Seizoenafsluiting SJO Korendijk bij NBSVV een groot succes

Afdrukken
PDF

sjo 10Op zaterdag 23 juni was de afsluiting van het seizoen 2017-2018 van de SJO Korendijk. Dit jaar werd de afsluiting gehouden op een zonovergoten Sportpark "de Kreek" van NBSVV in Nieuw-Beijerland.

Het was niet zomaar een dag met spelletjes. Speciaal voor deze dag had de sponsorcommissie van NBSVV zich ingezet om er een groot succes van te maken. Betaald voetbalclub Excelsior Rotterdam heeft deze ochtend, onder begeleiding van professionele trainers van Excelsior een voetbalclinic gegeven. De clinic bestond uit 7 onderdelen, die uitgezet waren op het eerste veld van NBSVV. Voor alle jeugdleden (JO07 – JO15) van de SJO Korendijk lagen trainingssetjes klaar. De setjes, en deze dag zijn mogelijk gemaakt door diverse sponsoren die NBSVV een warm hart toedragen. Zo was er één uniforme uitstraling op het veld en hebben de jeugdspelers een fantastische en leerzame dag gehad. Naast de clinic stonden er op het trainingsveld en achter het eerste veld diverse luchtkussens voor de kinderen om de gehele dag op te spelen.

Op deze dag werd ook meegedeeld dat NBSVV officieel amateurpartner is geworden van Excelsior. Excelsior is minstens één keer per voetbalseizoen bij een amateurpartner aanwezig ter ondersteuning van een activiteit van de amateurclub. Hieronder vallen jeugddagen, voetbalclinics en businessclubavonden. Excelsior geeft de trainers van hun amateurpartners de ruimte om stage te kunnen lopen bij de jeugdelftallen van de jeugdopleiding van Sportclub Excelsior en hebben de amateurpartners mogelijkheid om de Excelsior Soccer Experience in te zetten voor voetbalactiviteiten. SC Excelsior stelt zijn trainers beschikbaar om één keer per jaar een trainersavond te organiseren, de trainers van Sportclub Excelsior geven training aan de jeugdspelers van de amateurpartners.

Na de clinic van Excelsior was er vanaf 14:30 uur voor de senioren het jaarlijkse mixtoernooi. Ook dit toernooi was een groot succes en heeft NBSVV het seizoen 2017-2018 toch positief afgesloten.

Op naar het nieuwe seizoen.

sjo 1  sjo 2  sjo 3 
sjo 4 sjo 5  sjo 6
sjo 7 sjo 8  sjo 9 
AddThis Social Bookmark Button

Miranda en Mark v.d. Brom zetten zich in voor Halte Zomervilla

Afdrukken
PDF

miranda markVrijdag 29 juni vindt in het Italiaanse Bormio voor de 10e keer de beklimming van de Stelvio plaats. Miranda en Mark van den Brom uit Nieuw-Beijerland doen samen met 2 wielrenners in hun team mee aan deze zware klim om geld in te zamelen. Halte Zomervilla wil in de Hoeksche Waard een woon- en logeerhuis realiseren voor ernstig meervoudig gehandicapte jongeren.

De Passo dello Stelvio is met zijn 2758 meter de hoogste pas in Italie. De Stelvio Challenge wordt georganiseerd door de Pim Foundation om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen. Het Hoeksche Waardse initiatief Halte Zomervilla is dit jaar één van de goede doelen.

Miranda en Mark van den Brom uit Nieuw-Beijerland doen samen met 2 wielrenners in hun team mee aan deze zware klim om geld in te zamelen. Halte Zomervilla wil in de Hoeksche Waard een woon- en logeerhuis realiseren voor ernstig meervoudig gehandicapte jongeren. Miranda, zelf één van de initiatiefnemers van Halte Zomervilla en moeder van een gehandicapte zoon Wouter, is erg gemotiveerd. "Bijzonder om deze zware klim samen met mijn oudste zoon Mark te gaan doen. We hebben er hard voor getraind om deze sponsortocht te kunnen lopen. We willen graag ons steentje bijdragen.

Door zich te laten sponsoren hopen zij zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.

Meer weten over deze deelnemers of hen sponsoren? Kijk dan op www.stelviochallenge.nl team Halte Zomervilla.

Bron: www.hoekschnieuws.nl

AddThis Social Bookmark Button

William Benard verruilt opnieuw NBSVV voor Zinkwegse Boys

Afdrukken
PDF

william benard zwbVoor de tweede keer stapt William Benard (23) over van NBSVV naar Zinkwegse Boys. Een jaar geleden verliet hij de Beijerse Polder nog voor een terugkeer op het oude nest. 'Het is niet geworden wat ik ervan hoopte.' Na drie mooie jaren aan de Zinkweg leek het voor Benard vorige zomer nog zo'n mooi moment om weer in zijn eigen dorp te gaan voetballen bij NBSVV. Uitgezwaaid worden als kampioen bij vierdeklasser Zinkwegse Boys en met open armen ontvangen worden bij je jeugdliefde, dat zich had veilig gespeeld in de derde klasse. „Maar het is niet geworden wat ik ervan gehoopt had", zegt hij. Dat komt mede door tijdgebrek, vertelt de Nieuw-Beijerlander, die op de TU in Delft een tijdrovende pre-masteropleiding volgde, waarvoor hij moest slagen om civiele techniek te kunnen studeren. Daardoor kon hij steeds minder trainen en belandde hij op de reservebank. „Ik ben in het derde elftal gaan spelen. Daar hoefje niet te trainen en zo kon ik alsnog een balletje trappen." Maar wat vooral is tegengevallen, is de defensieve strijdwijze waar hij zich in moest schikken. „Ik stond voorin op een eiland", zegt de spits. „En ik ben geen type aanspeelpunt dat de bal vasthoudt en dan eens gaat wachten tot de middenvelders aansluiten. Ik ben meer van de ruimtes induiken en het combineren met mensen die ook voorin staan." Al wil hij de strategie van trainer Dennis van Gils niet veroordelen. „Doordat we met NBSVV onderaan de ranglijst stonden, was het misschien logisch om zo te gaan voetballen. Maar dat past dus niet bij hoe ik graag wil spelen."

SSS
Hoewel Van Gils in januari besloot op zoek te gaan naar een nieuwe club en en zijn oude trainer Mark Smeding enkele weken later inging op de interesse van tweedeklasser SSS, heeft Benard alsnog voor Zinkwegse Boys gekozen. Een keuze gemaakt op gevoel, maar zeker ook één op basis van een rationele afweging. „Op het moment van beslissen, wist ik nog niet wie de nieuwe trainer van NBSVV (Louis Jacobs, red.) zou worden. Dat wist ik bij Zinkweg al wel en met hem (Nasser Abdalla, red.) heb ik een prima gesprek gehad. Daarnaast gaat er uit de selectie van NBSVV een heel elftal weg. Dat brengt ook veranderingen met zich mee die je maar af moet wachten. Dat kan dus verkeerd uitpakken." Benard maakte zijn keuze toen Zinkwegse Boys meer zicht had op handhaving dan NBSVV in de derde klasse. Inmiddels zijn beide teams gedegradeerd. „Je weet dat het erin zit dat je vierde klasse gaat spelen. Ik hoef niet per se in de derde klasse te spelen."

Bron: AD 18-6

AddThis Social Bookmark Button

16/6: Gijs van Es bedrijventoernooi

Afdrukken
PDF

bedrijventoernooiBeste sportvrienden

Het inmiddels voor velen van u bekende "Gijs van Nes' bedrijventoernooi zit er weer aan te komen. Op 16 juni 2018 zullen we voor de 22e keer dit festijn organiseren en daarmee behoort het tot een van de meest succesvolle en vooraanstaande evenementen op onze activiteiten kalender binnen NBSVV. Sportiviteit en bovenal gezelligheid zijn zeer kenmerkend voor dit toernooi.

Het aantal deelnemers dit jaar is uitgekomen op 10. Door het al dan niet voetballen van de nacompetitie van het eerste elftal was er lang onduidelijkheid omtrent de opzet van het toernooi. Helaas is het eerste direct gedegradeerd hetgeen voor het toernooi betekent dat de velden en kleedkamers de gehele dag beschikbaar zijn.

Zoals altijd zullen wij proberen om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken en we verwachten van u dat uw best doet om er een gezellig en sportief van te maken.

Bedenk ook dat de diverse scheidsrechters komen voor uw maar ook hun plezier. Laten we dan ook de normen en waarden waaraan wij een groot belang hechten respecteren.

Wij zijn ervan overtuigd dat we ook de 18e editie van dit toernooi straks kunnen bijschrijven als een geweldig succes. Samen gaan we dit zeker voor elkaar krijgen

Succes toegewenst, een sportieve groet en tot 16 juni.

De toernooicommissie NBSVV

Poule A
Aanvang Veld Wedstrijd Uitslag
10:30 1 Forza Hamburg - Taxi Hoekschewaard -
10:30 2 Plus 1 - IPD -
11:30 1 Het Spui - Forza Hamburg -
11:30 2 Taxi Hoekschewaard - Plus 1 -
12:30 1 IPD - Het Spui -
12:30 2 Forza Hamburg - Plus 1 -
13:30 1 Taxi Hoekschewaard - IPD -
13:30 2 Plus 1 - Het Spui -
14:30 1 IPD - Forza Hamburg -
14:30 2 Het Spui - Taxi Hoekschewaard -
Poule B   
Aanvang Veld Wedstrijd Uitslag
11:00 1 Eberca - Mars Food -
11:00 2 Plus 2 - Bakkerij Dam -
12:00 1 De Klok Banden - Eberca -
12:00 2 Mars Food - Plus 2 -
13:00 1 Bakkerij Dam - De Klok Banden -
13:00 2 Eberca - Plus 2 -
14:00 1 Mars Food - Bakkerij Dam -
14:00 2 Plus 2 - De Klok Banden -
15:00 1 Bakkerij Dam - Eberca -
15:00 2 De Klok Banden - Mars Food -
AddThis Social Bookmark Button

Afsluiting seizoen SJO Korendijk

Afdrukken
PDF

excelsior sjoDe sponsorcommissie van NBSVV heeft het dit jaar mogelijk gemaakt om het seizoen van de SJO heel leuk af te sluiten. Door Eredivisieclub Excelsior Rotterdam wordt de Excelsior Voetbalclinic met professionele voetbaltrainers georganiseerd op het veld van NBSVV. Het bestaat uit een parcours met 6 onderdelen waar onze jeugdspelers van de JO07, 09, 11, 13 en 15 aan kunnen meedoen. Ook wordt de Excelsior Rotterdam Experience daar ingericht. Dit bestaat uit meerdere luchtkussens, Live voetbalspel en andere onderdelen waar de spelers gebruik van kunnen maken.

Ook in de lunch wordt voorzien. Voor de spelers staat er dan patat en limonade klaar. De kinderen die meer trek hebben in iets gezonds, kunnen dat aangeven bij de opgave. Omdat de JO13-1 (en misschien de JO11) op dezelfde dag de finale van de Hoeksche Waard Bokaal speelt, starten we het programma iets later dan eerder aangegeven. Omdat de deelnemers aan de Excelsior Voetbalclinic ook een aandenken krijgen, dient bij opgave de kledingmaat (XS tot XL) te worden aangegeven.

Rond 14:00 uur is de Excelsior Voetbalclinic afgelopen en start het mixtoernooi voor senioren en de JO17 en JO19 om 14:30. Dat toernooi is om 17.00 afgelopen en dan start de BBQ. Iedereen, die zich hier van tevoren voor heet opgegeven, is hierbij welkom. De kosten voor deze BBQ zijn €7,50. Voor alle SJO vrijwilligers (waaronder leiders, trainers en scheidsrechters) en SJO sponsors is de BBQ gratis.

Het programma ziet er als volgt uit:

JO07-09-JO11-JO13-JO15

 • 10:30 uur Inloop
 • 11:00 uur Start Ochtenprogramma Excelsior Rotterdam Voetbalclinic
 • 12:30 uur Lunch
 • 13:00 uur Start Middagprogramma Excelsior Rotterdam Voetbalclinic
 • 14:00 uur Einde

JO17-JO19

 • 14:30 uur Start Mixtoernooi JO19 en JO17 samen met de senioren.
 • 16:45 uur Einde Mixtoernooi

Alle SJO leden, vrijwilligers, trainers, scheidsrechters

 • 17:00 uur Start BBQ
 • ??:?? uur Eind BBQ

Kosten

De Excelsior Rotterdam Voetbalclinic en het mixtoernooi zijn natuurlijk gratis. De kosten voor deze BBQ zijn €7,50. Voor alle SJO vrijwilligers (waaronder leiders, trainers en scheidsrechters) en SJO sponsors is de BBQ gratis.

Opgave voor deelname

Wanneer je wilt meedoen aan de:

 • Excelsior Voetbalclinic,
 • het Mixtoernooi
 • de BBQ

dan dien je je op te geven bij jullie leider voor 12 juni 2018. Wees er snel bij: er is maar plaats voor max. 90 spelers. Geef bij de JO07-09-11-13 en 15 ook de kledingmaat op!!!

Wanneer jullie vragen hebben, laat het ons dan even weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Met vriendelijke groet,

Namens het Bestuur van SJO Korendijk

Hans de Groot, Voorzitter

AddThis Social Bookmark Button

Mutaties begeleiding NBSVV

Afdrukken
PDF

mutatiesBinnen de begeleiding van NBSVV vinden er met ingang van het nieuwe seizoen een aantal mutaties plaats.

Wij zetten ze voor u op een rijtje:

NBSVV 1

 • Hoofdtrainer: Dennis van Gils vertrekt naar NSVV O19, opvolger is Louis Jacobs
 • Assistent trainer: Richard Booij wordt trainer van NBSVV 2, vacature
 • TD: Dirk Enzlin stopt aan het einde van dit seizoen, vacature
 • Elftalleider: Antoine Toller gaat door volgend seizoen
 • Verzorger: Lauren Bax gaat door volgend seizoen
 • Assistent scheidsrechter: Marnix Burgers gaat door volgend seizoen

NBSVV 2

 • Hoofdtrainer: Jacques Courbois vertrekt naar NSVV O19, opvolger is Richard Booij
 • Elftalleider: Hans v.d. Zweth stopt aan het einde van dit seizoen, vacature
 • Verzorger: vacature
 • Assistent scheidsrechter: vacature
AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Doek gevallen voor NBSVV'

Afdrukken
PDF

adVoor NBSVV is het doek in de derde klasse definitief gevallen. NBSVV verloor met 3-0 (0-0) van kampioen NSVV. Omdat concurrent Rockanje wel won, degradeert NBSVV rechtstreeks naar de vierde klasse.

Waar NSVV volgend seizoen in de tweede klasse actief zal zijn, moeten de Nieuw-Beijerlanders een klasse lager opnieuw gaan beginnen. Ondanks het verlies en de bijbehorende degradatie was er sprake van berusting bij NBSVV. „Misschien mag je het eigenlijk niet zeggen, maar het is goed zo", sprak doelman Lars van de Erve gelaten. „Het hele jaar lopen we al achter de feiten aan. Ik weet niet of iedereen er op had zitten wachten als we de nacompetitie in waren gegaan. Het is niet leuk, maar het is niet anders." Ook bij NBSVV trainer Dennis van Gils was er gelatenheid te bespeuren. „Ik had gehoopt dat het iets zuurder zou voelen. Maar, dit zat er al een tijdje aan te komen. Dus hou je hier onbewust misschien al een klein beetje rekening mee. Natuurlijk heb je altijd hoop. Ik denk dat we nog een redelijke partij hebben gevoetbald tegen NSVV. Ik had niet het idee dat zij op volle kracht speelden. We hebben het geprobeerd, maar zoals al het hele seizoen geven we het weer binnen een paar minuten weg."

Zuur
Bij voorzitter Hans Broersen komt de degradatie behoorlijk aan. „Voor mij persoonlijk is dit heel erg zuur. En natuurlijk ook voor de club. Je probeert altijd zo hoog mogelijk te voetballen. Je zag het eigenlijk vooraf al aan de jongens. In de laatste wedstrijd uit tegen de kampioen. De spelers hadden er al geen geloof meer in."

Afscheid Mann
NSVV-aarwoerder Marco Mann kreeg drie minuten voor tijd een waardig afscheid. Onder applaus van zijn teamgenoten en het publiek werd hij naar de kant gehaald. „Het was wel bijzonder. Ik had heel de dag al een raar gevoel. Je weet dat het de laatste keer is. Het kwam pas echt binnen op het moment dat ik van het veld af moest. Ik heb er wel vrede mee. Je sluit toch iets af en dat is niet zomaar iets." Eigenlijk had Mann gewisseld moeten worden maar omdat er geen wisselspelers meer waren liep dat anders. „Dat viel een beetje in het water. Ik vond het allang mooi dat ze wat hadden geregeld. Op 16 juni speel ik een speciale afscheidswedstrijd. Daar ben ik de vereniging NSVV heel erg dankbaar voor."

Bron: AD 28-5

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors