NBSVV en Piershil houden moed erin

Afdrukken
PDF

fusieDe kans dat alle voetbalclubs in Korendijk voorlopig zelfstandig blijven is groot, nu Goudswaardse Boys de stekker uit de fusiebesprekingen heeft getrokken. „Maar wij doen de deur niet dicht", zegt wethouder Paul Boogaard van Korendijk. De leden van Goudswaardse Boys keerden zich maandagavond massaal tegen een intentieovereenkomst om de haalbaarheid van een fusie met NBSVV en Piershil te onderzoeken. Serena van der Hoek, lid van Goudswaardse Boys, is er maar wat blij mee. Ze had de leden in een brief opgeroepen hun stem goed te gebruiken. „Vanuit het 'tegenkamp' heeft iedereen wel zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen, door er te zijn of een machtiging af te geven", zegt ze. „Dat heeft resultaat gehad." NBSVV had wel oren naar de fusie, maar voorzitter Hans Broersen zag de bui al hangen. „le merkte aan alles dat het niet goed zou komen. Maar we weten nu in ieder geval waar we aan toe zijn. Ik vind het jammer dat Goudswaardse Boys niet mee wil doen. Maar wij respecteren die keuze." NBSVV wil bekijken wat er wel mogelijk is. „We laten de gemeente weten dat het in de originele versie niet doorgaat. Dan willen we ook kijken naar wat er nog we kan. Misschien zegt de gemeente wel dat zij dan ook afhaken. Dan zijn we klaar. Maar misschien wil de gemeente met Nieuw-Beijerland en Piershil samen verder." Piershil-bestuurslid Frits van Agteren spreekt ook van 'een teleurstellende uitslag'. „Het enige wat we nu nog kunnen doen, is de samenwerking met NBSVV aangaan", zegt hij. „Maar het is natuurlijk afwachten hoe de uitslag van de ledenvergadering er bij ons uit komt te zien." Die gaat ondanks het afhaken van Goudswaardse Boys gewoon door. De leden van Piershil moeten stemmen of zij een fusie met alleen NBSVV zien zitten. „Ik ben positiever ten aanzien van NBSVV", zegt Van Agteren. „Maar je weet natuurlijk nooit hoe dat uitpakt op een ledenvergadering. Sentimenten kunnen altijd meespelen."

Emoties
Dat weet ook Paul Boogaard, zelf actief lid van Goudswaardse Boys. „Leden willen niet verder rijden en de eigenheid niet verliezen. Het sociale aspect van de voetbalclub leeft enorm in Goudswaard. Die emoties kun en mag je niet uitschakelen", zegt hij. „la, ik heb ook gestemd, maar ik zeg niet of dat voor of tegen was." Boogaard gaat nu terug naar de gemeenteraad. „De opdracht was met drie clubs fuseren of anders niet", zegt hij. „De gemeenteraad moet aangeven of dat uitgangspunt zo blijft. De vraag is ook of een fusie met twee clubs levensvatbaar is. Voor de gemeente is fusie geen noodzaak. Wij doen er alles aan om ze zo goed mogelijk te faciliteren. Maar ik doe de deur niet dicht. Als de drie clubs volgend jaar toch weer de mogelijkheden van een fusie willen onderzoeken dan zijn ze welkom."

Bron: AD 15-11

AddThis Social Bookmark Button

Streep door voetbalfusie: FC Korendijk terug bij af

Afdrukken
PDF

kruisDe komst van een mogelijke FC Korendijk is weer helemaal terug hij af. Nadat eerder de voetbalclubs NBSVV en Piershil de intentie tot het onderzoeken van een mogelijke fusie hadden uitgesproken, gooide het overgrote deel van de leden van Goudswaardse Boys gisteravond roet in het eten. „We hebben gevraagd of we vanuit de leden de intentieverklaring kunnen tekenen", reageerde voorzitter Nikita Plas, die meer dan honderd leden op de ledenvergadering af zag komen.

„Driekwart van de leden stemde tegen. We zullen ons dus terugtrekken uit de gesprekken over een fusie. We zullen nu om de tafel moeten om het antwoord naar de gemeente toe kenbaar te maken. Dan zullen we ook moeten kijken hoe het nu verder gaat."

Bron: AD 14-11

AddThis Social Bookmark Button

Nieuwe bestuursleden voor NBSVV

Afdrukken
PDF

nieuw bestuurTijdens de ledenvergadering van 10 november jl. zijn Peter Oprel en Wim Ridderhof gestopt als bestuursleden.

Als nieuwe bestuursleden treden Diana de Ronde, Brenda Veldhoen en Jan Letterman aan. Diana is actief voor de vereniging als lid van de vrijwilligerscommissie en zal deze commissie dan ook in het bestuur gaan vertegenwoordigen. Brenda Veldhoen gaat Wim vervangen als penningmeester en Jan Letterman zal algemene zaken gaan behartigen en is tevens de contactpersoon in het bestuur voor kantinezaken.

Namens NBSVV worden Wim en Peter bedankt voor hun inzet voor de vereniging en heten we Diana, Brenda en Jan van harte welkom.

Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

29/11: Sinterklaasfeest SJO Korendijk

Afdrukken
PDF

sinterklaasfeest 2017In de kantine van voetbalvereniging S.V. Piershil verwachten wij op woensdagmiddag 29 november om 14:00 uur Sint en zijn Pieten.

Alle E- en F-teams en de mini-pupillen en alle kinderen t/m 10 jaar van de leden van de Goudswaardseboys, NBSVV en de S.V.Piershil zijn uitgenodigd.

Neem gerust je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje mee.

Toegang is gratis,
de kantine is vanaf 13.30 uur open,
het feest eindigt om 15.30 uur.
Voor iedereen is er een verrassing.

AddThis Social Bookmark Button

Tussenstand ToToSport

Afdrukken
PDF

totosportBeste ToTo-spelers,

We zijn inmiddels 7 wedstrijden onderweg met 44 deelnemers. Daarmee is de competitie al bijna aan het einde van de 1ste periode, dus hoog tijd om een aantal zaken uit te lichten. Allereerst aan iedereen dank voor jullie deelname. Dankzij jullie is er een bedrag van EUR 440,00 overgemaakt naar de clubkas van NBSVV. Een even groot bedrag is beschikbaar voor de beste voorspellers onder jullie. Dit gaat op een vergelijkbare manier als vorig seizoen: de 3 periodewinnaars en de top 5 van het eindklassement vallen in de prijzen.

Ranking

Periode 1 (1-8)

Periode 2 (9-17)

Periode 3 (18-26)

Eindstand

1.

€ 30

€ 30

€ 30

€ 130

2.

     

€ 90

3.

     

€ 60

4.

     

€ 40

5.

     

€ 30

     

Totaal

€ 440

Met nog 1 speelronde te gaan is de strijd voor de 1ste periode in volle gang. De tussenstand in de top-6 is als volgt:

Rob Sneep

30

Pieter Vogelaar

30

Guus Smulders

28

Leo Bestebreur

28

Marcel Hoogervorst

27

Mike Barendregt

27

Dinsdag 14/11 zullen de resterende 50 minuten van de wedstrijd Rijnmond Hoogvliet Sport – NSVV worden uitgespeeld. Tussenstand was 0-1. Op Rob (3) en Guus (1) na, heeft deze top-6 een 2 voorspeld voor RHS – NSVV. Op 18/11 volgt dan de laatste speelronde van de 1ste periode. Afgelopen weekend waren er 2 spelers die 2 bonuspunten mochten bijtellen na 7 juiste voorspellingen, Leo Bestebreur en Roy van Taanom. Zo'n ToTo-briefje kan 18 november zomaar drie tientjes waard zijn! Veel succes!

Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV deelnemer Triple E-tournooi 2018

Afdrukken
PDF

loting rockanjeIn de voorbereiding op het seizoen 2018-2019 organiseert voetbalvereniging Rockanje het Triple E-tournooi.

NBSVV is uitgenodigd om deel te nemen aan dit mini tournooi. Afgelopen woensdag, 1 november, vond de loting plaats door burgemeester P.E. de Jong van Westvoorne.

Hieronder het resultaat van de loting:

  • Dinsdag 14 augustus om 20:00 uur: Jonge Spartaan - Rockanje
  • Donderdag 16 augustus om 20:00 uur: NBSVV - OVV

De winnaars spelen zaterdag 18 augustus om 14:30 uur.
De verliezers spelen zaterdag 18 augustus om 12:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

AD: ’Onbegonnen werk’

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft zaterdag in de derde klasse thuis met 0-3 (0-2) verloren van DRL. „Vanaf minuut één was het onbegonnen werk voor ons en zat het er absoluut niet in. DRL was gewoon beter. De ploeg heeft een sterk middenveld. Vlak voor rust hadden we kans op de aansluitingstreffer, die gaat er dan niet in. Het elan en de power van een week eerder, miste ik in deze wedstrijd. Meer kan ik er niet over zeggen", aldus trainer Dennis van Gils na afloop.

Bron: AD 6-11

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100