Taxi Hoeksewaard balsponsor bij NBSVV - 's-Gravendeel

Afdrukken
PDF

taxi hoekschewaardNa een onverwacht, maar niet minder verdiend punt tegen DRL, staat zaterdag de thuiswedstrijd tegen 's-Gravendeel op het programma.

De bezoekers staan met 8 punten meer dan NBSVV op een 10e plaats in de 3e klasse D. In het kalenderjaar 2018 wist 's-Gravendeel nog geen wedstrijd in winst om te zetten. Hopelijk biedt dit een mooi perspectief voor NBSVV om deze thuiswedstrijd te winnen en de positieve lijn na de winterstop vast te houden. De wedstrijdbal van deze thuiswedstrijd wordt aangeboden door Taxi Hoeksewaard B.V. uit Oud-Beijerland.

Taxi Hoeksewaard, voor taxivervoer en meer
Al ruim zestig jaar hebben we ervaring opgedaan binnen de organisatie Taxi Duifhuizen, de voorganger van Taxi Hoeksewaard. Ook nu zorgen wij er weer voor dat we dagelijks (7 dagen per week, 24 uur per dag) voor u klaar staan, voor uw vervoer van A naar B.

Bij Taxi Hoeksewaard kunt u terecht voor:

  • Particulier vervoer
  • Zakelijk vervoer
  • VIP- en directievervoer
  • Airport service
  • Rolstoelvervoer
  • Zorgvervoer
  • Koeriersdiensten
  • Autoverhuur

Taxi Hoeksewaard heeft als thuisbasis Oud-Beijerland (Hoeksche Waard). Echter is zowel de hele Hoeksche Waard als ver daarbuiten hun werkgebied. Voor vervoer door heel Nederland en ook zelfs daarbuiten kunt u altijd contact met hen opnemen.

Binnen onze vereniging wordt Taxi Hoeksewaard vertegenwoordigd door Nico Boender. Nico is al een aantal jaar actief binnen de diverse gelederen van onze club; als jeugdleider, leider van de veteranen en een graag geziene gast voor en achter de bar. En natuurlijk niet te vergeten, Nico is al jaren een trouwe sponsor van NBSVV.

Namens NBSVV danken wij Taxe Hoeksewaard en Nico voor de steun aan de club.

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils: 'Ik zie kansen voor zaterdag'

Afdrukken
PDF

dennis wfbAfgelopen woensdagavond was scheidend trainer Dennis van Gils te horen op Radio Hoeksche Waard.

Geïnterviewd door presentator Frank Dijkman passeerden een aantal onderwerpen de revue. Als eerste het verdienstelijke gelijkspel tegen DRL (2-2) van zaterdag. Ondank het ontbreken van een 5-tal basisspelers (skivakantie) werd er een punt meegenomen uit Rotterdam. Een 0-2 voorsprong werd jammergenoeg uiteindelijk uit handen gegeven.

Zaterdag ziet Dennis tegen 's-Gravendeel opnieuw kansen. Hij roept daarbij in herinnering de uitwedstrijd waarin NBSVV al in de berginfase op een 0-1 voorsprong kwam door een doelpunt van Kevin de Faria. Pas in de 85e minuut capituleerde NBSVV (inmiddels met 10 man) en werd het 1-1.

Over zijn sportieve toekomst is Dennis nog terughoudend. Hij geeft prijs dat er een mooie uitdaging op hem ligt te wachten, maar daar op dit moment nog geen mededelingen over te kunnen doen. Wel wordt duidelijk dat het niet opnieuw een hoofdtrainerschap betreft.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Klussendag jeugd

Afdrukken
PDF

klussende jeugdDe jeugd van NBSVV steekt ook de handen uit de mouwen tijdens de klussendag afgelopen zaterdag. Top gedaan jongens en heel erg bedankt voor jullie hulp!

Namens de vrijwilligerscommissie en bestuur.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Piershil en NBSVV nemen meer tijd voor fusieplan'

Afdrukken
PDF

fusieVoetbalverenigingen NBSVV uit Nieuw-Beijerland en SV Piershil gaan na dit seizoen nog niet fuseren. Ze willen eerst samenwerken op teamniveau. Dat is de uitkomst van besprekingen van de besturen met afvaardigingen van de seniorenteams. De jeugdafdelingen van beide clubs (en Goudswaardse Boys) zijn al samengevoegd. Plannen om drie verenigingen samen te laten gaan, gingen niet door, omdat Goudswaardse Boys afhaakte. Daarna leek een spoedige fusie van NBSVV en Piershil op handen, maar die gaat nu toch niet door. De besturen van de twee verenigingen leggen in plaats daarvan een samenwerking op teamniveau voor aan de clubleden.

