Louis Jacobs in Hoeksche Waard Live Sport

Afdrukken
PDF

omroep hwWoensdag 3 oktober is er weer een uitzending van Hoeksche Waard Live Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

Louis Jacobs (trainer NBSVV)
David Pieters (speler Oud-Beijerland)
Giovanni Klaverweide (speler ZBC'97)
Michael Mathilda (speler FC Binnenmaas)
Robin Borremans (trainer ZBVH)
Sven Akkerman (speler 's-Gravendeel)

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Hoeksche Waard Live Sport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 20:00-21:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

6/10: Klussendag NBSVV

Afdrukken
PDF

Beste leden en ouders van leden,klussendag

Zoals aangegeven in een eerdere brief zullen de vrijwilligerstaken dit jaar op een andere manier invulling krijgen.
Elke eerst zaterdag van de nieuwe maand kan er geklust worden bij NBSVV. Zaterdag 6 oktober is het dan zover, van 9:00 - 13:00 uur kan er geklust worden. De volgende werkzaamheden staan gepland:

Repareren of vervangen slot van de redactiekamer
Relingen maken langs het eerste veld
Enkele reclameborden van de serre draaien
Aanvegen van het pad rondom de kleedkamers/onkruid wieden
Snoeiwerkzaamheden
Bankjes schilderen
Ballenvanger trainingsveld repareren

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar mensen die kunnen helpen met het plaatsen van een dug-out en het pad aanleggen langs het tweede veld en het afvoeren van het huidige pad wat langs het 2e veld loopt. Ook zijn wij op zoeken naar mensen die de toegangspoort en de kozijnen van de serre willen schilderen. Dit is niet mogelijk op zaterdag i.v.m. de drukte bij NBSVV, maar u kunt dan een dag aangeven wanneer dit wel uit zou komen.

Mocht u graag willen komen helpen op zaterdag 6 oktober van 9:00 - 13:00 uur, kunt u dit laten weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . U kunt zich dan melden bij Jan Letterman. Wij houden de uren bij die u heeft gemaakt en na 8 uur werkzaamheden zullen wij de vrijwilligersbijdrage terug op uw rekening storten.

Met vriendelijke groet;

Diana de Ronde
Christa Donsen
Vrijwilligerscommissie NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Reminder - jubileumactie training tenue/trainingspak

Afdrukken
PDF

trainingspak 70 jarig bestaanDenkt u nog aan onze jubileumactie voor het 70 jarig bestaan van NBSVV!!!!

De eerste actie is een exclusief trainingstenue of trainingspak speciaal ontworpen voor het 70 jarig bestaan van NBSVV.
Maandag 1 oktober van 19.00-20.00 uur of Dinsdag 2 oktober van 19.00-20.00 uur worden er speciale pasavonden georganiseerd om de juiste maat te kunnen bestellen.
Weet u de maat al die u graag wilt bestellen, kunt u het formulier invullen van de website en samen met het geld in een gesloten enveloppe in de bus doen bij:

Colette van Gils, Irenestraat 1a
Arja van Dalfsen, Kerkstraat 18
Christa Donsen, Doelwijk 47
Diana de Ronde, Antonie Genietsplein 8
Kelly de Vos, Van Treslongstraat 20

Groetjes, De Jubileumcommissie
Diana, Colette, Christa, Arja, Antoine en Kelly
Voor vragen kan je bellen met Kelly (06-41321481)

AddThis Social Bookmark Button

Arno den Boer neemt de SJO voorzittershamer over van Hans de Groot

Afdrukken
PDF

sjo korendijk newBeste spelers, ouders en vrijwilligers,

In de afgelopen jaren hebben we binnen het bestuur van SJO Korendijk ontzettend veel werk verzet om te komen tot waar we staan: een mooie jeugdafdeling voor Goudswaardse Boys, Piershil en NBSVV. In alle leeftijdscategorieën hebben we een of meer teams voorzien van trainers en leiders, iedereen is netjes aangekleed, het is duidelijk wat de afspraken zijn, waar we moeten voetballen en de samenwerking met de hoofdverenigingen verloopt meestal naar behoren. Dat is allemaal niet zonder slag of stoot gegaan, maar ik ben trots op het eindresultaat.

