gevaar. Na tweederde van het duel stond Kevin Brasser vrij voor het doel om de bal onder Mike Barendregt door te schuiven: 1-1. Daarna snakten zowel spelers als publiek vooral naar het einde van de wedstrijd. „Het zag er nog niet goed uit, maar je merkt dat het steeds beter wordt. De laatste twee duels afsluiten met twee punten, waaronder tegen de nummer twee, is prima voor ons. Je merkte dat wij na de gelijkmaker de rust niet konden bewaren", meende trainer Jacobs.

Hun doel was zo lang mogelijk de 0-0 vasthouden en wij maakten voor rust de kleine kansen die we kregen niet af", zei collega-trainer Nasser Abdalla. „Na rust volgde die bevlieging van hun en stonden we op achterstand. We hadden eerder moeten toeslaan. We speelden met een gehavend team en dat brak ons na rust ook wat op."

Rumoerig
Nu de winterstop zijn intrede doet, kijken de trainers nog even terug. „Ik ben niet tevreden. Vorige week verloren we en nu pakten we slechts een punt. Toch staan we op de tweede plaats en kunnen we verder werken aan ons doel om te promoveren", verklaarde Abdalla.„Het is hier eind vorig seizoen rumoerig geweest en daardoor spelen we nu met veel jeugd en spelers die vorig jaar nog in het derde elftal speelden", zei collega Jacobs. „Het spel wordt met de week een stukje beter. We zien wel waar het schip gaat stranden."

AD 17-12

AddThis Social Bookmark Button

22/2: Darttoernooi bij NBSVV

Afdrukken
PDF

darttoernooiOp vrijdag 22 februari 2019 wordt er in de kantine van NBSVV een darttoernooi gehouden ter ere van het 70-jarig bestaan van NBSVV.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00. De helft hiervan is bestemd voor het prijzengeld. Het overige deel komt ten goede aan het jubileum.

Opgeven voor dit toernooi bij: Sjoerd Bestebreur, tel. 06-10133255

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'GOZ baalt en NBSVV is tevreden met gelijkspel in derby'

Afdrukken
PDF

adHet gehele duel werd er gestreden door GOZ en NBSVV en aan het einde van de rit werden de punten gedeeld: 1-1. Voor de Nieuw-Beijerlanders voelde het gelijkspel als winst. De thuisploeg baalde van het resultaat. „Dit voelt als een verlies", aldus GOZ-captain Ferry de Heer.

"Het is echt ontzettend zonde dat je dit nog weggeeft", zei GOZ-aanvoerder Ferry de Heer. „We riepen het over onszelf af. Als we de kansen hadden afgemaakt, wordt het misschien wel 5-1."

Waar NBSVV het moet hebben van werklust willen de Mijnsheerenlanders het voetballend soms te mooi doen. „Dat klopt, maar alles valt of staat met doelpunten maken. Daar ontbreekt het de laatste weken aan. We scoren moeizaam en dan breekt één foutje achterin ons op", mopperde De Heer verder.

Ondertal
Patrick Ridderhof, aanvoerder van NBSVV, was wel tevreden met het punt. „Daar moeten we blij mee zijn. Zeker omdat we een tijdje met tien man speelden." Al met al was het zwaarbevochten. „Ik vond dat we best goed begonnen. Zeker aan het begin van de wedstrijd en kort na rust, maar een groot gedeelte van de wed-strijd zaten we ook niet lekker in ons spel."

Ook de wind had een grote invloed op het spel van beide ploegen. „GOZ speelde in de slotfase vaak de lange bal, die bleef dan hangen door de wind en kwam niet lekker aan voor hen. Daar hadden we van kunnen profi-teren. Maar dat zou misschien teveel zijn geweest. Hoewel die drie punten lekker zouden zijn geweest."

Pech
Voor NBSVV zit het tot dusver nog niet mee. „We hadden misschien al meer punten moeten hebben. We hebben een aantal keer pech gehad, maar er zaten ook een aantal slechte wedstrijden tussen. We moeten het vooral hebben van werklust en strijd. Dat hebben we niet altijd laten zien en dan krijg je het moeilijk. In deze competitie spelen een paar goede ploegen die er bovenuit steken. De rest is redelijk aan elkaar gewaagd en dan moet je soms iets meer geluk hebben om meer punten te pakken."

Bron: AD 10-12

AddThis Social Bookmark Button

Meiden SJO Korendijk mascotte bij Barendrecht/Excelsior - Ajax

Afdrukken
PDF

excelsoir barendrechtOp vrijdagavond 14 december as. speelt Excelsior/Barendrecht vrouwen tegen de vrouwen van Ajax en zullen 13 meiden uit de JO11 en JO13 samen met de speelsters van Excelsior/Barendrecht en Ajax het veld op lopen als mascotte. Daarna kunnen de speelsters samen met hun ouders en begeleiders gratis de wedstrijd bijwonen.

De wedstrijd begint om 19:30 uur en wordt gespeeld in het van Dongen en de Roo stadion in Rotterdam. Dit evenement organiseert Excelsior voor haar samenwerkingspartners, hetgeen N.B.S.V.V. vorig jaar is geworden.

De volgende speelsters gaan de line-up verzorgen: Arie van der Velde / Lotte van der Velde / Lindie van Gijzen / Meike Nobel / Lois Brussen / Julia de Waard / Isis de Ronde / Rebecca van Bergeijk / Isa Westerweele / Michelle Bruinenberg / Yara van der Waal / Lizzy Bruinenberg / Lola de Graaf.

Bij Excelsior / Barendrecht komen de meiden een oude bekende tegen: Zoï van de Ven begon op vijfjarige leeftijd met voetballen bij NBSVV. Via VV Spijkenisse en diverse oranje selectieteams werd zij op veertienjarige leeftijd gescout door FC Twente. Zij speelde één seizoen in de Topklasse met Jong FC Twente en daarna twee jaar voor FC Twente Vrouwen. Met Twente behaalde ze het landskampioenschap, won de KNVB beker en nam deel aan de Champions League.

We wensen de meiden en de ouders veel plezier!

AddThis Social Bookmark Button

70-jarig bestaan NBSVV: schoenentas met logo

Afdrukken
PDF

schoenentasJa! Daar zijn we weer met een nieuwe leuke december actie in het kader van het 70-jarig bestaan van NBSVV.

In de voetbalkantine van NBSVV staat als voorbeeld een schoenentasje met het unieke jubileum logo van NBSVV erop. Wanneer je interesse hebt in het schoenentasje is het mogelijk om deze in de kantine van NBSVV te bestellen. De kosten voor het schoenentasje zijn € 10,00. Leuk om cadeau te doen voor de kerst.

Ook de kerst sok of het kerstplankje gevuld met diverse lekkernijen is ook nog steeds te koop in de kantine van NBSVV, deze sok of het plankje kost nu geen € 6,50, maar is nu voor maar € 5,00 en is aan de bar bij Klaas Bestebreur en Jan Letterman te koop. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de geplande feestdag op 15 jun 2019 in het kader van het 70-jarig bestaan van NBSVV.

Met vriendelijke groet,

Team 70-jarig bestaan
Christa, Arja, Kelly, Colette en Diana

Ps: 1: Er zijn nog maar een paar kaarten voor de Divabingo op vrijdag 11 januari. Wil je er nog bij zijn? Wees er dan snel bij!!
Ps: 2: Heb je 15 juni al geblokkeerd in je agenda? Het belooft een leuke dag voor jong en oud te worden.

AddThis Social Bookmark Button

Wedstrijd in ere hersteld: NBSVV 1 - NBSVV Veteranen (22/12)

Afdrukken
PDF

nbsvv ve1Een mooie traditie wordt in ere hersteld: NBSVV 1 - NBSVV Veteranen.

Op zaterdag 22 december a.s. speelt de hoofdmacht van NBSVV tegen de Veteranen. Er wedstrijd die jarenlang is gespeeld op de dag dat de boutmiddag werd gehouden. Zelfs met zware sneeuwval gingen de spelers het veld op. De aanvang van de wedstrijd is 14:30 uur.

Na de wedstrijd kan men tegen een kleine vergoeding (€ 5,00) genieten van 'Chinees'.

Dit jaar is de boutmiddag overigens op zaterdag 15 december. Na de competitiewedstrijd NBSVV - Zinkwegse Boys.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors