AD: 'Van Gils mist daadkracht bij NBSVV en vertrekt'

Afdrukken
PDF

adEind november zei Dennis van Gils nog in een interview in deze krant het naar zijn zin te hebben bij voetbalvereniging NBSVV en dat beide partijen 'de intentie hebben met elkaar door te gaan'. Anderhalve maand later blijkt de oud-speler van de hekkensluiter in de derde klasse D na twee seizoenen alsnog te vertrekken. In december begon Van Gils naar eigen zeggen te twijfelen of hij zou doorgaan. „le weet dan dat het gesprek met het bestuur over wel of geen contractverlenging gaat komen. En ik ben bezig met de trainerscursus UEFA B. Tijdens die opleiding merk je dat er een verschil zit tussen de sportieve ambitie van NBSVV en mijn ambitie. Ik ben dan met oefenstof bezig die ik niet kan toepassen op mijn groep. Dan denk ik dat het niet gek is dat je dan verder kijkt." Om wel door te gaan, hadden er volgens de Nieuw-Beijerlander 'dingen moeten veranderen'. „Dan doel ik op de visie van de club en waar zij naartoe wil. Als je als club een middenmoter in de derde klasse wilt worden, moet je als vereniging wel een paar stappen gaan maken. Maar ik mis de daadkracht binnen de vereniging om datte doen. Je zal een andere visie op tafel moeten gooien om daar te komen. Er heerst nu een cultuur dat het vooral om de gezelligheid draait. Ik wil eigenlijk wel dat dat wat serieuzer wordt. Ik mis de prestatiecultuur. Maar dat gaat niet veranderen en dat geeft ook niet."

Ambitie
Volgens Van Gils is de sfeer na nul zeges, vier gelijke spelen en acht nederlagen binnen de spelersgroep nog steeds goed. „We zijn met 54 man op trainingskamp geweest. Ik ken ploegen die met minder gaan. Dat zit bij ons dus wel goed. Maar het bestuur en ik zijn overeengekomen dat de sportieve ambitie uit elkaar ligt." NBSVV hervat aanstaande zaterdag meteen met een kraker tegen degradatieconcurrent Rockanje. De nummer dertien van de ranglijst komt op bezoek. Rockanje heeft met vijf behaalde punten één punt meer dan NBSVV. Het aanstaande vertrek van Van Gils heeft niet te maken met een loerende degradatie. ,Als we degraderen, denk ik dat iedereen gewoon een spiegel voor moet houden. We zijn twee jaar geleden per ongeluk gepromoveerd naar de derde klasse. Vorig jaar zijn we met hangen en wurgen erin gebleven. Dit jaar is de competitie sterker geworden, dus is het niet meer dan normaal dat we op deze positie staan. Natuurlijk had ik op een hogere plek gehoopt en dat kan nog steeds. Maar dat speelt geen rol in mijn beslissing."

Bron: AD 25-1

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils: 'Seizoen netjes afmaken met z'n allen'

Afdrukken
PDF

dennis adWoensdagavond werd trainer Dennis van Gils geïnterviewd in het programma Hoeksche Waard Live Sport.

Het gesprek tussen presentator Frank Dijkman en Dennis ging voornamelijk over het vertrek van de ambitieuze trainer.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Cursus verenigingsscheidsrechter

Afdrukken
PDF

scheidsrechterscursusLijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken. Dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter te worden! Wij zorgen tijdens de opleiding verenigingsscheidsrechter veldvoetbal voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende 'bagage' aan de slag kunt bij 11 tegen 11 wedstrijden bij je club.

ZBVH organiseert i.s.m. de KNVB een cursus verenigingsscheidsrechter. Deze cursus zit nog niet helemaal vol en het zou fijn zijn wanneer er ook vanuit NBSVV enkele leden deze cursus gaan volgen.

Informatie over de cursus is te vinden via deze link: www.knvb.nl/downloads/bestand/10623/opleiding-verenigingsscheidsrechter

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Peter Barendrecht via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of telefonisch 0186-692629.

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV en Dennis van Gils uit elkaar

Afdrukken
PDF

dennis wfbNBSVV en trainer Dennis van Gils hebben gezamenlijk besloten om geen vervolg te geven aan de samenwerking voor volgend seizoen.

AddThis Social Bookmark Button

4/1: Nieuwjaarsreceptie 2018

Afdrukken
PDF

nieuwjaarsreceptieHet bestuur van NBSVV nodigt alle leden uit voor de nieuwjaarsreceptie op donderdag 4 januari 2018, aanvang 20:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

27/1: 'Back in Time'

Afdrukken
PDF

back in time

AddThis Social Bookmark Button

Tussenstand ToToSport

Afdrukken
PDF

totosportDe eerste seizoenshelft zit erop. Voor NBSVV was het een zware helft waarbij slechts 4 puntjes zijn gesprokkeld. Voorlopig is het spannender in de top van het ToTo-klassement, waar de puntenaantallen van de bovenste 14(!) spelers tussen 43 en 48 liggen. Gezamenlijk aan kop gaan Leo Bestebreur en Rob Sneep, gevolgd door Nico en Pieter met 47.

In de 2de periode (4 v.d. 9 wedstrijden gespeeld) is de tussenstand als volgt:

  • Peter Pouwe – 17
  • Wout Kreling – 16
  • Nico Boender – 15

3 wedstrijden zijn in de eerste helft van het seizoen nog niet (uit)gespeeld. Voor deze wedstrijden zijn dus nog punten te verdienen:

  • DRL – Botlek (speelronde 9 - afgelast). Inhaaldatum: 24/2;
  • 's-Gravendeel - Botlek (speelronde 11 - gestaakt). Uitspeeldatum: nog niet bekend;
  • Binnenmaas – Zinkwegse Boys (speelronde 12 – afgelast) Inhaaldatum: 24/2.

Tot zover de statistieken. Op 27 januari start de 2e seizoenshelft met een zeer belangrijke thuiswedstrijd voor NBSVV tegen concurrent Rockanje.

Alvast een fijne kerst en een sportief 2018!

Groet,
Team ToTo-Sport

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100