Hans Broersen: 'Plan B uit de kast halen'

Afdrukken
PDF

hans broersenWoensdagavond werd voorzitter Hans Broersen geïnterviewd door Frank Dijkman op Radio Hoeksche Waard.

Het gesprek ging o.a. over de moeizame sportieve prestaties van NBSVV en er werd uitgebeid ingegaan over de mislukte fusie tussen Goudswaardse Boys, NBSVV en SV Piershil.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Hans Broersen in Hoeksche Waard Live Sport

Afdrukken
PDF

omroep hwWoensdag 29 november is er weer een uitzending van Hoeksche Waard Live Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

Sander Fakkel (trainer SHO)
Pascal van den Hoek (trainer GOZ)
Ricardo Danning (speler OSV)
Henk Dirven (trainer SSS)
Loek Visser (speler Piershil)
Hans Broersen (voorzitter NBSVV)
Ricardo Bakker (doelman 's-Gravendeel)
Ralph Kalkman (trainer Heinenoord)
Alwin van der Werff (speler Strijen)
Robin Borremans (trainer ZBVH)
Arthur Ebink (voetbalscheidsrechter)

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Hoeksche Waard Live Sport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19:00-21:00.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Hopen op betere tijden'

Afdrukken
PDF

adZonder zelf groots te spelen heeft FC Binnenmaas een 0-2 zege behaald tegen hekkensluiter NBSVV. Het team van Fop Gouman behoudt zo de vierde plek. De ploeg van Dennis van Gils wacht nog steeds op de eerste zege.

Op een zeer zwaar te bespelen veld zijn de Nieuw-Beijerlanders tegen de zesde nederlaag van het seizoen aangelopen. Tot aan minuut 53 kon de thuisploeg de nummer vier aardig bijhouden. Sterker: de thuisploeg was het eerste halfuur de bovenliggende partij. Echter met slechts één spits (William Benard) kwamen de blauwwitten niet tot grote kansen. Ook de Maasdammers kwamen niet verder dan enkele speldenprikjes, die NBSVV- doelman Lars van de Erve niet konden verontrusten. Dezelfde Van de Erve was het die Binnenmaas ongewild in het zadel hielp. Een schot van routinier Danny Maijers wist hij onvoldoende te keren, waarna Leon van der Stel zijn ploeg op voorsprong wist te zetten. Vier minuten later schoot Michael Mathilda vanuit een bijna onmogelijke hoek de beslissende treffer in het NBSVV doel. Via een schot op de paal van Sjoerd Bestebreur kwam NBSVV nog dicht bij de aansluiting.

Binnenmaas-trainer Fop Gouman noemt de resultaten van zijn ploeg te wisselvallig. „Ook vanmiddag hebben we het weer niet goed gedaan. Ik was dan ook zeker niet tevreden over het spel van mijn ploeg in deel één. Dat heb ik ze in de rust ook wel duidelijk gemaakt. We waren veel te bleu en verloren zelfs tweede ballen. Met alle respect, maar dat mag tegen de hekkensluiter niet gebeuren." De Nieuw-Beijerlanders hebben tot nu toe veel meer regelmaat in de resultaten, maar dan in negatieve zin. Tot nu toe wist NBSVV, dat zich vorig seizoen via de nacompetitie wist te redden, slechts drie punten bij elkaar te sprokkelen. Van Gils: „Als ik eerlijk ben, dan zouden we met een volledige selectie ook al alle zeilen moeten bijzetten om ons zorgeloos in deze sterke afdeling te kunnen handhaven. Nu echter moet ik negen spelers missen vanwege blessures, dus is het nog stukken lastiger."

Bron: AD 27-11

AddThis Social Bookmark Button

Wim Beerends digitaliseert boek 40-jarig jubileum NBSVV

Afdrukken
PDF

wim beerendsFoto's en video van voor het digitale tijdperk hebben waarde en ik zie graag dat ze niet verloren gaan.

Zo ook het boek over het 40-jarige jubileum in 1989 van NBSVV wat bij ons thuis ligt . Het laat uitstekend zien wat je met vrijwilligers kan bereiken. Daarbij het is een mooi compleet verhaal.

In die tijd kreeg je een heel dorp op zijn kop. Kijk naar het filmpje op Youtube over het 400 jaar bestaan in 1982, wat een feest is dat geweest. Er zwerft ook nog een DVD van rond. Gezien op een koffieochtend in de Hoeksteen deze is zeker aan te bevelen. Het is voor mij de moeite waard geweest om dit boek te digitaliseren. Er gaat wat tijd in zitten maar met slimme software is het prima te doen. Je zit droog je kan het doen wanneer het uitkomt en zodoende is het mogelijk om Nieuw-Beijerlanders en degene die inmiddels over de hele wereld zijn verspreid nog even terug in de tijd te zetten.

Veel plezier,
Wim Beerends

Klik hier voor het boek als PDF.
Klik hier voor bekijken op YouTube.

AddThis Social Bookmark Button

Met NBSVV naar Bundesliga topper

Afdrukken
PDF

bundesligaSpeciaal voor onze leden en niet-leden van N.B.S.V.V. hebben we in samenwerking met Pelikaan Reizen uit Zevenbergen een leuke aanbieding gemaakt.

Via Pelikaan Reizen kunnen we een thuiswedstijd bezoeken in de Bundesliga, van Schalke '04 of Borussia Dortmund.

Met een bus worden we in Nieuw-Beijerland opgehaald en naar de wedstrijd gebracht. Na afloop van de wedstrijd, brengt deze bus ons ook weer terug naar huis.

Momenteel hebben we 3 wedstrijden geselecteerd:

  • 3 februari 2018 FC Schalke '04 – Werder Bremen;
  • 24 februari 2018 Borussia Dortmund – FC Augsburg;
  • 3 maart 2018 FC Schalke '04 – Hertha BSC.

In alle gevallen ligt de prijs tussen de €110,00 en €150,00 per persoon, dit is indicatief en afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Dit is inclusief tickets en busvervoer vanuit Nieuw-Beijerland en terug. Uiteraard kunnen er stadstours en etentjes gearrangeerd worden rond de wedstrijd, dit kan in overleg meegenomen worden (bij voldoende animo).

Bent u geïnteresseerd om mee te gaan met deze leuke dagtrip, kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Graag bij uw aanmelding even aangeven welke wedstrijd uw voorkeur heeft, en ook even nummer 2 en 3. Zo kunnen we bekijken wat het beste past.

Bij voldoende aanmeldingen kunnen we verder gaan en concreter worden.

Wij ontvangen uw aanmelding graag vóór 9 december 2017, dit in verband met de tickets die geregeld moeten worden.

Sponsorcommissie NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Loting 'Jan Louter-toernooi' verricht

Afdrukken
PDF

zaalvoetbalIn Hoeksche Waard Live Sport, het wekelijkse sportprogramma van Radio Hoeksche Waard, is geloot voor het "Jan Louter zaalvoetbaltoernooi". In het programma koppelde Frank Dijkman alle ploegen aan elkaar voor het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in de Marian Tolenaars Sporthal te Heinenoord.

Poule A (maandag 18/12): Strijen, NSVV, SSS, Piershil en ZBVH.
Poule B (dinsdag 19/12): SHO, Heinenoord, NBSVV, OSV en Zinkwegse Boys.
Poule C (dinsdag 19/12): Goudswaardse Boys, FC Binnenmaas, GOZ en 's-Gravendeel.

De nummers 1 en 2 van elke poule gaan naar de finaleronde op woensdag 20 december.

AddThis Social Bookmark Button

Definitieve steep door FC Korendijk én nieuwe complex

Afdrukken
PDF

kruisFC Korendijk wordt 'm definitief niet. De gemeente houdt vast aan het principe alleen mee te willen werken aan een gloednieuw voetbalcomplex als drie clubs -Goudswaardse Boys, SV Piershil en NBSVV in Nieuw-Beijerland - fuseren. Het overduidelijke 'nee' van Goudswaardse Boys maakt dat echter onmogelijk. Dus zullen de voetbalverenigingen in Goudswaard, Piershil en Nieuw-Beijerland het voorlopig moeten stellen met hun eigen sportcomplex. Een hagelnieuw sportterrein op een 'neutrale' plaats in de gemeente Korendijk vindt definitief geen doorgang, zegt wethouder Paul Boogaard van Korendijk. Na de stem tegen een fusie tijdens de ledenvergadering van Goudswaardse Boys uit Goudswaard moest Boogaard opnieuw terug naar de gemeenteraad. Maar die bleef bij haar eerste standpunt: een voetbalfusie in Korendijk wordt alleen gefaciliteerd met een nieuw sportcomplex als alle drie de verenigingen meedoen. Een nieuw complex is dus van de baan. Net als een fusie tussen de drie verenigingen, van wie de jeugdelftallen wel samenspelen onder de vlag van SJO Korendijk. Een fusie van twee verenigingen -NBSVV en SV Piershil bijvoorbeeld - is voor de gemeenteraad geen optie. Boogaard, die de verenigingen van het besluit op de hoogte heeft gebracht: „We zullen dus opnieuw moeten bekijken wat er allemaal mogelijk is. Zijn hoop is gevestigd op het 'upgraden' van de bestaande complexen aan de Achterweg (Goudswaard), Wilhelminastraat (Nieuw-Beijerland) en de Molendijk (Piershil).

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100