25/11: Gamba en schnitzel avond bij NBSVV

Afdrukken
PDF

gamba schnitzelZaterdag 25 november a.s. wordt er in de kantine van NBSVV een gamba en schnitzel avond georganiseerd.

De activiteitencommissie heet iedereen vanaf 18:00 uur hartelijk welkom in bistro NBSVV voor het nuttigen van een heerlijk 3-gangen menu:

 • 3-gangen gamba menu voor slechts € 17,50
 • 3-gangen schitzel menu voor slechts € 12,50
 • De hoofdgerechten worden geserveeerd met frites, salade en bijpassende sauzen

Reserveer nu uw tafel aan de bar of bij de leden van de activiteitencommissie.
I.v.m. de kosten vragen wij u vriendelijk om bij uw reservering direct te betalen.

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV verlengt contract met Klupp Sportswear

Afdrukken
PDF

contract kluppAfgelopen vrijdagavond werd er bij NBSVV een sponsoravond gehouden met als speciale gast Pim Blokland.

Tijdens deze happening werd de goede samenwerking tussen NBSVV en Klupp Sportswear bezegeld met een nieuw contract. Pim Blokland (betrokken bij Feyenoord en Klupp Sportswear), Paul Bestebreur (Klupp Sportswear), Henk v.d. Horst (Klupp Sportswear), Patrick Visser (sponsorcommissie NBSVV), Hans Broersen (voorzitter NBSVV) en Peter Barendrecht (secretaris NBSVV) zijn getuige van het zetten van de handtekening door Hans Broersen.

AddThis Social Bookmark Button

Riet Broersen: ’De hele zolder hangt vol met kleren van het 1e’

Afdrukken
PDF

riet broersenDeze week hebben wij gesproken met een vrijwilliger van N.B.S.V.V. en deze lange afkorting staat voor: Nieuw Beijerlandse Sport en Voetbalvereniging Voorwaarts. Riet Broersen verricht al een lange tijd onbetaald werk voor de club en dit doet ze met veel liefde.

Riet Broersen
Riet is vrijwilliger geworden om de voetbal vooruit te helpen door haar steentje bij te dragen. Ze is nu al meer dan 10 jaar vrijwilliger en zo lang ze gezond blijft en ook in staat blijft om werk te verrichten voor de club zal ze niet stoppen. Haar kleinzonen spelen ook bij de club en vooral daarom vindt ze het leuk om te doen. Ze werkt graag in haar tuin en heeft 2 lieve poezen die ze graag verzorgt.

Taken
Riet heeft bardiensten gedraaid, maar daar is ze mee gestopt doordat het anders te veel voor haar werd. Ze vindt het niet veel of zwaar werk, maar het is wel vies doordat ze kleren wast waarmee is gevoetbald. ''Op de zaterdag krijg ik vuile kleren binnen die ik allemaal eerst moet sorteren, uitschudden, wassen, ophangen en dan weer opvouwen.'' Hier is ze heel het weekend mee bezig want op zaterdag krijgt ze de spullen binnen en dan draait de wasmachine tot en met zondag door. Als het 1e thuis speelt gaat Riet langs om te kijken want ze is niet meer zo jong dat ze ook elke keer naar de uitwedstrijden kan gaan. Daarnaast helpt ze bij de jeu de boules en springt ze bij wanneer nodig is. Een echte vrouw met hart voor de club.

Mening
Ook Riet vindt dat er meer mensen zouden moeten zijn die vrijwilligers werk willen verrichten.''Alle verenigingen kampen met een tekort aan vrijwilligers.'' Ze denkt dat dit komt doordat de meeste mensen werken en hierdoor geen tijd meer hebben omdat ze ook rust willen.''Tegenwoordig werken de meeste vrouwen, maar in mijn tijd was dat niet zo en waren ze thuis, dus als ze nu vrij hebben van werk moeten ze zich ook bezig houden met het huishouden.'' Ze denkt wel dat ze gewaardeerd wordt als vrijwilliger want als de kleren niet schoon zijn kunnen ze niet natuurlijk niet voetballen.

Bron: www.voetbaljournaal.com

AddThis Social Bookmark Button

Peter Pan Witgoed sponsor van de wedstrijdbal NBSVV – DRL

Afdrukken
PDF

peter panNa een verdiend punt tegen 's-Gravendeel van afgelopen week, krijgt NBSVV zaterdag 4 november DRL op bezoek.

DRL heeft vorige week verloren van sv Charlois, en staat met 9 punten uit 5 wedstrijden op een 6e plaats in de 3e klasse D. NBSVV staat ondanks het puntje tegen 's-Gravendeel op een 13e plaats in de competitie. Alleen Rockanje staat nog onder Nieuw-Beijerland.

De wedstrijdbal voor deze wedstrijd is verzorgd door Peter Pan. Peter is elke donderdagavond te bewonderen aan de klaverjastafels in de kantine van NBSVV. Naast de wedstrijdbal is Peter Pan ook een vaste bordsponsor van de club.

Peter Pan Witgoed is gevestigd in Oud-Beijerland aan de Julianastraat 45-47.

De winkel van Peter Pan is al ruim 15 jaar een begrip in Oud-Beijerland. Dit veelzijdige bedrijf is hét adres voor de aankoop van witgoed apparatuur, klein huishoudelijke apparaten en sinds kort bent u hier ook aan het goede adres voor TV's!

Naast de verkoop van wit- en bruingoed is er ook een eigen reparatiedienst en legt Peter Pan ook elektrische installaties aan.

Wilt u weten wat Peter Pan u te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op de website: www.peterpanwitgoed.nl

PETER PAN; DE MAN DIE HET OOK MAKEN KAN!

Wij hopen dat NBSVV aanstaande zaterdag net zulke goede kaarten heeft als Peter op donderdagavond en dat we aan het einde van de middag de drie punten op "De Kreek" kunnen houden. Zeker omdat concurrenten Rockanje en Pernis elkaar zaterdag treffen.

Namens NBSVV hartelijk dank voor de steun aan onze club!

AddThis Social Bookmark Button

Uitleg Intentieverklaring

Afdrukken
PDF

uitlegBeste leden,

Tijdens de ledenvergadering op 10 november a.s. zal er ook gesproken worden over de voortgang en de intentieverklaring van de fusieplannen. Door alle wilde verhalen en foutieve stukken in de krant is er nogal wat verwarring ontstaan.

Het traject naar een eventuele fusie bestaat uit vele stappen. Vele "stop of doorgaan" momenten. Deze zijn:

 1. Zien de verenigingen mogelijkheden om in de toekomst te fuseren?
 2. Is er een plek waar alle drie de verenigingen het over eens zijn? De voorzitters hebben een plek gevonden waar ze het over eens zijn en leggen het nu voor aan de ledenvergaderingen. Indien de leden hier positief tegenover staan, kan de volgende stap worden genomen.
 3. Is deze plek mogelijk? Is die grond te koop? Bestemmingsplan wijzigen? Gaan de overige instanties als de provincie en Rijkswaterstaat akkoord? Deze stap neemt de gemeente. Hier zijn voor de gemeente kosten mee gemoeid. Het is dus niet meer dan logisch dat de gemeente wil weten of de verenigingen hier serieus over zijn. Er wordt dus gevraagd hoe serieus we zijn en dat wordt in een intentieverklaring vastgelegd.
 4. Kostenplaatje, eisen van de verenigingen en de gemeente. Is het financieel haalbaar

Na deze onderzoeken komt er een totaalplan met samenstelling complex, kosten, wie betaalt wat en overige voorwaarden.

Hierna is het aan de gemeenteraad en de ledenvergaderingen om een definitieve beslissing te nemen.

Ik hoop dat het nu wat duidelijker is geworden en hoor jullie verdere vragen graag op de ledenvergadering.

Hans Broersen
Voorzitter

AddThis Social Bookmark Button

AD: ''s-Gravendeel nog genoeg te sleutelen, NBSVV grijpt punt'

Afdrukken
PDF

adDoor een vroege treffer op de Trekdam, hoopte NBSVV lange tijd op meer. Uiteindelijk kon de thuisploeg op gelijke hoogte komen en werden de punten, na een matige vertoning van beide kanten, verdeeld: 1-1.

De tactiek van NBSVV, om snel te scoren bij's-Gravendeel, pakte goed uit, zag de trainer van de Nieuw-Beijerlanders, Dennis van Gils. „We komen vroeg op 0-1 tegen een goede ploeg. Dan geven we het op het eind onnodig weg." Aanvoerder Patrick Ridderhof sloot zich daarbij aan: „Er had meer in kunnen zitten. We hadden zeker niet het beste van het spel, dat hadden zij. 's-Gravendeel heeft een goede ploeg, ze combineren goed. Maar tot heel veel kansen zijn ze eigenlijk niet gekomen. De beste kansen hebben wij gehad. Als we het iets gelukkiger uitspelen, hadden we het potje uit kunnen halen. Maar vooraf teken je ervoor en uiteindelijk kan ik er wel mee leven."

Rood
Dat NBSVV het niet beter uit kon spelen, kwam doordat twintig minuten voor tijd Stefan Hokke wegens natrappen met rood van het veld werd gestuurd. „Het is niet slim wat er gebeurde, maar dat weet hij zelf ook wel", aldus Ridderhof. De aanvoerder van de thuisploeg, Luc Rozendaal, was minder tevreden: „Als je tachtig minuten lang achter staat en dan alsnog gelijkspeelt, kun je zeggen dat je blij moet zijn met een punt. Maar dat zijn we niet. We hadden verwacht deze wedstrijd te kunnen winnen en dat bleek helaas lastig." Door de vroege achterstand liep de thuisploeg achter de feiten aan. „Het is niet de eerste keer dat ons dit overkomt. Je weet datje erdoorheen moet gaan combineren en dat bleek heel lastig. We kregen het niet voor elkaar, zeker niet de eerste helft. In de tweede helft, nadat zij met tien man kwamen te staan, lukte het beter." Ook een week eerder had 's-Gravendeel het lastig. Rozendaal: „We spelen niet slecht, maar niet goed genoeg voor de overwinningen. Daar moeten we aan sleutelen. Ook met wat we doen aan de bal. We hebben de spelers ervoor en het zal tijd nodig hebben om uit deze fase te komen. Het houdt ons wel bezig en de trainer pakt dat aan. We moeten de lijn omhoog in gaan zetten en dat vraagt een betere afstemming op elkaar. Dit soort wedstrijden moeten we gewoon winnen, als je iets wilt bereiken. Anders wordt het weer een seizoen in de middenmoot, wat we absoluut niet willen."

Bron: AD 30-10

AddThis Social Bookmark Button

10/11: Ledenvergadering

Afdrukken
PDF

ledenvergaderingGeachte leden,

Hierbij nodigt het bestuur u uit tot het bijwonen van de ledenvergadering welke op 10 november a.s. zal worden gehouden in de kantine van ons sportcomplex. Aanvang 19:30 uur.

Wanneer er op bovenstaand tijdstip onvoldoende leden aanwezig zijn, zal er om 20:00 uur een buitengewone ledenvergadering worden gehouden.

Agenda

 1. Opening
 2. Notulen van de vorige vergadering d.d. 4-11-2016
 3. Mededelingen
 4. Jaarverslag secretaris
 5. Jaarverslag penningmeester
 6. Verslag en verkiezing kascommissie
 7. Vaststelling contributie seizoen 2018-2019
 8. Vaststelling begroting seizoen 2017-2018
 9. Bestuursverkiezing
 10. Informatie betreffende locatieonderzoek gemeente voor een nieuw sportpark. Aansluitend een discussie om te komen tot een intentieverklaring van de leden
 11. Rondvraag
 12. Sluiting

V.w.b. punt 9 zijn er 2 bestuursleden aftredend welke beide niet herkiesbaar zijn: Wim Ridderhof en Peter Oprel. Er zijn dus momenteel 3 bestuursfuncties vacant. Kandidaten kunnen zich tot een half uur voor aanvang van de vergadering opgeven bij Peter Barendrecht. Deze kandidaatstelling moet schriftelijk en zijn voorzien van de handtekeningen van 3 leden en van de kandidaat zelf.

Met vriendelijke groeten,
P.J. Barendrecht

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100