Speelschema Jan Louter Toernooi

Afdrukken
PDF

speelschema j l 2017

AddThis Social Bookmark Button

Jan Snijders overleden

Afdrukken
PDF

jan snijdersZondag bereikte ons het trieste nieuws dat Jan Snijders is overleden.

Jan was oud-speler van NBSVV en een graag geziene gast in de kantine. Genieten van een patatje was voor hem aanleiding om zijn rondje langs sportcomplex "De Kreek" te maken op zaterdagochtend.

Wij wensen zijn familie veel sterkte met het verlies.

De begrafenis vindt plaats op donderdag 21 december a.s om 11:00 uur op de Algemene Begraafplaats van Nieuw-Beijerland. Er worden geen rouwkaarten verstuurd.
AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Opnieuw geen punten voor NBSVV'

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft opnieuw geen punten gepakt. Tegen Rozenburg gingen de Nieuw-Beijerlanders met 4-3 onderuit. Een slechte prestatie in de eerste helft tegen Rozenburg. ditmaal op kunstgras, werd de formatie van Dennis van Gils fataal. „Het was niet best en we zullen hard moeten blijven werken als we nog punten willen pakken", aldus Van Gils. Robin Verhoeven, Pieter Vogelaar en Marnik Briegoos zorgden voor de doelpunten bij de hekkensluiter.

Bron: AD 18-12

AddThis Social Bookmark Button

Klussendag verplaatst

Afdrukken
PDF

klussendagEr staat een klussendag gepland op zaterdag 16 december. Vanwege de weersverwachting en tot op heden nog geen aanmeldingen om deel te nemen aan deze klussendag, heeft de vrijwilligerscommissie besloten om de klussendag te verplaatsen naar een nader te bepalen datum.

Belangrijk is wel om te melden dat ieder lid de verplichting heeft om een vrijwilligerstaak van totaal 8 uur per seizoen uit te voeren. Zodra bekend is wanneer de volgende klussendag zal plaats vinden, ontvangt iedereen een persoonlijk mailtje. Ook is deze informatie op facebook en de website terug te vinden. Hou je mailbox in de gaten.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief 2018 en we zien jullie graag op de volgende klussendag!

Met vriendelijke groet;

Vrijwilligerscommissie
Diana de Ronde - Christa Donsen – Bianca Klijnsmit – Ivo van Alphen

AddThis Social Bookmark Button

16/12: Boutmiddag bij NBSVV

Afdrukken
PDF

boutmiddag 2017

AddThis Social Bookmark Button

16/12: Klussendag NBSVV

Afdrukken
PDF

klussendagBeste leden van NBSVV,

Zaterdag 16 december is weer een dag om in je agenda te noteren, want dan organiseert NBSVV weer een klussendag op het voetbalterrein. Er zijn verschillende werkzaamheden die met name aan de buitenkant van het gebouw en rondom de velden gedaan kunnen worden. Te denken valt aan onkruid wieden, randen rondom de velden schoonmaken, reclameborden wassen, ramen zemen enz...

Deze werkzaamheden zijn niet veel werk en vele handen maken licht werk. Het vrijwilligerswerk bestaat uit 8 uur per seizoen op vrijwillige basis je inzetten om samen de vereniging netjes, verzorgd en schoon te houden. Je kan hier aan bijdrage aan leveren door op zaterdag 16 december van 9:00 - 12:00 uur je in te zetten voor NBSVV.

Iedereen is van harte welkom en ook met name de jeugd vanaf 14 jaar nodigen wij uit om deel te nemen aan deze klussendag, aangezien zij nog geen bardiensten mogen draaien gezien de leeftijd.

Heb je eventjes 3 uurtjes tijd op zaterdag 16 december en wil je alvast een gedeelte van je vrijwilligerstaken doen, dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan de klussendag.

Wanneer je dit doet met het gehele team, is het werk zo gedaan en door het werk samen te doen is het een stuk gezelliger. Wij zorgen voor de koffie/thee en wat lekkers.

De vrijwilligerscommissie is erg dankbaar voor alle inzet bij de voetbalvereniging NBSVV.

Tot de 16e!

Met vriendelijke groet;

Vrijwilligerscommissie
Diana de Ronde - Christa Donsen – Bianca Klijnsmit – Ivo van Alphen

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV wil actie zien van raad

Afdrukken
PDF

adVoorzitter Hans Broersen van voetbalvereniging NBSVV in Nieuw-Beijerland is teleurgesteld in de raadsleden van Korendijk. Hij wil dat ze in gesprek gaan met de voetbalverenigingen om naar oplossingen te zoeken. Onlangs ketste een fusie tussen drie clubs op een nieuw complex af. Broersen heeft een brief geschreven aan de raadsleden van Korendijk, om ze wakker te schudden en te motiveren om eens wat te doen voor de verenigingen. „Want nu gebeurt er niks." Vorige maand werd duidelijk dat een streep is gezet door de plannen om NBSVV, SV Piershil en de Goudswaardse Boys te laten fuseren op een nieuw complex, nadat de leden van de Goudwaardse Boys hadden aangegeven daar niet voor open te staan. De raad had in een eerder stadium al besloten alleen mee te willen werken aan een zo'n gloednieuw complex op een neutrale plek, wanneer alle voetbalclubs mee zouden willen doen.

Volgens Broersen gebruikt de gemeente dat nu als excuus om opnieuw niets te hoeven doen. Hij wil dat de raad veel meer overlegt met de dorpsgemeenschappen. Niet alleen wat betreft de voetbal, maar wat betreft het hele verenigingsleven. Hij schrijft dat andere verenigingen in de regio prachtige complexen hebben, omdat ze gefaciliteerd worden door gemeentebesturen. „Het verschil is dat daar naar mogelijkheden is gekeken en niet naar bezwaren." De voorzitter begrijpt ook niet dat de gemeente Korendijk wel wil kijken naar een fusie van drie verenigingen, maar niet van twee. „Wat voor reden kun je daar voor hebben? Er zullen best problemen zijn, maar er is nooit naar oplossingen gezocht." Ook onder raadsleden lopen de emoties rondom dit onderwerp op. Claus aan den Wiel (GroenLinks) vindt dat wethouder Paul Boogaard voorbarig is geweest door eind november tegen deze krant te zeggen dat een nieuw complex definitief geen doorgang vindt. „Hij is voor de muziek uitgelopen. Hij had eerst het gesprek met de voorzitters van NBSVV en SV Piershil moeten aangaan." Ook de VVD-fractie heeft stevige kritiek op Boogaard. Tijdens de ledenstemming bij Goudwaardse Boys was de wethouder aanwezig, omdat hij ook lid is van deze vereniging. „Dat wekt de schijn dat hij het proces beïnvloed heeft", zegt raadslid Léon Hoek.

Afzijdig
Boogaard bestrijdt dat nadrukkelijk. „Ik heb tijdens die ledenvergadering mijn mond niet opengetrokken en mij totaal afzijdig gehouden." Boogaard zegt ook dat hij graag verder in gesprek gaat met Broersen. Hij geeft aan dat hij nooit gezegd heeft dat de fusie niet doorgaat, maar dat de gemeente daarvoor nu geen onderzoeksgeld beschikbaar stelt, omdat niet alle drie de clubs meedoen. „Als SV Piershil en NBSVV aangeven dat ze willen fuseren, bijvoorbeeld op de velden van NBSVV, dan ga ik daar graag mee aan de slag. Wij zijn alleen geen trekker van de fusie, die verantwoordelijkheid ligt bij de verenigingen."

Bron: AD 8-12

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100