AD: 'Raad praat opnieuw over fusie van voetbalclubs'

Afdrukken
PDF

adDe gemeenteraad van Korendijk praat morgenavond opnieuw over de plannen voor een fusie van in elk geval twee voetbalverenigingen. Piershil en NBSVV zien mogelijkheden om te verhuizen naar een nieuw voetbalcomplex ten zuiden van Nieuw-Beijerland.

Projectontwikkelaar Roosdom Tijhuis wil dat aanleggen, inclusief vier natuurgrasvelden, clubgebouw, tribune en parkeergelegenheid, mits ze in ruil de huidige grond van NBSVV krijgt. Roosdom Tijhuis stelt een deal met 'gesloten beurzen' voor.

Goudswaardse Boys heeft al aangegeven dat niet te willen en dan liever zelfstandig te blijven.

Bron: AD 10-10

AddThis Social Bookmark Button

KNVB informeert verenigingen over spelen op kunstgras

Afdrukken
PDF

knvbHet bestuur van NBSVV ontving vanmorgen onderstaande e-mail.

 

 

 

Beste bestuurder,

Woensdag informeerden we jullie al over de uitzending van Zembla waarin zij aandacht hadden voor de mogelijke gezondheidsrisico's van de rubberen korrels, het zogeheten SBR-rubbergranulaat, in kunstgrasvelden. Naar aanleiding van die uitzending ontvingen we bij de KNVB vragen van verenigingen en signaleren we dat verenigingen (en andere betrokkenen) twijfels hebben over het spelen op dergelijke velden.

Vragen die wij goed begrijpen. Mede daarom hechten we er waarde aan jullie nogmaals te informeren en aan te geven dat uit eerdere onderzoeken van het RIVM niet gebleken is dat spelen op kunstgrasvelden gezondheidsrisico's met zich meebrengt. En dat de velden dus gebruikt kunnen worden om op te spelen en trainen. Wel staat de KNVB erop dat er op zeer korte termijn aanvullend onderzoek komt. Dit onderzoek, te verrichten door het RIVM, moet antwoord geven op de vraagstukken zoals die nu bij ons en onze leden liggen.

Maandag zitten we met partijen als de Vereniging Sport en Gemeente (VSG), het RIVM en andere organisaties rond de tafel om deze kwestie te bespreken en de vervolgstappen vast te leggen. We houden iedereen via de website van de KNVB en per mail op de hoogte van het vervolgproces. Dit bericht kan eventueel op de eigen website worden geplaatst om leden te informeren. We hopen iedereen zo voldoende geïnformeerd te hebben. Voor meer informatie kun je hierbij doorverwijzen naar berichtgeving op KNVB.nl.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan Dirk van der Zee
Directeur amateurvoetbal

AddThis Social Bookmark Button

Robin Verhoeven in Hoeksche Waard Sport

Afdrukken
PDF

omroep hwWoensdag 4 oktober is er weer een uitzending van Hoeksche Waard Live Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

Ton Havelaar (trainer NSVV)
Loek Visser (speler Piershil)
Remi Smulders (speler OSV)
Toine van den Berg (speler Heinenoord)
Robin Verhoeven (speler NBSVV)
Donovan Levestone (doelman SHO)
Paul Scheurwater (speler Heerjansdam)
Studiogast: Kyra van Genderen (speelster Ned honkbalteam)

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Hoeksche Waard Live Sport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19:00-21:00.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Onmachtig NBSVV leidt in derby vierde nederlaag op een rij'

Afdrukken
PDF

adZonder zelf goed te spelen hebben de Seuters' een verdiende 0-1 zege behaald bij NBSVV. Na de 1-5 bij GOZ de tweede derby-zege op rij. 's-Gravendeel nestelt zich hiermee in de subtop. De 'Filopopers* verloren het vierde duel op rij.

„Hoewel ik ook niet onder de indruk was van het spel van 's-Gravendeel, ben ik zeker van mening dat we vandaag een verdiende nederlaag hebben geleden", reageerde NBSVV-trainer Dennis van Gils. „We hebben eigenlijk zelf geen kans weten te creëren. Maar in de slotfase kan zomaar nog de gelijkmaker vallen. (Invaller Max Broersen kopte een minuut voor tijd uit een rommelige situatie in de zestien over, red.), maar verdiend was dat niet geweest", aldus Van Gils. Alleen de eerste twintig minuten waren de 'Filopopers' de bovenliggende partij in de eilandderby tegen de 'Seuters'. Echter uitgespeelde kansen leverde het voor de ploeg van het trainersduo Dennis van Gils en Paul Bestebreur niet op. Kansen waren er voor de 's-Gravendelers, de gaandeweg het initiatief overnamen, in deel één van het duel wel. Toch stond het na 45 minuten spelen 'slechts' 0-1 voor de bezoekers uit het Kildorp. Het was na een half uur spelen Martin Calmera die uit het niets voor NBSVV-doelman Lars van de Erve verscheen en de 0-1 op het bord wist te zetten. De ploeg van de ervaren oefenm eesters Fred Koster en Ron van Kooten hadden het zichzelf een stuk gemakkelijker kunnen maken door de wedstrijd vroegtijdig definitief in het slot te gooien. Echter onder andere de prima spelende Marco Kruijthof en Thomas Muilwijk lieten riante mogelijkheden op een grotere voorsprong onbenut.

Niveau
Ook na rust, het spelpeil zakte naar een zeer bedenkelijk niveau, bleven de beste kansen voor de bezoekers. „Ondanks dat het spel niet om aan te zien was, bleven we de nodige kansen creeren", aldus 's-Gravendeel-trainer Fred Koster. „Maar door deze niet te benutten, hielpen we de tegenstander hoop te geven dat er toch nog wat te halen was. Ondanks dat het heel slecht was deze middag, zie ik verbetering in het spel van de ploeg en denk ik dat onze doelstelling, een plaats bij de top-5, zeker reëel te noemen is. Vergeet niet dat de ploeg jong en onervaren is. Het kan daarom alleen maar beter worden", zei Koster, die in zijn centrale verdedigers Luc Rozendaal en Jorrit van Driel het sterkste gedeelte van de winnende ploeg kende. Zijn team won op sportpark De Kreek binnen een week de tweede derby op een rij.

Bron: AD 3-10

AddThis Social Bookmark Button

HW1 Sport Hoeksche Waard: beelden NBSVV - 's-Gravendeel

Afdrukken
PDF

hw1Zaterdag was HW1 Sport Hoeksche Waard te gast op sportpark "De Kreek" in Nieuw-Beijerland.

Cameraman en regisseur Johan Plomp bij HW1 & HW Media maakte beelden van de wedstrijd NBSVV - 's-Gravendeel. Presentator Wim Wisse verzorgde de interviews voor en na de wedstrijd, die eindigde in een 0-1 overwinning voor 's-Gravendeel.

Klik hier voor de ruime samenvatting en de interviews.

AddThis Social Bookmark Button

Guus Smulders de gewenste spits

Afdrukken
PDF

guus adGuus Smulders (25) degradeerde met OSV naar de vierde klasse, terwijl zijn nieuwe club, NBSVV, juist de omgekeerde weg bewandelde. In Nieuw-Beijerland vult de spits nu de positie in die vorig seizoen nog vacant was.

Smulders is, samen met onder andere Robin Verhoeven (NSVV), Rick Hoek (Sparta AV) en de SHO-ers Ivar Meeldijk en Gerrit Fix, één van de nieuwelingen bij het gepromoveerde NBSVV. „Nee, ik heb niet de overstap gemaakt omdat NBSVV nu in de derde klasse uitkomt. Al voordat de club via de nacompetitie promotie had afgedwongen, had ik al besloten sportpark Olympia te verruilen voor De Kreek", aldus de in Oud-Beijerland woonachtige aanvaller. „Ik wilde gewoon een nieuwe uitdaging aangaan voor mezelf. Heel mijn jeugdopleiding en een aantal jaren als senior, heb ik voor OSV gespeeld. Ik wilde nu gewoon iets anders. Bovendien kwamen er bij OSV maar liefst negen nieuwe spelers. Niet dat ik die concurrentie uit de weg wilde gaan, maar ik ben een sfeergevoelige jongen die graag met vrienden speelt. Ivar Meeldijk is er daar één van, hij is ook nieuw bij de club. En Patrick Ridderhof speelde hier al. Vandaar dus mijn keuze."

Neus voor de goal
Over zijn persoonlijke sterke en zwakke punten is Smulders vrij helder. „Ik heb een neusje voor het doel. Vaak heb ik aan een klein kansje genoeg om deze om te zetten in een treffer. Ik moet ook toegeven dat ik eigenlijk een luie speler ben. Een echte spits die balletjes, of beter gezegd kansjes afwacht. Natuurlijk kunnen mensen zich daaraan ergeren, maar als je dan het beslissende doelpunt maakt, is iedereen zijn ergernis alweer kwijt." Trainer Dennis van Gils over de aanwinst: „Wij zijn zeker blij met de komst van Guus. Vorig jaar speelde NBSVV eigenlijk zonder échte centrumspits. Een rol die hij nu zal moeten gaan invullen. Aan de andere spelers de taak om hem in scoringspositie te brengen. Zijn sterke punten zijn dat hij prima loopacties en een neusje voor de goal heeft. Bovendien is hij mede door zijn ervaring een slimme speler, waarvan onze jongere spelers wel wat kunnen leren, als ze daar voor open staan."

Derde klasse
De hernieuwde kennismaking met de derde klasse is voor NBSVV nog niet om over naar huis te schrijven. De seizoensouverture tegen WFB werd nog met 2-4 gewonnen - Smulders scoorde een keer - maar de daaropvolgende drie wedstrijden werd er verloren van SSS, Vlotbrug en SC Botlek. „Inderdaad, de start is echt goed, maar we hebben al drie potentiele toppers gehad. WFB zie ik als concurrent in de strijd om weg te blijven van de onderste plaatsen en daarvan hebben we verdiend gewonnen. Mijn mening is dat als we ons rechtstreeks weten te handhaven, we een prima prestatie neerzetten met elkaar. We zullen er dan tegen de concurrerende ploegen echter wel moeten staan. Te beginnen met de komende derby's tegen 's-Gravendeel en GOZ, besluit Smulders.

Bron: AD 29-9

AddThis Social Bookmark Button

Taxi Hoeksewaard sponsort wedstrijdbal NBSVV - 's-Gravendeel

Afdrukken
PDF

taxi hoekschewaardZaterdag 1 oktober 2016 speelt NBSVV thuis tegen 's-Gravendeel en wordt de bal van deze wedstrijd gesponsord door Taxi Hoeksewaard uit Oud-Beijerland.

Taxi Hoeksewaard is een nieuw gezicht in de Hoeksche Waard sinds 1 januari 2015 maar kan bogen op ruim zestig jaar ervaring in de taxi-en koerierswereld opgedaan als Taxi Duifhuizen, de voorganger van de huidige B.V.

Binnen onze vereniging wordt Taxi Hoeksewaard vertegenwoordigd door Nico Boender, wie kent hem niet? Nico is als lid èn als sponsor actief binnen alle geledingen van onze vereniging; sponsor van een wedstrijdbal, sponsor van een bord, speler/trainer bij de veteranen en trainer bij de jeugd bijvoorbeeld. We kunnen dus met recht stellen dat we hier te maken hebben met een echte clubman in hart en nieren.

Naast sponsoring van meerdere onderdelen van de club kan NBSVV met trots stellen dat Taxi Hoeksewaard óók wedstrijdsponsor is van NBSVV-'s-Gravendeel en hier zijn wij als club uiteraard erg dankbaar voor; immers, zonder sponsoren wordt het voor iedere amateurclub een lastig verhaal.

Namens (sponsorcommissie) NBSVV bedankt.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors