Apotheose ToToSport en overdracht van de "Seppter"

Afdrukken
PDF

totosportBeste volgers,

Met nog één speelronde te gaan is zowel het lijfsbehoud van ons vlaggenschip als de kampioenschapskroon van de ToToSport 2016/2017 hèt gesprek van de dag rondom sportpark "De Kreek"

We gaan de laatste speelronde in met Peter Pouwe aan kop van het klassement. Deze geslurfde veelvraat laat geen pindaatje liggen op de weg naar het kampioenschap en sprokkelt alles mee waar mogelijk... zo heeft hij momenteel een, nagenoeg onoverbrugbare, voorsprong op de concurrentie die (in theorie) nog met de winst aan de haal zouden kunnen gaan; Pieter Vogelaar (4 pt.), Eric de Haan (5 pt.), Klaas Bestebreur (6 pt.), BON (Blatter Ontbreekt Niet, 8 pt.) en Pieter Veldhoen (9 pt.). Met maximaal 7 punten per speelronde en 2 potentiële bonuspunten zijn dit de heren in de race voor het kampioenschap.

Daarnaast doet het mij pijn om te zeggen dat ik de voorzittershamer reeds na 3 jaar over moet dragen daar waar mijn grote voorbeeld het 17 jaar lang volhield op het pluche... uiteraard wel opgelucht om te horen dat de club geen sancties onderneemt rondom de geruchten die er rondzingen m.b.t. matchfixing, louche praktijken en andere zelfverheerlijkingspraktijken.

Het doet mij deugd dat er een opvolger bekend is, en wel; Pieter Vogelaar! Pieter zal deze zomer 6 weken intern gaan bij de nonnen van Regina Coeli in Vught om zich daar de Duitse taal meester te maken zodat hij met verve de rol van ToToMeister kan gaan vervullen. Daarnaast is Pieter werkzaam bij een bank dus zal een beetje sjoemelen hem afgaan als een volleerd meesteroplichter. Vanaf deze plek heet ik Pieter van harte welkom en wens ik hem veel succes en plezier de komende jaargangen.

Voor nu kunnen we ons op gaan maken voor een leuke eindsprint! Voor eventuele giften kunnen jullie mij bereiken op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en dan kunnen we samen kijken naar een structurele verbetering op de ranglijst; niets is onmogelijk ;-)

Veel plezier toegewenst alvast.

Team ToToSport

P.s. In de periode leidt Blatter gezamenlijk met zijn opvolger waarna we ook andere kansen gunnen zoals Peter Pouwe (1 pt.), Eric de Haan (2 pt.) en het duo Patrick Ridderhof & Paul Bestebreur (3 pt.)

AddThis Social Bookmark Button