Update verbouwing scheidsrechterskamer (en kleedkamers)

Afdrukken
PDF

verbouwingZoals u in een eerdere aankondiging heeft kunnen lezen, zou er begonnen worden met de verbouwing van de scheidsrechterskamer en de kleedkamers. De planning was om dit voor het komende seizoen te realiseren. Op 22 mei is een aanvang gemaakt met de verbouwing van de scheidsrechterskamer en inmiddels is er 7 weken hard gewerkt door een paar mensen, Leen Achterberg en ondergetekende hebben met hulp van Bert Qualm de scheidsrechterskamer nu zover dat er vanaf aanstaande maandag een aanvang genomen kan worden met het tegelwerk.

U zult begrijpen dat de plannen om ook de kleedkamers voor aanvang seizoen aan te pakken in de ijskast geplaatst zijn. Ook voor ons is inmiddels de vakantie begonnen en ik hoop deze week nog een groot deel klaar te krijgen.

Uiteraard is hulp nog steeds erg welkom.

Peter Barendrecht (secr.)

P.s.
Voor diegene die ook de rekening van de contributie al verwacht hadden: die staan ook nog even in de ijskast en komen in augustus op uw deurmat. De secretaris heeft momenteel andere werkzaamheden.

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV zoekt trainer voor 2e elftal

Afdrukken
PDF

vacatureNBSVV uit Nieuw-Beijerland is op zoek naar een trainer voor haar 2e elftal voor het seizoen 2017-2018.

Ons 2e elftal komt uit in de reserve 3e klasse (a-categorie) en bestaat uit een gemêleerde groep spelers. De trainer zorgt ervoor dat spelers worden opgeleid binnen de voetbalvisie van NBSVV, is communicatief vaardig, kan in teamverband werken en heeft brede interesse in voetbal. Geeft training op dinsdag en donderdag aan de B-selectie en begeleidt de wedstrijden op zaterdag. Heeft elke donderdagavond na de training met de trainer van het 1e en 3e elftal overleg.

De kandidaat is bij voorkeur in het bezit van het diploma TC 3 of is bereid deze te halen. Beschik je over een gezonde portie ambitie en ga je graag met ons aan de slag om te bouwen aan de sportieve toekomst van NBSVV? Dan zien wij je reactie graag tegemoet.

Stuur een sollicitatiebrief samen met je CV zo spoedig mogelijk op, m.b.v. e-mail. Je kunt je sollicitatie richten aan de voorzitter Hans Broersen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wil je informatie over deze vacature? Bel dan met Dirk Enzlin, Voetbaltechnische Zaken 06-53297450.

AddThis Social Bookmark Button

Charles van Alphen opgenomen in ziekenhuis

Afdrukken
PDF

charles yvesKantinebeheerder Charles van Alphen is opgenomen in het ziekenhuis.

Hij heeft een bacteriële infectie opgelopen. Waarschijnlijk kan hij donderdag al weer naar huis.


Voor een kaartje:

Maasstad Ziekenhuis
Afd. Chirurgie 2e etage kamer 2
Maasstadweg 21
3079 DZ Rotterdam

27/6 update:
Charles is weer thuis. Hij moet nog even rustig aan doen om te herstellen van de operatie. Hij voelt zich verder weer prima. Hij bedankt iedereen voor de getoonde belangstelling.

26/6 update:
Charles ligt sinds woensdag opnieuw in het ziekenhuis. Omdat zijn hand dik bleef was een operatie noodzakelijk.

Hij ligt nu op zaal 1, kamer 1, Afd Chirurgie (L).

AddThis Social Bookmark Button

Antoine Toller nieuwe elftalleider NBSVV

Afdrukken
PDF

antoineAntoine Toller is met ingang van het nieuwe seizoen elftalleider van het keurkorps van NBSVV.

Hij volgt daarmee Leo IJzerman op die in oktober (tijdelijk) terugkeerde na het plotselinge vertrek van Eric de Haan. Antoine is een bekend gezicht binnen de NBSVV-familie. Actief in de activiteitencommissie, inzetbaar voor de jeugd van SJO Korendijk en zeer regelmatig toeschouwer bij wedstrijden van NBSVV. Zijn vrouw draag regelmatig haar steentje bij achter de bar. De 3 kinderen van Antoine spelen in de jeugd van SJO Korendijk.

We wensen Antoine veel plezier in zijn nieuwe functie.

AddThis Social Bookmark Button

Hou tijdens de zomerstop je conditie op peil bij TV de Molen

Afdrukken
PDF

tennisWil je tijdens de zomerstop in conditie blijven? Of alvast oefenen voor het altijd spannende Voetbal-Tennis Toernooi van 30 juni a.s....?

Voor slechts € 37,50 kun je van 15 juni t/m 15 augustus ZOMERLID worden van TV de Molen!

Kijk voor meer informatie op de website www.tv-demolen.nl of klik hieronder direct op de link naar het inschrijfformulier http://www.tv-demolen.nl/Download/GetDownload?dl_id=38671&vn=72603

Sportieve groet,
TV de Molen

AddThis Social Bookmark Button

17/6: Klussendag: "Niet omdat het moet, maar omdat het nodig is"

Afdrukken
PDF

klussendagAanstaande zaterdag 17 juni is er veel werk te verzetten op sportpark "De Kreek". We hopen dat niet alleen de mensen die nog een vrijwilligerstaak te volbrengen hebben maar ook alle leden, ouders van jeugdleden en mensen die NBSVV een warm hart toe dragen zaterdag een paar uurtjes in hun vereniging willen investeren.

We willen zaterdag om 10:00 uur beginnen maar dan ook daadwerkelijk beginnen met de diverse werkzaamheden. Hier volgt een opsomming van de geplande werkzaamheden:

 • Onkruid verwijderen gehele complex
 • Reclameborden reinigen aan Ridder van Dorpstraat zijde
 • Reclameborden verwijderen en trespaplaten plaatsen aan kantine zijde
 • Bestrating 2e veld ijsbaan zijde verwijderen en opvullen met grond
 • Bestrating 2e veld trainingsveld zijde aanhelen
 • Straatverlichting vervangen
 • Lamp boven buitendeur massagekamer vervangen
 • Dak en dakgoot van serre reinigen en daar waar nodig de goot repareren
 • Reclamebord plaatsen bij 2e veld mbv speciale strip
 • Schoonmaken van de boeiborden en de bovenlichten van de kleedkamers
 • Etcetera

Uiteraard kunnen wij niet voor iedereen voor gereedschap zorgen, dus wanneer u wat ziet in het verwijderen van het onkruid neem dan een werktuig mee waarmee u denkt de klus te kunnen klaren. Hetzelfde geldt b.v. voor de werkzaamheden aan de bestrating waarvoor u misschien een schep nodig heeft. Voor de reclameborden vervangen is een accutolletje handig en voor de klussen aan het elektrisch is wat handgereedschap nodig. Uiteraard is op de voetbal wel wat gereedschap aanwezig maar wij hopen op veel mensen en als we veel werk willen verzetten is wat meer gereedschap altijd makkelijk.

Wij rekenen op uw steun om ons sportpark de uitstraling te geven die het verdient. Natuurlijk staat de koffie klaar en hebben we voor tussen de middag een broodje voor klaar staan.

Hopelijk zijn we zaterdag met een hele grote groep en kunnen we een flinke slag slaan. Tot zaterdag.

Namens het bestuur,
Peter Barendrecht

AddThis Social Bookmark Button

Francisco Maas kiest voor NBSVV

Afdrukken
PDF

franciscoFrancisco Maas speelt volgend seizoen voor NBSVV.

Francisco maakt de overstap naar NBSVV op advies van zijn vriend Kevin de Faria. Zijn voorkeur gaat uit naar de middenveld of de rechtsachter positie. Ervaring heeft Francisco opgedaan bij CVV Zwervers, Mallorca, Feyenoord, DOTO en Rijsoord. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als Sales manager voor een Freight Forwarder. Naast voetbal is reizen de grote hobby van Francisco.

Wij heten Francisco van harte welkom op sportpark "De Kreek" in Nieuw-Beijerland en wensen hem een prettig verblijf bij de derdeklasser.

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100