Kopen voor NBSVV

kopen voor nbsvv

Meiden SJO Korendijk mascotte bij Barendrecht/Excelsior - Ajax

Afdrukken
PDF

excelsoir barendrechtOp vrijdagavond 14 december as. speelt Excelsior/Barendrecht vrouwen tegen de vrouwen van Ajax en zullen 13 meiden uit de JO11 en JO13 samen met de speelsters van Excelsior/Barendrecht en Ajax het veld op lopen als mascotte. Daarna kunnen de speelsters samen met hun ouders en begeleiders gratis de wedstrijd bijwonen.

De wedstrijd begint om 19:30 uur en wordt gespeeld in het van Dongen en de Roo stadion in Rotterdam. Dit evenement organiseert Excelsior voor haar samenwerkingspartners, hetgeen N.B.S.V.V. vorig jaar is geworden.

De volgende speelsters gaan de line-up verzorgen: Arie van der Velde / Lotte van der Velde / Lindie van Gijzen / Meike Nobel / Lois Brussen / Julia de Waard / Isis de Ronde / Rebecca van Bergeijk / Isa Westerweele / Michelle Bruinenberg / Yara van der Waal / Lizzy Bruinenberg / Lola de Graaf.

Bij Excelsior / Barendrecht komen de meiden een oude bekende tegen: Zoï van de Ven begon op vijfjarige leeftijd met voetballen bij NBSVV. Via VV Spijkenisse en diverse oranje selectieteams werd zij op veertienjarige leeftijd gescout door FC Twente. Zij speelde één seizoen in de Topklasse met Jong FC Twente en daarna twee jaar voor FC Twente Vrouwen. Met Twente behaalde ze het landskampioenschap, won de KNVB beker en nam deel aan de Champions League.

We wensen de meiden en de ouders veel plezier!

AddThis Social Bookmark Button

70-jarig bestaan NBSVV: schoenentas met logo

Afdrukken
PDF

schoenentasJa! Daar zijn we weer met een nieuwe leuke december actie in het kader van het 70-jarig bestaan van NBSVV.

In de voetbalkantine van NBSVV staat als voorbeeld een schoenentasje met het unieke jubileum logo van NBSVV erop. Wanneer je interesse hebt in het schoenentasje is het mogelijk om deze in de kantine van NBSVV te bestellen. De kosten voor het schoenentasje zijn € 10,00. Leuk om cadeau te doen voor de kerst.

Ook de kerst sok of het kerstplankje gevuld met diverse lekkernijen is ook nog steeds te koop in de kantine van NBSVV, deze sok of het plankje kost nu geen € 6,50, maar is nu voor maar € 5,00 en is aan de bar bij Klaas Bestebreur en Jan Letterman te koop. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de geplande feestdag op 15 jun 2019 in het kader van het 70-jarig bestaan van NBSVV.

Met vriendelijke groet,

Team 70-jarig bestaan
Christa, Arja, Kelly, Colette en Diana

Ps: 1: Er zijn nog maar een paar kaarten voor de Divabingo op vrijdag 11 januari. Wil je er nog bij zijn? Wees er dan snel bij!!
Ps: 2: Heb je 15 juni al geblokkeerd in je agenda? Het belooft een leuke dag voor jong en oud te worden.

AddThis Social Bookmark Button

Wedstrijd in ere hersteld: NBSVV 1 - NBSVV Veteranen (22/12)

Afdrukken
PDF

nbsvv ve1Een mooie traditie wordt in ere hersteld: NBSVV 1 - NBSVV Veteranen.

Op zaterdag 22 december a.s. speelt de hoofdmacht van NBSVV tegen de Veteranen. Er wedstrijd die jarenlang is gespeeld op de dag dat de boutmiddag werd gehouden. Zelfs met zware sneeuwval gingen de spelers het veld op. De aanvang van de wedstrijd is 14:30 uur.

Na de wedstrijd kan men tegen een kleine vergoeding (€ 5,00) genieten van 'Chinees'.

Dit jaar is de boutmiddag overigens op zaterdag 15 december. Na de competitiewedstrijd NBSVV - Zinkwegse Boys.

AddThis Social Bookmark Button

15/12: Boutmiddag bij NBSVV

Afdrukken
PDF

boutmiddag 2018

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Staartploeg NBSVV kan ook in derby geen vuist maken'

Afdrukken
PDF

adDe laatste derby onder de Korendijkse vlag was nooit een wedstrijd. Zonder groots te hoeven spelen, was ZBVH in Nieuw-Beijerland duidelijk beter dan het onmachtige NBSVV: 1-4.

De loodzware Mus waar trainer Louis Jacobs in Nieuw-Beijerland aan begonnen is, lijkt op het voormalige dorpsevenement Trek de Pont. In plaats van een veerpont trekt de trainer een ploeg die na de degradatie en een leegloop aan spelers is afgegleden naar het dal van de vierde klasse. Dat NBSVV een week eerder eindelijk de eerste seizoensoverwinning te pakken had, was zaterdag geen moment terug te zien. „We kwamen gewoon tekort, dan houdt het op", zei NBSVV' er Niels Jacobs.
ZBVH had tegen de Filopopers aan één helft genoeg om de wedstrijd te beslissen. De gevaarlijkste spelers aan Zuid-Beijerlandse zijde, Lars van Gameren (penalty en schot) en Jimmy Andeweg (kopbal), ontdeden de der-by al bij rust van alle mogelijke spanning.

Die was er voor de circa veertig toeschouwers alleen nog in de duels te zien. In de kaartenregen op het natte, koude en winderige sportpark De Kreek ontstond een opstootje met wat duw- en trekwerk tussen Van Game-ren en Jacobs. Daarbij zou de leidsman, zo zei hij na afloop, op zijn hoofd zijn geraakt. Beide spelers konden met rood vertrekken. Later kwam Pirmin Buitendijk met geel voor een natrappende beweging goed weg.

NBSVV' er Guus Smulders leek vlak voor tijd de eindstand te bepalen met een goedkoop gegeven strafschop. Maar de laatste treffer van de laatste Korendijkse derby, voordat de gemeente opgaat in de fusiegemeente Hoeksche Waard, was de eerste van het seizoen van Mike Andeweg. De tweelingbroer van aanvaller Jimmy leek de laatste jaren van de radar verdwenen, maar viel zaterdag weer in bij Hercules en schoof in blessuretijd de 1-4 binnen.

„Ik heb een internationale baan, dus ben ik voor mijn werk veel aan het reizen", zei doelpuntenmaker Mike Andeweg over de reden van zijn eerdere afwezigheid. „Doordat ik niet altijd mee kan trainen doe ik vaak met het tweede elftal mee. Daarbij heb ik ook nog blessureleed gekend. Donderdag viel onverwacht mijn nacht-dienst uit en kon ik alsnog trainen. Ik heb lekker getraind, werd gelijk beloond met een plek bij het eerste elftal. Nu mocht ik invallen en kon ik ook nog belangrijk zijn. Dat is mooi meegenomen."

Bron: AD 3-12

AddThis Social Bookmark Button

Cees van Bochove ToToSport: 'Diehards en een gouden pik'

Afdrukken
PDF

totosportBeste ToTo-spelers,

Inmiddels zijn we 9 speelrondes onderweg in de competitie. Tijd voor een ToTo-update.

Na wat opstart probleempjes is het lek bij NBSVV inmiddels volledig boven. Zaterdag was daar de eerste driepunter in de competitie en dinsdag werd er in een bekerwedstrijdje even aan het vertrouwen gewerkt door Blankenburg met 2-10 te verslaan. Een prima voorbereiding op de derby van dit weekend tegen onze Zuiderburen.
Team ToToSport is er dan ook zeker van dat het vertrouwen van de diehards die NBSVV in voor en tegenspoed een overwinning geven zich vanaf nu gaat uitbetalen. Één zo'n diehard is Wim Ridderhof; vaak net op tijd met zijn voorspelling maar NBSVV altijd op winst. Het leverde hem dit weekend voor het eerst 2 bonuspunten op aangezien hij ook de andere 5 wedstrijden goed had. Bij deze dus een gratis tip: deze week een 1tje op regel 6.

De categorie diehards, daar kunnen we Peter Pouwe niet onder scharen. Peter is altijd realistisch en, noem het geluk aan de kont of een gouden pik, heeft dit jaar alweer drie keer(!) de bonuspunten te pakken. Vorig jaar kaapte hij al veel prijzen weg en ook dit jaar presteert hij ongekend sterk. Hij staat stevig bovenaan met een vrij aardig gemiddelde van meer 5 punten per speelronde!

Over de verdeling van de prijzen gesproken, daarin is ten opzichte van vorig jaar een verandering te melden. Dit jaar zijn er geen drie periodes maar twee. Het prijzengeld wordt dus verdeeld onder de winnaars van periode 1, periode 2, en de top 5 van het eindklassement.

Op basis van 36 spelers* kunnen we dit jaar een bedrag van 360,- bijdragen aan de vereniging en valt er 360,- te verdelen onder de winnaars. De verdeling die hierbij hoort is als volgt:

Ranking Periode 1 (1-12) Periode 2 (13-24) Eindstand
1 € 40 € 40 € 100
2 € 60
3 € 50
4 € 40
5 € 30
Totaal € 360
*onder voorbehoud van de laatste nog te ontvangen betalingen

Veel succes in het vervolg van dit seizoen!

Groet,
Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button

Vacatures bestuur NBSVV niet volledig ingevuld

Afdrukken
PDF

ledenvergaderingAfgelopen vrijdag is de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Daarin zijn enkele belangrijke beslissingen genomen:

  • De statutenwijziging is aangenomen (essentieel voor ouders van jeugdleden)
  • Er is afscheid genomen van Dirk Enzlin (Voetbaltechnische Zaken)
  • Hans Broersen (voorzitter), Peter Barendrecht (secretaris) en Hans de Groot (jeugdvoorzitter/vertegenwoordiger SJO) hebben het bestuur verlaten
  • Arno den Boer is toegetreden toe het bestuur als jeugdvoorzitter/vertegenwoordiger SJO
  • Peter Barendrecht en zijn vrouw Jolanda zijn in het zonnetje gezet en bedankt voor hun diensten. Voor Peter geldt dat hij gedurende 24 jaar veel van zijn vrije tijd in NBSVV heeft gestoken. Tevens is Peter door de leden benoemd tot erelid van NBSVV

Een punt van zorg is en blijft het volgende:

  • Er zijn voor de functies van voorzitter en secretaris geen vervangers gevonden!
AddThis Social Bookmark Button