Aangezien mijn eigen zoon nu in de JO19 speelt, is het tijd dat de volgende generatie de toekomst van de SJO Korendijk bepaalt en verder gaat invullen. Om die reden treed ik tijdens de komende algemene ledenvergadering af als jeugdvoorzitter van NBSVV en daarmee ook als voorzitter van SJO Korendijk. Ik heb het de afgelopen jaren ontzettend graag gedaan en vind dat we behoorlijke stappen hebben gedaan. Dit komt onder meer tot uiting in het aanstellen van een Technisch Jeugd Coördinator, het geven van trainingen aan trainers en leiders, het organiseren van het jaarlijkse voetbalkamp en evenementen als Sinterklaas en het organiseren van de diverse bokalen.

Met het gehele SJO bestuur bestaande uit Henk Gennissen, Arjan Smit, Cees Veerman, Martha Vink, Frans van der Steeg en onze grote groep van vrijwilligers (leiders, trainers, scheidsrechters, moeders, vaders en vrijwilligers) hebben we ons uiterste best gedaan om al onze jeugdspelers zo goed mogelijk naar de zin te maken. Ik ben van mening dat we daarin behoorlijk zijn geslaagd. De jeugd denkt niet meer in termen van Goudswaardse Boys, Piershil of NBSVV: ze zijn lid van SJO Korendijk en voetballen soms hier of daar. Maar goed: door de zware stem van de overwegend oudere leden van de hoofdverenigingen gaat het van een fusie voorlopig nog niet komen. Dat is voor de jeugd jammer, maar het zijn natuurlijk alle leden die zoiets bepalen. Misschien dat het daar in de toekomst toch van gaat komen. Maar, zoals gezegd, de uiteindelijke koers zal door de nieuwe generatie bepaald worden. En zo hoort het ook.

Mijn taken als jeugdvoorzitter van NBSVV worden overgenomen door Arno den Boer. Dit betekent dat Arno ook de nieuwe voorzitter wordt van SJO Korendijk. Die taken zal hij verdelen tussen Peter van der Sluijs, Ivo van Alphen en Arno zelf. Ik ben er blij mee dat ik mijn taken met een gerust hart aan hen kan overlaten. Omdat Frans van der Steeg, Cees Veerman en Martha Vink zijn gestopt, kent het SJO bestuur nog andere nieuw gezichten: Maurice Fiere en Richard van der Waal zijn het bestuur ook komen versterken. En we zijn nog op zoek naar een bestuurslid vanuit Goudswaardse Boys. Tot die tijd vult Nikita Plas deze rol in. Het totale bestuur ziet er nu als volgt uit:

Arno den Boer, voorzitter
Henk Gennissen, secretaris
Arjan Smit, penningmeester
Ivo van Alphen, bestuurslid
Peter van der Sluijs, bestuurslid
Maurice Fiere, bestuurslid
Richard van der Waal, bestuurslid
Vacature (nu Nikita Plas), bestuurslid

Met dit bericht wil ik iedereen (en met name Frans, Cees, Martha, Arjan en Henk) bedanken voor het gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking in de afgelopen jaren. Ik denk dat we de jeugd gezamenlijk veel plezier hebben geboden. En dat is waar het om draait. Ik wens het nieuwe bestuur alle succes toe om dat voort te zetten en ik weet zeker dat jullie er iets moois van zullen maken.

Bedankt!

Met vriendelijke groet,
SJO Korendijk

Hans de Groot
(voormalig) voorzitter

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Oude lieve gepijnigd'

Afdrukken
PDF

adOp de eerste speeldag van de nieuwe competitie stond er al direct een heuse Korendijkderby op het programma. Na negentig minuten spelen bleven de drie punten in Goudswaard: 2-1 (1-0). Met twee treffers was Robin Verhoeven belangrijk voor Goudswaardse Boys.

Verhoeven deed met zijn twee treffers zijn oude liefde pijn. De aanvaller was logischerwijs zeer blij met zijn aandeel in de zege. „Het voelt goed en dat tegen mijn oude club. Je kent toch een hoop jongens. Hoewel er ook een aantal nieuwe zijn bijgekomen, die ik niet ken. Het maakt echter niet uit voor welk team je speelt. Je wilt elke wedstrijd gewoon winnen. Dus ook die tegen je oude ploeggenoten en dan is het extra leuk als je er twee maakt."

Beladen
Ondanks de winst ging het allerminst vanzelf voor de thuisploeg. „Dat wisten we van tevoren. We hadden dit wel verwacht. Het is toch een derby, een beladen wedstrijd. Dat kan altijd alle kanten op. We hebben best een goede voorbereiding achter de rug en dit was zeker niet één van onze beste wedstrijden. Uiteindelijk hebben we het goed uitgespeeld en ben ik blij met de drie punten."

Scherpte
NBSVV-trainer Louis Jacobs had het terecht gevonden als de punten waren gedeeld. „Op basis van de tweede helft zeker. De eerste helft was voor Goudswaard, toen deden we het tactisch niet goed. We liepen achter de feiten aan en waren niet scherp. Na de rust kwamen we goed de kleedkamer uit. Een punt was zeker ver-diend. Maar ja, als je er één minder maakt dan je tegenstander verlies je. Zo simpel is het, dat is voetbal." Op basis van het getoonde spel in de tweede helft was de trainer tevreden. Hij ziet dan ook perspectief. „We missen nog een paar jongens, maar als je ziet wat we na rust ook met deze jongens kunnen brengen, dan kun je daar mee verder", aldus de oefenmeester.

Doelstelling
Oefenmeester Jacobs sprak zich vervolgens uit over een doelstelling voor dit seizoen. „Ik denk, kijkend naar onze groep, dat we moeten kunnen eindigen bij de eerste vijf ploegen. Misschien kunnen we stiekem mee-doen voor een periodetitel. Maar we moeten zeker niet de illusie hebben we dat we zomaar even terugwande-len naar de derde klasse. Dat is in ieder geval geen doel op zich. Uiteraard wil je elke wedstrijd winnen, maar we moeten onszelf wel de tijd geven om met veel talentvolle en nieuwe jongens dit elftal vorm te laten krijgen."

Bron: AD 24-9

AddThis Social Bookmark Button

Bestelformulier trainingsset jubileum versie 70-jarig bestaan

Afdrukken
PDF

trainingspak 70 jarig bestaanIn verband met het 70-jarig bestaan van NBSVV zullen wij als jubileumcommissie dit jaar maandelijks een "activiteit" doen. We zullen jullie hier zo snel mogelijk over informeren.
Maar allereerst starten we nu met..................

Een heel mooi trainingstenue en/of trainingspak van Klupp. Op dit tenue zal het speciaal door Paul Bestebreur ontworpen 70-jarig jubileum logo komen. Dus een UNIEKE trainingsset of trainingspak! Ze zijn nu tijdelijk te bestellen voor een bedrag van € 29,95 per tenue en € 34,95 per pak. Het trainingstenue bestaat uit een shirt, short en sokken. Het trainingspak bestaat uit shirt met lange mouw en lange broek.

Wil je de rest van het seizoen trainen in deze unieke set, geef dan snel je bestelling door. Dan zullen wij z.s.m. zorgen voor de levering:
Naam:
Team:
Maat set: 104 / 116 / 128 / 140 / 152 / 164 / S / M / L / XL / XXL / XXXL / XXXXL
Maat sokken: pupil / junior / senior
Maat trainingspak: 104 / 116 / 128 / 140 / 152 / 164 / S / M / L / XL / XXL / XXXL / XXXXL

P.S. Weet je niet welke maat je nodig hebt? Dan kan je komen passen op zaterdagmiddag 29 september (tijdens het 1e kan je Christa achter de bar vinden) en maandag 1 oktober en dinsdag 2 oktober zullen wij als jubileumcommissie in de kantine van NBSVV aanwezig zijn van 19:00 tot 20:00 uur met alle maten.

Je kan het ingevulde formulier (inclusief het geld) aan één van ons geven. Of even bij ons door de bus gooien:
Colette van Gils, Irenestraat 1a
Arja van Dalfsen, Kerkstraat 18
Christa Donsen, Doelwijk 47
Diana de Ronde, Antonie Genietsplein 8
Kelly de Vos, Van Treslongstraat 20

Groetjes, De Jubileumcommissie
Diana, Colette, Christa, Arja, Antoine en Kelly

Voor vragen kan je bellen met Kelly (06-41321481)

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Bekerseizoen over voor NBSVV'

Afdrukken
PDF

adVoor NBSVV is het bekerseizoen over. Lars van de Erve wist nog twee strafschoppen te stoppen, maar MVV'27 was te sterk. Voor NBSVV scoorde Sjoerd Bestebreur uit een vrije trap.

MVV'27 - NBSVV 3-1 (2-0).

Bron: AD 17-9

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors