Hokke Vogelaar & den Haan balsponsor bij NBSVV - GOZ

Afdrukken
PDF

balsponsorZaterdag 18 maart 2017 speelt NBSVV thuis tegen GOZ en wordt de bal van deze wedstrijd gesponsord door Hokke Vogelaar & den Haan uit Oud-Beijerland. Hokke Vogelaar & den Haan zijn al jaren aan de club verbonden als sponsor en nemen daar dit jaar ook nog eens een wedstrijdbal bij af; waarvoor dank! De link tussen Hokke Vogelaar & den Haan en NBSVV wordt eigenlijk al verraden door de naam. Het is namelijk Leo Hokke, als één van de drie eigenaren, die een zoon in het eerste heeft spelen bij NBSVV. Nu zou je kunnen denken dat ook Vogelaar... maar nee, die vlieger gaat niet op.

Daarnaast is het kantoor van Hokke Vogelaar & den Haan natuurlijk doorspekt met voetbalgenen omdat ook Raymond den Haan, zijnde voormalig topscheidsrechter in het amateurvoetbal, in het bedrijf is vertegenwoordigd. En, als we toch bezig zijn, weten we ook te melden dat de 3e achternaam actief is in de voetballerij en wel bij Zinkwegse Boys; Vogelaar. Kortom; de binding tussen ons als voetbalvereniging en Hokke Vogelaar & den Haan is niets meer, en niets minder, dan een logische één-twee.

Opgericht in 1966 en nu verworden tot de firma Hokke Vogelaar & den Haan zijn zij adviseurs op het gebied van hypotheken, verzekeringen en andere financiële diensten. Zij nemen al het werk voor u uit handen en zorgen voor een snelle afwikkeling van uw aanvraag, uiteraard ook een duidelijk heldere visie op al uw verzekeringen. Informeer via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of kom langs aan de Maseratilaan nummer 6 in Oud-Beijerland.

Wij zijn blij en verheugd dat Hokke Vogelaar & den Haan de wedstrijdbal van zaterdag a.s. voor hun rekening nemen en onze club een steuntje in de rug bieden.

Namens (sponsorcommissie) NBSVV bedankt.

hokke vogelaar haan

AddThis Social Bookmark Button