NBSVV en de AVG

Afdrukken
PDF

avgIn verband met de komende invoering van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) plaatsen wij een privacy statement op de site van NBSVV. Deze kunt u terugvinden onder het menu Clubinfo - AVG.

Alle leden dienen een lidmaatschapsovereenkomst met NBSVV af te sluiten. Hiervoor zullen wij binnenkort met een lidmaatschapsovereenkomst bij u langs komen om deze te ondertekenen. Een voorbeeld hiervan vindt u op de site onder Clubinfo – AVG. Voor een vlotte afhandeling, verzoeken wij iedereen om zich hier alvast in te verdiepen. Ook zullen wij binnenkort alle vrijwilligers/medewerkers die met persoonsgegevens van onze leden in aanraking komen persoonlijk benaderen om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. In verband met de omvang van deze verordening en de complexheid van het geheel zijn dit de eerste stappen die gezet worden.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u hiervoor contact opnemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Namens het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

"De Klaverjas" sponsort dug-out

Afdrukken
PDF

klaverjasverenigingZoals iedereen wel gezien heeft is er bij de storm in januari een van de dug-outs op het tweede veld omgewaaid. Dit is wel gedekt door de verzekering maar de andere Dug-out was eigenlijk ook aan vervanging toe. Ook wilden we tegelijkertijd de Dug-outs verplaatsen naar de andere kant van het veld. Het enige wat nog ontbrak was het extra geld om het gelijk goed te doen.

Dit is een mooi voorbeeld van hoe mensen belangeloos hun vrije tijd inzetten voor een vereniging. Elke donderdagavond organiseert Bea de klaverjasavond. Ze koopt het hele jaar prijsjes in, verkoopt de lootjes, zorgt voor een lekker hapje tussendoor en houdt de standen bij. Kortom elke donderdag is het gezellig. Als dan de selectie klaar is met trainen is de kantine vol en is de sfeer optimaal. Door het verkopen van de lootjes en het inschrijfgeld van de mensen die klaverjassen houdt Bea aan het eind van het seizoen een flink bedrag over. Hiervoor wordt elk jaar een bestemming gezocht. Het wordt te veel om dat in dit stukje op te noemen maar in de kantine hangt een bord met een lijst van wat er door de Klaverjas al is gesponsord. Door het bedrag wat Bea dit jaar bij elkaar heeft gebracht is het nu mogelijk om gelijk de tweede dug-out te vervangen.

Bea, namens de vereniging hartelijk dank voor je inzet en je bijdrage.

Na de zomerstop gaat het klaverjassen weer beginnen en iedereen die kan klaverjassen is welkom om 20:00 op donderdagavond in de kantine.

Hans Broersen
Voorzitter

AddThis Social Bookmark Button

Vier spelers weg bij NBSVV

Afdrukken
PDF

overschrijvingenDerdeklasser NBSVV raakt een handvol spelers kwijt. Van vier spelers is al bekend dat zij stoppen met selectievoetbal of overstappen naar een andere club. Middenvelder Sjoerd Bestebreur, die al jaren met lichamelijke klachten tobt, twijfelt of hij verder gaat. Eén van de spelers die zeker afzwaait, is Stefan van Alphen. Hij kan niet meer twee keer in de week trainen en gaat in een lager elftal voetballen. Gerrit Fix, die een eigen schildersbedrijf is begonnen, stapt over naar een vriendenteam van GOZ. Thom Makkenze en Joey Verbaas, die afgelopen zomer nog Heinenoord verruilden voor Nieuw-Beijerland, keren komend seizoen terug op sportpark de Tienvoet.

Bron: AD 17-5

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Tienduizend euro voor sportveld'

Afdrukken
PDF

adNu duidelijk is dat de vier Korendijkse voetbalclubs niet fuseren, trekt de gemeente de portemonnee. Om de velden bespeelbaar te houden zijn enkele tienduizenden euro's nodig. „Zelfs als er binnenkort een fusie komt zijn nu ook goede voetbalvelden nodig." Dat blijkt uit een nulmeting naar de huidige toestand van de sportvelden van Goudswaardse Boys, SV Piershil, ZBVH uit Zuid-Beijerland en het Nieuw-Beijerlandse NBSVV. De velden worden dusdanig veel bespeeld dat de kwaliteit van de grasvlakte danig achteruit gaat. En met een budget van 2.163 euro, dat elke club momenteel van Korendijk ontvangt, is een topgrasmat ook niet te garanderen. Wethouder Paul Boogaard stelt daarom voor om de portemonnee te trekken voor de vier voetbalclubs. „Zeker nu duidelijk is dat de fusie tot één voetbalclub in Korendijk niet doorgaat is het noodzakelijk de accommodaties op peil te houden", zegt hij. Daarom wordt het onderhoudsbudget voor de clubs verhoogd tot 10.000 euro per vereniging. Boogaard: „Dat is nodig om de velden bespeelbaar te houden en er voor te zorgen dat de kwaliteit niet verder achteruit gaat. Uit de nulmeting is gebleken dat dit bedrag daarvoor moet kunnen zorgen."

Drainage
Ook kunnen Goudswaardse Boys en ZBVH nog rekenen op een andere bijdrage. De afgelopen twee jaar moesten ze zelf diep in de buidel tasten om de drainage onder het speelveld te vervangen. Een kostbare ingreep, die Korendijk niet wilde voorschieten omdat het de fusie wilde afwachten. De Zuid-Beijerlandse club en Goudswaardse Boys konden niet langer wachten omdat de velden er dusdanig slecht aan toe waren. De investering namen zij voor eigen rekening. Boogaard: „Maar een goede drainage is natuurlijk onze verantwoordelijkheid. Dus nu de fusie van de baan is, willen we dat graag terugbetalen tot een maximum van 20.000 euro, maar het uitgegeven bedrag valt binnen die marge." Volgens de wethouder blijven de fusieplannen voor een FC Korendijk echter nog onverminderd nog actueel. Zo hoorde hij onlangs bij SV Piershil dat zij de wens op een samensmelting nog niet hebben laten varen. „Maar de besturen hebben aangegeven voorlopig zelfstandig door te willen gaan. Dan is het simpel en moeten wij investeren in goede accommodaties. Want stel dat er over een jaar toch een akkoord is over een fusie van twee, drie of misschien wel vier clubs, dan duurt het toch nog jaren voordat het echt zo ver is. Dan hebben ze de komende jaren ook nog goede velden nodig. Met dit geld moet dat mogelijk zijn."

Bron: AD 15-5

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Ruim verschil in klasse'

Afdrukken
PDF

adDe verhoudingen in de derby tussen FC Binnenmaas en NBSVV waren duidelijk. De Nieuw-Beijerlanders verloren ruim: 4-0. De thuisploeg kan zich gaan richten op de nacompetitie, maar wil het seizoen nog goed afsluiten.

„Het niveauverschil was te groot. Wij hebben het niet goed gedaan", zei NBSVV-trainer Dennis van Gils. „Vanaf het begin zaten wij niet goed in de duels. We konden het niet omgedraaid krijgen." Toch was het zijn ploeg die binnen een minuut een grote kans kreeg. Sjoerd Bestebreur zag zijn inzet net over het doel van Binnenmaas gaan. ,Als je die maakt, begin je toch anders. Maar vanaf het begin stond het gewoon niet goed en dan speel je een kansloze wedstrijd. Binnenmaas was voor ons een maatje te groot. Het is gewoon een goede ploeg." Zijn collega-trainer van FC Binnenmaas, Fop Gouman, was tevreden met het getoonde spel van zijn ploeg. „Ik vind dat wij goede dingen hebben laten zien deze wedstrijd. We hebben negentig minuten lang overal druk op de bal gehouden. Conditioneel staan we er goed op. Bij vlagen hebben we goed gespeeld en er is veel gecreëerd." Binnenmaas-speler Sven Post was met twee doelpunten van waarde voor de thuisploeg. „Die goals waren lekker. Een kopbal tegendraads en een schot van afstand. We hebben een goede pot voetbal laten zien. Maar eigenlijk hadden we veel meer moeten scoren Dat was het enige smetje op de wedstrijd. We waren misschien iets te gretig, iedereen wilde er voor gaan. De kansen stapelden zich aardig op en allemaal waren we op zoek om ons doelpuntje mee te pakken."

Nacompetitie
Fop Gouman wilde in de competitie zo lang mogelijk de druk er op houden bij NSVV. Nu de Numansdorpers kampioen zijn, wil Binnenmaas de juiste flow behouden voor de nacompetitie om promotie. „Allereerst wil ik NSVV feliciteren, want zij zijn de terechte kampioen. We willen voor dat de nacompetitie begint eerst nog twee wedstrijden winnen. Dan hebben we het gewoon heel goed gedaan. Vooraf hadden we dat niet gedacht." Voor NBSVV ligt het anders. Zij moeten nog flink aan de bak om degradatie te ontlopen. Toch is er nog vertrouwen volgens Van Gils. „We moeten het zelf doen en kijken van wedstrijd tot wedstrijd. We hangen in de touwen, maar we zijn nog niet knock-out."

Bron: AD 14-5

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils geslaagd voor UEFA B Senioren Coach II

Afdrukken
PDF

dennis nsvv 1Trainer Dennis van Gils heeft afgelopen maandag met succes het examen voor UEFA B Senioren Coach II afgelegd en mag nu clubs tot in de 2e klasse trainen.

Wij feliciteren Dennis van harte met het behaalde resultaat.

AddThis Social Bookmark Button

10/5: Klussendag bij NBSVV

Afdrukken
PDF

klussendagEen aantal leden van het bestuur gaan donderdag 10 mei kluswerkzaamheden uitvoeren bij NBSVV. Te denken valt aan onkruid wieden, kanten snijden, ballenvangers repareren enz... Hulp hierbij is altijd van harte welkom, dus heb je je vrijwilligerstaak nog niet uit kunnen voeren voor het seizoen 2017/2018 dan is dit een mogelijkheid om dit alsnog te doen. Uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk om te komen helpen wanneer je de vrijwilligerstaak al wel hebt gedaan. Graag zelfs!

De werkzaamheden starten om 9:30 uur. Heb je zin, tijd en energie om te komen helpen? Dan ben je van harte welkom! Graag aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor woensdag 9 mei a.s.

Met vriendelijke groet;

Vrijwilligerscommissie
Diana de Ronde - Christa Donsen – Bianca Klijnsmit – Ivo van Alphen

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100