AD: 'NBSVV weggespeeld'

Afdrukken
PDF

adNBSVV kreeg thuis tegen Kethel Spaland een flinke nederlaag te verwerken: 0-7 (0-3). Volgens trainer Dennis van Gils een terechte nederlaag: „We zijn op alle fronten afgetroefd en hadden helemaal niets in te brengen. De tegenstander is ook een derdeklasser, maar er was veel kwaliteitsverschil. We waren niet compleet, maar dat wil ik niet als excuus aanvoeren."

Bron: AD 18-9

AddThis Social Bookmark Button

Ledenvergadering verplaatst naar vrijdag 10/11

Afdrukken
PDF

ledenvergaderingDe algemene ledenvergadering is verplaatsat naar vrijdag 10 november a.s.

AddThis Social Bookmark Button

3/11: Ledenvergadering

Afdrukken
PDF

ledenvergaderingOp vrijdagavond 3 november wordt er een algemene ledenvergadering gehouden in de kantine van NBSVV. Aanvang 19:30 uur.

Bij onvoldoende belangstelling zal er om 20:00 uur een buitengewone ledenvergadering worden georganiseerd.


Namens het bestuur,
Peter Barendrecht

AddThis Social Bookmark Button

Heb jij je contributie al betaald?

Afdrukken
PDF

contributiesDe datum om de contributie voor het seizoen 2017 – 2018 te voldoen is al weer een aantal dagen verstreken. Er zijn echter nog diverse leden die nog niet aan hun verplichtingen hebben voldaan.

Wij verzoeken u om uw administratie even te controleren om te zien of u ook nog in gebreke bent gebleven. Mocht dit zo zijn en u kunt de brief niet meer vinden dan is het altijd mogelijk om via deze site het juiste bedrag en het rekeningnummer van de penningmeester te vinden.

Ga naar Clubinfo / contributies en u ziet de bedragen staan excl. kledingbijdrage. Voor spelende leden komt hier € 15,00 bij.

Mocht de contributie niet betaald zijn voor aanvang van de competitie (23-09-2017) dan wordt de spelerspas geblokkeerd en kan er niet gevoetbald worden.

Oproep aan de leiders en trainers: spreek je spelers of ouders van jeugdleden aan zodat er op 23 september geen teleurstelling zijn.

Namens het bestuur,
Peter Barendrecht

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'William Benard: dubbele clubliefde'

Afdrukken
PDF

adVoor William Benard voelde het als thuiskomen. Het was zijn eerste officiële wedstrijd voor NBSVV na drie seizoenen weg te zijn geweest. Nu is hij weer terug bij de club waar hij op zijn vijftiende in de C-jeugd begon. Na een jaar in de senioren verliet William Benard Sportpark de Kreek om de overstap te maken naar Zinkwegse Boys. Benard over zijn terugkomst: „Het is als een warm bad, ik hoef hier niet te wennen. Het voelt alsof ik niet weg ben geweest. Op een paar mensen na kent iedereen me en ook andersom." Makkelijk was de beslissing volgens Benard niet: „Ik zou graag voor beide clubs spelen, maar dat gaat helaas niet. Zin kwegse Boys is een mooie vereniging en ze hebben in de jaren dat ik er zat veel stappen gemaakt. Er werd me elk jaar gevraagd of ik terug kwam naar Nieuw-Beijerland. Het speelde mee dat ik met Zinkwegse Boys kampioen werd en NBSVV in de derde klasse bleef. Daar heb ik wel op gewacht tot dat allebei zeker was."

Doelpunt
In de wedstrijd tegen Goudswaardse Boys pikte de aanvaller alweer zijn doelpuntje mee: „Het is voor mezelf mooi dat ik scoorde. Ik ga voor een basisplaats in de voorhoede. Mijn voorkeur gaat uit naar het twee spitsensysteem, maar dat is ook afhankelijk van je tegenstander. Als ik ergens voorin sta met drie spitsen vind ik het ook goed. "Voor trainer Dennis van Gils wordt het lastig kiezen: „Ik heb 24 man tot mijn beschikking. Dat is een weelde voor NBSVV. Ongeveer achttien spelers zijn potentiële basisklanten. Ze m ogen het gaan uitknokken met elkaar. Ik denk dat wij heel veel potentie hebben, alleen komt daar wel een stukje karakter bij. De mindset moet goed zijn. Dat mis ik momenteel bij een aantal jongens. Dus dat gaat wel bepalen wie er bij de eerste elf gaan komen." Voor de aankomende competitie zou het volgens van Gils fantastisch zijn als zijn ploeg in het linker rijtje eindigt: „Ik ben van mening dat als je een competitie start je voor het kampioenschap gaat. Maar ik kan zo al zes of zeven ploegen noemen wat kwalitatief betere ploegen zijn." Zijn collega Leo Tol mikt met zijn Goudswaardse Boys op een plek bij de eerste vier: „Vorig seizoen eindigden we op plek zes. Ik hoop dit seizoen hoger en we willen mee doen om een periode."

