Column Danny Pelizzon: Jan Schoonen -grijs en abstract-

Afdrukken
PDF

jan schoonen2Wie kent hem niet, dat loopje met zijn handen diep in zijn broekzakken waarmee hij zichzelf typeert wanneer hij over de amateurvelden struint op zoek naar een mooi verhaal. Een gemakkelijke spijkerbroek aan en in de winter altijd een sjaal om. In de verte hierdoor al zeer herkenbaar wanneer hij door het hek elke vereniging betreed met zijn bijna witte ongekamde kapsel.

Elke week weer staat er naar mijn mening een boeiend verhaal van hem op VoetbalRotterdam.nl. Meestal over een amateur voetballer. Ik lees ze graag. Deze week zag ik Jan bij ons op de voetbalvereniging en dacht zoals zovelen met mij wanneer Jan gespot wordt "over wie gaat Jan een gevat stukje schrijven?". Ik vraag me dan ook af of Jan daar een routine in heeft, gaat hij op een strategische plaats naast het veld staan?, zoekt hij bepaalde mensen op? of gaat hij tussen onbekenden staan om ze af te luisteren op zoek naar een mooie anekdote?. "Wat sta jij hier incognito" wordt er tegen mij gezegd wanneer een bekende langs komt lopen terwijl ik naar het eerste elftal sta te kijken, "ben je met je vrienden" krijg ik nog eens over me heen. Ik reageer er nauwelijks op. Maar schuin tegenover mij aan de lange zijde van het veld staat Jan ook naar de wedstrijd te kijken en ik kan het toch niet laten om Jan stiekem in de gaten te houden en te bedenken op wie hij zijn oog heeft laten vallen. De wedstrijd is verder van bedroevend niveau, wat wel vaker is tijdens de voorbereiding. Trainers proberen dan altijd wat uit met (nieuwe) spelers, opstellingen etc.

Jan en ik zijn "vrienden" op Facebook. Hij heeft 2 passies en dat is de combinatie van voetbal en schrijven. En de combinatie van "het er op uit zijn" (reizen), en dan abstracte zaken op een artistieke manier fotograferen met een vleugje humor. Bekijk zijn Facebook pagina maar eens en dan begrijp je precies wat ik bedoel. Bijna elke amateurvoetballer kent hem wel en is ook zijn Facebook "vriend", tenzij Jan een keer een wat minder positieve stuk over degene heeft geschreven. Dit wetende durf ik te zeggen dat Jan volledig zichzelf is. Hij doet mij denken aan het ruige van Bear Grylls (google maar), het scherpzinnige van Derksen en het verstrooide van Hugo Borst met een beetje Stravinsky. Ik weet niet zo goed of dit een compliment is of juist het tegengestelde. Ik mag ze in ieder geval alle 5 omdat ze eerlijk zijn, zeggen (schrijven) waar het op staat, kleine details groot maken en vooral, zoals eerder gezegd, zichzelf is en zich niet anders doet voorkomen dan hij werkelijk is.

Ga vooral zo door Jan en blijf spelers vereren, want zo voelt dat wel voor een speler van welk niveau dan ook wanneer jij over hen schrijft, met je goed opgebouwde stukken en kritisch gekozen woorden.

Beton kan inderdaad ook mooi zijn (bron FB van Jan). Dit is een tegeltje waard Jan.

Bron: www.voetbalrotterdam.nl

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils: 'Hele sterke competitie'

Afdrukken
PDF

omroep hwAfgelopen woensdag was voor de eerste keer dit seizoen trainer Dennis van Gils te horen in het programma Hoeksche Waard Live Sport.

Dennis werd geïnterviewd door presentator Frank Dijkman. Frank sprak met Dennis over het verloop van afgelopen seizoen, het vertrek van een aantal spelers, de komst van nieuwe spelers, de wisseling in de technische staf en de verwachtingen voor het nieuwe seizoen.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Rood voor goalie Robin Barendrecht'

Afdrukken
PDF

adDoor een terechte rode kaart voor doelman Robin Barendrecht - hands buiten 'de zestien' - heeft NBSVV het zeventig minuten met tien man moeten doen tegen SV Simonshaven. Het werd 2-0 (1-0) voor de vierdeklasser. ,,Ondanks deze omstandigheden mogen we niet verliezen van deze ploeg, die vorig seizoen geen punt heeft weten binnen te slepen", aldus trainer Dennis van Gils.

Bron: AD 4-9

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils in Hoeksche Waard Live Sport

Afdrukken
PDF

omroep hwWoensdag 30 augustus is er weer een uitzending van Hoeksche Waard Live Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

Geert Meijer (trainer Strijen)
Richard Verhoeven (trainer Piershil)
Dikkie Bontes (speler NSVV)
Mark Smeding (trainer Zinkwegse Boys)
Robin Borremans (trainer ZBVH)
Leo Tol (trainer Goudswaardse Boys)
Dennis van Gils (trainer NBSVV)
Studiogast: Eline Vree (vz AV Spirit)
 
Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Hoeksche Waard Live Sport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19:00-21:00.

AddThis Social Bookmark Button

Bedankt voor je hulp tijdens de klussendag

Afdrukken
PDF

kluswerkNamens het bestuur en de vrijwilligerscommissie willen we iedereen bedanken die zaterdag 26 augustus heeft geholpen op de klussendag.

Heel erg bedankt voor jullie inzet, dit waarderen we zeer!

AddThis Social Bookmark Button

Bewoners van Erdöcsinad (Roemenië) blij met voetbalkleding

Afdrukken
PDF

voetbalkleding romenieBeste NBSVV,

Graag willen wij u namens de bewoners van Erdöcsinad in Roemenië heel hartelijk bedanken voor de voetbalkleding. Ze waren er heel blij mee zeker omdat er vanuit de Europese Unie sinds kort een mooi voetbalveld is gerealiseerd. Bijgaand een foto van enkele jongens van het dorp. Vanwege de vakantie tijd heeft het iets langer geduurd maar we willen toch zeker laten weten dat het erg is gewaardeerd.

Een sportieve groet vanuit Erdöcsinad.

Met vriendelijke groeten,

Kees en Janneke de Graaf

AddThis Social Bookmark Button

Sponsor wedstrijdbal bij thuiswedstrijden van NBSVV

Afdrukken
PDF

balsponsor

Datum  Tegenstander 
23/09/2017 GHVV '13 
14/10/2017  SV Charlois 
21/10/217 Pernis 
04/11/2017 DRL
25/11/2017 FC Binnenmaas
09/12/2017 NSVV
27/01/2018 Rockanje
17/02/2018 Zinkwegse Boys
17/03/2018 's-Gravendeel
31/03/2018 Botlek
07/04/2018 Rijnmond HS
21/04/2018 IJVV de Zwervers
19/05/2017 Rozenburg

Geachte sponsor,

Hierbij treft u het overzicht met de thuiswedstrijden van NBSVV.
U heeft, net als vorig seizoen, als eerste de mogelijkheid een wedstrijd te kiezen waarvan u de wedstrijdbal wilt sponsoren.

Omdat er wellicht meerdere gegadigden zijn per thuiswedstrijd, vragen wij u 3 wedstrijden te selecteren. Mochten er dubbelingen zijn, dan kunnen wij u altijd indelen bij een andere thuiswedstrijd van NBSVV.

Kosten per bal bedragen € 75,00 (mag uiteraard meer).

Wat krijgt u er voor terug:
* Gratis toegang tot de wedstrijd
* Naamsvermelding op de website van NBSVV, plus een uitgebreid stukje op de site waar wij uw bedrijven presenteren en wat u persoonlijk voor NBSVV betekent
* Naamsvermelding tijdens de wedstrijddag
* De wedstrijdbal zal voorafgaande aan de wedstrijd op een sokkel worden geplaatst op ons hoofdveld. Onze huisfotograaf zal van u, samen met de bal een foto maken (indien gewenst)
* Na afloop van de wedstrijd krijgt u de aanvoerdersband als aandenken met de vermelding van de wedstrijd die u gesponsord heeft (incl. logo van NBSVV + tegenstander)

Interesse in een bal?
Heeft u interesse om een wedstrijdbal te sponseren, dan vragen wij u om 3 wedstrijden te selecteren. Wij zullen u "aanvinken" bij de door u aangegeven wedstrijd. Dit zal altijd uw eerste voorkeurswedstrijd zijn. Mochten er meer gegadigden zijn, dan pakken wij uw 2e of 3e keuze.

Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Sponsorcommissie NBSVV
Patrick Visser
Stefan van Alphen
Wim van der Heijden

Datum  Tegenstander  Voorkeur 1 Voorkeur 2 Voorkeur 3
23/09/2017 GHVV '13       
14/10/2017  SV Charlois       
21/10/217 Pernis       
04/11/2017 DRL      
25/11/2017 FC Binnenmaas      
09/12/2017 NSVV      
27/01/2018 Rockanje      
17/02/2018 Zinkwegse Boys      
17/03/2018 's-Gravendeel      
31/03/2018 Botlek      
07/04/2018 Rijnmond HS      
21/04/2018 IJVV de Zwervers      
19/05/2017 Rozenburg      

 

Bedrijfsnaam                                                                           
Naam   
Adres   
Postcode   
Woonplaats  
E-mail  
Telefoonnummer  
Opmerkingen  

U kunt het inschrijfformulier per e-mail versturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100