Cees van Bochove ToToSport 2017/2018

Afdrukken
PDF

totosportBeste ToTo-spelers ,

Vanaf de eerste competitiewedstrijd van NBSVV 1, op 23 september, gaat er weer een nieuwe Cees van Bochove ToToSport competitie van start. 

Nadat Marcel 'Sepp' Hoogervorst de afgelopen jaren enthousiast de rangen en standen van de ToToSport heeft bijgehouden (grondig onderzoek zal uitwijzen of er niet geknoeid is met de uitslagen) heeft hij het stokje doorgegeven en gaat hij zelf voetballen in een veel lelijker tenue.

In het komende seizoen zal welgeteld één verandering worden doorgevoerd; er zijn namelijk elke week 7 wedstrijden te voorspellen in plaats van 6.

Het spel is simpel:
Voor slechts € 20,00 speel je een jaar lang mee voor de prijzen èn steun je NBSVV; 50% van de opbrengst komt ten goede aan de club en de andere 50% gaat in de prijzenpot.
Door elke competitieronde de afloop van de wedstrijden in de poule van NBSVV goed te voorspellen (winst, verlies of gelijkspel) wordt op basis van de behaalde punten wekelijks de ranglijst opgemaakt. Naast de prijzen die zijn te verdienen in de eindrangschikking is er ook de mogelijkheid om de periodeprijs te pakken.

Wanneer het totale aantal deelnemers bekend is wordt de prijsverdeling voor komend seizoen bekend gemaakt. Hiervoor geldt uiteraard; hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
Dus; geef je nu op voor ToToSport 2017/2018 via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Spelregels:

 • De voorspellingen dienen te bestaan uit een 1, 2 of 3.
 • 1 is overwinning thuisploeg, 2 is verlies thuisploeg, 3 is gelijkspel.
 • Meedoen kan via e-mail door aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 • Als je via e-mail mee wilt spelen, dan ontvang je wekelijks het programma in je mailbox.
 • De voorspellingsbriefjes dienen ingeleverd te zijn op de wedstrijddag voor 14:00 uur op emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of in de bekende enveloppe op de bar.
 • Voorspellingen die na 14:00 uur worden ingeleverd zijn van deelname uitgesloten.
 • Iedere goed voorspelde uitslag levert 1 punt op. Bij alle 7 goed voorspelde uitslagen krijg je 2 bonuspunten.
 • Wedstrijden die in een periode worden afgelast, blijven tot die periode behoren. Daarvoor behoeven geen nieuwe voorspellingen te worden ingeleverd.
 • Deelnemen aan het ToToSpel kost € 20,00 voor het gehele seizoen, te voldoen voor de eerste voorspelling bij Pieter Vogelaar of aan de bar (pot + namenlijst).
 • Er zullen gedurende het gehele seizoen tussenstanden worden opgemaakt die op de website worden gepubliceerd.
 • Na afloop van het seizoen wordt 50% van het inleggeld uitgekeerd aan de winnaars, de overige 50% komt geheel ten goede aan de vereniging – deze zal besluiten waar het geld aan ten goede zal vallen.
 • Wanneer je, om wat voor reden dan ook, geen voorspelling hebt ingeleverd zal de spelleiding jouw voorspellingen automatisch van een "3tje" voorzien om zo de kans op 0 punten wat te verkleinen en de verschillen op de ranglijst overbrugbaar te houden.

Mochten er nog vragen zijn dan kan je contact opnemen met Pieter Vogelaar of e-mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Groet,
Team ToToSport

AddThis Social Bookmark Button