Dennis van Gils: 'We missen een klein beetje routine'

Afdrukken
PDF

dennis van gilsTrainer Dennis van Gils komt deze week op diverse fronten aan het woord.

Gisteravond was Dennis te horen op Radio Hoeksche Waard in het programma Hoeksche Waard Live Sport. Samen met presentator Frank Dijkman probeert hij boven water te krijgen waardoor de resultaten tot nogtoe tegenvallen. Het missen van routine in zijn elftal is volgens Dennis één van de oorzaken.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Klimaat Service Buro Jardy balsponsor bij NBSVV - FC Binnenmaas

Afdrukken
PDF

jardy1Het kan u niet ontgaan zijn. De Sint is weer in het land. Na een geflatteerde nederlaag tegen Botlek van afgelopen week, hopen we dit weekend op 3 punten in de schoentjes van de spelers, trainers en iedereen die NBSVV een warm hart toedraagt. Dit zal moeten gebeuren tegen FC Binnenmaas, die bivakkeren op een 4e plaats in de 3e klasse D. Helaas is NBSVV nog steeds de rode lantaarn dragen in deze afdeling.

Ook voor deze thuiswedstijd hebben we een sponsor voor de wedstrijdbal. Dit keer is dat Klimaat Servcie Buro Jardy, het bedrijf van Iman Zeeman. Voor vele van ons is Iman een bekende van de club. Iman heeft in de jeugd zijn wedstrijdjes gespeeld voor onze club. Daarna is hij trainer geweest van diverse jeugdelftallen. De afgelopen jaren is Iman voor weer te vinden op het veld. Ditmaal als scheidsrechter.

Naast zijn liefde voor NBSVV is Iman sinds een paar jaar de trotse eigenaar van Klimaat Service Buro Jardy uit Nieuw-Beijerland.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Einde seizoen Max Broersen

Afdrukken
PDF

max broersenMax Broersen wacht een lange revalidatie. De voetballer van NBSVV scheurde zaterdag bij SC Botlek zijn kruisbanden. De Nieuw-Beijerlanders worden sowieso door personele problemen geplaagd: Ivar Meeldijk is nog niet volledig fit na een meniscusoperatie, Joey Verbaas heeft tijdens de voorbereiding de ziekte van Pfeiffer gekregen en is ook nog niet fit, Niels Jacobs ontbreekt al weken door knieklachten, Jannick Groen is lager gaan voetballen, Gerrit Fix is er weken uit geweest, Franscisco Maas heeft door een liesblessure amper gespeeld, Guus Smulders heeft een tijdje gekwakkeld en Kevin de Faria zit in de continu en heeft pijntjes. Wel mag Stefan Hokke na drie duels schorsing weer meedoen.

Bron: AD 23-11

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils: 'Vertrouwen in ommekeer'

Afdrukken
PDF

dennis adVolgens de laatste plek op de ranglijst en de acht duels zonder zege, komt NBSVV tekort voor de derde klasse. Voor Dennis van Gils is de stand een valse getuige van de werkelijkheid.

Nadruppelend van de inhoud van de waterzak die Stefan Wessels over hem leeg had gekieperd, kon Van Gils in juni eindelijk de komst van meerdere nieuwe spelers bekendmaken. Zijn ploeg had zich zojuist in Stellendam overtuigend gehandhaafd in de derde klasse en dat betekende, naast feestvreugde, ook duidelijkheid in de samenstelling van de selectie voor dit seizoen. Na de eerder al bekende komst van Thom Makkenze en Joey Verbaas, kon NBSVV nu ook rekenen op de diensten van Kevin de Faria, Francisco Maas en William Benard. Elsio de Oliveira, die aanvankelijk zijn jawoord aan de Nieuw-Beijerlanders had gegeven, zegde later alsnog af en koos voor GOZ. Kijkend naar de resultaten staat NBSVV er ondanks die versterkingen nu slechter voor dan een jaar geleden. „Voor het elftal dat we hebben en de kwaliteiten die we hebben, vind ik dat we meer punten moeten hebben dan we tot nu toe hebben gehaald", zegt Van Gils. In zijn tweede seizoen als hoofdcoach bij de club waar hij ook speelde, hoopte hij dat zijn team qua ontwikkeling verder was. „We hebben weinig lering getrokken uit vorig seizoen. Daar loop je nu tegenaan." „Maar ik moet ook zeggen dat we echt veel last hebben van langdurige blessures", gaat hij verder, „waarvan er zaterdag ook wéér één bij is gekomen. Max Broersen heeft hoogstwaarschijnlijk zijn kruisbanden gescheurd " Tegelijk moet NBSVV opboksen tegen zwaardere tegenstanders dan afgelopen seizoen. „Ik denk dat het een moeilijkere competitie is dan vorig jaar. FC Binnenmaas en NSVV, die uit de tweede klasse komen, zijn toch goede ploegen. En DRL heeft zich vanuit de vierde klasse goed ingekocht. Daar zijn we door gepresteerd en daarna is het kwartje gevallen. Hopelijk nu weer." weggespeeld. Zij hebben gewoon een goede ploeg. Wij moeten het, in de strijd om lijfsbehoud, gewoon met Zinkwegse Boys en Rockanje uitzoeken. En misschien dat daar nog één of twee ploegen bij aanhaken."

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer...

Dennis van Gils in Hoeksche Waard Live Sport

Afdrukken
PDF

omroep hwWoensdag 22 november is er weer een uitzending van Hoeksche Waard Live Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

Mark Smeding (trainer Zinkwegse Boys)
Henk Heikoop (voorzitter Piershil)
Richard Koutstaal (trainer OSV) en John Kleijn (trainer DVV '09)
Sander Fakkel (trainer SHO)
Kelvin van der Giessen (speler NSVV)
Max Pelkman (speler SSS)
Jaap van Drunen (voetbalscheidsrechter)
Dennis van Gils (trainer NBSVV)

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Hoeksche Waard Live Sport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19:00-21:00.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'NBSVV hard onderuit'

Afdrukken
PDF

adNBSVV is tegen een flinke nederlaag opgelopen. Botlek was met 5-1 (3-0) te sterk. De enige treffer werd gescoord door William Benard. De ploeg van trainer Dennis van Gils heeft dit seizoen nog geen wedstrijd weten te winnen. Het was alweer de vijfde nederlaag voor NBSVV. Drie keer werd er gelijk gespeeld. De ploeg staat onderaan de derde klasse.

Bron: AD 20-11

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV en Piershil houden moed erin

Afdrukken
PDF

fusieDe kans dat alle voetbalclubs in Korendijk voorlopig zelfstandig blijven is groot, nu Goudswaardse Boys de stekker uit de fusiebesprekingen heeft getrokken. „Maar wij doen de deur niet dicht", zegt wethouder Paul Boogaard van Korendijk. De leden van Goudswaardse Boys keerden zich maandagavond massaal tegen een intentieovereenkomst om de haalbaarheid van een fusie met NBSVV en Piershil te onderzoeken. Serena van der Hoek, lid van Goudswaardse Boys, is er maar wat blij mee. Ze had de leden in een brief opgeroepen hun stem goed te gebruiken. „Vanuit het 'tegenkamp' heeft iedereen wel zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen, door er te zijn of een machtiging af te geven", zegt ze. „Dat heeft resultaat gehad." NBSVV had wel oren naar de fusie, maar voorzitter Hans Broersen zag de bui al hangen. „le merkte aan alles dat het niet goed zou komen. Maar we weten nu in ieder geval waar we aan toe zijn. Ik vind het jammer dat Goudswaardse Boys niet mee wil doen. Maar wij respecteren die keuze." NBSVV wil bekijken wat er wel mogelijk is. „We laten de gemeente weten dat het in de originele versie niet doorgaat. Dan willen we ook kijken naar wat er nog we kan. Misschien zegt de gemeente wel dat zij dan ook afhaken. Dan zijn we klaar. Maar misschien wil de gemeente met Nieuw-Beijerland en Piershil samen verder." Piershil-bestuurslid Frits van Agteren spreekt ook van 'een teleurstellende uitslag'. „Het enige wat we nu nog kunnen doen, is de samenwerking met NBSVV aangaan", zegt hij. „Maar het is natuurlijk afwachten hoe de uitslag van de ledenvergadering er bij ons uit komt te zien." Die gaat ondanks het afhaken van Goudswaardse Boys gewoon door. De leden van Piershil moeten stemmen of zij een fusie met alleen NBSVV zien zitten. „Ik ben positiever ten aanzien van NBSVV", zegt Van Agteren. „Maar je weet natuurlijk nooit hoe dat uitpakt op een ledenvergadering. Sentimenten kunnen altijd meespelen."

Emoties
Dat weet ook Paul Boogaard, zelf actief lid van Goudswaardse Boys. „Leden willen niet verder rijden en de eigenheid niet verliezen. Het sociale aspect van de voetbalclub leeft enorm in Goudswaard. Die emoties kun en mag je niet uitschakelen", zegt hij. „la, ik heb ook gestemd, maar ik zeg niet of dat voor of tegen was." Boogaard gaat nu terug naar de gemeenteraad. „De opdracht was met drie clubs fuseren of anders niet", zegt hij. „De gemeenteraad moet aangeven of dat uitgangspunt zo blijft. De vraag is ook of een fusie met twee clubs levensvatbaar is. Voor de gemeente is fusie geen noodzaak. Wij doen er alles aan om ze zo goed mogelijk te faciliteren. Maar ik doe de deur niet dicht. Als de drie clubs volgend jaar toch weer de mogelijkheden van een fusie willen onderzoeken dan zijn ze welkom."

Bron: AD 15-11

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100