Bron: AD 11-9

AddThis Social Bookmark Button

Donderdag 14/09 klaverjas weer van start

Afdrukken
PDF

klaverjasDonderdag 14 september a.s. begint de klaverjasvereniging weer met haar jaarlijkse competitie in de kantine van NBSVV.

De aanvang is 20:00 uur en er worden per avond 3 partijen gespeeld.

AddThis Social Bookmark Button

Cees van Bochove ToToSport 2017/2018

Afdrukken
PDF

totosportBeste ToTo-spelers ,

Vanaf de eerste competitiewedstrijd van NBSVV 1, op 23 september, gaat er weer een nieuwe Cees van Bochove ToToSport competitie van start. 

Nadat Marcel 'Sepp' Hoogervorst de afgelopen jaren enthousiast de rangen en standen van de ToToSport heeft bijgehouden (grondig onderzoek zal uitwijzen of er niet geknoeid is met de uitslagen) heeft hij het stokje doorgegeven en gaat hij zelf voetballen in een veel lelijker tenue.

In het komende seizoen zal welgeteld één verandering worden doorgevoerd; er zijn namelijk elke week 7 wedstrijden te voorspellen in plaats van 6.

Het spel is simpel:
Voor slechts € 20,00 speel je een jaar lang mee voor de prijzen èn steun je NBSVV; 50% van de opbrengst komt ten goede aan de club en de andere 50% gaat in de prijzenpot.
Door elke competitieronde de afloop van de wedstrijden in de poule van NBSVV goed te voorspellen (winst, verlies of gelijkspel) wordt op basis van de behaalde punten wekelijks de ranglijst opgemaakt. Naast de prijzen die zijn te verdienen in de eindrangschikking is er ook de mogelijkheid om de periodeprijs te pakken.

Wanneer het totale aantal deelnemers bekend is wordt de prijsverdeling voor komend seizoen bekend gemaakt. Hiervoor geldt uiteraard; hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Dus; geef je nu op voor ToToSport 2017/2018 via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Spelregels:

 • De voorspellingen dienen te bestaan uit een 1, 2 of 3.
 • 1 is overwinning thuisploeg, 2 is verlies thuisploeg, 3 is gelijkspel.
 • Meedoen kan via e-mail door aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 • Als je via e-mail mee wilt spelen, dan ontvang je wekelijks het programma in je mailbox.
 • De voorspellingsbriefjes dienen ingeleverd te zijn op de wedstrijddag voor 14:00 uur op emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of in de bekende enveloppe op de bar.
 • Voorspellingen die na 14:00 uur worden ingeleverd zijn van deelname uitgesloten.
 • Iedere goed voorspelde uitslag levert 1 punt op. Bij alle 7 goed voorspelde uitslagen krijg je 2 bonuspunten.
 • Wedstrijden die in een periode worden afgelast, blijven tot die periode behoren. Daarvoor behoeven geen nieuwe voorspellingen te worden ingeleverd.
 • Deelnemen aan het ToToSpel kost € 20,00 voor het gehele seizoen, te voldoen voor de eerste voorspelling bij Pieter Vogelaar of aan de bar (pot + namenlijst).
 • Er zullen gedurende het gehele seizoen tussenstanden worden opgemaakt die op de website worden gepubliceerd.
 • Na afloop van het seizoen wordt 50% van het inleggeld uitgekeerd aan de winnaars, de overige 50% komt geheel ten goede aan de vereniging – deze zal besluiten waar het geld aan ten goede zal vallen.
 • Wanneer je, om wat voor reden dan ook, geen voorspelling hebt ingeleverd zal de spelleiding jouw voorspellingen automatisch van een "3tje" voorzien om zo de kans op 0 punten wat te verkleinen en de verschillen op de ranglijst overbrugbaar te houden.

Mochten er nog vragen zijn dan kan je contact opnemen met Pieter Vogelaar of e-mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Groet,
Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100