AD: 'Opnieuw geen punten voor NBSVV'

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft opnieuw geen punten gepakt. Tegen Rozenburg gingen de Nieuw-Beijerlanders met 4-3 onderuit. Een slechte prestatie in de eerste helft tegen Rozenburg. ditmaal op kunstgras, werd de formatie van Dennis van Gils fataal. „Het was niet best en we zullen hard moeten blijven werken als we nog punten willen pakken", aldus Van Gils. Robin Verhoeven, Pieter Vogelaar en Marnik Briegoos zorgden voor de doelpunten bij de hekkensluiter.

Bron: AD 18-12

AddThis Social Bookmark Button

Klussendag verplaatst

Afdrukken
PDF

klussendagEr staat een klussendag gepland op zaterdag 16 december. Vanwege de weersverwachting en tot op heden nog geen aanmeldingen om deel te nemen aan deze klussendag, heeft de vrijwilligerscommissie besloten om de klussendag te verplaatsen naar een nader te bepalen datum.

Belangrijk is wel om te melden dat ieder lid de verplichting heeft om een vrijwilligerstaak van totaal 8 uur per seizoen uit te voeren. Zodra bekend is wanneer de volgende klussendag zal plaats vinden, ontvangt iedereen een persoonlijk mailtje. Ook is deze informatie op facebook en de website terug te vinden. Hou je mailbox in de gaten.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief 2018 en we zien jullie graag op de volgende klussendag!

Met vriendelijke groet;

Vrijwilligerscommissie
Diana de Ronde - Christa Donsen – Bianca Klijnsmit – Ivo van Alphen

AddThis Social Bookmark Button

16/12: Boutmiddag bij NBSVV

Afdrukken
PDF

boutmiddag 2017

AddThis Social Bookmark Button

16/12: Klussendag NBSVV

Afdrukken
PDF

klussendagBeste leden van NBSVV,

Zaterdag 16 december is weer een dag om in je agenda te noteren, want dan organiseert NBSVV weer een klussendag op het voetbalterrein. Er zijn verschillende werkzaamheden die met name aan de buitenkant van het gebouw en rondom de velden gedaan kunnen worden. Te denken valt aan onkruid wieden, randen rondom de velden schoonmaken, reclameborden wassen, ramen zemen enz...

Deze werkzaamheden zijn niet veel werk en vele handen maken licht werk. Het vrijwilligerswerk bestaat uit 8 uur per seizoen op vrijwillige basis je inzetten om samen de vereniging netjes, verzorgd en schoon te houden. Je kan hier aan bijdrage aan leveren door op zaterdag 16 december van 9:00 - 12:00 uur je in te zetten voor NBSVV.

Iedereen is van harte welkom en ook met name de jeugd vanaf 14 jaar nodigen wij uit om deel te nemen aan deze klussendag, aangezien zij nog geen bardiensten mogen draaien gezien de leeftijd.

Heb je eventjes 3 uurtjes tijd op zaterdag 16 december en wil je alvast een gedeelte van je vrijwilligerstaken doen, dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan de klussendag.

Wanneer je dit doet met het gehele team, is het werk zo gedaan en door het werk samen te doen is het een stuk gezelliger. Wij zorgen voor de koffie/thee en wat lekkers.

De vrijwilligerscommissie is erg dankbaar voor alle inzet bij de voetbalvereniging NBSVV.

Tot de 16e!

Met vriendelijke groet;

Vrijwilligerscommissie
Diana de Ronde - Christa Donsen – Bianca Klijnsmit – Ivo van Alphen

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV wil actie zien van raad

Afdrukken
PDF

adVoorzitter Hans Broersen van voetbalvereniging NBSVV in Nieuw-Beijerland is teleurgesteld in de raadsleden van Korendijk. Hij wil dat ze in gesprek gaan met de voetbalverenigingen om naar oplossingen te zoeken. Onlangs ketste een fusie tussen drie clubs op een nieuw complex af. Broersen heeft een brief geschreven aan de raadsleden van Korendijk, om ze wakker te schudden en te motiveren om eens wat te doen voor de verenigingen. „Want nu gebeurt er niks." Vorige maand werd duidelijk dat een streep is gezet door de plannen om NBSVV, SV Piershil en de Goudswaardse Boys te laten fuseren op een nieuw complex, nadat de leden van de Goudwaardse Boys hadden aangegeven daar niet voor open te staan. De raad had in een eerder stadium al besloten alleen mee te willen werken aan een zo'n gloednieuw complex op een neutrale plek, wanneer alle voetbalclubs mee zouden willen doen.

Volgens Broersen gebruikt de gemeente dat nu als excuus om opnieuw niets te hoeven doen. Hij wil dat de raad veel meer overlegt met de dorpsgemeenschappen. Niet alleen wat betreft de voetbal, maar wat betreft het hele verenigingsleven. Hij schrijft dat andere verenigingen in de regio prachtige complexen hebben, omdat ze gefaciliteerd worden door gemeentebesturen. „Het verschil is dat daar naar mogelijkheden is gekeken en niet naar bezwaren." De voorzitter begrijpt ook niet dat de gemeente Korendijk wel wil kijken naar een fusie van drie verenigingen, maar niet van twee. „Wat voor reden kun je daar voor hebben? Er zullen best problemen zijn, maar er is nooit naar oplossingen gezocht." Ook onder raadsleden lopen de emoties rondom dit onderwerp op. Claus aan den Wiel (GroenLinks) vindt dat wethouder Paul Boogaard voorbarig is geweest door eind november tegen deze krant te zeggen dat een nieuw complex definitief geen doorgang vindt. „Hij is voor de muziek uitgelopen. Hij had eerst het gesprek met de voorzitters van NBSVV en SV Piershil moeten aangaan." Ook de VVD-fractie heeft stevige kritiek op Boogaard. Tijdens de ledenstemming bij Goudwaardse Boys was de wethouder aanwezig, omdat hij ook lid is van deze vereniging. „Dat wekt de schijn dat hij het proces beïnvloed heeft", zegt raadslid Léon Hoek.

Afzijdig
Boogaard bestrijdt dat nadrukkelijk. „Ik heb tijdens die ledenvergadering mijn mond niet opengetrokken en mij totaal afzijdig gehouden." Boogaard zegt ook dat hij graag verder in gesprek gaat met Broersen. Hij geeft aan dat hij nooit gezegd heeft dat de fusie niet doorgaat, maar dat de gemeente daarvoor nu geen onderzoeksgeld beschikbaar stelt, omdat niet alle drie de clubs meedoen. „Als SV Piershil en NBSVV aangeven dat ze willen fuseren, bijvoorbeeld op de velden van NBSVV, dan ga ik daar graag mee aan de slag. Wij zijn alleen geen trekker van de fusie, die verantwoordelijkheid ligt bij de verenigingen."

Bron: AD 8-12

AddThis Social Bookmark Button

Broersen Auto's sponsort wedstrijdbal NBSVV - NSVV

Afdrukken
PDF

broersenMet weer een extra puntje op zak uit de lastige uitwedtijd bij YVV de Zwervers (eindstand 1-1) is de achterstand op de naaste concurrenten Rockanje, Zinkweg en Pernis verkleind tot respectievelijk 1 en 2 puntjes.

Op zaterdag 9 december ontvangst NBSVV "buurman" en bijna naamgenoot NSVV op Sportpark "De Kreek". De formatie uit Numansdorp acteerde vorig jaar nog in de 2e klasse D, maar kon degradatie naar de 3 klasse niet voorkomen. Momenteel staat NSVV bovenaan in de 3e klasse D, met maar 2 verliespunten en een indrukwekkend doelsaldo van 35 voor en 2 tegen.

Het zal een zware klus worden voor NBSVV om een resultaat te behalen tegen de bezoekers, maar (zoals de geleerden zeggen) het blijft voetbal, waar alles mogelijk is.

De wedstrijdbal voor deze thuiswedstrijd is gesponsord door Broersen Auto's uit Numansdorp.

Broersen Auto's wordt vertegenwoordigd door Hans Broersen. Hans Broersen is naast sponsor (sinds 2002) momenteel de voorzitter van NBSVV. Voordat Hans voorzitter werd van NBSVV was Hans 3 jaar actief in de sponsorcommissie van NBSVV, 2 jaar verantwoordelijk voor algemene zaken binnen het bestuur en 6 jaar lang lette hij op de centjes als penningmeester.

Bij Broersen Auto's is Hans Broersen de directeur. Bij elkaar zit Hans Broersen al bijna 35 jaar in de autobranche. Een echte autoliefhebber dus. In die jaren heeft hij natuurlijk zeer veel ervaring opgedaan, maar ook een zeer groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk staat tot uw beschikking, wanneer u een bepaald type auto zoekt. Bovendien is Hans behoorlijk fanatiek. Hij wil graag één van de beste autobedrijven uit de regio hebben. Daarin wordt hij geholpen door zijn gevoel voor service en klanttevredenheid. Die combinatie zorgt ervoor dat Broersen Auto's jarenlang een van de beste Skoda dealers van Nederland was.

Bij Broersen Auto's kunt u terecht voor een nieuwe auto, een occasion (die ze voorradig hebben op hun locatie) en beschikken ze over een eigen werkplaats. Kortom alle facetten zijn aanwezig bij Broersen Auto's.

We mogen wel stellen dat we met Hans Broersen niet alleen een trouwe sponsor hebben maar ook echt een man die zich inzet voor de club op diverse fronten.

Wij hopen op een goed resultaat voor NBSVV in de laatste thuiswedstijd van 2017.

Namens NBSVV danken wij Broersen Auto's voor de steun aan onze club.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Punt voor NBSVV'

Afdrukken
PDF

adNBSVV heeft een punt over gehouden aan het duel met IJVV de Zwervers: 1-1 (0-0). Trainer Dennis van Gils: „Ik vond dat we aanspraak maakten op meer. We hebben de eerste helft goed gevoetbald en ongeveer vijf kansen gehad. Net na rust valt de 1-0. Daarna zijn we met meer druk naar voren gaan spelen en gelukkig viel de gelijkmaker van Robin Verhoeven nog vlak voor tijd. De opluchting was groot", aldus de trainer van de Nieuw-Beijerlanders.

Bron: AD 4-12

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100