14/1: Gratis afhalen oude NBSVV voetbalkleding

Afdrukken
PDF

kleding goed doelGoedemorgen ouders,

In de competitiebijdrage van NBSVV leden is een component opgenomen voor het ter beschikking stellen van tenues. Het trainingspak en de tas zitten niet in dat bedrag, maar wordt door sponsoring toch mogelijk gemaakt om ter beschikking te kunnen stellen. Zoals bekend is dit jaar de oude NBSVV kleding vervangen door de nieuwe SJO Korendijk kleding. Onlangs zijn de laatste tenues vervangen. De oude NBSVV kleding is daardoor over. Ieder jeugdlid van NBSVV mag zijn oude, rood-wit-blauwe, trainingspak en zijn ouder – blauwe - voetbaltas houden. Nu zijn er nog wel een stuk of 30-40 trainingspakken uit de voorraad over en zijn ook de oude tenues (shirtje, broekje en voetbalkousen) nog best wel goed bruikbaar voor bijvoorbeeld trainingen of anderszins.

Dit willen we de NBSVV leden zeker niet onthouden. Daarom leggen we alle beschikbare kleding aanstaande zaterdag 14 januari van 11:30 tot 12:30 in de kantine van NBSVV klaar om gratis af te halen. Daarbij geldt natuurlijk dat we 1 tenue (shirtje, broekje, kousen) per jeugdlid ter beschikking stellen. Sommige teams hadden hun kleding al uitgedeeld. Voor die ouders geldt, dat ze natuurlijk wel kunnen kijken of er een trainingspak beschikbaar is. Of dat er aan het eind nog een tenue beschikbaar is. Verder zullen we ook de oude, rood-wit-blauwe, trainingspakken verdelen. Daarvoor geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt (en natuurlijk ook weer 1 trainingspak per jeugdlid).

De kleding die resteert zullen we na afloop schenken aan een goed doel.

Met vriendelijke groet,

Hans de Groot
Namens NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Mini pupillen trappen af in 2017

Afdrukken
PDF

mini pupillen 2017Het jaar is nog maar net begonnen en de mini-pupillen van de SJO Korendijk hebben er al weer 10 wedstrijden opzitten. In de sporthal van Numansdorp werd afgelopen woensdag het Mid Winter Zaaltoernooi afgewerkt. Een druk bezet toernooi met ploegen uit de regio en daar buiten. Zo waren naast NSVV, Zuidland, Rhoon en PSV Poortugaal ook ploegen al RKVV Roosendaal, EBOH, Victoria 04 en Neptunus Schiebroek van de partij. Vanuit de SJO Korendijk hadden we twee teams ingeschreven en met 8 spelers net voldoende om de dag met elkaar vol te maken.

Onze Mini's hebben 7 van de 10 wedstrijden overtuigend gewonnen. Slechts 3 duels gingen na goed tegenspel verloren. Met uitslagen als 0-7, 5-2, 2-9, 6-3 nog een keer 2-9 werd het net gemakkelijk gevonden, zo'n 53 keer in totaal! De trainingen op de slechte velden van de afgelopen tijd had duidelijk zijn vruchten afgeworpen en zo kwamen de technische kwaliteiten van onze jongens goed tot zijn recht in de zaal. Onze 'dolle' Dave maakte 15 doelpunten en was ongrijpbaar voor de verdedigers, 'sluwe' Jesse wist beheerst 13 keer het net te laten bollen, 'dekselse' Giovanni wachtte rustig op zijn kans met 9 goals als resultaat, 'Fast' Markie scoorde slechts 4 keer, maar moest dan ook een keer bij de tegenstander meedoen, 'Defending' Finn scoorde eigenlijk 5 keer, waarvan 4 in 1 wedstrijd, 'sliding' Matthijs beukte er 5 ballen in en 'trukendoos' Joab maakte er netjes 3.

Met name de winst tegen Rhoon, waarbij een aantal moeders zich hopelijk thuis net zo druk maken als daar, voelde voor de trainersstaf heerlijk. Onze supporterende moeders wisten wel de juiste snaar te raken en juichten onze mannen naar voren. Al met al een geslaagde ochtend die weer perfect georganiseerd was door de jeugdafdeling van NSVV. De Mini's zijn klaar voor weer een top voetbaljaar!

Ivo van Alphen

AddThis Social Bookmark Button

18/1: Speciale editie HW-sport aan Tafel

Afdrukken
PDF

hw1Woensdagavond 18 januari 2017 heeft HW Sport aan Tafel een speciale uitzending in petto voor sportief Hoeksche Waard.

In de studio, Speciaal Biercafé en Wijnbar Van Speyck aan de Peperstraat in Oud-Beijerland, zullen de presentatoren terugblikken op 2016 en voortuitblikken op 2017. Dit doen ze d.m.v. korte interviews bij hen aan tafel. Ook zal onze nieuwe sponsor, Pim Blokland (o.a. bekend van Feyenoord) die avond aanwezig zijn en worden geïnterviewd.

De initiatiefnemers van het Hoeksche Waardse sportprogramma hopen zo veel mogelijk sporters, bestuurders, supporters, sponsors en ook het aanwezige publiek naar hun sportervaringen van 2016 en vooruitblik op 2017 te vragen.

Een aantal verenigingen heeft in 2016 het jubileum gevierd, de ander een promotie, een handhaving en helaas soms ook een degradatie. Spelers gekomen, spelers gegaan, nieuwe trainers e/o andere noemenswaardige gebeurtenissen.

De deuren bij Van Speyck zijn vanaf 19:30 uur geopend en de de toegang is gratis, ook voor niet sporters.

HW Sport aan Tafel hoopt met veel gasten te kunnen proosten op een geslaagd 2016 en een sportief succesvol 2017.

Datum: woensdag 18 januari 2016
Tijd: 20:00 - 22:15 uur, inloop vanaf 19:30 uur
Locatie: Van Speyk Wijnbar, Peperstraat 7 - 9, Oud-Beijerland
Entree: gratis

Voor entertainment en hapjes wordt gezorgd, drankjes zijn voor eigen rekening. Nodig zoveel mogelijk mensen uit om te komen, laat je vereniging, sport of organisatie zien. Laat ons weten wie er komt, dan bereiden de presentatoren de flitsinterview voor. Uiteraard is alles sport- en Hoeksche Waard gerelateerd. Mooie reclame, toch? Gewoon relaxen en een gezellige avond hebben, is natuurlijk het uitgangspunt.
Graag tot ziens.

Hartelijke groet,
Team HW1 Sport

AddThis Social Bookmark Button

Selectie NBSVV naar Witte Veen

Afdrukken
PDF

hotel witte veenDe selectie van NBSVV brengt het weekend van vrijdag 6 t/m zondag 8 januari a.s. door in het Drentse Witte Veen.

De trainers Dennis van Gis, Paul Bestebreur en Taco Brouwer bereiden tijdens dit trainingsweekend hun selectie voor op de 2e competitiehelft. Het weekend staat in het teken van ontspanning en teambuilding.

Vrijdagavond wordt in hotel Witte Veen de voetbalkennis van de deelnemers getest. Zaterdagmiddag volgt er een training op de kunstgrasvelden van Witte Veense Boys '87. Zaterdagavond trekt het gezelschap naar Groningen om te genieten van het uitgangsleven in de noordelijke studentenstad.

AddThis Social Bookmark Button

5/1: Nieuwjaarsreceptie 2017

Afdrukken
PDF

nieuwjaarsreceptieHet bestuur van NBSVV nodigt alle leden uit voor de nieuwjaarsreceptie op donderdag 5 januari 2017, aanvang 20:00 uur.

AddThis Social Bookmark Button

Dennis van Gils: 'Pauze even lekker'

Afdrukken
PDF

dennis vlotbrugTrainer Dennis van Gils sprak woensdagavond op Radio Hoeksche Waard met presentator Frank Dijkman.

Tijdens het gesprek passeerden diverse onderwerpen de revue. Zo kwam de komende winterstop aan bod, de klik met de spelersgroep, dat stand van NBSVV op de ranglijst, de trainingsopkomst en tot slot de mogelijke contractverlenging met Dennis.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Stukje van de voorzitter: winterstop

Afdrukken
PDF

hans broersenDe eerste helft van het seizoen zit erop en de feestdagen staan voor de deur. De Boutmiddag is net afgelopen. Fantastisch hoe dat verliep. Iedereen had het naar z'n zin. Mooi om te zien dat een deel van onze club, zoals de vrijwilligers achter de bar en in de keuken, de meiden die 25 ronden lootjes verkopen, de mannen die praten, rad draaien en de voorbereidingen hebben gedaan. Keihard werken om anderen een supermiddag te geven. Dit is dus onze vereniging. Bereid zijn om iets te doen voor anderen en dan samen plezier hebben!

Bij de SJO is veel werk verzet door bestuur, leiders en trainers om alle puzzelstukjes op de juiste plaats te krijgen. Petje af heren! Wat een werk. Indelen, selecteren en organiseren. Dan ernaast nog even zorgen dat de hele jeugd tenues, tassen en trainingspakken heeft en er nog sponsoren voor gevonden ook. Toernooien, reis naar Engeland en bezoek aan een eredivisiewedstrijd. Alles gedaan voor onze jeugd.

Op het complex is ook al veel werk verricht. Nieuw hek om het tweede veld, nieuwe netten in de ballenvangers en (bijna) al het groen is gesnoeid. Elke week het gras gemaaid, lijnen getrokken en onkruid verwijderd. Dit alles wordt vaak als vanzelfsprekend aangenomen, maar oh wat een werk voor deze vrijwilligers!

De commissie wel en wee is gestart. De dames slagen er prima in om het familiegevoel binnen de vereniging uit te dragen. De extra aandacht voor de leden in gelukkige of minder gelukkige tijden wordt als zeer positief ervaren.

We hebben er een dameselftal bij gekregen. Deze gezellige meiden hebben op een zeer positieve manier een plaats in de vereniging ingenomen. Ook het vrijwilligerswerk waar ze zich spontaan voor hebben aangemeld wordt zeer gewaardeerd.

Ik wil alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Jullie zijn de ruggengraat van de vereniging. Sportieve resultaten zijn belangrijk voor elk team. Echter zonder de vrijwilligers zijn zelfs slechte resultaten niet mogelijk!

De sfeer in de vereniging is prima. Iedereen heeft er plezier in. Op een enkel elftal na vallen de sportieve resultaten nog wat tegen maar we hebben nog een seizoenshelft! Ik weet zeker dat als alles om de elftallen goed geregeld is en de sfeer goed is, de resultaten vanzelf komen.

Ik wil iedereen een prettige Kerst en een super gezond en succesvol Nieuwjaar wensen. In het bijzonder de mensen binnen onze vereniging die de zwaarste wedstrijd van hun leven vechten. Mogen zij hun ziekte overwinnen en snel gezond worden!

Hans Broersen
Voorzitter

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100