AD: 'Doek gevallen voor NBSVV'

Afdrukken
PDF

adVoor NBSVV is het doek in de derde klasse definitief gevallen. NBSVV verloor met 3-0 (0-0) van kampioen NSVV. Omdat concurrent Rockanje wel won, degradeert NBSVV rechtstreeks naar de vierde klasse.

Waar NSVV volgend seizoen in de tweede klasse actief zal zijn, moeten de Nieuw-Beijerlanders een klasse lager opnieuw gaan beginnen. Ondanks het verlies en de bijbehorende degradatie was er sprake van berusting bij NBSVV. „Misschien mag je het eigenlijk niet zeggen, maar het is goed zo", sprak doelman Lars van de Erve gelaten. „Het hele jaar lopen we al achter de feiten aan. Ik weet niet of iedereen er op had zitten wachten als we de nacompetitie in waren gegaan. Het is niet leuk, maar het is niet anders." Ook bij NBSVV trainer Dennis van Gils was er gelatenheid te bespeuren. „Ik had gehoopt dat het iets zuurder zou voelen. Maar, dit zat er al een tijdje aan te komen. Dus hou je hier onbewust misschien al een klein beetje rekening mee. Natuurlijk heb je altijd hoop. Ik denk dat we nog een redelijke partij hebben gevoetbald tegen NSVV. Ik had niet het idee dat zij op volle kracht speelden. We hebben het geprobeerd, maar zoals al het hele seizoen geven we het weer binnen een paar minuten weg."

Zuur
Bij voorzitter Hans Broersen komt de degradatie behoorlijk aan. „Voor mij persoonlijk is dit heel erg zuur. En natuurlijk ook voor de club. Je probeert altijd zo hoog mogelijk te voetballen. Je zag het eigenlijk vooraf al aan de jongens. In de laatste wedstrijd uit tegen de kampioen. De spelers hadden er al geen geloof meer in."

Afscheid Mann
NSVV-aarwoerder Marco Mann kreeg drie minuten voor tijd een waardig afscheid. Onder applaus van zijn teamgenoten en het publiek werd hij naar de kant gehaald. „Het was wel bijzonder. Ik had heel de dag al een raar gevoel. Je weet dat het de laatste keer is. Het kwam pas echt binnen op het moment dat ik van het veld af moest. Ik heb er wel vrede mee. Je sluit toch iets af en dat is niet zomaar iets." Eigenlijk had Mann gewisseld moeten worden maar omdat er geen wisselspelers meer waren liep dat anders. „Dat viel een beetje in het water. Ik vond het allang mooi dat ze wat hadden geregeld. Op 16 juni speel ik een speciale afscheidswedstrijd. Daar ben ik de vereniging NSVV heel erg dankbaar voor."

Bron: AD 28-5

AddThis Social Bookmark Button

23/6: Seizoenafsluiting

Afdrukken
PDF

seizoenafsluiting 2017 2018Op 23 juni a.s. zal de seizoenafsluiting plaatsvinden bij NBSVV. Het programma van die dag wordt opgesplitst in een voetbalclinic, die wordt verzorgd door de professionele trainers van eredivisieclub Excelsior Rotterdam. Ook zullen er diverse spelattributen (zoals luchtkussens etc.) worden neergezet waarvan onze jongste jeugd gebruik kan maken.

MIDDAG- EN AVONDPROGRAMMA

Op dezelfde dag, 23 juni, start om 14:00 uur voor de senioren een mixtoernooi ook de B en A junioren zijn van harte welkom. We sluiten de dag af met een gezamenlijke BBQ, de kosten zijn € 7,50 per persoon. U kunt zich opgeven aan de bar of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wij hopen op een mooie opkomst om het seizoen gezellig af te sluiten.

AddThis Social Bookmark Button

ToToSport: laatste speelronde

Afdrukken
PDF

totosportBeste ToTo-spelers,

We naderen het einde van het seizoen en dus is het hoog tijd voor een update over het ToTo klassement. Allereerst dank aan iedereen voor het meespelen dit jaar. Hopelijk doen jullie ook volgend jaar weer mee zodat we de club kunnen sponseren met een mooie bijdrage.

Periode 2
Nadat op 5 mei de laatste wedstrijd van de 2de periode was uitgespeeld, was het duidelijk dat Peter Pouwe er met het prijzengeld (EUR 30,-) vandoor gaat. Van harte!

Periode 3
Met nog één wedstrijd te gaan staat, jawel, Peter Pouwe er zeer goed voor om ook de drie tientjes in de laatste periode binnen te gaan harken. Hij staat op 40 punten en heeft een comfortabele voorsprong op Sjoerd Bestebreur en Nico Boender die volgen met 37 punten. En het moet wel heel raar lopen als Dirk Enzlin, Rob Sneep of Michelle Vink Pouwe (allen 36 punten) er met de prijs vandoor gaat.

Het eindklassement
De stand in het eindklassement is inmiddels op deze website gepubliceerd. Het zal niemand meer verbazen dat Peter hier ook de beste papieren heeft. Met 110 punten staat hij 2 punten voor op Nico, die op zijn beurt 2 punten voor staat op Rob Sneep. Positie 4 en 5 worden bekleed door Leo Bestebreur en Mike Barendregt (103), op de voet gevolgd door Sjoerd Bestebreur (102).

Het vooraf vastgestelde prijzengeld voor het eindklassement is als volgt:

Ranking  Eindstand 
€ 130,00
€ 90,00 
€ 60,00
4 € 40,00
5 € 30,00

Veel succes in de laatste speelronde!

Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button

NBSVV en de AVG

Afdrukken
PDF

avgIn verband met de komende invoering van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) plaatsen wij een privacy statement op de site van NBSVV. Deze kunt u terugvinden onder het menu Clubinfo - AVG.

Alle leden dienen een lidmaatschapsovereenkomst met NBSVV af te sluiten. Hiervoor zullen wij binnenkort met een lidmaatschapsovereenkomst bij u langs komen om deze te ondertekenen. Een voorbeeld hiervan vindt u op de site onder Clubinfo – AVG. Voor een vlotte afhandeling, verzoeken wij iedereen om zich hier alvast in te verdiepen. Ook zullen wij binnenkort alle vrijwilligers/medewerkers die met persoonsgegevens van onze leden in aanraking komen persoonlijk benaderen om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. In verband met de omvang van deze verordening en de complexheid van het geheel zijn dit de eerste stappen die gezet worden.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u hiervoor contact opnemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Namens het bestuur

AddThis Social Bookmark Button

"De Klaverjas" sponsort dug-out

Afdrukken
PDF

klaverjasverenigingZoals iedereen wel gezien heeft is er bij de storm in januari een van de dug-outs op het tweede veld omgewaaid. Dit is wel gedekt door de verzekering maar de andere Dug-out was eigenlijk ook aan vervanging toe. Ook wilden we tegelijkertijd de Dug-outs verplaatsen naar de andere kant van het veld. Het enige wat nog ontbrak was het extra geld om het gelijk goed te doen.

Dit is een mooi voorbeeld van hoe mensen belangeloos hun vrije tijd inzetten voor een vereniging. Elke donderdagavond organiseert Bea de klaverjasavond. Ze koopt het hele jaar prijsjes in, verkoopt de lootjes, zorgt voor een lekker hapje tussendoor en houdt de standen bij. Kortom elke donderdag is het gezellig. Als dan de selectie klaar is met trainen is de kantine vol en is de sfeer optimaal. Door het verkopen van de lootjes en het inschrijfgeld van de mensen die klaverjassen houdt Bea aan het eind van het seizoen een flink bedrag over. Hiervoor wordt elk jaar een bestemming gezocht. Het wordt te veel om dat in dit stukje op te noemen maar in de kantine hangt een bord met een lijst van wat er door de Klaverjas al is gesponsord. Door het bedrag wat Bea dit jaar bij elkaar heeft gebracht is het nu mogelijk om gelijk de tweede dug-out te vervangen.

Bea, namens de vereniging hartelijk dank voor je inzet en je bijdrage.

Na de zomerstop gaat het klaverjassen weer beginnen en iedereen die kan klaverjassen is welkom om 20:00 op donderdagavond in de kantine.

Hans Broersen
Voorzitter

AddThis Social Bookmark Button

Vier spelers weg bij NBSVV

Afdrukken
PDF

overschrijvingenDerdeklasser NBSVV raakt een handvol spelers kwijt. Van vier spelers is al bekend dat zij stoppen met selectievoetbal of overstappen naar een andere club. Middenvelder Sjoerd Bestebreur, die al jaren met lichamelijke klachten tobt, twijfelt of hij verder gaat. Eén van de spelers die zeker afzwaait, is Stefan van Alphen. Hij kan niet meer twee keer in de week trainen en gaat in een lager elftal voetballen. Gerrit Fix, die een eigen schildersbedrijf is begonnen, stapt over naar een vriendenteam van GOZ. Thom Makkenze en Joey Verbaas, die afgelopen zomer nog Heinenoord verruilden voor Nieuw-Beijerland, keren komend seizoen terug op sportpark de Tienvoet.

Bron: AD 17-5

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'Tienduizend euro voor sportveld'

Afdrukken
PDF

adNu duidelijk is dat de vier Korendijkse voetbalclubs niet fuseren, trekt de gemeente de portemonnee. Om de velden bespeelbaar te houden zijn enkele tienduizenden euro's nodig. „Zelfs als er binnenkort een fusie komt zijn nu ook goede voetbalvelden nodig." Dat blijkt uit een nulmeting naar de huidige toestand van de sportvelden van Goudswaardse Boys, SV Piershil, ZBVH uit Zuid-Beijerland en het Nieuw-Beijerlandse NBSVV. De velden worden dusdanig veel bespeeld dat de kwaliteit van de grasvlakte danig achteruit gaat. En met een budget van 2.163 euro, dat elke club momenteel van Korendijk ontvangt, is een topgrasmat ook niet te garanderen. Wethouder Paul Boogaard stelt daarom voor om de portemonnee te trekken voor de vier voetbalclubs. „Zeker nu duidelijk is dat de fusie tot één voetbalclub in Korendijk niet doorgaat is het noodzakelijk de accommodaties op peil te houden", zegt hij. Daarom wordt het onderhoudsbudget voor de clubs verhoogd tot 10.000 euro per vereniging. Boogaard: „Dat is nodig om de velden bespeelbaar te houden en er voor te zorgen dat de kwaliteit niet verder achteruit gaat. Uit de nulmeting is gebleken dat dit bedrag daarvoor moet kunnen zorgen."

Drainage
Ook kunnen Goudswaardse Boys en ZBVH nog rekenen op een andere bijdrage. De afgelopen twee jaar moesten ze zelf diep in de buidel tasten om de drainage onder het speelveld te vervangen. Een kostbare ingreep, die Korendijk niet wilde voorschieten omdat het de fusie wilde afwachten. De Zuid-Beijerlandse club en Goudswaardse Boys konden niet langer wachten omdat de velden er dusdanig slecht aan toe waren. De investering namen zij voor eigen rekening. Boogaard: „Maar een goede drainage is natuurlijk onze verantwoordelijkheid. Dus nu de fusie van de baan is, willen we dat graag terugbetalen tot een maximum van 20.000 euro, maar het uitgegeven bedrag valt binnen die marge." Volgens de wethouder blijven de fusieplannen voor een FC Korendijk echter nog onverminderd nog actueel. Zo hoorde hij onlangs bij SV Piershil dat zij de wens op een samensmelting nog niet hebben laten varen. „Maar de besturen hebben aangegeven voorlopig zelfstandig door te willen gaan. Dan is het simpel en moeten wij investeren in goede accommodaties. Want stel dat er over een jaar toch een akkoord is over een fusie van twee, drie of misschien wel vier clubs, dan duurt het toch nog jaren voordat het echt zo ver is. Dan hebben ze de komende jaren ook nog goede velden nodig. Met dit geld moet dat mogelijk zijn."

Bron: AD 15-5

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

HW bokalen

Voor programma's, uitslagen en standen ga je naar "Jeugd" in de menubalk

Kopen voor je Club

kopen voor nbsvv

Club van 100

club van 100

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors