Hans en Rowan Molendijk sponsoren wedstrijdbal NBSVV – WFB

Afdrukken
PDF

rowan pupilZaterdag 25 februari 2017 speelt NBSVV thuis tegen WFB en wordt de bal van deze wedstrijd gesponsord door niemand minder dan Hans Molendijk en zijn zoon Rowan! Voor één ieder die ooit eens een thuiswedstrijd van NBSVV heeft bezocht is Rowan een begrip!

Onze goedlachse vriend is nagenoeg iedere thuiswedstrijd van de partij en dan schreeuwt hij zijn favoriete NBSVV (of is het toch stiekem de Zinkweg G?) naar de overwinning. Zijn vader Hans staat al sinds jaar en dag bekend als vrijwilliger van onze vereniging. Jarenlang was hij de vaste "assistent scheidsrechter" van onze vereniging totdat hij halverwege vorig seizoen noodgedwongen heeft moeten stoppen vanwege fysieke ongemakken.

Wanneer een willekeurige speler van de selectie, in het blikveld van Rowan, het sportpark op komt lopen klinkt het steevast "Kampioenen!" of "Promoveren!" alvorens hij geïnteresseerd vraagt hoe het met je vriendin, vrouw, zoon, dochter, hond, kat of favoriete knuffel is. Ongeacht je humeur zal je de kantine betreden met een glimlach is Rowan's motto.

hans molendijkIn die kantine zit vader Hans steevast in 'zijn' hoek waar hij zijn best zal doen om die glimlach van je gezicht te poetsen met een scherpe, goed bedoelde, opmerking. Mooi om te zien dat twee van deze clubmensen een wedstrijdbal willen sponsoren.

Hans en Rowan; namens (de sponsorcommissie van) NBSVV harstikke bedankt voor jullie steun!

AddThis Social Bookmark Button