AD: 'Slechte start NBSVV'

Afdrukken
PDF

adNBSVV verloor thuis van GHVV '13 met 1-5 (0-2). „We hebben het gewoon niet goed gedaan, een terechte nederlaag. Alle spelers, inclusief de wissels waren niet aanwezig", volgens trainer Dennis van Gils. Robin Verhoeven scoorde.

Bron: AD 29-9

AddThis Social Bookmark Button

A&M Recycling sponsort wedstrijdbal NBSVV – GHVV ’13

Afdrukken
PDF

a&m recyclingZaterdag 23 september 2017 speelt NBSVV haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2017/2018 tegen GHVV '13.

De bal van deze wedstrijd zal worden gesponsord door A&M Recycling uit de Botlek – Rotterdam.

A&M Recycling is een nieuwe sponsor van NBSVV. De sponsor is aangedragen door Stefan van Alphen, speler van het eerste elftal van NBSVV. Stefan is werkzaam als Accountmanager bij A&M. Naast speler is Stefan ook een zeer betrokken clubman. Stefan is onder andere lid van de sponsorcommissie, waar hij zich voornamelijk bezig houdt met de kleding en (trainingsmaterialen voor de diverse elftallen binnen de club).

De A&M Recycling Groep
Afval- en metaalrecycling waar het milieu en u beter van worden.

Afval heeft toekomst
Sinds de oprichting stelt A&M Recycling alles in het werk om afval van een lastig eindproduct tot een nuttige grondstof te maken. Dankzij een innovatief, verantwoord en klantgericht ondernemingsbeleid is deze missie met succes in praktijk gebracht. Inmiddels is A&M Recycling een bekende naam op lokaal, nationaal en internationaal recycling gebied. Uiteraard dankzij een groeiend aantal opdrachtgevers die ook vinden dat afval toekomst heeft.

Duurzame afvaloplossingen
Ondertussen is A&M Recycling een goede bekende in recyclingland. Een groeiend aantal grote en kleinere opdrachtgevers stelt prijs op de combinatie van enthousiast ondernemerschap, een 'ontzorgend' en specifiek toegespitst recyclingaanbod én het persoonlijke contact.

Goed gefundeerde bedrijfsvoering
Vanuit een aantal goed te bereiken locaties - met een hoofdvestiging van 4000 m2 in de Rotterdamse Botlek - staat A&M Recycling, nog steeds onder leiding van de oprichters, met 42 medewerkers klaar met innovatieve, klantgerichte en duurzame afvaloplossingen.

24/7 en volledig gecertificeerde dienstverlening
Incidenten en productieprocessen vinden ook buiten kantooruren plaats. Daarom kunt u 7 dagen in de week rekenen op A&M's volledige inzet bij het oplossen van afvalzorgen. Die inzet is volledig gewaarborgd door alle huidige certificaten en vergunningen.

Toegevoegde waardes voor marktconforme prijzen
Van aanvraag tot uitvoering. Van milieu- en vergunningenadvisering tot bemiddeling. Van inventarisering tot schoon opleveren van locaties. Opdrachtgevers weten zich verzekerd van A&M's volledige inzet van kennis, ervaring en middelen voor de verantwoorde oplossing van talloze afvalvraagstukken. Uiteraard met een marktconform prijsbeleid. Dit betekent in de praktijk dat u kunt rekenen op een maximaal rendement van de positieve (rest)waarde van afvalstoffen. Zo ontstaat er, ook in economisch opzicht een zinvolle bijdrage aan duurzame herwinning van waardevolle grondstoffen.

A&M Recycling in het kort

  • Efficiënt, marktconform en concurrerend
  • Klantgericht, persoonlijk en volgens afspraak
  • Transparant en betrouwbaar
  • Innovatief, veilig en maatschappelijk verantwoord
  • Duurzaamheid als bedrijfsfocus

Wij zijn er trots op dat Stefan van Alphen A&M Recycling bereidt heeft gevonden om de eerste wedstrijdbal van 2017/2018 te sponsoren. We hopen uiteraard dat we hen en heel NBSVV kunnen verblijden met de eerste drie competitiepunten van dit seizoen.

Namens (sponsorcommissie) NBSVV hartelijk bedankt!

AddThis Social Bookmark Button

23/9: 1e ronde ToToSport

Afdrukken
PDF

totosportHet voetbal was deze zaterdag niet om over naar huis te schrijven, maar vergeet niet wat er wordt gezegd over een 'slechte generale'.

Het gaat inmiddels wel lekker met het deelnemersaantal van de ToTo. De teller staat momenteel op 42, slechts 3 aanmeldingen verwijderd van het aantal van vorig jaar. Mocht je je nog niet hebben ingeschreven, meld jezelf dan deze week nog aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Inmiddels hebben 13 van de 42 deelnemers de inschrijfkosten van EUR 20,- voldaan. Mocht je dit nog niet gedaan hebben, doe dit dan uiterlijk zaterdag 23/9 contant bij Pieter Vogelaar of maak het over naar rekeningnummer NL59RABO0351136665 t.n.v. P. Vogelaar, onder vermelding van ToTo + je naam.

Alvast veel spelplezier.

Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button

AD: 'NBSVV weggespeeld'

Afdrukken
PDF

adNBSVV kreeg thuis tegen Kethel Spaland een flinke nederlaag te verwerken: 0-7 (0-3). Volgens trainer Dennis van Gils een terechte nederlaag: „We zijn op alle fronten afgetroefd en hadden helemaal niets in te brengen. De tegenstander is ook een derdeklasser, maar er was veel kwaliteitsverschil. We waren niet compleet, maar dat wil ik niet als excuus aanvoeren."

Bron: AD 18-9

AddThis Social Bookmark Button

Ledenvergadering verplaatst naar vrijdag 10/11

Afdrukken
PDF

ledenvergaderingDe algemene ledenvergadering is verplaatsat naar vrijdag 10 november a.s.

AddThis Social Bookmark Button

3/11: Ledenvergadering

Afdrukken
PDF

ledenvergaderingOp vrijdagavond 3 november wordt er een algemene ledenvergadering gehouden in de kantine van NBSVV. Aanvang 19:30 uur.

Bij onvoldoende belangstelling zal er om 20:00 uur een buitengewone ledenvergadering worden georganiseerd.


Namens het bestuur,
Peter Barendrecht

AddThis Social Bookmark Button

Heb jij je contributie al betaald?

Afdrukken
PDF

contributiesDe datum om de contributie voor het seizoen 2017 – 2018 te voldoen is al weer een aantal dagen verstreken. Er zijn echter nog diverse leden die nog niet aan hun verplichtingen hebben voldaan.

Wij verzoeken u om uw administratie even te controleren om te zien of u ook nog in gebreke bent gebleven. Mocht dit zo zijn en u kunt de brief niet meer vinden dan is het altijd mogelijk om via deze site het juiste bedrag en het rekeningnummer van de penningmeester te vinden.

Ga naar Clubinfo / contributies en u ziet de bedragen staan excl. kledingbijdrage. Voor spelende leden komt hier € 15,00 bij.

Mocht de contributie niet betaald zijn voor aanvang van de competitie (23-09-2017) dan wordt de spelerspas geblokkeerd en kan er niet gevoetbald worden.

Oproep aan de leiders en trainers: spreek je spelers of ouders van jeugdleden aan zodat er op 23 september geen teleurstelling zijn.

Namens het bestuur,
Peter Barendrecht

AddThis Social Bookmark Button

Volg NBSVV

facebook          twitter

Samen Scoren app

logo iedereenscoort nl

Clubfotograaf

aat fotografie

Hoofdsponsor

Banner

Clubsponsors

Banner
Banner
Banner
Banner

Teamsponsors

Club van 100

club van 100