Het betekent dat NBSVV en Piershil voor volgend seizoen bij de KNVB een samenwerking aanvragen voor beide derde elftallen en beide veteranenteams. De vier elftallen kunnen elkaar dan volgend seizoen aanvullen als er, tegen de verwachting van de teams in, toch een tekort aan spelers is. Verder blijven deze teams gewoon trainen en voetballen op hun eigen complex. De clubs bekijken volgend seizoen of deze samenwerking volstaat of dat er meer moet gebeuren. Verder gaan de besturen van de twee verenigingen weer om de tafel met de gemeente om te bekijken wat de mogelijkheden zijn qua faciliteiten. Vervolgens komt er een stappenplan, tenzij er geen reden meer is voor een intensievere samenwerking.

Bron: AD 7-3

AddThis Social Bookmark Button

Inschrijvingen wedstrijdbezoek Excelsior - ADO Den Haag (16-03-18, aftrap 20:00 uur)

Afdrukken
PDF

ExcelsiorADODenhaagDe volgende personen hebben zich ingeschreven voor het bezoek aan de wedstrijd Excelsior - ADO Den Haag. Graag even controleren of dit klopt en of het juist is dat er een aantal kinderen zonder vader of moeder meegaan. Voor deze kinderen graag zelf even afstemmen met wie er meegereden gaat worden. Uiteraard kan ook vader of moeder nog steeds mee, maar dan hoor ik dat graag.

We vertrekken gezamenlijk om 18:15 uur vanaf de parkeerplaats van NBSVV. Betaling van de kaarten doen we voor vertrek (kinderen EURO 5,00 en volwassen EURO 10,00).

Voor vragen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

1

Finn 

van

Alphen

2

Cas

van

Alphen

3

Ivo 

van

Alphen

4

Charles

van

Alphen

5

Cor 

 

Andeweg

6

Gus

van 

Noort

7

Nick 

van

Prooijen

8

Sven

 

Arnolds

9

Nick

 

Noel

10

Dylan

 

Noel

11

Vader

 

Noel

12

Dyrian

 

Zeeman

13

Iman

 

Zeeman

14

Lois

 

Brussen

15

Bob

 

Brussen

16

Gijs

de

Vos

17

Lenno

de 

Vos

18

Lindie

van

Gijzen

19

Wim

van

Gijzen

20

Meike

 

Nobel

21

Arie

vd

Velde

22

Lotte

vd

Velde

23

Arjan

vd

Velde

24

Lucas

 

Molenaar

25

Maarten

 

Molenaar

26

Erik

 

Klijnsmit

27

Rutger

 

Klijnsmit

28

Ian

 

Wapenaar

29

Pauline 

 

Wapenaar

30

Tobias

 

Schnell

31

Merijn

 

Schnell

32

Rani 

den

Tuinder

33

Jelle

van 

Gils

34

Sam

 

Schalkoord

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV en SV Piershil willen samenwerken op teamniveau

Afdrukken
PDF

fusieIn de afgelopen paar weken was er de nodige commotie rond een mogelijke samenwerking tussen NBSVV en SV Piershil. Na het afhaken van Goudswaardse Boys hebben de besturen van beide clubs contact met elkaar gezocht om te bespreken welke uitdagingen er waren en welke mogelijkheden werden gezien.

Begin februari is er vervolgens een overleg geweest met afvaardigingen van de seniorenteams van beide clubs om te bespreken hoe zij een eventuele samenwerking zagen. Op deze avond liepen de meningen uiteen, maar het overgrote deel van de aanwezigen zag de noodzaak voor een fusie op lange termijn. Over de weg daar naartoe verschilden de meningen.

In de afgelopen weken hebben de besturen verder gesproken met een aantal seniorenleden binnen de verenigingen. Daarbij werd duidelijk dat een deel van deze leden verwacht dat hun team volgend jaar geen probleem zal kennen qua bezetting. Dat gecombineerd met de wens om op korte termijn niet op een ander complex te willen voetballen, hebben de hoofdbesturen doen besluiten om voor volgend seizoen alleen een samenwerking op teamniveau voor te leggen aan de leden.

Dit zou betekenen dat NBSVV en SV Piershil voor volgend seizoen bij de KNVB een samenwerking aanvragen voor beide, huidige, 3e elftallen en beide Veteranenteams. Dit houdt in dat deze 4 elftallen elkaar volgend jaar kunnen aanvullen, wanneer er, tegen de verwachting van de teams in, toch een tekort aan spelers is. Verder blijven deze teams gewoon trainen en voetballen op hun eigen complex. Dus er verandert zo niets, maar wordt wel de flexibiliteit gecreëerd om elkaar, waar nodig en mogelijk, aan te vullen.

Tijdens het seizoen 2018-2019 wordt bekeken of deze samenwerking afdoende is, of dat deze verder geïntensiveerd moet worden. Ook zal seizoen 2018-2019 door de hoofdbesturen worden gebruikt om met gemeente aan de slag te gaan om te bekijken wat de mogelijkheden zijn qua faciliteiten.

Door de ervaring van de samenwerking en de mogelijke faciliteiten in kaart te brengen zullen beide hoofdbesturen dan in staat zijn om een helder, passend en gedragen stappenplan aan de leden te presenteren. Dit plan zal vanzelfsprekend worden voorgelegd aan de ledenvergaderingen van beide clubs. Mocht echter blijken dat er geen aanleiding is voor een intensievere samenwerking, dan kan worden besloten om het bij de samenwerking op teamniveau te houden.

In de laatste ledenvergadering van NBSVV was er bovendien onduidelijkheid over de inhoud van de statuten in relatie tot stemrecht van leden. Binnenkort zal een buitengewone ledenvergadering worden gehouden om deze onduidelijkheid te corrigeren.

De hoofdbesturen van NBSVV en SV Piershil

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'NBSVV laat tegen Zinkwegse Boys na op het veld van zich af te bijten'

Afdrukken
PDF

adEen discutabele treffer van Martijn van Zuuren deed zaterdag de Beijerlandse derby tijdelijk stilleggen. Het was het enige moment dat het slappe NBSVV echt van zich afbeet. De winst ging verdiend naar Zinkwegse Boys.

Met de speler die hem vorig seizoen nog bij Zinkwegse Boys op de bank hield nu zelf beginnend in de dug-out van NBSVV, besliste Martijn van Zuuren zaterdag op sportpark De Kreek de Hoeksche Waardse degradatiekraker. Tegen zijn oude maatje in de voorhoede William Benard, die wegens een vakantie in Afrika niet in de basiself van Dennis van Gils startte, schoot Van Zuuren zo'n tien minuten voor tijd onberispelijk de 0-2 hoog in de touwen. Maar: omdat Koen van der Ende bij de voorafgaande opstuitbal bij nader inzien niet aan een sportieve terugspeelbal besloot mee te werken en er plots met de bal vandoor ging - waarna hij Van Zuuren bediende, ontstond er ophef bij de tot dan tamme Filopopers. Omdat kort ervoor arbiter Hollemans een overtreding op Mike Fiere (Zinkwegse Boys) niet had waargenomen, beloofde Van der Ende de scheidsrechtersbal terug te spelen op NBSVV-keeper Lars van de Erve. Maar met NBSVV'er Stefan Hokke niet tussen de bal en het doel, maar vrij baan gevend richting het doel, rook de spits zijn kans en strafte zo de - in zijn ogen - naïviteit van de rechtsback af. Volgens omstanders ging de spits er echter al voor de stuit met de bal vandoor. Al spreekt hij dat zelf tegen. „De bal heeft sowieso eerst de grond geraakt." Van Zuuren bedacht zich vervolgens niet en rondde het buitenkansje af: „Of het onsportief was of niet, ik heb nu geen schuldgevoel omdat ik die bal erin geschoten heb. We zijn blij dat we gewonnen hebben. Dat hadden we hard nodig." Kort voor de opstuitbal had de scheidsrechter de aanvoerders van beide ploegen - na meerdere aanmerkingen op zijn functioneren - erop gewezen geen tegenspraak meer te dulden. De commotie die na de 0-2 alsnog ontstond, was voor de arbiter - in een verder sportieve streekderby - de druppel. „Hij was er klaar mee", aldus NBSVV-captain Patrick Ridderhof, die zag dat de scheids later besloot het duel alsnog af te maken.

Vertrouwen Misschien nog opmerkelijker dan het tumult rond de 0-2, was het zwakke optreden van de thuisploeg tegen een directe degradatieconcurrent. Bij NBSVV, dat na de winterstop eindelijk de eerste twee zeges boekte, was vertrouwen noch bezieling te zien. „Ik vind het moeilijk daar een vinger achter te krijgen", zegt Ridderhof. „We hebben nooit in de wedstrijd gezeten. Twee minuten na rust krijgen we een rode kaart (tweede geel Pieter Vogelaar, red.) en dan weet je dat het heel moeilijk gaat worden. Als je dan ook nog een stomme eigen goal maakt, help je ze helemaal in het zadel."

Bron: AD 19-2

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100