Cursus verenigingsscheidsrechter

Afdrukken
PDF

scheidsrechterscursusLijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken. Dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter te worden! Wij zorgen tijdens de opleiding verenigingsscheidsrechter veldvoetbal voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende 'bagage' aan de slag kunt bij 11 tegen 11 wedstrijden bij je club.

ZBVH organiseert i.s.m. de KNVB een cursus verenigingsscheidsrechter. Deze cursus zit nog niet helemaal vol en het zou fijn zijn wanneer er ook vanuit NBSVV enkele leden deze cursus gaan volgen.

Informatie over de cursus is te vinden via deze link: www.knvb.nl/downloads/bestand/10623/opleiding-verenigingsscheidsrechter

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Peter Barendrecht via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of telefonisch 0186-692629.

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV en Dennis van Gils uit elkaar

Afdrukken
PDF

dennis wfbNBSVV en trainer Dennis van Gils hebben gezamenlijk besloten om geen vervolg te geven aan de samenwerking voor volgend seizoen.

AddThis Social Bookmark Button

4/1: Nieuwjaarsreceptie 2018

Afdrukken
PDF

nieuwjaarsreceptieHet bestuur van NBSVV nodigt alle leden uit voor de nieuwjaarsreceptie op donderdag 4 januari 2018, aanvang 20:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

27/1: 'Back in Time'

Afdrukken
PDF

back in time

AddThis Social Bookmark Button

Tussenstand ToToSport

Afdrukken
PDF

totosportDe eerste seizoenshelft zit erop. Voor NBSVV was het een zware helft waarbij slechts 4 puntjes zijn gesprokkeld. Voorlopig is het spannender in de top van het ToTo-klassement, waar de puntenaantallen van de bovenste 14(!) spelers tussen 43 en 48 liggen. Gezamenlijk aan kop gaan Leo Bestebreur en Rob Sneep, gevolgd door Nico en Pieter met 47.

In de 2de periode (4 v.d. 9 wedstrijden gespeeld) is de tussenstand als volgt:

  • Peter Pouwe – 17
  • Wout Kreling – 16
  • Nico Boender – 15

3 wedstrijden zijn in de eerste helft van het seizoen nog niet (uit)gespeeld. Voor deze wedstrijden zijn dus nog punten te verdienen:

  • DRL – Botlek (speelronde 9 - afgelast). Inhaaldatum: 24/2;
  • 's-Gravendeel - Botlek (speelronde 11 - gestaakt). Uitspeeldatum: nog niet bekend;
  • Binnenmaas – Zinkwegse Boys (speelronde 12 – afgelast) Inhaaldatum: 24/2.

Tot zover de statistieken. Op 27 januari start de 2e seizoenshelft met een zeer belangrijke thuiswedstrijd voor NBSVV tegen concurrent Rockanje.

Alvast een fijne kerst en een sportief 2018!

Groet,
Team ToTo-Sport

AddThis Social Bookmark Button

Speelschema Jan Louter Toernooi

Afdrukken
PDF

speelschema j l 2017

AddThis Social Bookmark Button

Jan Snijders overleden

Afdrukken
PDF

jan snijdersZondag bereikte ons het trieste nieuws dat Jan Snijders is overleden.

Jan was oud-speler van NBSVV en een graag geziene gast in de kantine. Genieten van een patatje was voor hem aanleiding om zijn rondje langs sportcomplex "De Kreek" te maken op zaterdagochtend.

Wij wensen zijn familie veel sterkte met het verlies.

De begrafenis vindt plaats op donderdag 21 december a.s om 11:00 uur op de Algemene Begraafplaats van Nieuw-Beijerland. Er worden geen rouwkaarten verstuurd.
AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100