"Wie wil er wat vrije tijd in onze club steken?"

Afdrukken
PDF

vrijwilligers2Wij zoeken voor volgend seizoen:

Kantinebeheerder
Je zorgt voor de contacten met de leveranciers, voor de financiën en doet samen met de vrijwilligerscommissie de planning van de vrijwilligers die bardiensten draaien. Je hoeft het niet alleen te doen. Je wordt ondersteund door meerdere vrijwilligers.

Leden sponsorcommissie
De sponsorcommissie bestaat uit 4 personen. De taken van de sponsorcommissie zijn het onderhouden van de contacten met de sponsoren, het organiseren van sponsoravonden en zorgen dat de sponsorfacturen verzonden en betaald worden.

Beheerder ToToSport
ToToSport is een spel waaraan leden meedoen en wekelijks de uitslagen voorspellen. Je taak is 1x per week de wedstrijden mailen naar de deelnemers en het bijhouden van de stand.

Penningmeester
Je bent lid van het bestuur en verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Je zorgt voor de betalingen en houdt de boekhouding bij. Door de zwaarte van de functie heb je ervaring of een opleiding in dit vakgebied nodig.

Heb je interesse of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar Hans Broersen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

AddThis Social Bookmark Button