14/4: Tapas bij NBSVV

Afdrukken
PDF

tapas

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Ruim verlies NBSVV'

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft in 3D met 1-5 (0-2) verloren van Botlek. Trainer Dennis van Gils: „Het eerste halfuur hebben we goed gespeeld. We scoren zelf niet en een bal vanuit het niets vliegt er plots in. Vlak voor rust valt ook de tweede tegengoal. De tweede helft hadden we niets te verliezen en speelden we vol op de aanval. Toen kregen we er nog een paar om de oren." Voor NBSVV scoorde Pieter Vogelaar.

Bron: AD 3-4

AddThis Social Bookmark Button

Barpersoneel balsponsor bij NBSVV - SC Botlek

Afdrukken
PDF

barpersoneelDeze week hebben we een wel heel speciale balsponsor; namelijk het Barpersoneel van NBSVV. Het team zet zich wekelijks in om iedereen in de kantine te voorzien van een natje en een droogje. Zonder dit team zou het toch een stuk minder aangenaam zijn op NBSVV. Hiervoor alvast super bedankt namens de club.

Wij waarderen het initiatief van het team ten zeerste om ook een bijdrage te leveren als balsponsor van NBSVV.

De wedstrijd van deze week is tegen SC Botlek. In november ging NBSVV nog flink onderuit bij SC Botlek. Het werd daar 5-1 voor de thuisploeg. Na het puntje tegen Pernis, is NBSVV weer een punt uitgelopen op directe concurrent Rockanje. De Nieuw-Beijerlanders staan nu 2 punten los van Rockanje en bezetten de 13e plaats in de 3e klasse D. Deze plek betekend aan het einde van het seizoen een nacompetitie plek. Om de nacompetitie te ontlopen, zijn 3 punten zeer welkom.

Laten we hopen dat we de 3 punten op "De Kreek" kunnen houden en zo het Barpersoneel ook aan het werk kunnen zetten achter de bar.

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils volgend seizoen aan de slag bij NSVV O19

Afdrukken
PDF

dennis nsvvDe eenenveertig jarige Dennis van Gils, afkomstig uit Nieuw-Beijerland, is volgend seizoen de nieuwe trainer van NSVV O19-1. Momenteel is hij nog trainer bij NBSVV 1 uit Nieuw-Beijerland, wederom actief in de competitie van NSVV 1 en dus geen onbekende in de regio. NBSVV 1 staat momenteel dertiende in de 3e klasse D.

Dennis van Gils wil volgend seizoen met zijn ruime ervaring als speler op zowel professioneel als recreatief niveau zijn sportieve ambities waarmaken als nieuwe trainer bij NSVV. Van Gils past dan ook goed bij de sportieve ambities die NSVV heeft. Met zijn ervaring en kennis als speler bij professionele clubs als Telstar (B1 en A1), HFC Haarlem (A1) en ook de Amsterdamse selectie wil hij NSVV O19-1 naar een hoger niveau tillen.

Buiten het spelen om heeft Van Gils ook ruime ervaring als trainer. Zo wil hij niet alleen zijn steentje bijdragen door zijn trainingsbeleid door te voeren, maar ook op het gebied van voeding wil van Gils zijn kennis overdragen aan de mannen.

Bron: www.voetbalrotterdam.nl

AddThis Social Bookmark Button

Louis Jacobs en Richard Booij nieuwe trainers bij NBSVV

Afdrukken
PDF

trainers 2018 19Dinsdagavond hebben Louis Jacobs en Richard Booij getekend als trainers voor het komende seizoen.

Louis Jacobs wordt de nieuwe trainer voor het eerste. Louis heeft als speler hoofdklasse gespeeld bij CVV en Zwart-Wit '28. Als trainer is hij hoofdtrainer geweest bij SC Botlek, De Musschen, Hekelingen, Meeuwenplaat, Egelantier Boys en LMO.

Richard Booij wordt de nieuwe trainer voor het 2e en is een bekende. Als keeperstrainer begonnen en dit seizoen als assistent bij het 1e. Richard is bezig met TC3 en hoopt daar voor te slagen in april. Zelfstandig trainer bij het 2e is dus een logische stap.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Punt voor NBSVV'

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft in en tegen Pernis de punten gedeeld: 2-2 (1-1). Volgens trainer Dennis van Gils had er meer in kunnen zitten: „Ik kan wel leven met een gelijkspel. Toch hadden we een aantal goede kansen op de overwinning. Aan de andere kant pakt onze keeper Lars van de Erve in de slotfase ook nog een bal goed uit de kruising, anders verlies je alsnog." De doelpunten waren van Kevin de Faria en Sjoerd Bestebreur.

Bron: AD 26-3

AddThis Social Bookmark Button

20/4: Ledenvergadering - Statutenwijziging

Afdrukken
PDF

ledenvergaderingBeste leden van NBSVV

Wij willen op vrijdagavond 20 april om 20:00 uur een ledenvergadering houden met als enige agendapunt het wijzigen van de statuten. Zodat de wettelijk vertegenwoordiger toegang krijgt tot de ledenvergadering om het jeugdlid te kunnen vertegenwoordigen en de stem van dit jeugdlid uit te kunnen brengen. Tevens zijn er in een paar artikelen nog wijzigingen doorgevoerd i.v.m. de komende veranderingen in de wet op persoonsgegevens (AVG).

Agenda

  1. Opening
  2. Statutenwijziging
  3. Sluiting

Mochten er op bovenstaand tijdstip niet het benodigd aantal leden aanwezig zijn, dan zal er om 20.30 uur een buitengewone ledenvergadering worden gehouden met dezelfde agenda.

Om deze statutenwijziging door te voeren zal er op deze avond een stemming plaats vinden die moet verlopen via de regels van de nu geldende statuten.

Onderstaande artikelen worden gewijzigd in de nu geldende statuten welke op de website van NBSVV staan vermeld.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn betreffende onderstaande wijzigingen dan vernemen wij deze graag zo spoedig mogelijk.

Het Bestuur van NBSVV

Artikel 4 lid 5 komt te luiden als volgt:
5. Het bestuur houdt een register bij waarin de namen, adressen en geboortedata van de leden zijn opgenomen; een en ander op een door de KNVB aan te geven wijze.
Als een lid heeft ingestemd met de oproeping tot een algemene vergadering door middel van communicatie langs elektronische weg, wordt het adres dat door het lid voor dit doel is bekend gemaakt, in het ledenregister opgenomen.

Aan artikel 7 wordt toegevoegd:
8. Aan de eis van schriftelijkheid van een opzegging of een bericht van ontzetting wordt niet voldaan als de opzegging of het bericht van ontzetting uitsluitend elektronisch is gecommuniceerd.

Artikel 15 lid 3 komt te luiden als volgt:
3. De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door het bestuur, met inachtneming van een termijn van tenminste veertien dagen. De bijeenroeping geschiedt door een langs elektronische weg toegezonden leesbaar en reproduceerbaar bericht aan het adres dat door een lid of afgevaardigde voor dit doel is bekend gemaakt met gelijktijdige vermelding van de agenda. Deze wijze van bijeenroeping kan alleen plaatsvinden indien een lid of afgevaardigde hiermee instemt.

Artikel 17 leden 1, 2 en 3 komen te luiden als volgt:
1. a. Toegang tot de algemene vergadering hebben alle leden die voor één augustus van het jaar de leeftijd van zestien (16) jaar hebben bereikt en de wettelijk vertegenwoordigers van de leden die jonger zijn.
b. Leden, of hun wettelijke vertegenwoordiger, die door het bestuur geschorst zijn, hebben geen toegang tot de algemene vergadering, tenzij zij bij de algemene vergadering beroep hebben ingesteld naar aanleiding van een opgelegd royement in welk geval zij bevoegd zijn alleen de behandeling van hun beroep bij te wonen.
2. Stemgerechtigd zijn alle leden die voor één augustus van het lopende jaar de leeftijd van zestien (16) jaar hebben bereikt. Het stemrecht van een jonger lid kan alleen worden uitgeoefend door zijn wettelijk vertegenwoordiger.
3. Een stemgerechtigd lid kan een ander stemgerechtigd lid volmacht geven namens hem te stemmen.
Deze volmacht moet schriftelijk worden gegeven en vóór de stemming aan het bestuur worden overgelegd.
Aan de eis van schriftelijkheid van de volmacht wordt voldaan als de volmacht elektronisch is vastgelegd.
Eén lid kan niet meer dan twee andere leden vertegenwoordigen.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100