SJO: Besturen NBSVV, Goudswaardse Boys en S.V. Piershil sturen brief

Afdrukken
PDF

sjo korendijk newGeachte leden en ouders van leden,

Misschien heeft u er de afgelopen maanden iets of zelfs heel veel van meegekregen maar misschien ook heel weinig tot niets, toch voelen wij ons genoodzaakt om duidelijkheid te scheppen over de problemen die er binnen de drie verenigingen van SJO Korendijk zijn geweest. Dit voor diegene die daar belang aan hechten.

Rond april van het vorige seizoen heeft een aantal A-spelers, die lid zijn van S.V. Piershil de wens geuit om voor het eerste van S.V. Piershil te gaan voetballen om daarmee het voortbestaan van de club te redden, ondanks dat deze spelers nog aankomend seizoen voor de SJO Korendijk hadden moeten voetballen bij de JO-19. Omdat het hoofdbestuur van Piershil inderdaad een probleem had om voor aankomend seizoen een eerste elftal te vormen, is het hoofdbestuur van Piershil hier mee aan het werk gegaan om voor aankomend seizoen alsnog een eerste elftal te vormen, dit echter zonder de SJO, waar deze spelers nog onder vallen, te informeren en geheel bewust tegen de gemaakte afspraken van het SJO-contract in.

In de vele gesprekken en vergaderingen die hierover vervolgens binnen en met de drie hoofdverenigingen zijn ontstaan, zijn alle problemen en consequenties die deze beslissing van het hoofdbestuur van Piershil voor de SJO Korendijk met zich mee bracht, besproken en afgewogen.

Hieruit is een behoorlijk spanningsveld ontstaan tussen de hoofdbesturen van N.B.S.V.V. en Goudswaardse Boys aan de ene en S.V. Piershil aan de andere kant. Ook binnen het bestuur van de SJO zijn de gemoederen soms flink opgelopen. En wel zo dat het voortbestaan van de SJO in de huidige vorm op het spel heeft gestaan.

In deze zeer drukke periode van voorbereiding en de ontstane spanning moesten er echter wel belangrijke beslissingen worden genomen ter voorbereiding van het aankomende seizoen, zoals onder andere het vormen van de teams en de inschrijving van de teams richting de KNVB. Door het professioneel handelen van het dagelijks bestuur binnen de SJO Korendijk is het belang van jeugd vooropgesteld. Want als je ziet hoe leuk en hoe gezellig onze jeugd, komend uit zowel Goudswaard, Nieuw- Beijerland als Piershil samen speelt en plezier maakt, is dat het enige wat zou moeten tellen.

Derhalve is na goed overleg besloten om de eerste seizoenshelft door de jeugd van de SJO Korendijk niet op S.V. Piershil te trainen en te voetballen maar om de draad in de tweede seizoenshelft weer als vanouds op te pakken en naar ratio te verdelen over de drie verenigingen.

Wij zijn verheugd te melden dat hierdoor de neuzen weer allemaal dezelfde kant op staan en wij met de drie hoofdverenigingen alsmede het SJO-bestuur vol goede moed het nieuwe en ongetwijfeld mooie seizoen weer in gaan.

Met vriendelijke groet,

Bestuur (en adviseur) S.V. Piershil

Bestuur N.B.S.V.V.

Bestuur Goudswaardse Boys

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV zoekt nieuwe secretaris en notulist(e)

Afdrukken
PDF

vacature bestuurslidNa 24 jaar onze club te hebben ondersteund als secretaris en met hulp van zijn vrouw Jolanda als notuliste heeft Peter Barendrecht aangegeven zijn taken te willen neerleggen. Het zal niet makkelijk zijn om iemand die zo veel kennis heeft van en zo verweven is met onze club te vervangen.

Wie durft of durven deze uitdaging aan. Geen ervaring is geen probleem. Peter is bereid om voldoende tijd te nemen voor de overdracht. Wil je weten wat het allemaal inhoudt, neem dan contact op met Peter Barendrecht.

Heb je interesse laat het mij even weten of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Hans Broersen

AddThis Social Bookmark Button

Indeling NBSVV 2 en NBSVV VE1

Afdrukken
PDF

knvbDe KNVB heeft de indeling voor de volgende elftallen bekend gemaakt:

 

 

 

NBSVV 2 (5e klasse - 08)

 1. Barendrecht 13
 2. FC Binnenmaas 5
 3. DBGC 3
 4. Den Bommel 2
 5. Goudswaardse Boys 2
 6. Hekelingen 5
 7. Jonge Spartaan 3
 8. NBSVV 2
 9. SHO 6
 10. Smitshoek 6
 11. Strijen 6
 12. Zuidland 5

NBSVV VE1 (1e klasse - 2)

 1. BZC/Zuiderpark VE1
 2. SC Botlek VE1
 3. Excelsior Maassluis VE1
 4. Heerjansdam VE1
 5. Heinenoord VE1
 6. Hellevoetsluis VE1
 7. NBSVV VE1
 8. Rijnmond Hoogvliet Sport VE1
 9. SSS VE1
 10. Smitshoek VE1
 11. Strijen VE1
AddThis Social Bookmark Button

Inbrekers bouwen een feestje in voetbalkantine

Afdrukken
PDF

inbraakInbrekers die afgelopen weekeinde bij voetbalvereniging NBSVV in Nieuw-Beijerland een 'feestje' hebben gebouwd in de kantine, zijn op camerabeelden vastgelegd. De club roept de daders op zich bij het bestuur te melden, anders worden de beelden openbaar gemaakt.

De dieven die op sportpark De Kreek hebben toegeslagen, hebben niet hun best gedaan om zo min mogelijk sporen achter te laten. Nadat zij een kleedkamerdeur openbraken, trapten ze ook de deur naar de kantine open. Op de deur stond de afdruk van een voetzool.

In de kantine hebben ze er volgens voorzitter Hans Broersen een feestje van gemaakt. ,,Ze zijn lekker aan het frituren geweest, hebben zakken chips opengemaakt en koekjes gegeten. Ook hebben ze Chocomel en Fristi gedronken. Ze hebben het helemaal naar hun zin gehad."

Ook is er een kluis opengebroken, waarin de sleutel van de snoepautomaat lag. Uit de automaat zijn onder meer Snickers gehaald. In de kluis vonden de daders ook kleingeld, dat eveneens buit is gemaakt. ,,We laten nooit geld achter", laat Broersen weten. ,,Maar we hebben altijd wat contanten in een klus liggen, voor de vrijwilligers die kantinedienst hebben." De technische recherche heeft vingerafdrukken genomen.

Broersen, die de inbraak gisteren om 09.00 uur ontdekte, vermoedt dat de daders de weg in het clubgebouw al kenden. ,,Ze wisten waar ze moesten zijn. En ze hebben waarschijnlijk geweten dat er op het moment van de inbraak niemand zou komen."

Hij roept de inbrekers op zich binnen enkele dagen te melden. ,,Dan kunnen we een oplossing zoeken." Als de daders geen gehoor geven, maakt NBSVV de videobeelden openbaar.

Ook bij BZC/Zuiderpark is afgelopen weekeinde ingebroken. Bij de Rotterdamse voetbalclub zijn vier 380 volt kabels van elk 50 meter lang gestolen. Die zijn bedoeld om de sproei-installatie van stroom te voorzien.

Bron: AD 17-7

AddThis Social Bookmark Button

Oproep aan daders inbraak kantine: 'Meld je bij het bestuur'

Afdrukken
PDF

inbraakAfgelopen weekend is er ingebroken in de kantine van NBSVV.

Het bestuur roept de daders op zich te melden bij het bestuur. Mocht dit binnen enkele dagen niet gebeuren, dan zal er aangifte worden gedaan en worden videobeelden openbaar gemaakt.

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV ingedeeld in vierde klasse G

Afdrukken
PDF

knvbNBSVV komt komend seizoen uit in de 4e klasse G.

Dat levert een aantal Hoeksche Waardse derby's op. De regioclubs GOZ, Goudswaardse Boys, ZBVH en Zinkwegse Boys maken deel uit van dezelfde poule.

 

 

Indeling 4G:

 1. BZC/Zuiderpark (Rotterdam)
 2. GOZ (Mijnsheerenland)
 3. GSC/ODS (Dordrecht)
 4. Goudswaardse Boys (Goudswaard)
 5. Hekelingen (Hekelingen)
 6. NBSVV (Nieuw-Beijerland)
 7. SCO'63 (Spijkenisse)
 8. Simonshaven (Simonshaven)
 9. TransvaliaZW (Rotterdam)
 10. WCR (Rhoon)
 11. ZBC'97 (Zwijndrecht)
 12. ZBVH (Zuid-Beijerland)
 13. Zinkwegse Boys (Oud-Beijerland)
AddThis Social Bookmark Button

ClubCollect verzorgt contributie-inning voor onze vereniging

Afdrukken
PDF

clubcollectBeste leden,

De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de vereniging, namelijk het innen van contributiegelden. Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Vanaf volgend jaar zullen we dan ook met veel enthousiasme gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken en herinneringen, en het verwerken van betalingen.

Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen om in termijnen te betalen, en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de penningmeester (Brenda Veldhoen) of ledenadministratie (Peter Barendrecht).

Hoe werkt het precies?
ClubCollect is geen incassobureau, maar een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Vanaf komend seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je, afhankelijk van de instellingen van de vereniging, of je betaalt in termijnen en welke betaalmethoden je gebruikt, namelijk iDeal, automatische incasso of bankoverschrijving. Betaal je het liefst in termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via automatische incasso of bankoverschrijving en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage. Je bepaalt zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven, en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je ook nog een aankondiging. Zo ben je altijd op de hoogte, en kun je ervoor zorgen dat je op tijd de overschrijving inplant!

Gegevens delen
Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Wij kijken erg uit naar deze samenwerking. Voor meer informatie kun je terecht op www.clubcollect.com/members. Indien je daarna nog vragen hebt kun je altijd de penningmeester even benaderen. Ook wanneer we gestart zijn met de contributie inning staan zowel de penningmeester (Brenda Veldhoen) of ledenadministratie (Peter Barendrecht) als ClubCollect altijd open voor vragen.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors