Trainer vacatures bij NBSVV

Afdrukken
PDF

vacatureNBSVV zoekt voor het seizoen 2017/2018 een nieuwe trainer voor het 2e elftal, een keeperstrainer en een assistent-trainer voor het 1e elftal.

Voetbalvereniging NBSVV te Nieuw-Beijerland heeft met zijn ruim 60-jarige bestaan een rijke historie maar heeft nu de focus op de toekomst. Als dorpsclub staat NBSVV goed bekend in de wijde regio door de "huiselijke stijl, gemoedrust en sfeer." Daaronder echter schuilt een bruisende vereniging die sfeer, sportiviteit en prestaties uitstekend combineert. Kleine 300 spelers, begeleiders, leden en vrijwilligers zijn wekelijks in de weer bij onze club.

Trainer 2e elftal
Taken:

 • Op dinsdag en donderdag geef je training aan de B-selectie
 • Op zaterdag begeleid je het 2e elftal
 • Donderdagavond bespreek je met de overige trainers en begeleiders van het 1e, 2e, en 3e de selecties voor de komende wedstrijddag
 • Je zorgt ervoor dat spelers worden opgeleid binnen de voetbalvisie van NBSVV
 • Je hebt oog voor de jeugd en bent bereid ze een kans te geven
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van het diploma TC 3 of is bereid deze te halen

Assistent-trainer 1e elftal
Taken:

 • Je assisteert onze hoofdtrainer bij de trainingen op dinsdag- en donderdagavonden
 • Donderdagavond bespreek je met de overige trainers en begeleiders van het 1e, 2e, en 3e de selecties voor de komende wedstrijddag
 • Op zaterdag assisteer je bij het 1e elftal
 • Bij afwezigheid van de hoofdtrainer vervang je deze

Keeperstrainer
Taken:

 • Je traint de keepers van de selectie op dinsdag- en donderdagavond
 • Je bespreekt regelmatig de voortgang met de trainers van de selectie
 • Je hebt ruime ervaring als keeper op een redelijk niveau

Beschik je over een gezonde portie ambitie en ga je graag met ons aan de slag om te bouwen aan de sportieve toekomst van NBSVV reageer dan en stuur je CV per mail naar Hans Broersen op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wil je meer informatie over deze vacatures? Bel dan met Dirk Enzlin, Voetbaltechnische Zaken, op tel. 06 53 29 74 50.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'SSS kan ongestraft falen in afwerking tegen onmachtig NBSVV'

Afdrukken
PDF

adDie ene voetbalwet over het missen van kansen ging zaterdag niet op in Klaaswaal. Bij 1-0 werd SSS zelfs door NBSW aan de winst geholpen, met een eigen goal. Door de zege liep de thuisploeg in op de falende titelconcurrenten: 3-0.

Op het bord in de kleedkamer van SSS las Max Pelkman elf namen in de basisopstelling, behalve zijn eigen. „Dat kwam redelijk als een verrassing", aldus de topscorer, die volgens Pascal van den Hoek te veel met zichzelf bezig is en niet meer met het team. „Tja", lacht de spits „dat hoor ik al heel mijn leven." Volgens de coach zou bij Pelkman de belangstelling van andere clubs meespelen. „Ik ben redelijk nuchter, ga daar absoluut niet mee in mijn hoofd zitten. Als de interesse concreet is, ga ik wel praten. Ik heb het hier enorm naar mijn zin, maar, als ik hogerop kan, sta ik daarvoor open. Het gaat om clubs uit de eerste en tweede klasse." Volgens Van den Hoek hoeft Pelkman, die een kwartier voor tijd bij 2-0 in mocht vallen, niet te wennen aan zijn plek op de bank. „Max komt er wel. Ik zeg niet dat hij volgende week speelt, maar hij wordt nog belangrijk genoeg voor ons, zoals hij dat ook al geweest is. Daar moet hij zich geen zorgen over maken. Hij moet alleen zorgen dat hij hier goed mee omgaat."

Gelaten
De luxeproblemen van SSS, dat de clubtopscorer niet eens nodig had, zijn een weelde die NBSW niet kent. Hoewel de staartploeg zich ondanks de degradatiezorgen niet ingroef, oogde het onmachtig en gelaten. „Wij kunnen wel veel beter, hoor", meent doelman Lars van de Erve. „Dat moet ook gewoon. We hebben jarenlang in de derde klasse gevoetbald en de vierde klasse is eigenlijk niks voor ons." „En de selectie is nu eindelijk weer een gezellige groep aan het worden, dus aan de sfeer ligt het niet", gaat hij verder. „Twee, drie jaar geleden was het wat m inder gezellig tussen het eerste en het tweede elftal. Nu is dat wat meer samen. En ik vind wel dat het tweede erbij hoort, want je hebt die jongens ook nodig. Je ziet nu dat die er meer bij betrokken worden. Dan heb je ook meer mogelijkheden."

AD 6-2

AddThis Social Bookmark Button

Paul Bestebreur naar Vierpolders

Afdrukken
PDF

paul bestebreur1Assistent trainer Paul Bestebreur heeft gisteren bekend gemaakt dat hij volgend seizoen trainer is van Vierpolders.

Na een jaar trainer van het 2e elftal van Piershil en een jaar assistent trainer van NBSVV, staat Paul in het nieuwe seizoen als hoofdtrainer voor de groep in Vierpolders.

AddThis Social Bookmark Button

Team Nieuw-Beijerland heeft uw hulp nodig!

Afdrukken
PDF

Op vrijdag 10 maart a.s. organiseert Team Nieuw-Beijerland een diner- & veilingavond in Nieuw-Beijerland.

Wij willen u hierbij graag uitnodigen aanwezig te zijn op deze speciale avond. U krijgt voor € 50,00 een heerlijk diner (incl. 3 consumpties) voorgeschoteld met muziek en aansluitend zal onze veilingmeester bijzondere attributen veilen voor het goede doel. Alle opbrengsten zullen ten goede komen aan de KWF Kankerbestrijding.

U kunt uzelf opgeven bij één van de teamleden of via het e-mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . We zien u graag op vrijdag 10 maart.

team nieuw beijerland

AddThis Social Bookmark Button

10/2: Arie Oorbeek bokaal 2017

Afdrukken
PDF

arie oorbeekbokaalOp vrijdagavond 10 februari wordt weer gestreden om de Arie Oorbeek bokaal in het dorpshuis in Nieuw-Beijerland.

Al onze MP-, F-, E- en D spelers zullen die avond proberen om met 5 techniek en vaardigheidsoefeningen zoveel mogelijk punten te scoren.:
-
dribbelen
-
uitgooien/koppen
-
gaten schieten
-
kegelvoetbal
-
scoren met hindernissen

Erevoorzitter van NBSVV Arie Oorbeek zal na afloop de bokaal overhandigen aan de winnaar.

De aanvangstijden zijn als volgt:
MP/F van 18:00 tot 19:15 uur
E van 19:15 tot 20:15 uur
D van 20:15 tot 21:00 uur

Alle deelnemers worden verzocht om een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Familie, vrienden en belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om de spelers aan te moedigen.

Verdere instructie vindt daar ter plaatse plaats.

De volgende spelers hebben zich opgegeven.
Mochten we iemand missen, laat het ons dan weten.

deelnemers arie oorbeek bokaal 2017

Klik voor vergroten

We hopen op een leuke, sportieve avond met veel supporters!

Namens het bestuur van SJO Korendijk

AddThis Social Bookmark Button

Foute avond groot succes, maar versterking activiteitencommissie is noodzakelijk

Afdrukken
PDF

activiteitencommissieHet jaarlijkse feestje van de activiteitencommissie zit er alweer op.

Wat was het gezellig.
De sfeer was enorm.
Op naar weer een volgend feestje.
Dit geeft ons de kracht om door te blijven gaan.
Echter het is wel hard werken met z'n 3-en daarom zoeken we versterking.

Zou jij de activiteitencommissie willen komen versterken.

Aanmelden kan bij Antoine Toller, Bart Vrauwdeunt of Christa Donsen.

AddThis Social Bookmark Button

28/1: NBSVV oefent tegen Zwaluwen 2

Afdrukken
PDF

oefenvoetbalDe consul heeft vanmiddag de wedstrijd NBSVV - WFB afgelast vanwege de terreinomstandigheden op sportpark "De Kreek" in Nieuw-Beijerland.

NBSVV speelt nu morgenmiddag een oefenwedstrijd tegen Zwaluwen 2 op het terrein van VDL in Maassluis. De aanvang is 15:15 uur.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100