Broersen Auto's sponsort wedstrijdbal NBSVV - NSVV

Afdrukken
PDF

broersenMet weer een extra puntje op zak uit de lastige uitwedtijd bij YVV de Zwervers (eindstand 1-1) is de achterstand op de naaste concurrenten Rockanje, Zinkweg en Pernis verkleind tot respectievelijk 1 en 2 puntjes.

Op zaterdag 9 december ontvangst NBSVV "buurman" en bijna naamgenoot NSVV op Sportpark "De Kreek". De formatie uit Numansdorp acteerde vorig jaar nog in de 2e klasse D, maar kon degradatie naar de 3 klasse niet voorkomen. Momenteel staat NSVV bovenaan in de 3e klasse D, met maar 2 verliespunten en een indrukwekkend doelsaldo van 35 voor en 2 tegen.

Het zal een zware klus worden voor NBSVV om een resultaat te behalen tegen de bezoekers, maar (zoals de geleerden zeggen) het blijft voetbal, waar alles mogelijk is.

De wedstrijdbal voor deze thuiswedstrijd is gesponsord door Broersen Auto's uit Numansdorp.

Broersen Auto's wordt vertegenwoordigd door Hans Broersen. Hans Broersen is naast sponsor (sinds 2002) momenteel de voorzitter van NBSVV. Voordat Hans voorzitter werd van NBSVV was Hans 3 jaar actief in de sponsorcommissie van NBSVV, 2 jaar verantwoordelijk voor algemene zaken binnen het bestuur en 6 jaar lang lette hij op de centjes als penningmeester.

Bij Broersen Auto's is Hans Broersen de directeur. Bij elkaar zit Hans Broersen al bijna 35 jaar in de autobranche. Een echte autoliefhebber dus. In die jaren heeft hij natuurlijk zeer veel ervaring opgedaan, maar ook een zeer groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk staat tot uw beschikking, wanneer u een bepaald type auto zoekt. Bovendien is Hans behoorlijk fanatiek. Hij wil graag één van de beste autobedrijven uit de regio hebben. Daarin wordt hij geholpen door zijn gevoel voor service en klanttevredenheid. Die combinatie zorgt ervoor dat Broersen Auto's jarenlang een van de beste Skoda dealers van Nederland was.

Bij Broersen Auto's kunt u terecht voor een nieuwe auto, een occasion (die ze voorradig hebben op hun locatie) en beschikken ze over een eigen werkplaats. Kortom alle facetten zijn aanwezig bij Broersen Auto's.

We mogen wel stellen dat we met Hans Broersen niet alleen een trouwe sponsor hebben maar ook echt een man die zich inzet voor de club op diverse fronten.

Wij hopen op een goed resultaat voor NBSVV in de laatste thuiswedstijd van 2017.

Namens NBSVV danken wij Broersen Auto's voor de steun aan onze club.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Punt voor NBSVV'

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft een punt over gehouden aan het duel met IJVV de Zwervers: 1-1 (0-0). Trainer Dennis van Gils: „Ik vond dat we aanspraak maakten op meer. We hebben de eerste helft goed gevoetbald en ongeveer vijf kansen gehad. Net na rust valt de 1-0. Daarna zijn we met meer druk naar voren gaan spelen en gelukkig viel de gelijkmaker van Robin Verhoeven nog vlak voor tijd. De opluchting was groot", aldus de trainer van de Nieuw-Beijerlanders.

Bron: AD 4-12

AddThis Social Bookmark Button

Hans Broersen: 'Plan B uit de kast halen'

Afdrukken
PDF

hans broersenWoensdagavond werd voorzitter Hans Broersen geïnterviewd door Frank Dijkman op Radio Hoeksche Waard.

Het gesprek ging o.a. over de moeizame sportieve prestaties van NBSVV en er werd uitgebeid ingegaan over de mislukte fusie tussen Goudswaardse Boys, NBSVV en SV Piershil.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Hans Broersen in Hoeksche Waard Live Sport

Afdrukken
PDF

omroep hwWoensdag 29 november is er weer een uitzending van Hoeksche Waard Live Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

Sander Fakkel (trainer SHO)
Pascal van den Hoek (trainer GOZ)
Ricardo Danning (speler OSV)
Henk Dirven (trainer SSS)
Loek Visser (speler Piershil)
Hans Broersen (voorzitter NBSVV)
Ricardo Bakker (doelman 's-Gravendeel)
Ralph Kalkman (trainer Heinenoord)
Alwin van der Werff (speler Strijen)
Robin Borremans (trainer ZBVH)
Arthur Ebink (voetbalscheidsrechter)

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Hoeksche Waard Live Sport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19:00-21:00.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Hopen op betere tijden'

Afdrukken
PDF

adZonder zelf groots te spelen heeft FC Binnenmaas een 0-2 zege behaald tegen hekkensluiter NBSVV. Het team van Fop Gouman behoudt zo de vierde plek. De ploeg van Dennis van Gils wacht nog steeds op de eerste zege.

Op een zeer zwaar te bespelen veld zijn de Nieuw-Beijerlanders tegen de zesde nederlaag van het seizoen aangelopen. Tot aan minuut 53 kon de thuisploeg de nummer vier aardig bijhouden. Sterker: de thuisploeg was het eerste halfuur de bovenliggende partij. Echter met slechts één spits (William Benard) kwamen de blauwwitten niet tot grote kansen. Ook de Maasdammers kwamen niet verder dan enkele speldenprikjes, die NBSVV- doelman Lars van de Erve niet konden verontrusten. Dezelfde Van de Erve was het die Binnenmaas ongewild in het zadel hielp. Een schot van routinier Danny Maijers wist hij onvoldoende te keren, waarna Leon van der Stel zijn ploeg op voorsprong wist te zetten. Vier minuten later schoot Michael Mathilda vanuit een bijna onmogelijke hoek de beslissende treffer in het NBSVV doel. Via een schot op de paal van Sjoerd Bestebreur kwam NBSVV nog dicht bij de aansluiting.

Binnenmaas-trainer Fop Gouman noemt de resultaten van zijn ploeg te wisselvallig. „Ook vanmiddag hebben we het weer niet goed gedaan. Ik was dan ook zeker niet tevreden over het spel van mijn ploeg in deel één. Dat heb ik ze in de rust ook wel duidelijk gemaakt. We waren veel te bleu en verloren zelfs tweede ballen. Met alle respect, maar dat mag tegen de hekkensluiter niet gebeuren." De Nieuw-Beijerlanders hebben tot nu toe veel meer regelmaat in de resultaten, maar dan in negatieve zin. Tot nu toe wist NBSVV, dat zich vorig seizoen via de nacompetitie wist te redden, slechts drie punten bij elkaar te sprokkelen. Van Gils: „Als ik eerlijk ben, dan zouden we met een volledige selectie ook al alle zeilen moeten bijzetten om ons zorgeloos in deze sterke afdeling te kunnen handhaven. Nu echter moet ik negen spelers missen vanwege blessures, dus is het nog stukken lastiger."

Bron: AD 27-11

AddThis Social Bookmark Button

Wim Beerends digitaliseert boek 40-jarig jubileum NBSVV

Afdrukken
PDF

wim beerendsFoto's en video van voor het digitale tijdperk hebben waarde en ik zie graag dat ze niet verloren gaan.

Zo ook het boek over het 40-jarige jubileum in 1989 van NBSVV wat bij ons thuis ligt . Het laat uitstekend zien wat je met vrijwilligers kan bereiken. Daarbij het is een mooi compleet verhaal.

In die tijd kreeg je een heel dorp op zijn kop. Kijk naar het filmpje op Youtube over het 400 jaar bestaan in 1982, wat een feest is dat geweest. Er zwerft ook nog een DVD van rond. Gezien op een koffieochtend in de Hoeksteen deze is zeker aan te bevelen. Het is voor mij de moeite waard geweest om dit boek te digitaliseren. Er gaat wat tijd in zitten maar met slimme software is het prima te doen. Je zit droog je kan het doen wanneer het uitkomt en zodoende is het mogelijk om Nieuw-Beijerlanders en degene die inmiddels over de hele wereld zijn verspreid nog even terug in de tijd te zetten.

Veel plezier,
Wim Beerends

Klik hier voor het boek als PDF.
Klik hier voor bekijken op YouTube.

AddThis Social Bookmark Button

Met NBSVV naar Bundesliga topper

Afdrukken
PDF

bundesligaSpeciaal voor onze leden en niet-leden van N.B.S.V.V. hebben we in samenwerking met Pelikaan Reizen uit Zevenbergen een leuke aanbieding gemaakt.

Via Pelikaan Reizen kunnen we een thuiswedstijd bezoeken in de Bundesliga, van Schalke '04 of Borussia Dortmund.

Met een bus worden we in Nieuw-Beijerland opgehaald en naar de wedstrijd gebracht. Na afloop van de wedstrijd, brengt deze bus ons ook weer terug naar huis.

Momenteel hebben we 3 wedstrijden geselecteerd:

  • 3 februari 2018 FC Schalke '04 – Werder Bremen;
  • 24 februari 2018 Borussia Dortmund – FC Augsburg;
  • 3 maart 2018 FC Schalke '04 – Hertha BSC.

In alle gevallen ligt de prijs tussen de €110,00 en €150,00 per persoon, dit is indicatief en afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Dit is inclusief tickets en busvervoer vanuit Nieuw-Beijerland en terug. Uiteraard kunnen er stadstours en etentjes gearrangeerd worden rond de wedstrijd, dit kan in overleg meegenomen worden (bij voldoende animo).

Bent u geïnteresseerd om mee te gaan met deze leuke dagtrip, kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Graag bij uw aanmelding even aangeven welke wedstrijd uw voorkeur heeft, en ook even nummer 2 en 3. Zo kunnen we bekijken wat het beste past.

Bij voldoende aanmeldingen kunnen we verder gaan en concreter worden.

Wij ontvangen uw aanmelding graag vóór 9 december 2017, dit in verband met de tickets die geregeld moeten worden.

Sponsorcommissie NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100