"Voetbal als teamsport"

Afdrukken
PDF

teamsportAls bestuur overleg je aan het begin van het seizoen, hoeveel elftallen zullen we inschrijven? 11 man speelt, 5 reserves. Iedereen wil graag spelen dus je kan er ook niet teveel bij een elftal zetten. 54 man hebben we voor het 1e, 2e en 3e. Dit is 18 man per elftal. Dit moet kunnen.

Hoe kan het dus dat het 3e elke week met 8 of 9 man overblijft. Staan er dan 46 man bij het 1e en 2e? In dat geval moeten we een dug-out hebben voor 12 reserves plus trainers! Ik zie ze niet zitten op zaterdag! Zijn er dan zoveel ziek of moeten er zoveel werken? Worden er mensen lid van een voetbalvereniging om vervolgens niet te voetballen? Zijn er die zichzelf te goed vinden om in het 3e te voetballen? Ik kan het mij niet voorstellen. Als ik zaterdag in de kantine kijk en ik zie dan iedereen met elkaar een biertje drinken krijg ik het idee dat we allemaal vrienden van elkaar zijn. En vrienden laat je niet vallen maar help je!

Om het 3e in leven te houden wil ik alle senioren die lid zijn geworden van NBSVV om te voetballen ook vragen om dit te doen! Als er te makkelijk af gezegd word laat je dus ook je vrienden in de steek.

Heren, voetbal is een teamsport. De rest van je team rekent op jou!! Als we het 3e terug moeten trekken kan je dus ook niet voetballen als je dat een keer wel zou willen. Natuurlijk val jij niet onder die groep die te makkelijk afzegt. Maar probeer dan wel je medespeler te overtuigen om de rest niet in de steek te laten!

Laten we met z'n allen zorgen dat het derde overleeft!!!!

Hans Broersen
Voorzitter

AddThis Social Bookmark Button