Hokke, Vogelaar & den Haan balsponsor NBSVV - Zinkwegse Boys

Afdrukken
PDF

hokke vogelaar haanNBSVV is heel goed de winterstop uitgekomen met 6 punten. Na de winst thuis tegen directe concurrent Rockanje, werd afgelopen zaterdag 3 punten in de tas gedaan uit bij Charlois, die de 4e plek in de competitie bezetten. Een prima overwinning dus voor de blauw witten uit Nieuw-Beijerland. Door deze overwinningen staat NBSVV momenteel op een 12e plaats in de competitie.

Aanstaande zaterdag staat wederom een degradatiekraker op de kalander, de thuiswedstrijd tegen weer een directe concurrent; Zinkwegse Boys. Deze streekderby kan ook wel omschreven worden als een al oude "6 punten wedstrijd" Bij winst slaat NBSVV definitief een klein gaatje met de onderste 2 plekken en kan het vizier op Pernis die met 4 punten meer de 11e plek bezet in de competitie. Die 11e plek is aan het eind va het seizoen voldoende om in de 3e klasse te blijven.

De wedstrijdbal voor de derby komt uit handen van Hokke, Vogelaar & den Haan uit Oud-Beijerland. Bij Hokke, Vogelaar & den Haan kunt u terecht voor al uw verzekeringen en hypotheek voor zowel de zakelijke markt als de particuliere markt.

Verzekeren zoals u dat wilt
Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen hun dienstverlening. Als klant kiest u bij hen zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden zij hun relaties drie mogelijkheden:
1. Persoonlijk advies van een adviseur
2. Telefonische helpdesk
3. Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel
Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van de uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Gemak bij u in de buurt
Zij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in de regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, zij zitten ook nog eens dicht bij u in de buurt. Heeft u een schade, of wilt u hen persoonlijk spreken? Kom dan gerust langs. U bent van harte welkom op hun kantoor.

Persoonlijke aanpak
Ondanks dat elke klant ook in hun administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor hun zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren zij ook een persoonlijke aanpak. Zij willen graag al hun relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen zij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels. Wilt u meer weten over de werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met hen op.

Eén van de naamgevers van het bedrijf is Leo Hokke. Leo is de betrokken vader en grootste supporter van eerste elftal speler Stefan Hokke. Leo heeft zelf nooit op NBSVV gevoetbald, maar in het eerste en tweede elftal van een andere vereniging, die tegenwoordig haar thuiswedstrijden speelt op sportpark "Kikkershoek". We hebben in goed overleg (zoals dat heet) afgesproken hier verder niets over te melden in dit stuk :-)

Namens NBSVV hartelijk dank voor de steun aan onze club!

AddThis Social Bookmark Button

Sjoerd Bestebreur in Hoeksche Waard Live Sport

Afdrukken
PDF

omroep hwWoensdag 14 februari is er weer een uitzending van Hoeksche Waard Live Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

Kaz Kromwijk (doelman GOZ)
Michael Termijn (doelman SHO)
Paul Scheurwater (speler Heerjansdam)
Henk Heikoop (voorzitter Piershil)
Danny Maijers (speler FC Binnenmaas)
Max Pelkman (speler SSS)
Frank Stienstra (speler Zinkwegse Boys)
Pascal Burger (speler Strijen)
Marco Mann (speler NSVV)
Sjoerd Bestebreur (speler NBSVV) 

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Hoeksche Waard Live Sport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19:00-21:00.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Nederlaag NBSVV ondanks voorsprong'

Afdrukken
PDF

adOndanks de vroege voorsprong is het NBSVV niet gelukt om minimaal een punt mee naar huis te nemen. GHVV'13 won met 3-1 (0-1) van de Nieuw-Beijerlanders. Richard Booij, die de wegens familieomstandigheden afwezige trainer Dennis van Gils verving op de bank, zag Sjoerd Bestebreur binnen vijf minuten scoren. „In de eerste helft kwamen we snel voor en hadden we het redelijk onder controle. Er waren zelfs kansen om de score te vergroten. In de tweede helft leek het wel alsof we met lood in de schoenen voetbalden." Stefan van Alphen kreeg een rode kaart en kon vroegtijdig vertrekken.

Bron: AD 5-2

AddThis Social Bookmark Button

Janneke den Boer overleden

Afdrukken
PDF

gecondoleerdAfgelopen dinsdag bereikte ons het bericht dat na een ongelijke strijd is overleden.

Janneke den Boer

De vrouw van ons oud bestuurslid kantinezaken, Rien den Boer en de schoonmoeder van onze hoofdtrainer, Dennis van Gils. In de jaren dat Rien bestuurslid was heeft zij vaak geholpen in de kantine en was zij ook vaak op het veld wanneer haar man zoon of schoonzoon actief waren op het voetbalveld.

Wij wensen Rien, de kinderen en verdere familie heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Column Jan Schoonen: Sjoerd Bestebreur (NBSVV)

Afdrukken
PDF

jan schoonen2Er is een tijd geweest dat er in het eerste elftal van NSVV een stuk of 8 Bestebreurs voetbalden. Het waren niet allemaal broers, maar familie van elkaar waren ze allemaal wel. Neven, achterneven; je kent dat wel. De één was beter dan de ander, maar ze konden allemaal aardig tegen een balletje trappen. Tegenwoordig is er nog slechts 1 Bestebreur actief bij NBSVV: Sjoerd. Die houdt in zijn eentje de familienaam in ere en dat gaat hem goed af.

Zaterdag tegen Rockanje was Sjoerd Bestebreur een van de weinige spelers op het veld die er nog iets van bakte. Als in de derde klasse D de nummer 14 tegen de nummer 13 moet voetballen moet je niet met al te hoge verwachtingen naar zo'n duel afreizen. Dat deed ik dan ook niet, maar toch viel het niveau zwaar tegen. Het was niet veel soeps wat het publiek voorgeschoteld kreeg. Het was flipperkastvoetbal, afgewisseld met lange halen gauw thuis en tussendoor ging er ontzettend veel mis. Er vonden onverklaarbare dingen plaats. Zoals een vrije trap voor Jeffrey Burger van de bezoekers op een kansrijke plek, niet ver buiten de 16, aan de zijkant van het veld. In plaats van gevaar te stichten met een leep balletje in de doelmond, gaf Jeffrey het leer zoveel vaart mee dat hij over alles en iedereen heen aan de andere kant van het veld nabij de cornervlag over de achterlijn verdween. Of wat te denken van Pieter Vogelaar van NBSVV die een bal met niemand in de buurt een meter of 10 verderop pardoes over de zijlijn trapte? 'Zuinig spelen', mopperde zijn keeper Lars van de Erve luidkeels en dat was wel humor omdat eigenlijk niemand zuinig speelde. Binnen een paar seconden was de bal telkens weer bij de tegenstander en die leverde hem even later ook weer in. En zo ging het 90 minuten lang.

De wedstrijd was trouwens al vreemd begonnen, want scheidsrechter Jeroen Achterberg dronk voor de wedstrijd in de bestuurskamer na zijn koffie een glas lauw water en vroeg in de rust niet om sportdrank of om thee, maar om een glas heet water. 'Dat is goed voor je lichaam', beweerde hij met een stalen gezicht. Van warm water ga je kennelijk ook beter fluiten, want op het veld kon je hem niet op veel fouten betrappen in tegenstelling tot de voetballers van NBSVV en van Rockanje, die dus voortaan vooraf ook wel lauw of warm water mogen gaan drinken. Ze deden zo veel dingen verkeerd, dat het zelfs amusant werd. Wat te denken van Lars van de Erve, de doelman van de thuisploeg? Die ging tot afgrijzen van zijn trainer Denis van Gils een paar keer finaal onder de bal door. 'GVD. Wat doe je verdomme nou?', sprong Dennis als door een adder gebeten op van zijn tuinstoel naast de dug-out. Ze hebben bij NBSVV een reclamebord hangen met het opschrift 'Een vloek mist elk doel', maar dat heeft Dennis kennelijk nog niet opgemerkt.

Hoe dan ook; ik heb een kostelijk middagje gehad, hoewel het voetbal dus niet best was. Alleen als Sjoerd Bestebreur aan de bal was, werd het echt leuk. Hoewel..., Sjoerd hoeft eigenlijk helemaal niet aan de bal te komen. Als hij wandelt, is het al leuk. Sjoerd heeft namelijk een bijzonder fascinerende motoriek. Als hij wandelt over het veld, en dat doet hij vaak, dan doet hij dat lichtelijk voorovergebogen, een beetje op zijn tenen. Pas op het moment dat je denkt dat hij voorovervalt, zet hij een piepklein stapje. En even later weer een. En weer een. Het is een koddig gezicht. Maar als Sjoerd een bal aangespeeld krijgt, is het meteen helemaal anders. Alsof hij ons allemaal met zijn raar loopje in slaap heeft gewiegd. Pijlsnel op de eerste meters is hij. Zo komt hij na een klein uur voor zijn man en knalt de 2-0 achter de verbouwereerde Rockanjekeeper René van der Meiden.

Het was een mooie goal en dat was de 1-0 eerder ook al. Die was van Kevin de Faria en het was de allereerste keer dat er een combinatie op de grasmat gelegd werd. Meteen was het prijs, dus. Het doelpunt van Kevin de Faria, de duels tussen Delano Diemers en NBSVV-aanvoerder 'Pita' Ridderhof, de inzet van alle voetballers; het was leuk, heel leuk allemaal. Maar het allerleukst was om Sjoerd Bestebreur te zien wandelen over het veld. Wat een bijzondere loop heeft de laatst der overgebleven Bestebreurs.

Bron: www.voetbalrotterdam.nl

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'NBSVV wint in eigen huis van concurrent'

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft op eigen veld tegen concurrent Rockanje een belangrijke overwinning geboekt 2-1 (1-0).„Het was een terechte overwinning", aldus trainer Dennis van Gils. „In de eerste helft hadden wij het betere van het speL Eigenlijk hadden we ruimer voor moeten staan. Na rust komen we op 2-0 en door een fout achterin komt Rockanje twintig minuten voor tijd terug in de wedstrijd.Toen werd het in de slotfase toch nog spannend." De doelpuntenmakers voor de Nieuw-Beijerlanders waren Kevin de Faria en Sjoerd Bestebreur.

Bron: AD 29-1

AddThis Social Bookmark Button

Café De Dijk sponsort wedstrijdbal NBSVV - Rockanje

Afdrukken
PDF

de dijkNa een winterstop van een paar weken, een trainingskamp in Maastricht en 3 oefenwedstrijden in de voorbereiding op de 2e seizoenshelft, staat as zaterdag de thuiswedstrijd tegen Rockanje op het programma. Deze wedstrijd is een heuse degradatiekraker. Rockanje staat met 1 puntje meer, één plek boven NBSVV, die de laatste plek bezet in de 3e klasse D. Een overwinning zou de Nieuw-Beijerlanders zeer goed uitkomen en weer een klein beetje lucht geven. Gaat Rockanje er met de 3 punten vandoor, dan wordt het gat 4 punten. Bij Rockanje is Hans de Heer voor het 2e seizoen trainer. Hans is tevens trainer geweest van NBSVV. Dus dit is een spannend en leuk weerzien tussen trainer en club. De wedstrijdbal voor de wedstrijd is mogelijk gemaakt door Café De Dijk uit Oud-Beijerland.

Dorpslokaal De Dijk is te vinden aan de Oostdijk 271 in Oud-Beijerland. Dit horecapand vervult al sinds halverwege de vorige eeuw een gezellige en sociale functie voor de inwoners van Oud-Beijerland en de omliggende dorpen.

Diverse uitbaters hebben door de jaren heen op hun eigen manier invulling gegeven aan het gastheerschap en sinds september 2013 runnen de gebroeders Johan en Willem van Zuuren deze sfeervolle en historische horecagelegenheid.

Zij hebben door de jaren heen geleidelijk aan de formule succesvol weten om te buigen van een bruin café naar een eigentijds dorpslokaal.

Een dorpslokaal dat voor diverse biljart- en dartteams een thuishaven is en ook een dorpslokaal waar met grote regelmaat gezellige evenementen zoals dartstoernooien, sjoeltoernooien en klaverjastoernooien plaatsvinden.

De locatie leent zich bij uitstek voor besloten particuliere, bedrijfs- en verenigings-evenementen.

Namens NBSVV hartelijk dank voor de steun aan onze club!

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100