Hekelingen en Stellendam tegenstanders in de nacompetitie

Afdrukken
PDF

nacompetitie 1Door het verlies tegen Bolnes van afgelopen zaterdag (1-3) is NBSVV veroordeeld tot het spelen van nacompetitiewedstrijden om zich te kunnen handhaven in de 3e Klasse.

Tegenstander in deze competitie zijn Hekelingen en Stellendam.

Hieronder het speelschema:
Zaterdag 20/05/2017 Hekelingen - Stellendam
Zaterdag 27/05/2017 NBSVV - Hekelingen
Zaterdag 03/06/2017 Stellendam - NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Wie helpt ons bij het verbouwen?

Afdrukken
PDF

klussendagAfgelopen maandag is er in de bestuursvergadering besloten om geld vrij te maken om de kleedkamer van de scheidsrechters en de kleedkamers een opknapbeurt te geven. We willen gaan beginnen met de kleedkamer van de scheidsrechters en wel vanaf maandag 22 mei. Uiteraard kunnen we dat niet zonder hulp en daarom zijn we op zoek naar handige leden of ouders van jeugdleden die ons willen helpen. Eerst moet er wat gesloopt worden en daarna gaan we opbouwen en   daarvoor zoeken we een loodgieter en tegelzetter.

Ben jij degene die ons hierbij wil helpen neem dan even contact op met Peter Barendrecht ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06-92629). Na het bedrijventoernooi van zaterdag 10 juni sluiten we het seizoen voor de gehele vereniging af. Na dat weekend willen we met kleedkamer 4 en 6 verder gaan om de douches, toiletten en plafonds aan te pakken. Op zaterdag 17 juni hebben we nog een klussendag waar het accent ligt op het aanzien van ons sportpark. Te denken valt hierbij aan het verwijderen van groene aanslag op de reclameborden, het bestrijden van onkruid, het verwijderen / aanpassen van de betegeling rondom het 2e veld, vervangen van de straatverlichting enz, enz.

Namens het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Niet koelbloedig genoeg'

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft het derdeklasserschap nog niet veilig kunnen stellen. Grootste oorzaken van het verlies tegen Bolnes waren het niet benutten van meerdere honderd procent kansen en naïef verdedigen. Het gevolg is nacompetitie.

NBSVV had het zich tegen Bolnes, dat in de verste verte niet op alles van haar kunnen speelde, een heel stuk gemakkelijker kunnen maken, door de vele kansen te benutten en daardoor de wedstrijd naar zich toe te trekken. Met name aanvaller Guus Smulders zal nog wel eens terugdenken aan de diverse mogelijkheden die hij op sportpark De Kreek niet in een treffer wist om te zetten. Ook Rick Hoek, Pieter Vogelaar en Jaap Wessels kregen het eerste kwartier van deel twee riante mogelijkheden. Toen echter Niels Jacobs, die de hele wedstrijd niet opviel, een hoekschop in een keer achter Bolnes-doelman Tim Elkhuizen in het net wist te deponeren, leek het dubbeltje dan toch nog de goede kant op te gaan vallen voor NBSVV. Echter toen bleek de ploeg van het trainersduo Dennis van Gils en Paul Bestebreur niet over de klasse te beschikken om de wedstrijd over de streep te trekken.

In balans
In plaats van te blijven voetballen, liet men zich wegdrukken en was de stand na vier minuten door een treffer van Vincent Kroon weer in balans. Het werd nog erger. Twee treffers van Ricardo Wijsbroek voor de bezoekers, zorgden ervoor dat het seizoen voor de Korendijkers nog twee extra wedstrijden brengt. In een halve competitie zullen de Filopopers met Hekelingen en Stellendam moeten gaan strijden voor een ticket voor een voetbalseizoen in de derde klasse. Twee wedstrijden extra dus ook voor routinier Jaap Wessels, die na tien jaar het prestatieve voetbal vaarwel gaat zeggen en met vrienden bij SHO 4 gaat spelen. „Hopelijk gaat het geen afscheid worden met een degradatie", zegt Wessels. „Ik heb hier tien geweldige jaren gehad, met als hoogtepunt de promotie naar de tweede klasse. We wisten dat we het dit jaar moeilijk zouden krijgen. Handhaven was voor ons de doelstelling. Dat kan nog steeds. We gaan ervoor."

AD: 15-5

AddThis Social Bookmark Button

Peter Pouwe wint Cees van Bochove ToToSport 2016/2017

Afdrukken
PDF

totosportNa een betreurenswaardig verlies van NBSVV tegen Bolnes konden wij van de organisatie de eindrangschikking van de ToTo op gaan maken.
Wat niemand zal verbazen is dat Peter het kampioenschap naar veilige haven heeft geloodst met een steady score van 4 juist voorspelde wedstrijden in de laatste speelronde.

Onder toeziend oog van notaris B. Doezeld konden wij van de organisatie onze scheidend voorzitter helaas niet voorzien van een plekje op het erepodium en zo kukelde hij van het erepodium en werd hij met slechts 3 juist voorspelde wedstrijden voorbij gestreefd door Pieter Veldhoen die 6 (!) wedstrijden juist voorspelde. Pieter had alleen Rozenburg-SSS verkeerd voorspeld...

Vanaf deze plek feliciteren wij;

1. Peter Pouwe
2. Pieter Vogelaar (+ 3e Periode)
3. Klaas Bestebreur
4. Eric de Haan
5. Pieter Veldhoen

Wij willen alle deelnemers van harte bedanken voor het speelplezier èn hun steun aan de club. We hopen dat jullie dit ook de komende seizoenen, onder de bezielende leiding van Pjotr Vögelaer, zullen blijven doen!

Mede namens Team ToToSport wil ik jullie bedanken voor de afgelopen drie seizoenen,
Met sportieve groet

AddThis Social Bookmark Button

'Japie!!'

Afdrukken
PDF

jaap wessels afscheidHoewel vaak niet zonder de nodige kritiek aan de bar bent u inmiddels wel gewend aan een sluitstuk van de fotograaf zo aan het einde van het seizoen. Onder zware druk, namen noemen is niet verstandig, mag ik over 1 persoon niet meer schrijven! Ja, u leest het goed, Russische en Turkse taferelen gewoon in Nieuw-Beijerland. Persvrijheid is aan banden gelegd. Even dacht ik nog om de beteugeling aan te vechten bij commissie gelijke behandeling, maar gezond verstand heeft mij doen besluiten om het te laten voor wat het is. Als u toch perse wil weten over wie het gaat: vraag gerust!!

Ik zou natuurlijk een stuk kunnen schrijven over de vraag of we vergeten zijn om in 2013 ons 60 jarig bestaan te vieren of dat we in 2019 ons 70 jarig bestaan moeten gaan vieren. Zijn we van 1953 of van 1949 en hoe zit dat dan met dat vervelende "Voorwaarts"? Maar ook dat laat ik even voor wat het is want het onderzoek loopt en kan daar op een later moment pas antwoord op geven.

Nee, ik wil het even over Japie hebben en voeg daar direct aan toe: het was Japie, maar het is Jaap. Jaap Wessels Kooszoon. Het feit dat ik hem Jaap noem getuigd van respect. Jaap heeft hier zo'n 10 seizoen gevoetbald en niet zonder succes. En nu gaat Jaap afscheid nemen en dat vind ik een beetje moeilijk. Gun ik hem dat niet? Natuurlijk wel, Jaap heeft immers een keuze gemaakt die bij zijn leeftijd en leefwijze past. De kleine Japie is weg en de grote Jaap moet keuzes maken. Het is begrijpelijk dat zo'n keuze je naar je roots leidt. Wanneer er bijvoorbeeld het afgelopen seizoen een opstelling tevoorschijn kwam en Jaap stond daar niet bij dan vroeg je je af: is jaap er niet? En vanaf volgend seizoen staat Jaap er nooit meer bij! Was Jaap zo'n topvoetballer dan? Jaap speelde zijn partijen en was aanwezig. Soms speelde hij een bijzondere rol in het elftal met doorslaggevende doelpunten, maar soms ook baggerwedstrijden. Ook Jaap kreeg kaarten en deed dingen die voetbaltechnisch niet door de beugel kunnen. Jaap kon het ook met dingen niet eens zijn en had dus een mening. Toch en dat moet gezegd: Jaap was nou niet bepaald het type dat bij een pijnscheutje in zijn pink de volgende wedstrijd afschreef, nee een behoorlijk stabiele factor en dat heeft een elftal nodig. Mensen die er zijn en meedoen, dat maakt een elftal sterk. Gezellig aan de bar, gezellig in de omgang. Treuren bij verlies , juichen bij overwinningen: kortom een gewaardeerd lid van de vereniging.

Fotografisch gezien echter heeft Jaap in expressie geen vorderingen gemaakt , in principe maak ik nog dezelfde foto's als 10 jaar geleden. Het scherpe van z'n optreden is eraf maar hij loopt en doet nog steeds hetzelfde. En dat geeft ook een stabiel beeld.

Ik kan me zo voorstellen dat Jaap na tien jaar, een vrouw en twee kinderen rijker, besluit om voor het gezin te gaan en niet meer voor die al te grote verplichting van een eerste elftal. Dat getuigd van inzicht en wijsheid en dat maakt Jaap een groot voetballer. Wanneer jezelf beseft dat de leeftijd, het gezin en de leefwijze vraagt om aanpassing en vervolgens ga je die aanpassing dan ook op een hele correcte wijze uitvoeren (niet zomaar weglopen) daar kan ik alleen mijn petje maar voor afnemen. En dat verdiend respect.

Morgen hoop ik nog mijn voetbalplaatjes van Jaap te schieten. Mogelijk de laatste van het seizoen en dan kan Jaap met een gerust hart met voetbalpensioen en wens ik (ik denk heel veel met mij) Jaap het allerbeste en veel plezier in z'n nieuwe voetbalomgeving. Mocht het misgaan, wat ik niet hoop, dan zal Jaap nog wat wedstrijden spelen, zo is hij wel. We zullen ook Koos missen "an de zailain".

Zo de kool en de geit sparend hoop ik dat ik een heel positief en niet al te scherp stuk geschreven heb, al had een scherp stukkie wel wat leuker geweest natuurlijk.

Aat Bestebreur

AddThis Social Bookmark Button

Verslag oefenwedstrijd NBSVV Meidenteam

Afdrukken
PDF

nbsvvvr1 osvvr1 3 5 2017 02Beide teams zijn dit jaar nieuw en gaan aankomend seizoen competitie spelen. Bij OSV speelden al aardig wat geroutineerde meiden die bij SHO vandaan zijn gekomen, dit kon je in het veld ook duidelijk zien. Maar dat mocht de pret niet drukken. NBSVV kwam op voorsprong na 10 minuten spelen door Zoï. Daarna ging het spel heen en weer waarbij Amber, die rechts back stond het aardig druk had. Voor haar was het de eerste wedstrijd en dus ook voor haar op die plek, echter ze stond haar vrouwtje en speelde voor een eerste wedstrijd zeer goed. Na ongeveer 25 minuten speeltijd kreeg OSV een makkelijk gegeven penalty en kwam daardoor langszij. Wederom weer hetzelfde spelbeeld. Waarbij NBSVV inmiddels aardig wat kansen heeft gehad om op voorsprong te komen.

We gingen alleen jammer genoeg met een 1-2 achterstand thee drinken. Na de rust gingen de meiden vol overtuiging voor de gelijkmaker en evt winst, halverwege was daar de 2-2 door wederom Zoï. Helaas einde wedstrijd ging OSV met de winst naar huis 2-4. Als trainer ben ik super trots op mijn meiden. Op naar de volgende oefenwedstrijd om zo nog meer te leren. En aankomend seizoen al het geleerde in praktijk te brengen.

Marnix Burgers

AddThis Social Bookmark Button

Apotheose ToToSport en overdracht van de "Seppter"

Afdrukken
PDF

totosportBeste volgers,

Met nog één speelronde te gaan is zowel het lijfsbehoud van ons vlaggenschip als de kampioenschapskroon van de ToToSport 2016/2017 hèt gesprek van de dag rondom sportpark "De Kreek"

We gaan de laatste speelronde in met Peter Pouwe aan kop van het klassement. Deze geslurfde veelvraat laat geen pindaatje liggen op de weg naar het kampioenschap en sprokkelt alles mee waar mogelijk... zo heeft hij momenteel een, nagenoeg onoverbrugbare, voorsprong op de concurrentie die (in theorie) nog met de winst aan de haal zouden kunnen gaan; Pieter Vogelaar (4 pt.), Eric de Haan (5 pt.), Klaas Bestebreur (6 pt.), BON (Blatter Ontbreekt Niet, 8 pt.) en Pieter Veldhoen (9 pt.). Met maximaal 7 punten per speelronde en 2 potentiële bonuspunten zijn dit de heren in de race voor het kampioenschap.

Daarnaast doet het mij pijn om te zeggen dat ik de voorzittershamer reeds na 3 jaar over moet dragen daar waar mijn grote voorbeeld het 17 jaar lang volhield op het pluche... uiteraard wel opgelucht om te horen dat de club geen sancties onderneemt rondom de geruchten die er rondzingen m.b.t. matchfixing, louche praktijken en andere zelfverheerlijkingspraktijken.

Het doet mij deugd dat er een opvolger bekend is, en wel; Pieter Vogelaar! Pieter zal deze zomer 6 weken intern gaan bij de nonnen van Regina Coeli in Vught om zich daar de Duitse taal meester te maken zodat hij met verve de rol van ToToMeister kan gaan vervullen. Daarnaast is Pieter werkzaam bij een bank dus zal een beetje sjoemelen hem afgaan als een volleerd meesteroplichter. Vanaf deze plek heet ik Pieter van harte welkom en wens ik hem veel succes en plezier de komende jaargangen.

Voor nu kunnen we ons op gaan maken voor een leuke eindsprint! Voor eventuele giften kunnen jullie mij bereiken op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en dan kunnen we samen kijken naar een structurele verbetering op de ranglijst; niets is onmogelijk ;-)

Veel plezier toegewenst alvast.

Team ToToSport

P.s. In de periode leidt Blatter gezamenlijk met zijn opvolger waarna we ook andere kansen gunnen zoals Peter Pouwe (1 pt.), Eric de Haan (2 pt.) en het duo Patrick Ridderhof & Paul Bestebreur (3 pt.)

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100