NBSVV_Sponsors_Club_Van_100

AddThis Social Bookmark Button
Afdrukken
PDF

Club van 100
Na een afwezigheid van een aantal jaren is de Club van 100 van N.B.S.V.V. weer terug in het clubleven.

Veel sportverenigingen hebben tegenwoordig last van financiële tekorten. Vanuit de sponsorcommissie proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de wedstrijdkleding, trainingsmaterialen enz. Dit doen wij aan de hand van bordsponsoring, wedstrijdbalsponsoring en tenuesponsoring. Daarnaast moet er geïnvesteerd worden in veel kleine dingen en veel kleine dingen bij elkaar kosten vaak een heleboel. Taak voor een club om daar creatief mee om te gaan. Om de clubkas te spekken hebben we vanuit de sponsorcommissie besloten om de Club van 100 nieuw leven in te blazen.

Wat is een club van 100?
De Club van 100 is niet zozeer een club waarin honderd mensen zitten, of waarin alle leden van de club minimaal honderd jaar zijn. De Club van 100 is een soort partnerschap met de vereniging. Je betaalt jaarlijks € 35,00 (mag natuurlijk ook meer zijn), die gebruikt wordt voor investeringen in de club.

Dit geld verdwijnt niet zomaar in de clubkas. Dit geld wordt gebruikt voor projecten binnen de club, waarvan alle leden profijt hebben. Het is dus niet zo dat je bijvoorbeeld het trainingskamp van de selectie betaalt. Nee dit geld moet echt geïnvesteerd worden in projecten waarbij de gehele club baat heeft. Dat is het idee achter de investeringen van de Club van 100. Tevens worden alle projecten die uit de Club van 100 zijn betaald, met naam en toenaam genoemd op onze website. Zo kan iedereen de kracht zien van de Club van 100.

Maar wat krijgen leden de club van 100 ervoor terug?
Het allergrootste pluspunt van de Club van 100 is dat juist de leden mee mogen bepalen waar het geld in wordt gestoken. Vindt een overgrote meerderheid dat er geïnvesteerd moet worden in een bepaald project, dan gaat het geld van de Club van 100 daar ook daadwerkelijk in geïnvesteerd worden. Bovendien steun je natuurlijk enorm je vereniging en zal je een enorme dankbaarheid ontvangen van de gehele club en het bestuur in het bijzonder. Vaak spelen clubs in competitieverband en wordt er voor het bezoeken van wedstrijden van het eerste een vergoeding gevraagd. In overleg met het bestuur kan besloten worden dat alle leden van de club van 100 gratis toegang verkrijgen tot wedstrijden van het eerste team. Uiteraard krijgt ook iedereen de vermelding als lid van de Club van 100. Dit zowel op het bord in de kantine, als op het digitale bord op onze website. Tevens willen wij jaarlijks een evenement houden voor alle leden van de Club van 100. Een leuk samenzijn voor alle leden die zich hebben ingezet voor de Club van 100.

Voor wie is de club van 100?
De Club van 100 is voor iedereen. Van jong tot oud, van lid tot niet lid. Het gaat erom dat degene die lid wordt van de Club van 100 de vereniging graag een handje wil helpen. Zij dragen de club een warm hart toe en kunnen op deze manier ook meepraten over de investeringen die de club doet. De enige vereiste is dat de deelnemer jaarlijks € 35,00 betaalt. Uiteraard mag dat ook meer zijn. Elke € 35,00 die een lid betaalt, levert één stem op. Die stemmen zijn van belang voor het kiezen van het meest geschikte project.

AddThis Social Bookmark Button