Noëlle v.d. Sluijs geselecteerd door KNVB

Afdrukken
PDF

noelleNoëlle v.d. Sluijs is door de KNVB geslecteerd voor het spelen van selectiewedstrijden/trainingen.

Op woensdag 1 november en een week later is Noëlle uitgenodigd voor zgn. selectieactiviteiten MO13 bij JSV in Nieuwegein.

Wij wensen Noëlle veel succes en blijven haar volgen.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Derde nederlaag'

Afdrukken
PDF

adPernis was met 1-2 (0-2) te sterk voor NBSVV. Trainer Dennis van Gils: „We komen schlemielig op achterstand en vervolgens door een fout van onze centrale verdediger valt ook de 0-2. In ongeveer tien minuten tijd geven we de wedstrijd volledig uit handen. Robin Verhoeven scoort twintig minuten voor de tijd nog de aansluitingstreffer. We krijgen vervolgens nog een aantal kansen, maar die gelijkmaker valt maar niet."

Bron: AD 23-10

AddThis Social Bookmark Button

Wedstrijdbal NBSVV – Pernis gesponsord door INTERSTREAM BARGING B.V.

Afdrukken
PDF

interstream bargingAanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd van NBSVV tegen Pernis op het programma. Na de nederlaag van vorige week tegen Charlois staat NBSVV op de 12e plek met 1 punt minder dan de bezoekers uit Pernis. Vorig seizoen zorgde een nederlaag in de uitwedstrijd tegen Pernis ervoor dat NBSVV veroordeeld was tot het spelen van de nacompetitie.

Ook deze wedstrijd tegen Pernis is nu al belangrijk. Bij winst "wipt" NBSVV over Pernis heen en heeft het weer even lucht. Bij een nederlaag of gelijkspel, blijft NBSVV bungelen in de onderste regionen van de 3e klasse D.

De wedstrijdbal voor deze wedstrijd is gesponsord door INTERSTREAM BARGING B.V.
INTERSTREAM BARGING B.V.is gevestigd in Geertruidenberg met tevens kantoren in Duisburg, Mannheim, Hamburg & Luxemburg.

Als binnenvaartbevrachter in vloeibare producten zoals aardolie- en chemieproducten en vegoil richt INTERSTREAM BARGING B.V.zich op West-Europa. In deze regio zijn zij qua vervoerd tonnage, met een totale laadcapaciteit van ongeveer 360.000 ton, de absolute marktleider. De vloot bestaat uit circa 130 schepen, waarvan 30 schepen in eigen rederij. Een zeér gevarieerde vloot zodat ze voor elke lading een goede oplossing kunnen bieden.

Zij investeren continu in training van scheepspersoneel en zijn ISO-gecertificeerd. In de bedrijfsvoering zijn leveringszekerheid, veiligheid en zorg voor het milieu speerpunten. De walorganisatie bestaat uit 65 professionals. Aan boord van de schepen zijn nog eens 200 professionele medewerkers actief.

Het bevorderen van veiligheid is topprioriteit. Dit beleidspunt heeft INTERSTREAM BARGING B.V. doorgevoerd in al zijn bedrijfsprocessen en -activiteiten. Het bedrijf is ISO-gecertificeerd (9001:2008) en zien veiligheidsmanagement als een continu proces.

Het transport van vloeibare producten is bij INTERSTREAM BARGING B.V. dan ook in goede handen.

Voor een impressie en de mogelijkheden van INTERSTREAM BARGING B.V. verwijzen wij u graag door naar de website van de sponsor www.interstreambarging.com

Daarnaast kunt u ook op YouTube het volgende filmpje bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=EYGySJLrHF0

Bij INTERSTREAM BARGING B.V. staat onze oud wereldspits Martijn Smith onder contract. Voor vele van u beter bekend als "Ouwe Smith". Martijn heeft, zoals hij zelf aangeeft, de beroemde jeugdopleiding van de Nieuw-Beijerlands Sport en VoetbalVereniging "NBSVV" volledig doorlopen en heeft op jonge leeftijd zijn debuut gemaakt in het eerste elftal. Helaas heeft Martijn door een zware knie blessure vroegtijdig zijn glansrijke carrière moeten beëindigingen en is een destijds op hande staande transfer naar een zeer gerespecteerde betaald voetbalclub niet doorgegaan.

Na zijn actieve loopbaan als spits, is Martijn nog steeds aandachtig toeschouwer van NBSVV. Wij zijn daarom ook zeer verheugd dat Martijn, als echt clubmens, met zijn bedrijf de wedstrijdbal wil sponsoren. Wij hopen op drie hele belangrijke en nu al zeer welkome punten.

Namens heel NBSVV, hartelijk dank voor jullie steun!

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils in Hoeksche Waard Live Sport

Afdrukken
PDF

omroep hwWoensdag 11 oktober is er weer een uitzending van Hoeksche Waard Live Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

Anthal vd Berg (speler Heinenoord)
Hans de Heer (trainer Rockanje)
Unlü Volkan (speler Piershil)
Pascal vd Hoek (trainer GOZ)
Mark Vosselman (speler SHO)
Pascal Burger (speler Strijen)
Edwin de Koning (trainer Hellevoetsluis)
Richard Koutstaal (trainer Oud-Beijerland)
Dennis van Gils (trainer NBSVV)
Gijs vd Zande (speler SSS)
 
Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Hoeksche Waard Live Sport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19:00-21:00.

AddThis Social Bookmark Button

Klaas en Kevin Schroevers de Tuin- en Timmerspecialist sponsort wedstrijdbal NBSVV – sv Charlois

Afdrukken
PDF

schoeversNa twee uitwedstrijden speelt NBSVV aanstaande zaterdag 14 oktober haar 2e thuiswedstrijd van het seizoen. Op sportpark "De kreek" is sv Charlois de bezoekende partij. Met 2 punten uit 3 wedstrijden staat NBSVV op de 11e plaats in de competitie. Charlois staat op de 6e plaats met 6 punten uit 3 wedstrijden.

De wedstrijdbal voor deze wedstrijd wordt gesponsord door Klaas en Kevin Schroevers de Tuin- en Timmerspecialist. Met Klaas en Kevin Schroevers heeft NBSVV weer een nieuwe sponsor aan zich weten te binden.

Klaas en Kevin Schroevers de Tuin- en Timmerspecialist is een relatie van Wim van der Heijden. Wim is sinds dit seizoen actief binnen de sponsorcommissie van NBSVV.

Misschien is het tijd om uw tuin of uw woning eens aan te pakken en denkt u na over een kleine of grote aanpassing om uw tuin- en/of woonplezier te vergroten. Klaas en Kevin Schroevers zijn gespecialiseerd in hoveniers- en timmerwerkzaamheden. Het bedrijf is gevestigd in Heinenoord en Ooltgensplaat.

U kunt onder andere bij hen terecht voor:

  • Ontwerp & Aanleg & Onderhoud
  • Renovatiewerkzaamheden
  • Timmerwerkzaamheden
  • Schilderwerkzaamheden
  • Onderhoudswerkzaamheden

Voor een impressie van de mogelijkheden die u heeft bij de heren kunt u een kijkje nemen op hun website.

Als vereniging zijn wij blij en verheugd dat Klaas en Kevin Schroevers de wedstrijdbal van zaterdag a.s. voor hun rekening nemen en onze club een steuntje in de rug bieden.

Namens (sponsorcommissie) NBSVV bedankt.

AddThis Social Bookmark Button

Bardiensten seizoen 2017/2018

Afdrukken
PDF

bardienstBeste leden van NBSVV,

Het behoeft geen uitleg dat onze vereniging niet kan zonder vrijwilligers. Al reeds een aantal jaren hebben we een vrijwilligersbeleid, waarin elk lid een verplichting heeft zijn steentje bij te dragen aan het draaiende houden van onze mooie vereniging. Ook dit jaar hopen we weer met elkaar een mooi seizoen te maken en daarbij wordt ieder zijn inzet zeer gewaardeerd. Velen van jullie zijn al reeds actief als vrijwilligers binnen onze mooie club. Anderen zullen ook zeker hun bijdrage leveren. Vanaf heden zullen we op de site de planning van de vrijwilligerstaken gaan tonen. Vooralsnog zijn de vrijwilligerstaken ingevuld met bardiensten, omdat daar grote behoefte aan is.

Mocht de uitvoering van de bardienst op de geplande datum niet uitkomen dan willen we u in eerste instantie vragen zelf te ruilen met iemand anders. Indien dit niet lukt, horen wij dit graag zo spoedig mogelijk, zodat we de taken opnieuw kunnen beleggen om zo organisatorische problemen te voorkomen. Wilt u zich liever op een andere manier inzetten als vrijwilliger dan horen wij dat graag van u.

Wij hopen op u te mogen rekenen voor de uitvoering van uw vrijwilligerstaak.De vereniging is er erg mee geholpen.

Met sportieve groet,
De vrijwilligerscommissie ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Klik hier voor de bardienstplanning.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Tactiekentwist onbeslist'

Afdrukken
PDF

adSportpark De Beijerse Polder was zaterdag het toneel van de streekderby Zinkwegse Boys tegen NBSVV. Een strijd die pas in de tweede helft loskwam. Na afloop werden de punten eerlijk verdeeld: 1-1 (0-0).

NBSVV-trainer Dennis van Gils was tevreden met het 1-1 gelijkspel: „We hebben er hard voor gevochten. Het was geen mooi voetbal, maar dat weet je van tevoren als je hier naartoe komt. Het is een derby, dat leeft toch wat meer", aldus de trainer. De speelwijze van NBSVV is anders dan ze bij de club in het verleden gewend waren. „Vanuit Nieuw-Beijerland-perspectief willen we altijd voetballen, lekker meedoen en in de wei staan om een potje te gaan spelen. Maar in deze zware competitie wordt er wat anders van ons verwacht. Als je concreet gaat kijken, zijn er denk ik een stuk of acht ploegen die boven ons zullen eindigen. Dan moet je het met de onderste zes ploegen gaan uitvechten. Daar hoort strijd bij. We hebben de boel omgegooid, door iets minder te gaan voetballen en meer strijd te leveren. Dit zal voor de komende periode wel ons speltype worden." Het is volgens Van Gils 'tegen zijn principes in'. „Ik wil voetballen, maar we zullen de mouwen moeten opstropen. Het resultaat telt en dan hoeft het spel niet mooi te zijn. Voor wie zou je dat ook doen? Voor de supporters of het bestuur? Diezelfde mensen staan er ook als je het niet goed hebt gedaan."

Collega Mark Smeding wil juist wél voetballen: „Ik vind dat wij het betere van het spel hadden. Het enige wat zij doen, is vanuit de omschakeling de lange bal hanteren en dan proberen mensen te lanceren. Dan kan de bal een keer goed vallen. Dat weet je. Ik heb tegen mijn jongens gezegd dat we er doorheen moeten proberen te spelen. Als zij met tien man op eigen helft spelen, moeten wij blijven voetballen . Dat hebben we aardig gedaan. Dat ze voor deze speelwijze kiezen, dat is aan hen. Wij kiezen ergens anders voor, zeker tegen een ploeg als NBSVV. Jammer dat zich dat niet uitbetaald." Het was voor Zinkwegse Boys overigens het eerste punt na drie wedstrijden. „We hebben twee nederlagen gehad. Dan snak je als ploeg naar een resultaat. We hadden misschien meer kunnen pakken, maar we hebben een prima pot voetbal laten zien en daar moeten we verder mee. Dat geeft mij wel vertrouwen voor de volgende wedstrijd."

Bron: AD 9-10

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100