Streep door voetbalfusie: FC Korendijk terug bij af

Afdrukken
PDF

kruisDe komst van een mogelijke FC Korendijk is weer helemaal terug hij af. Nadat eerder de voetbalclubs NBSVV en Piershil de intentie tot het onderzoeken van een mogelijke fusie hadden uitgesproken, gooide het overgrote deel van de leden van Goudswaardse Boys gisteravond roet in het eten. „We hebben gevraagd of we vanuit de leden de intentieverklaring kunnen tekenen", reageerde voorzitter Nikita Plas, die meer dan honderd leden op de ledenvergadering af zag komen.

„Driekwart van de leden stemde tegen. We zullen ons dus terugtrekken uit de gesprekken over een fusie. We zullen nu om de tafel moeten om het antwoord naar de gemeente toe kenbaar te maken. Dan zullen we ook moeten kijken hoe het nu verder gaat."

Bron: AD 14-11

AddThis Social Bookmark Button

Nieuwe bestuursleden voor NBSVV

Afdrukken
PDF

nieuw bestuurTijdens de ledenvergadering van 10 november jl. zijn Peter Oprel en Wim Ridderhof gestopt als bestuursleden.

Als nieuwe bestuursleden treden Diana de Ronde, Brenda Veldhoen en Jan Letterman aan. Diana is actief voor de vereniging als lid van de vrijwilligerscommissie en zal deze commissie dan ook in het bestuur gaan vertegenwoordigen. Brenda Veldhoen gaat Wim vervangen als penningmeester en Jan Letterman zal algemene zaken gaan behartigen en is tevens de contactpersoon in het bestuur voor kantinezaken.

Namens NBSVV worden Wim en Peter bedankt voor hun inzet voor de vereniging en heten we Diana, Brenda en Jan van harte welkom.

Het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

29/11: Sinterklaasfeest SJO Korendijk

Afdrukken
PDF

sinterklaasfeest 2017In de kantine van voetbalvereniging S.V. Piershil verwachten wij op woensdagmiddag 29 november om 14:00 uur Sint en zijn Pieten.

Alle E- en F-teams en de mini-pupillen en alle kinderen t/m 10 jaar van de leden van de Goudswaardseboys, NBSVV en de S.V.Piershil zijn uitgenodigd.

Neem gerust je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje mee.

Toegang is gratis,
de kantine is vanaf 13.30 uur open,
het feest eindigt om 15.30 uur.
Voor iedereen is er een verrassing.

AddThis Social Bookmark Button

Tussenstand ToToSport

Afdrukken
PDF

totosportBeste ToTo-spelers,

We zijn inmiddels 7 wedstrijden onderweg met 44 deelnemers. Daarmee is de competitie al bijna aan het einde van de 1ste periode, dus hoog tijd om een aantal zaken uit te lichten. Allereerst aan iedereen dank voor jullie deelname. Dankzij jullie is er een bedrag van EUR 440,00 overgemaakt naar de clubkas van NBSVV. Een even groot bedrag is beschikbaar voor de beste voorspellers onder jullie. Dit gaat op een vergelijkbare manier als vorig seizoen: de 3 periodewinnaars en de top 5 van het eindklassement vallen in de prijzen.

Ranking

Periode 1 (1-8)

Periode 2 (9-17)

Periode 3 (18-26)

Eindstand

1.

€ 30

€ 30

€ 30

€ 130

2.

     

€ 90

3.

     

€ 60

4.

     

€ 40

5.

     

€ 30

     

Totaal

€ 440

Met nog 1 speelronde te gaan is de strijd voor de 1ste periode in volle gang. De tussenstand in de top-6 is als volgt:

Rob Sneep

30

Pieter Vogelaar

30

Guus Smulders

28

Leo Bestebreur

28

Marcel Hoogervorst

27

Mike Barendregt

27

Dinsdag 14/11 zullen de resterende 50 minuten van de wedstrijd Rijnmond Hoogvliet Sport – NSVV worden uitgespeeld. Tussenstand was 0-1. Op Rob (3) en Guus (1) na, heeft deze top-6 een 2 voorspeld voor RHS – NSVV. Op 18/11 volgt dan de laatste speelronde van de 1ste periode. Afgelopen weekend waren er 2 spelers die 2 bonuspunten mochten bijtellen na 7 juiste voorspellingen, Leo Bestebreur en Roy van Taanom. Zo'n ToTo-briefje kan 18 november zomaar drie tientjes waard zijn! Veel succes!

Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV deelnemer Triple E-tournooi 2018

Afdrukken
PDF

loting rockanjeIn de voorbereiding op het seizoen 2018-2019 organiseert voetbalvereniging Rockanje het Triple E-tournooi.

NBSVV is uitgenodigd om deel te nemen aan dit mini tournooi. Afgelopen woensdag, 1 november, vond de loting plaats door burgemeester P.E. de Jong van Westvoorne.

Hieronder het resultaat van de loting:

  • Dinsdag 14 augustus om 20:00 uur: Jonge Spartaan - Rockanje
  • Donderdag 16 augustus om 20:00 uur: NBSVV - OVV

De winnaars spelen zaterdag 18 augustus om 14:30 uur.
De verliezers spelen zaterdag 18 augustus om 12:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

AD: ’Onbegonnen werk’

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft zaterdag in de derde klasse thuis met 0-3 (0-2) verloren van DRL. „Vanaf minuut één was het onbegonnen werk voor ons en zat het er absoluut niet in. DRL was gewoon beter. De ploeg heeft een sterk middenveld. Vlak voor rust hadden we kans op de aansluitingstreffer, die gaat er dan niet in. Het elan en de power van een week eerder, miste ik in deze wedstrijd. Meer kan ik er niet over zeggen", aldus trainer Dennis van Gils na afloop.

Bron: AD 6-11

AddThis Social Bookmark Button

25/11: Gamba en schnitzel avond bij NBSVV

Afdrukken
PDF

gamba schnitzelZaterdag 25 november a.s. wordt er in de kantine van NBSVV een gamba en schnitzel avond georganiseerd.

De activiteitencommissie heet iedereen vanaf 18:00 uur hartelijk welkom in bistro NBSVV voor het nuttigen van een heerlijk 3-gangen menu:

  • 3-gangen gamba menu voor slechts € 17,50
  • 3-gangen schitzel menu voor slechts € 12,50
  • De hoofdgerechten worden geserveeerd met frites, salade en bijpassende sauzen

Reserveer nu uw tafel aan de bar of bij de leden van de activiteitencommissie.
I.v.m. de kosten vragen wij u vriendelijk om bij uw reservering direct te betalen.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100