Hans en Rowan Molendijk sponsoren wedstrijdbal NBSVV – WFB

Afdrukken
PDF

rowan pupilZaterdag 25 februari 2017 speelt NBSVV thuis tegen WFB en wordt de bal van deze wedstrijd gesponsord door niemand minder dan Hans Molendijk en zijn zoon Rowan! Voor één ieder die ooit eens een thuiswedstrijd van NBSVV heeft bezocht is Rowan een begrip!

Onze goedlachse vriend is nagenoeg iedere thuiswedstrijd van de partij en dan schreeuwt hij zijn favoriete NBSVV (of is het toch stiekem de Zinkweg G?) naar de overwinning. Zijn vader Hans staat al sinds jaar en dag bekend als vrijwilliger van onze vereniging. Jarenlang was hij de vaste "assistent scheidsrechter" van onze vereniging totdat hij halverwege vorig seizoen noodgedwongen heeft moeten stoppen vanwege fysieke ongemakken.

Wanneer een willekeurige speler van de selectie, in het blikveld van Rowan, het sportpark op komt lopen klinkt het steevast "Kampioenen!" of "Promoveren!" alvorens hij geïnteresseerd vraagt hoe het met je vriendin, vrouw, zoon, dochter, hond, kat of favoriete knuffel is. Ongeacht je humeur zal je de kantine betreden met een glimlach is Rowan's motto.

hans molendijkIn die kantine zit vader Hans steevast in 'zijn' hoek waar hij zijn best zal doen om die glimlach van je gezicht te poetsen met een scherpe, goed bedoelde, opmerking. Mooi om te zien dat twee van deze clubmensen een wedstrijdbal willen sponsoren.

Hans en Rowan; namens (de sponsorcommissie van) NBSVV harstikke bedankt voor jullie steun!

AddThis Social Bookmark Button

Jan van Snek terug bij NBSVV

Afdrukken
PDF

jan van snekZaterdag heeft Jan van Snek toegezegd volgend jaar weer als trainer van het tweede elftal terug te komen bij NBSVV.

Na een paar seizoenen afwezig te zijn geweest vindt Jan het tijd om weer wat te gaan doen in de voetballerij. Als bestuur zijn we blij dat Jan dit weer bij ons wil gaan doen en heten hem welkom terug op de club en wensen hem veel succes.

Hans Broersen

AddThis Social Bookmark Button

Column Jan Schoonen: Gerrit Fix (NBSVV)

Afdrukken
PDF

jan schoonen nieuwZijn naam rijmt op 'helemaal niks', maar dat slaat als een tang op een varken. Gerrit Fix, rechtsback van NBSVV is weliswaar geen hoogvlieger, maar in het elftal van trainer Dennis van Gils is hij echt wel van waarde. Dinsdagavond zag ik hem aan het werk in Nieuw-Beijerland tegen eersteklasser VVGZ in het kader van de Palace Casino Cup, het bekertoernooi van VoetbalRotterdam en hoewel hij tegen een van de betere spelers van die ploeg stond, aanvoerder Jasper Huisman, werd hij zelden overlopen. Gerrit was ijverig, hield zijn directe tegenstander goed in het oog hoewel hij de ruimte af en toe wel heel groot liet. Hij werd echt niet zoek gespeeld en dat was met sommige ploegmaten van hem wel anders.

Natuurlijk zat er een groot krachtsverschil tussen beide ploegen. Thuisploeg NBSVV worstelt al het hele seizoen om derdeklasser te kunnen blijven en heeft nog maar 6 schamele puntjes bij elkaar gesprokkeld terwijl de bezoekers uit Zwijndrecht op de achtste plaats staan in de eerste klasse C en hun 19-jarige verblijf in die klasse ongetwijfeld met nog een seizoen zullen verlengen. Daar komt nog bij dat de witblauwen uit Nieuw-Beijerland al maanden kampen met blessures en ziektes. Zaterdag tegen VVGZ ontbrak ook weer een heel regiment basisspelers: Alex en Sjoerd Bestebreur, Ivar Meeldijk, Patrick Ridderhof en Robin Verhoeven. En daar kunnen we de langdurig geblesseerde Niels Jacobs en de van een vreselijke ziekte herstellende Maurice Tenwolde ook nog wel bij optellen.

In dat elftal, dat dus flink aan kwaliteit heeft ingeboet, heeft de van SHO-afkomstige Gerrit Fix zijn draai moeten vinden. Op persoonlijk vlak zal dat niet al te moeilijk geweest zijn, want Gerrit is de zwager van Alex Bestebreur en die naam komt zeer veel voor bij NBSVV. Ongeveer de helft van de ruim 250 leden moet Bestebreur heten, vermoed ik. Als je niet beter wist zou je denken dat de letter B in de clubnaam NBSVV staat voor Bestebreur. Zwager Gerrit zal dus wel snel geacclimatiseerd zijn op sportpark De Kreek. Maar voetballend was het een ander verhaal. Als je als nieuwkomer ingepast wordt in een draaiend elftal, dan heb je het relatief gezien niet al te moeilijk. Als je een beetje kan voetballen, heb je zo je plekje gevonden. Toch? Bij NBSVV, met al die langdurig geblesseerden was het een ander paar mouwen. Dan word je voetballend niet onder de arm genomen, want dan heeft iedereen het druk genoeg om zelf het hoofd boven water te houden.

Gerrit heeft het bij NBSVV dus voornamelijk zelf moeten doen. Dat is hem niet slecht afgegaan. NBSVV is geen wonderploeg, zeker nu niet met al die afwezigen, maar Gerrit Fix valt zeker niet uit de toon. Net als zijn medespelers doet hij zijn stinkende best en gaat er echt voor, ook dinsdag tegen het een paar maatjes te grote VVGZ. Tegen die ploeg gaat hij tot het gaatje, hij keek niet op een inspanning meer of minder, ging vol de duels in, stelde zich redelijk vaak positioneel goed op en verstuurde af en toe ook nog eens een zeer bruikbare pass van achteruit waarmee hij zijn voorhoedespelers Marcel Hoogervorst en Marnik Briegoos aan het werk zette.

Om die redenen is Gerrit voor trainer Dennis van Gils een vaste waarde. Ook als bij NBSVV iedereen fit is, zal hij basisspeler zijn. Dat VVGZ dinsdagavond met een probleemloze 5-1 overwinning terug naar Zwijndrecht kon gaan, lag zeker niet aan Gerrit Fix.

Bron: www.voetbalrotterdam.nl

AddThis Social Bookmark Button

Sybren Oudshoorn winnaar Arie Oorbeek bokaal 2017

Afdrukken
PDF

sybren oudshoornSybren Oudshoorn is vrijdag winnaar geworden van de Arie Oorbeek bokaal.

In het dorpshuis van Nieuw-Beijerland was het weer een zeer geslaagde avond. Sybren Oudshoorn, speler van SJO Korendijk JO9-2, sleepte de begeerde Arie Oorbeek bokaal binnen en ging na afloop op de foto met de naamgever van het toernooi.

 

Uitslagen per leeftijdscategorie:

JO7-MP
1. Giovanni den Tuinder
2. Sam Westerweele
3. Finn van Alphen

JO9
1. Sybren Oudshoorn
2. Rani den Tuinder
3. Lucas Molenaar

JO11
1. Gus van Noort
2. David Plaisier
3. Rebecca van Bergeijk

JO13
1. Sven Oorbeek
2. Thomas Gennissen
3. Loek van Merriënboer

AddThis Social Bookmark Button

Oud-voorzitter Leen Visser overleden

Afdrukken
PDF

leen visserZojuist bereikte ons het trieste bericht dat oud-voorzitter Leen Visser vrij plotseling is overleden. Hij is vele jaren voorzitter en lid van het bestuur van NBSVV geweest en heeft dat werk altijd met veel plezier gedaan.

Leen Visser was in de jaren zeventig en tachtig voorzitter en bestuurslid van NBSVV. In jaren dat de vereniging van één naar twee velden ging en er zes extra kleedkamers werden gebouwd. Ook promoveerde ze naar de vierde klasse van de KNVB, wat als een groot succes werd gezien. Medebestuurders waren onder andere Arie Oorbeek, Wout Kreling, Jan van Wijngaarden, Toob van Belle en vele andere actieve Nieuw-Beijerlanders.

NBSVV.nl wenst de nabestaanden veel sterkte met dit onverwachte verlies.

AddThis Social Bookmark Button

Trainer vacatures bij NBSVV

Afdrukken
PDF

vacatureNBSVV zoekt voor het seizoen 2017/2018 een nieuwe trainer voor het 2e elftal, een keeperstrainer en een assistent-trainer voor het 1e elftal.

Voetbalvereniging NBSVV te Nieuw-Beijerland heeft met zijn ruim 60-jarige bestaan een rijke historie maar heeft nu de focus op de toekomst. Als dorpsclub staat NBSVV goed bekend in de wijde regio door de "huiselijke stijl, gemoedrust en sfeer." Daaronder echter schuilt een bruisende vereniging die sfeer, sportiviteit en prestaties uitstekend combineert. Kleine 300 spelers, begeleiders, leden en vrijwilligers zijn wekelijks in de weer bij onze club.

Trainer 2e elftal
Taken:

 • Op dinsdag en donderdag geef je training aan de B-selectie
 • Op zaterdag begeleid je het 2e elftal
 • Donderdagavond bespreek je met de overige trainers en begeleiders van het 1e, 2e, en 3e de selecties voor de komende wedstrijddag
 • Je zorgt ervoor dat spelers worden opgeleid binnen de voetbalvisie van NBSVV
 • Je hebt oog voor de jeugd en bent bereid ze een kans te geven
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van het diploma TC 3 of is bereid deze te halen

Assistent-trainer 1e elftal
Taken:

 • Je assisteert onze hoofdtrainer bij de trainingen op dinsdag- en donderdagavonden
 • Donderdagavond bespreek je met de overige trainers en begeleiders van het 1e, 2e, en 3e de selecties voor de komende wedstrijddag
 • Op zaterdag assisteer je bij het 1e elftal
 • Bij afwezigheid van de hoofdtrainer vervang je deze

Keeperstrainer
Taken:

 • Je traint de keepers van de selectie op dinsdag- en donderdagavond
 • Je bespreekt regelmatig de voortgang met de trainers van de selectie
 • Je hebt ruime ervaring als keeper op een redelijk niveau

Beschik je over een gezonde portie ambitie en ga je graag met ons aan de slag om te bouwen aan de sportieve toekomst van NBSVV reageer dan en stuur je CV per mail naar Hans Broersen op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wil je meer informatie over deze vacatures? Bel dan met Dirk Enzlin, Voetbaltechnische Zaken, op tel. 06 53 29 74 50.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'SSS kan ongestraft falen in afwerking tegen onmachtig NBSVV'

Afdrukken
PDF

adDie ene voetbalwet over het missen van kansen ging zaterdag niet op in Klaaswaal. Bij 1-0 werd SSS zelfs door NBSW aan de winst geholpen, met een eigen goal. Door de zege liep de thuisploeg in op de falende titelconcurrenten: 3-0.

Op het bord in de kleedkamer van SSS las Max Pelkman elf namen in de basisopstelling, behalve zijn eigen. „Dat kwam redelijk als een verrassing", aldus de topscorer, die volgens Pascal van den Hoek te veel met zichzelf bezig is en niet meer met het team. „Tja", lacht de spits „dat hoor ik al heel mijn leven." Volgens de coach zou bij Pelkman de belangstelling van andere clubs meespelen. „Ik ben redelijk nuchter, ga daar absoluut niet mee in mijn hoofd zitten. Als de interesse concreet is, ga ik wel praten. Ik heb het hier enorm naar mijn zin, maar, als ik hogerop kan, sta ik daarvoor open. Het gaat om clubs uit de eerste en tweede klasse." Volgens Van den Hoek hoeft Pelkman, die een kwartier voor tijd bij 2-0 in mocht vallen, niet te wennen aan zijn plek op de bank. „Max komt er wel. Ik zeg niet dat hij volgende week speelt, maar hij wordt nog belangrijk genoeg voor ons, zoals hij dat ook al geweest is. Daar moet hij zich geen zorgen over maken. Hij moet alleen zorgen dat hij hier goed mee omgaat."

Gelaten
De luxeproblemen van SSS, dat de clubtopscorer niet eens nodig had, zijn een weelde die NBSW niet kent. Hoewel de staartploeg zich ondanks de degradatiezorgen niet ingroef, oogde het onmachtig en gelaten. „Wij kunnen wel veel beter, hoor", meent doelman Lars van de Erve. „Dat moet ook gewoon. We hebben jarenlang in de derde klasse gevoetbald en de vierde klasse is eigenlijk niks voor ons." „En de selectie is nu eindelijk weer een gezellige groep aan het worden, dus aan de sfeer ligt het niet", gaat hij verder. „Twee, drie jaar geleden was het wat m inder gezellig tussen het eerste en het tweede elftal. Nu is dat wat meer samen. En ik vind wel dat het tweede erbij hoort, want je hebt die jongens ook nodig. Je ziet nu dat die er meer bij betrokken worden. Dan heb je ook meer mogelijkheden."

AD 6-2

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors