16/3: Bezoek Excelsoir - Ado den Haag

Afdrukken
PDF

ExcelsiorADODenhaagGa jij ook mee samen met je voetbalvriendjes naar Excelsior Rotterdam – ADO Den Haag vrijdag 16 maart, aftrap 20:00 uur.

Ieder lid is welkom van jong tot oud!

Kinderen (t/m 16 jaar) betalen 5 euro en volwassenen (17+) betalen 10 euro voor een ticket.

Opgeven uiterlijk 23 februari as. door een mail te sturen aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

op = op

AddThis Social Bookmark Button

Sjoerd Bestebreur: 'Zaterdag een cruciale voor allebei'

Afdrukken
PDF

sjoerd botlekSjoerd Bestebreur werd woensdagavond geïnterviewd door Frank Dijkman op Radio Hoeksche Waard.

Aangezien er geen verslag was van de afgelopen wedstrijd tegen SV Charlois (0-1) vroeg Frank naar het verloop van deze gewonnen uitwedstrijd. Verderop in het vraaggesprek ging het over de uitspraak van de voorzitter van SV Piershil, Henk Heikoop. Vervolgens werd er vooruit gekeken naar de wedstrijd van zaterdag tegen Zinkwegse Boys op sportpark "De Kreek" in Nieuw-Beijerland.

Klik hier voor het interview.

AddThis Social Bookmark Button

Heikoop (voorzitter SV Piershil): 'Inzetten op fusie met NBSVV voor komend seizoen'

Afdrukken
PDF

fusieHenk Heikoop is sinds kort voorzitter van SV Piershil. In de beginfase van het voorzitterschap zag hij Goudswaardse Boys afhaken bij een mogelijke fusie met Piershil en NBSVV.

Afgelopen zaterdag verloor Piershil van Hellevoetsluis. De matige stand op de ranglijst is voor Heikoop geen probleem. "We hebben gestreefd naar een fusie van drie verenigingen. De vraag is dan of het uitmaakt of dat in de tweede klasse is of niet. Maar helaas is dat misgelopen. Het is nou eenmaal zo," stelt Heikoop tegenover Hoeksche Waard Live sport, het door Frank Dijkman gepresenteerde sportprogramma op Radio Hoeksche Waard.

Heikoop zet nu in op een fusie met NBSVV. "Beide besturen zijn het eens dat we die kant opmoeten. Op twee complexen spelen en later proberen op een nieuw complex samen te gaan spelen. Het is de bedoeling dat we komend seizoen al als fusievereniging gaan acteren. Dat is de bedoeling. Om het half jaar op een ander complex. Met 7500 inwoners is eigenlijk maar plek voor één vereniging."

De leden moeten echter nog wel instemming met de fusie. "Met een kleine groep is al gesproken. De besturen willen wel die kant op. De leden moeten echter nog akkoord geven. Een deel van de leden van NBSVV stond nog niet te springen."

Een nieuwe trainer wordt er door Piershil nog niet aangesteld. "Er gaan een hoop selectiespelers weg. De spelers die met de trainer meekomen zullen vertrekken. Er wordt aan die jongens getrokken. Het scheelt maar zes leden qua senioren. De komende maanden hoop ik dat we tot één vereniging gaan komen en ook Goudswaard aan zal haken. Echter dan is er al weer een nieuwe gemeente."

Bron: www.voetbalrotterdam.nl

AddThis Social Bookmark Button

Hokke, Vogelaar & den Haan balsponsor NBSVV - Zinkwegse Boys

Afdrukken
PDF

hokke vogelaar haanNBSVV is heel goed de winterstop uitgekomen met 6 punten. Na de winst thuis tegen directe concurrent Rockanje, werd afgelopen zaterdag 3 punten in de tas gedaan uit bij Charlois, die de 4e plek in de competitie bezetten. Een prima overwinning dus voor de blauw witten uit Nieuw-Beijerland. Door deze overwinningen staat NBSVV momenteel op een 12e plaats in de competitie.

Aanstaande zaterdag staat wederom een degradatiekraker op de kalander, de thuiswedstrijd tegen weer een directe concurrent; Zinkwegse Boys. Deze streekderby kan ook wel omschreven worden als een al oude "6 punten wedstrijd" Bij winst slaat NBSVV definitief een klein gaatje met de onderste 2 plekken en kan het vizier op Pernis die met 4 punten meer de 11e plek bezet in de competitie. Die 11e plek is aan het eind va het seizoen voldoende om in de 3e klasse te blijven.

De wedstrijdbal voor de derby komt uit handen van Hokke, Vogelaar & den Haan uit Oud-Beijerland. Bij Hokke, Vogelaar & den Haan kunt u terecht voor al uw verzekeringen en hypotheek voor zowel de zakelijke markt als de particuliere markt.

Verzekeren zoals u dat wilt
Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen hun dienstverlening. Als klant kiest u bij hen zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden zij hun relaties drie mogelijkheden:
1. Persoonlijk advies van een adviseur
2. Telefonische helpdesk
3. Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel
Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van de uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Gemak bij u in de buurt
Zij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in de regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, zij zitten ook nog eens dicht bij u in de buurt. Heeft u een schade, of wilt u hen persoonlijk spreken? Kom dan gerust langs. U bent van harte welkom op hun kantoor.

Persoonlijke aanpak
Ondanks dat elke klant ook in hun administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor hun zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren zij ook een persoonlijke aanpak. Zij willen graag al hun relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen zij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels. Wilt u meer weten over de werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met hen op.

Eén van de naamgevers van het bedrijf is Leo Hokke. Leo is de betrokken vader en grootste supporter van eerste elftal speler Stefan Hokke. Leo heeft zelf nooit op NBSVV gevoetbald, maar in het eerste en tweede elftal van een andere vereniging, die tegenwoordig haar thuiswedstrijden speelt op sportpark "Kikkershoek". We hebben in goed overleg (zoals dat heet) afgesproken hier verder niets over te melden in dit stuk :-)

Namens NBSVV hartelijk dank voor de steun aan onze club!

AddThis Social Bookmark Button

Sjoerd Bestebreur in Hoeksche Waard Live Sport

Afdrukken
PDF

omroep hwWoensdag 14 februari is er weer een uitzending van Hoeksche Waard Live Sport op Radio Hoeksche Waard. De inhoud van deze week is:

Kaz Kromwijk (doelman GOZ)
Michael Termijn (doelman SHO)
Paul Scheurwater (speler Heerjansdam)
Henk Heikoop (voorzitter Piershil)
Danny Maijers (speler FC Binnenmaas)
Max Pelkman (speler SSS)
Frank Stienstra (speler Zinkwegse Boys)
Pascal Burger (speler Strijen)
Marco Mann (speler NSVV)
Sjoerd Bestebreur (speler NBSVV) 

Radio Hoeksche Waard is de publieke lokale omroep voor de gemeenten Cromstrijen, Oud-Beijerland, 's-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen, plus voor de bijbehorende plaatsen. Zij maken 24 uur per dag programma's vanuit de studio in Puttershoek. Zij zijn te ontvangen via de kabel in de genoemde plaatsen op 105.9 Mhz, via de ether op 96.0 Mhz in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten en via het internet www.omroephw.nl (stream).

Hoeksche Waard Live Sport: (presentator Frank Dijkman), woensdagavond 19:00-21:00.

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Nederlaag NBSVV ondanks voorsprong'

Afdrukken
PDF

adOndanks de vroege voorsprong is het NBSVV niet gelukt om minimaal een punt mee naar huis te nemen. GHVV'13 won met 3-1 (0-1) van de Nieuw-Beijerlanders. Richard Booij, die de wegens familieomstandigheden afwezige trainer Dennis van Gils verving op de bank, zag Sjoerd Bestebreur binnen vijf minuten scoren. „In de eerste helft kwamen we snel voor en hadden we het redelijk onder controle. Er waren zelfs kansen om de score te vergroten. In de tweede helft leek het wel alsof we met lood in de schoenen voetbalden." Stefan van Alphen kreeg een rode kaart en kon vroegtijdig vertrekken.

Bron: AD 5-2

AddThis Social Bookmark Button

Janneke den Boer overleden

Afdrukken
PDF

gecondoleerdAfgelopen dinsdag bereikte ons het bericht dat na een ongelijke strijd is overleden.

Janneke den Boer

De vrouw van ons oud bestuurslid kantinezaken, Rien den Boer en de schoonmoeder van onze hoofdtrainer, Dennis van Gils. In de jaren dat Rien bestuurslid was heeft zij vaak geholpen in de kantine en was zij ook vaak op het veld wanneer haar man zoon of schoonzoon actief waren op het voetbalveld.

Wij wensen Rien, de kinderen en verdere familie heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden NBSVV

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100