Voorzitter NBSVV stapt op

Afdrukken
PDF

hans broersenBeste leden,

Zoals algemeen bekend is mijn toekomstvisie een grote sterke fusieclub op een nieuw complex. Dit zou naar mijn mening de problemen als het tekort aan vrijwilligers, spelers en financiën verminderen. Nu dit om wat voor reden dan ook niet doorgaat klopt mijn visie niet meer met de weg die de vereniging inslaat. Het wordt dus tijd dat er plaats gemaakt wordt voor iemand die wel de overtuiging heeft dat hij of zij NBSVV in zijn huidige vorm een goede toekomst kan geven. Ik heb de afgelopen 15 jaar met veel plezier diverse bestuursfuncties bekleed en wil iedereen bedanken voor de prettige samenwerking.

Ik heb er lang over nagedacht en besloten om bij de eerstvolgende ledenvergadering terug te treden als voorzitter en alle bestuurstaken neer te leggen.

Hans Broersen

AddThis Social Bookmark Button

Club van 100

Afdrukken
PDF

club van 100Vorige seizoen zijn we gestart met de club van 100 van NBSVV. We hebben in het eerste jaar gelukkig al vele aanmeldingen gehad. Het geld dat we hebben opgehaald hebben we bewaard, on zo met de opbrengsten van dit seizoen, een mooi bedrag bij elkaar te verkrijgen om iets moois te kunnen realiseren voor de vereniging.

Toen we begonnen met de Club van 100 hebben we beloofd dat wij alle leden inspraak zouden geven in de bestemming van het geld.

Hierbij vragen wij jullie dan ook om input te leveren voor een goede algemene bestemming voor het geld. Ideeën kunnen aangeleverd worden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wij zullen alle ideeën verzamelen en een top 5 publiceren op de website van NBSVV.

Uit deze top 5 kan dan 1 project worden gekozen die we dit jaar gaan realiseren.

Wij zien jullie input graag tegemoet.

De Sponsorcommissie NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Cees van Bochove ToToSport 2018/2019

Afdrukken
PDF

totosportBeste spelers, trainers, begeleiders en supporters,

Met de eerste competitiewedstrijd van NBSVV 1, op 22 september, start ook weer een nieuw seizoen van de Cees van Bochove ToToSport competitie. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen met deze competitie om te zien wie dit seizoen de beste voorspellende gaven heeft. De winnaar treedt in de voetsporen van Peter Pouwe.

Het spel:
Voor slechts € 20,00 speel je een jaar lang mee voor de prijzen èn steun je NBSVV; 50% van de opbrengst komt ten goede aan de club en de andere 50% gaat in de prijzenpot. Door van elke competitieronde de afloop van de wedstrijden in de poule van NBSVV te voorspellen (winst, verlies of gelijkspel) wordt op basis van de behaalde punten wekelijks de ranglijst opgemaakt en op de site gezet. Wanneer het totale aantal deelnemers bekend is wordt de prijsverdeling voor komend seizoen bekend gemaakt. Hiervoor geldt uiteraard; hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Vorig jaar waren er 44 deelnemers en is er dus EUR 440,- onder de deelnemers verdeeld. Naast de prijzen die zijn te verdienen voor de top 5 van de eindrangschikking is er ook de mogelijkheid om één van de drie periodeprijzen te pakken. Elke periode heeft een eigen sub-klassement. Zo ben je na één slechte periode niet kansloos om nog een prijs te bemachtigen. Geef je nu op voor ToToSport 2018/2019 via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Spelregels:

 • De voorspellingen dienen te bestaan uit een 1, 2 of 3.
 • 1 is overwinning thuisploeg, 2 is verlies thuisploeg, 3 is gelijkspel.
 • Meedoen kan via e-mail door aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Je ontvang wekelijks het programma in je mailbox.
 • De voorspellingen dienen ingeleverd te zijn op de wedstrijddag voor 14:00 uur op emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of in het bekende bakje op de bar in de kantine.
 • Voorspellingen die na 14:00 uur worden ingeleverd zijn van deelname uitgesloten.
 • Iedere goed voorspelde uitslag levert 1 punt op. Bij alle 6 goed voorspelde uitslagen krijg je 2 bonuspunten.
 • Wedstrijden die in een periode worden afgelast, blijven tot die periode behoren. Daarvoor behoeven geen nieuwe voorspellingen te worden ingeleverd.
 • Deelnemen aan het ToToSpel kost € 20,00 voor het gehele seizoen, te voldoen voor de eerste voorspelling bij Pieter Vogelaar.
 • Er zullen gedurende het gehele seizoen tussenstanden worden opgemaakt die op de website worden gepubliceerd.
 • 50% van het inleggeld wordt uitgekeerd aan de winnaars, de overige 50% komt geheel ten goede aan de vereniging – deze zal besluiten waar het geld aan ten goede zal vallen.
 • Wanneer je, om wat voor reden dan ook, geen voorspelling hebt ingeleverd zal de spelleiding jouw voorspellingen automatisch van een "3tje" voorzien om zo de kans op 0 punten wat te verkleinen en de verschillen op de ranglijst overbrugbaar te houden.

Mochten er nog vragen zijn dan kan je contact opnemen met Pieter Vogelaar of e-mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Groet,
Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button

Speelschema 4e klasse G

Afdrukken
PDF

speelschema 2018 19

AddThis Social Bookmark Button

18/8 en 25/8: Klussendagen bij NBSVV

Afdrukken
PDF

klussendagOp zaterdag 18 en 25 augustus worden er klussendagen georganiseerd. We beginnen om 09:00 uur en het is de bedoeling om het sportpark er weer spik en span uit te laten zien bij aanvang van het nieuwe seizoen. Tevens heeft u dan de mogelijkheid om aan u vrijwilligerstaak te voldoen zodat de vrijwilligersbijdrage gelijk aan u kan worden geretourneerd of kan worden gecrediteerd.

Wij hopen op een grote opkomst zodat er een (hele) grote slag geslagen kan worden in het onkruid vrijmaken, kantjes snijden en reinigen van reclameborden, serre ed. Breng zelf wat gereedschap mee want wij kunnen niet voor iedereen spullen aanschaffen.

Namens het bestuur
Peter Barendrecht

AddThis Social Bookmark Button

Voorbereiding NBSVV seizoen 2018 - 2019

Afdrukken
PDF

voorbereiding 2018 19

AddThis Social Bookmark Button

30/8: Start klaverjassen

Afdrukken
PDF

klaverjasOp donderdag 30 augustus a.s. gaat het klaverjassen weer van start in de kantine van NBSVV. De aanvang is 20:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors