29/12: Oliebollenklaverjastoernooi

Afdrukken
PDF

klaverjasDonderdag 29 december a.s. om 20:00 uur is er in de kantine van NBSVV een oliebollenklaverjastoernooi voor koppels.

Graag inschrijven voor 24 december a.s.
Inschrijfgeld € 3,00 p.p.

Inschrijven bij Peter Oprel; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

AddThis Social Bookmark Button

Tegenstanders winterstop gezocht

Afdrukken
PDF

oefenvoetbalNBSVV, 3e klasse D zaterdag, zoekt tegenstanders voor de volgende data:
- zaterdag 14/01/2017
- zaterdag 21/01/2017

De voorkeur gaat uit naar tegenstanders opererend in de 4e klasse.

NBSVV 2 (3e klasse H zaterdag) zoekt een tegenstander om tegen te oefenen op:
- zaterdag 28/01/2017

Belangstellenden kunnen contact opnemen met elftalleider Leo IJzerman, tel. 06-51895603 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

AddThis Social Bookmark Button

17/12: Boutmiddag

Afdrukken
PDF

boutmiddag 2016

AddThis Social Bookmark Button

Gijs de Vos pupil van de week bij NBSVV - Pernis

Afdrukken
PDF

gijs de vosZaterdag is Gijs de Vos pupil van de week bij de wedstrijd NBSVV - Pernis op sportpark "De Kreek" in Nieuw-Beijerland.

Gijs is geboren op 11 augustus 2006
Hij is goed in aanvallen en trucjes
De beste voetballer van NBSVV vindt Gijs aanvoerder Jaap Wessels
Papa Lenno de Vos is volgens Gijs de beste trainer van NBSVV
Zijn voetbaltalent heeft hij van papa Lenno
De beste club vindt Gijs Real Madrid met als beste speler Cristiano Ronaldo
Gijs voorspelt voor zaterdag een uitslag van 2-1

AddThis Social Bookmark Button

Wedstrijdbal NBSVV – Pernis gesponsord door transVORM

Afdrukken
PDF

transformHet bedrijf transVORM, de werkgever van onze aanvoerder èn topscorer Jaap Wessels, zal de wedstrijdbal sponsoren voor de thuiswedstrijd tegen Pernis op 3 december 2016.

Deze dochteronderneming van het familiebedrijf VORM uit Papendrecht (1919), is een ontwikkelende bouwer en specialist op het gebied van transformeren, revitaliseren en technisch beheer van bestaande gebouwen. Inmiddels heeft het al bijzondere transformatieprojecten op haar naam staan, variërend van scholen, kantoren en woonwijken tot zorggebouwen uit het begin van de vorige eeuw. Daarnaast is transVORM al jaren succesvol actief in onder andere het vastgoedonderhoud. transVORM, houder van onder andere het VGO-keurmerk, is volledig gespecialiseerd in het verduurzamen van bestaand vastgoed. Eén van de objecten die transVORM in beheer heeft, is het door VORM gebouwde Theater de Stoep in Spijkenisse – welbekend bij menig Nieuw-Beijerlander.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.vorm.nl of www.transvorm.info

Overigens is er een leuke parallel tussen sponsor en club; immers zijn beide "carrières" van Jaap, bij (trans)VORM sinds 2006 en bij NBSVV sinds '07/'08, zijn langlopend. Zo weet men bij NBSVV niet anders dan dat "VORM" de werkgever is van Jaap. Mooi om te zien dat deze trouwe hond er nu voor zorgt dat beide partijen elkaar ontmoeten in de "vorm" van sponsoring van werkgever naar sportvereniging.

Graag bedanken wij vanaf deze plek transVORM en uiteraard ook Jaap voor de getoonde initiatieven.

Namens (sponsorcommissie) NBSVV bedankt!

AddThis Social Bookmark Button

SECOA exclusief sponsor selectie NBSVV

Afdrukken
PDF

secoaOp zaterdag 26 november werd ieder lid van de selectie voorzien van een softshell jas dankzij onze sponsor SECOA.

Nu willen wij als club graag de man achter SECOA bedanken; èn dan niet alleen voor deze water- en winddichte jassen die wij vandaag in ontvangst mochten nemen. Voor het schrijven van deze dankbetuiging was het niet eenvoudig om wat informatie over Pieter Veldhoen te achterhalen, maar uiteindelijk hebben we toch voldoende bronnen gevonden.

Pieter is in een grijs verleden speler geweest bij de overige senioren van NBSVV alvorens hij, na een periode van afwezigheid, ten tonele kwam als voorzitter van de jeugdcommissie van NBSVV. Wist u overigens dat Pieter altijd linksbinnen speelde? Voor menig lezer die nu het idee heeft dat we u in de maling nemen, dit is een traditionele linksbinnen;

opstelling

Deze vermaarde linksbinnen wist bij zijn terugkeer naar NBSVV, van actief naar passief lid, een zeer stabiele jeugdafdeling neer te zetten met vaste mensen op vaste plekken wat resulteerde in continuïteit – waar de vereniging bijzonder bij gebaat was.

Het nieuwe hoofdstuk van Pieter binnen NBSVV zou "sponsoring" gaan heten. Met SECOA, waar hij als 'Managing Director' actief is, werd hij enkele jaren geleden co-sponsor van ons 1e en 2e; de selectie. Binnen dit hoofdstuk wordt er op dit moment een nieuwe alinea geschreven, immers SECAO is exclusief sponsor van onze selectie en lopen er dit jaar allemaal goed gesoigneerd bij dankzij onze hoofdsponsor.

Mocht u nog niet hebben geGoogled op "SECOA" dan kunnen wij u vertellen dat SECOA sinds 1993 leverancier is in de luchtvaartindustrie en zich met name richt op het leveren van kitten, verfsoorten en lijmen – een vrij specialistische tak van sport dus! Misschien dat Pieter hier òòk wel linksbinnen speelt...

Vanaf deze plek willen wij SECOA, met Pieter in het bijzonder, bedanken voor de steun aan onze vereniging... nu, de afgelopen jaren èn in het verleden als speler, bestuurslid en sponsor! Uiteraard kijken wij uit naar onze gezamenlijke toekomst.

Wat wij ook weten is dat de hoofdpersoon een broertje dood heeft aan de spotlights maar dat we dit grootse gebaar niet zomaar voorbij konden laten gaan zonder hem te bedanken hiervoor.

Namens heel NBSVV; SECOA bedankt!

AddThis Social Bookmark Button

Ezra Groeneweg pupil van de week bij NBSVV - Rozenburg

Afdrukken
PDF

ezra groenewegEzra Groeneweg is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd NBSVV - Rozenburg.

Ezra is geboren op 17-09-2007
Hij is goed in pingelen met de bal
De beste speler van NBSVV is volgens hem Lars van de Erve
Beste trainer van NBSVV vindt hij Paul Bestebreur
Zijn talenten heeft hij van opa Rens en oom Lars
Ezra vindt Feyenoord de beste club van Nederland
Daar speelt ook de beste speler: Elia
Hij voorspelt zaterdag een uitslag van 2-1

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors