AD: 'Alles zit tegen voor NBSVV'

Afdrukken
PDF

adNBSVV moet, na het 1-0 verlies bij Pernis, tot de laatste ronde afwachten of het wel of geen nacom petitie moet spelen. Trainer Dennis van Gils: „Alles wat tegen kon zitten, heeft ook tegen gezeten. Door een gemiste strafschop van Sjoerd Bestebreur komen we niet op voorsprong, daarnaast missen we opgelegde kansen en scoren hun uit een counter" Alex Bestebreur kreeg een rode kaart.

Bron: AD 8-5

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils: 'Steeds een stapje beter geworden'

Afdrukken
PDF

dennis gozWoensdagavond was het de beurt aan trainer Dennis van Gils om zijn zegje te doen in het programma Hoeksche Waard Live Sport op Radio Hoeksche Waard.

Interviewer was deze keer Sjoerd Singor. Sjoerd constateerde samen met Dennis dat NBSVV op de goede weg is. Een overwinning zaterdag op Pernis zal rechtstreekse handhaving in de 3e klasse D binnen handbereik brengen.

Terloops kwam de komst van 2 spelers van Heinenoord ter sprake. Dennis is verheugd dat deze 2 jonge spelers de ambitie hebben om in een 1e elftal te spelen en heeft er veel vertrouwen in dat zij kunnen uitgroeien tot versterkingen voor NBSVV.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

'Teleurstelling of euforie'

Afdrukken
PDF

danny vakantieKen je dat gevoel van vroeger toen je nog klein was en je enigszins realiseerde wat een kerstboom was? Je keek dan op tegen dat gigantische ding met al die glimmende ballen erin en helemaal bovenin stond de piek te glimmen. En dan het moment dat je ouder wordt en de huiskamer binnen loopt en diezelfde kerstboom ziet staan, en dan ineens dat teleurstellende gevoel binnenkomt van wat een klein oud boompje is dat. Je realiseert je dan ineens dat het euforische gevoel van kerst verdwenen is of niet meer hetzelfde was als toen. Heel cliché maar zo gaat het leven, het leven gaat gewoon verder. Maar wat nou als je dat gevoel weer terug kan krijgen?

Zo bivakeer je een aantal jaar in de vierde klasse. Heel het team klaagt steen en been. Wat een rot wedstrijden, teveel verschil in niveau, constant knokken tegen weer dezelfde ploeg, er zit totaal geen voetbal in de wedstrijd. En dan ineens promoveer je via de nacompetitie naar de derde klasse. Een feestje, euforie. We zijn weer terug op "niveau". Nieuwe spelers die passen bij de club. Een hecht team ontstaat. Met de wetenschap dat het in de derde klasse erg lastig gaat worden want het niveau verschil is nu eenmaal groter. De doelstelling is dan ook handhaven.

Nu zo'n 24 wedstrijden verder met 1 been in het ravijn en de ander stevig op de grond is het doel zoals gewenst en met nog 2 wedstrijden te gaan. Eerst Pernis en dan Bolnes. Als team moet je nu bewust worden wat er kan gebeuren. Wil je dat gevoel van die grote glimmende kerstboom weer of ga je straks weer uit naar FC Lutjebroek waar er nog met veters in de ballen wordt gespeeld? Het seizoen kan met euforie worden bekroond door directe handhaving of door gewoon verder te gaan en het allemaal voor lief te nemen. De teleurstelling zal groot zijn. Voor de clubmensen die alles over hebben voor het team. Sponsoren die voor een stukje uitstraling hebben gezorgd en vrijwilligers die altijd klaar staan. Maar vooral bij jezelf!

Danny Pelizzon

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils in Hoeksche Waard Live Sport

Afdrukken
PDF

omroep hwWoensdag 3 mei is er weer een uitzending van Hoeksche Waard Live Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

Bram van der Weijden (nabeschouwing SHO-Heinenoord)
Sander van Hamburg (speler Zinkwegse Boys)
Dennis van Gils (trainer NBSVV)
Leo Dekker (trainer FC Binnenmaas)
Fred Koster (trainer ‘s-Gravendeel)
Paul Bestebreurtje (voorbeschouwing dames DVO)
Dennis Verschuuren (Beachsport Hoeksche Waard)
 
Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Hoeksche Waard Live Sport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19:00-21:00.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'NBSVV is er nog niet'

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft de uitwedstrijd tegen nummer vier Rozenburg met 3-0 (2-0) verloren. Hierdoor zijn de Nieuw-Beijerlanders, die met nog twee wedstrijden te gaan op de tiende positie van 3D staan, nog steeds niet zeker van het derdeklasserschap voor het komende seizoen. Middenvelder Sjoerd Bestebreur: „Als ik eerlijk ben dan hebben we terecht verloren. We hebben te weinig weten te creëren. Alleen Rocky Zeeman en ikzelf hebben een mogelijkheid gehad, maar dat was het dan ook wel."

Bron: AD 1-5

AddThis Social Bookmark Button

KNVB reduceert schorsing Alex Bestebreur tot slechts één duel

Afdrukken
PDF

alex rhsAlex Bestebreur is weer speelgerechtigd voor NBSVV, nadat hij tegen 's-Gravendeel nog van het veld werd gestuurd voor een overtreding. Omdat de scheidsrechter vervolgens dacht te horen dat Bestebreur 'debiel' naar hem riep, waar hij in werkelijkheid de woorden 'Hij viel' gebruikte, kreeg Bestebreur een schorsing van vijf duels. De club tekende bezwaar aan, waarna de bond de schorsing reduceerde tot één duel.

„Wie Alex kent, weet dat hij een hartstikke lieve jongen is", aldus trainer Dennis van Gils. „Die zegt dát echt niet. We hebben gevraagd aan het bestuur van 's-Gravendeel of ze in de pen willen klimmen. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in maar één duel schorsing. De bewoording van de scheidsrechter, over wat Alex gezegd zou hebben, hebben ze bij de bond met een korreltje zout genomen. Dat zegt misschien ook wel genoeg."

Bron: AD 27-4

AddThis Social Bookmark Button

“Papa, wat betekent “en bee es vee vee?"

Afdrukken
PDF

nbsvv weekbriefHet kan je zomaar gebeuren op een mooie voetbalmiddag. Een vader die met z'n dochtertje langs de lijn van de plaatselijke club staat te kijken naar ons vlaggenschip. Het meisje dartelt wat heen en weer en omdat ze de leeskunst nog niet geheel beheerst probeert zij het scorebord te ontcijferen en begrijpen. Ze huppelt terug naar haar vader en stelt dan die indringende vraag , "Papa, wat betekent NBSVV"? De vader, een gewaardeerd oud-speler van het eerste elftal, geeft het kind natuurlijk vanuit zijn hart het antwoord. NBSVV betekent Nieuw-Beijerlandse Sport en Voetbalvereniging.

Normaal gesproken ga ik zulke gezellige vader/dochter momenten niet verzieken met betweterij. Nu echter moest ik ingrijpen omdat het arme kind totaal verkeerd werd voorgelicht. Ik heb hem dan ook gezegd dat NBSVV : "Nieuw-Beijerlandse Sport en Voetbalvereniging Voorwaarts" betekent.

Na wat heen en weer gepraat zei vader Smit, maak er een verhaaltje van op de site dan zien we wel of het waar is. Dus bij deze het verhaaltje en nooit meer vergeten.

Aat Bestebreur

Update gastenboek 25/04/2017

Beste Aat,

het lijkt me aannemelijk dat jouw versie klopt.

Ik ben echter nog steeds niet voor de volle 100% overtuigd dat ik mijn 7- jarige dochter, die ik ondanks haar Numansdorpse roots toch het NBSVV gevoel probeer bij te brengen, de verkeerde betekenis heb gegeven.

Mij is in 35 jaar lidmaatschap nog nooit het woord VOORWAARTS ten gehore gekomen. Uiteraard ben je nooit te jong om te leren, maar de nieuwe generatie moet wel up to date opgevoed worden.
Verhalen over hoe het vroeger was trekken weinig tot geen aandacht. Dat papa een jaar of 10 geleden nog regelmatig op dat prachtige veld liep en zelfs wel eens een doelpunt maakte werd afgedaan met een lieve glimlach waarna de volgende
halve maan tussen de melktandjes werd verslonden. Enige interesse in voetbal is er overigens helaas bij mijn beide dochters niet, die zak snoep is daarom bittere noodzaak om het 90 minuten vol te moeten houden.

In de huidige statuten komt het woord VOORWAARTS niet voor. Wel is vermeld dat :
"bij akte, op drie oktober negentienhonderd tachtig (03-10-1980) verleden voor A.Berger, destijds notaris te Oud-Beijerland, zijn de statuten van de vereniging laatstelijk gewijzigd"

Het is dus mogelijk dat de tenaamstelling in 1980 gewijzigd is. Als dat zo is zou ondergetekende zijn lidmaatschap in 1982 aangegaan zijn bij de Nieuw Beijerlands Sport en Voetbal Vereniging.

Natuurlijk kun je een 7-jarige van alles wijs maken, Wikipedia daarentegen niet. Ook daar geen melding van VOORWAARTS.

Wellicht is er iemand die zich geroepen voelt om definitief een klap te geven op onze discussie zodat wij het voor goed af kunnen sluiten en ik mijn dochter de ware betekenis van de ons zo geliefde letters N.B.S.V.V. kan onthullen.

Martijn & Amy Smith

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100