20/4: Ledenvergadering - Statutenwijzing (gewijzigde versie)

Afdrukken
PDF

ledenvergaderingBeste leden van NBSVV

Definitieve oproep voor een ledenvergadering op vrijdagavond 20 april om 20.00 uur met als enige agendapunt het wijzigen van de statuten.

Agenda:

  1. Opening
  2. Statutenwijziging
  3. Sluiting

Mochten er op bovenstaand tijdstip niet het benodigd aantal leden aanwezig zijn, dan zal er om 20.30 uur een buitengewone ledenvergadering worden gehouden met dezelfde agenda.

Om deze statutenwijziging door te voeren zal er op deze avond een stemming plaats vinden die moet verlopen via de regels van de nu geldende statuten.

Na opmerkingen van enkele leden zijn er in samenspraak met de notaris nog enkele wijzigingen doorgevoerd in het concept. Onderstaande artikelen worden gewijzigd in de nu geldende statuten welke op de website van NBSVV staan vermeld.

Het Bestuur van NBSVV

Artikel 4 lid 5 komt te luiden als volgt:
5. Het bestuur houdt een register bij waarin de namen, adressen en geboortedata van de leden zijn opgenomen; een en ander op een door de KNVB aan te geven wijze.
Als een lid heeft ingestemd met de oproeping tot een algemene vergadering door middel van communicatie langs elektronische weg, wordt het adres dat door het lid voor dit doel is bekend gemaakt, in het ledenregister opgenomen.

Aan artikel 7 wordt toegevoegd:
8. Aan de eis van schriftelijkheid van een opzegging of een bericht van ontzetting wordt niet voldaan als de opzegging of het bericht van ontzetting uitsluitend elektronisch is gecommuniceerd.

Artikel 15 lid 3 komt te luiden als volgt:
3. De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door het bestuur, met inachtneming van een termijn van tenminste veertien dagen. De bijeenroeping geschiedt door een langs elektronische weg toegezonden leesbaar en reproduceerbaar bericht aan het adres dat door een lid of afgevaardigde voor dit doel is bekend gemaakt met gelijktijdige vermelding van de agenda. Deze wijze van bijeenroeping kan alleen plaatsvinden indien een lid of afgevaardigde hiermee instemt.

Artikel 16 lid 2 komt te luiden als volgt:
2. Van het verhandelde in elke algemene vergadering worden door een bestuurslid notulen gemaakt of door een door het bestuur aangewezen (externe) persoon. De notulen worden twee (2) weken voor de eerstvolgende algemene vergadering voor de leden ter inzage gelegd op een daartoe geschikte plaats en/of via het cluborgaan gepubliceerd en dienen door de eerstvolgende algemene vergadering te worden vastgesteld.

Artikel 17 leden 1, 2 en 3 komen te luiden als volgt:
1. a. Toegang tot de algemene vergadering hebben alle leden die voor een augustus van het jaar de leeftijd van zestien (16) jaar hebben bereikt en de wettelijk vertegenwoordigers van de leden die jonger zijn.
b. Leden, of hun wettelijke vertegenwoordiger, die door het bestuur geschorst zijn, hebben geen toegang tot de algemene vergadering en geen stemrecht, tenzij zij bij de algemene vergadering beroep hebben ingesteld naar aanleiding van een opgelegd royement in welk geval zij bevoegd zijn alleen de behandeling van hun beroep bij te wonen.
2. Stemgerechtigd zijn alle leden die voor een augustus van het lopende jaar de leeftijd van zestien (16) jaar hebben bereikt. Het stemrecht van een jonger lid kan alleen worden uitgeoefend door zijn wettelijk vertegenwoordiger.
3. Een stemgerechtigd lid kan een ander stemgerechtigd lid volmacht geven namens hem te stemmen.
Deze volmacht moet schriftelijk worden gegeven en vóór de stemming aan het bestuur worden overgelegd.
Aan de eis van schriftelijkheid van de volmacht wordt voldaan als de volmacht elektronisch is vastgelegd.
Eén lid kan niet meer dan twee andere leden vertegenwoordigen.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Dennis van Gils wil via jeugd NSVV naar eerste elftal'

Afdrukken
PDF

dennis nsvv 1Dennis van Gils (41) verruilt komende zomer het standaardvoetbal voor het jeugdvoetbal. De huidig trainer van derdeklasser NBSVV gaat bij NSVV het 019-team klaarstomen voor het eerste elftal. Je was toch op zoek naar een club buiten de Hoeksche Waard? Dennis van Gils: „Klopt. Hoofdzakelijk ben ik buiten de Hoeksche Waard op sollicitatie geweest. Maar solliciteren buiten de regio valt niet mee en in de Hoeksche Waard liggen de clubs niet voor het oprapen. Al heb ik alle opties altijd opengelaten. Voor mij is het belangrijk wat een club wil en wat voor elftal ik ga krijgen. Ik heb nu in twee jaar als hoofdtrainer van een eerste elftal geleerd dat ik een ander soort elftal moet gaan trainen dan ik nu doe. Ik ben trainer geworden om spelers en een team beter te maken en ik kijk er naar uit om bij NSVV met spelers te werken die alles uit zichzelf willen halen en de doelstelling hebben om zich te willen ontwikkelen op elk vlak."

Hoe is dat contact met NSVV dan toen ontstaan? „Twee jaar geleden had mijn zoon, die bij SJO Korendijk speelt, het idee om ergens anders te voetballen. Een groot gedeelte van mijn familie komt uit Numansdorp. Mijn zoontje heeft bij NSVV trainingen afgelegd. Uiteindelijk besloot hij bij zijn vrienden te blijven voetballen, maar zo raakte ik als ouder in gesprek met hoofd jeugdopleidingen Kor van der Heiden. Hij vroeg of ik bij NSVV aan de slag wilde gaan. Op dat moment kon ik ook hoofdtrainer worden van NBSVV. En dat is wel waarvoor ik geleerd heb. Daarom heb ik toen voor NBSVV gekozen. Maar nu heb ik wél overwogen en besloten om een jeugdelftal te trainen. Ik moet er wel bijzeggen dat ik bij meerdere club bij de laatste vijf kandidaten zat als trainer van een eerste elftal. Dan moet je het geluk hebben dat je ergens wordt aangenomen. Dat had ik niet. Ik wil wel wat blijven doen als trainer en dan wel bij een vereniging die ambitie heeft en waarbij het 019-team redelijk hoog speelt. Daarbij geeft de club NSVV mij een goed gevoel. Ook vind ik het een gezonde ambitie dat de club investeert in de eigen jeugd en spelers op wil leiden voor het eerste elftal, zonder spelers te betalen." Wil je uiteindelijk doorstromen naar het eerste elftal van NSVV? „Dat is wel mijn streven. De club kan natuurlijk nooit garanties geven. Het is aan mij om te laten zien wat voor trainer ik ben. Ik moet eerst mijn sporen verdienen. Ik ga lekker aan de slag met de jeugd en integreren in de club. Daarna zien we wel."

Bron: AD 5-4

AddThis Social Bookmark Button

14/4: Tapas bij NBSVV

Afdrukken
PDF

tapas

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Ruim verlies NBSVV'

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft in 3D met 1-5 (0-2) verloren van Botlek. Trainer Dennis van Gils: „Het eerste halfuur hebben we goed gespeeld. We scoren zelf niet en een bal vanuit het niets vliegt er plots in. Vlak voor rust valt ook de tweede tegengoal. De tweede helft hadden we niets te verliezen en speelden we vol op de aanval. Toen kregen we er nog een paar om de oren." Voor NBSVV scoorde Pieter Vogelaar.

Bron: AD 3-4

AddThis Social Bookmark Button

Barpersoneel balsponsor bij NBSVV - SC Botlek

Afdrukken
PDF

barpersoneelDeze week hebben we een wel heel speciale balsponsor; namelijk het Barpersoneel van NBSVV. Het team zet zich wekelijks in om iedereen in de kantine te voorzien van een natje en een droogje. Zonder dit team zou het toch een stuk minder aangenaam zijn op NBSVV. Hiervoor alvast super bedankt namens de club.

Wij waarderen het initiatief van het team ten zeerste om ook een bijdrage te leveren als balsponsor van NBSVV.

De wedstrijd van deze week is tegen SC Botlek. In november ging NBSVV nog flink onderuit bij SC Botlek. Het werd daar 5-1 voor de thuisploeg. Na het puntje tegen Pernis, is NBSVV weer een punt uitgelopen op directe concurrent Rockanje. De Nieuw-Beijerlanders staan nu 2 punten los van Rockanje en bezetten de 13e plaats in de 3e klasse D. Deze plek betekend aan het einde van het seizoen een nacompetitie plek. Om de nacompetitie te ontlopen, zijn 3 punten zeer welkom.

Laten we hopen dat we de 3 punten op "De Kreek" kunnen houden en zo het Barpersoneel ook aan het werk kunnen zetten achter de bar.

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils volgend seizoen aan de slag bij NSVV O19

Afdrukken
PDF

dennis nsvvDe eenenveertig jarige Dennis van Gils, afkomstig uit Nieuw-Beijerland, is volgend seizoen de nieuwe trainer van NSVV O19-1. Momenteel is hij nog trainer bij NBSVV 1 uit Nieuw-Beijerland, wederom actief in de competitie van NSVV 1 en dus geen onbekende in de regio. NBSVV 1 staat momenteel dertiende in de 3e klasse D.

Dennis van Gils wil volgend seizoen met zijn ruime ervaring als speler op zowel professioneel als recreatief niveau zijn sportieve ambities waarmaken als nieuwe trainer bij NSVV. Van Gils past dan ook goed bij de sportieve ambities die NSVV heeft. Met zijn ervaring en kennis als speler bij professionele clubs als Telstar (B1 en A1), HFC Haarlem (A1) en ook de Amsterdamse selectie wil hij NSVV O19-1 naar een hoger niveau tillen.

Buiten het spelen om heeft Van Gils ook ruime ervaring als trainer. Zo wil hij niet alleen zijn steentje bijdragen door zijn trainingsbeleid door te voeren, maar ook op het gebied van voeding wil van Gils zijn kennis overdragen aan de mannen.

Bron: www.voetbalrotterdam.nl

AddThis Social Bookmark Button

Louis Jacobs en Richard Booij nieuwe trainers bij NBSVV

Afdrukken
PDF

trainers 2018 19Dinsdagavond hebben Louis Jacobs en Richard Booij getekend als trainers voor het komende seizoen.

Louis Jacobs wordt de nieuwe trainer voor het eerste. Louis heeft als speler hoofdklasse gespeeld bij CVV en Zwart-Wit '28. Als trainer is hij hoofdtrainer geweest bij SC Botlek, De Musschen, Hekelingen, Meeuwenplaat, Egelantier Boys en LMO.

Richard Booij wordt de nieuwe trainer voor het 2e en is een bekende. Als keeperstrainer begonnen en dit seizoen als assistent bij het 1e. Richard is bezig met TC3 en hoopt daar voor te slagen in april. Zelfstandig trainer bij het 2e is dus een logische stap.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100