A&M Recycling sponsort wedstrijdbal NBSVV – GHVV ’13

Afdrukken
PDF

a&m recyclingZaterdag 23 september 2017 speelt NBSVV haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2017/2018 tegen GHVV '13.

De bal van deze wedstrijd zal worden gesponsord door A&M Recycling uit de Botlek – Rotterdam.

A&M Recycling is een nieuwe sponsor van NBSVV. De sponsor is aangedragen door Stefan van Alphen, speler van het eerste elftal van NBSVV. Stefan is werkzaam als Accountmanager bij A&M. Naast speler is Stefan ook een zeer betrokken clubman. Stefan is onder andere lid van de sponsorcommissie, waar hij zich voornamelijk bezig houdt met de kleding en (trainingsmaterialen voor de diverse elftallen binnen de club).

De A&M Recycling Groep
Afval- en metaalrecycling waar het milieu en u beter van worden.

Afval heeft toekomst
Sinds de oprichting stelt A&M Recycling alles in het werk om afval van een lastig eindproduct tot een nuttige grondstof te maken. Dankzij een innovatief, verantwoord en klantgericht ondernemingsbeleid is deze missie met succes in praktijk gebracht. Inmiddels is A&M Recycling een bekende naam op lokaal, nationaal en internationaal recycling gebied. Uiteraard dankzij een groeiend aantal opdrachtgevers die ook vinden dat afval toekomst heeft.

Duurzame afvaloplossingen
Ondertussen is A&M Recycling een goede bekende in recyclingland. Een groeiend aantal grote en kleinere opdrachtgevers stelt prijs op de combinatie van enthousiast ondernemerschap, een 'ontzorgend' en specifiek toegespitst recyclingaanbod én het persoonlijke contact.

Goed gefundeerde bedrijfsvoering
Vanuit een aantal goed te bereiken locaties - met een hoofdvestiging van 4000 m2 in de Rotterdamse Botlek - staat A&M Recycling, nog steeds onder leiding van de oprichters, met 42 medewerkers klaar met innovatieve, klantgerichte en duurzame afvaloplossingen.

24/7 en volledig gecertificeerde dienstverlening
Incidenten en productieprocessen vinden ook buiten kantooruren plaats. Daarom kunt u 7 dagen in de week rekenen op A&M's volledige inzet bij het oplossen van afvalzorgen. Die inzet is volledig gewaarborgd door alle huidige certificaten en vergunningen.

Toegevoegde waardes voor marktconforme prijzen
Van aanvraag tot uitvoering. Van milieu- en vergunningenadvisering tot bemiddeling. Van inventarisering tot schoon opleveren van locaties. Opdrachtgevers weten zich verzekerd van A&M's volledige inzet van kennis, ervaring en middelen voor de verantwoorde oplossing van talloze afvalvraagstukken. Uiteraard met een marktconform prijsbeleid. Dit betekent in de praktijk dat u kunt rekenen op een maximaal rendement van de positieve (rest)waarde van afvalstoffen. Zo ontstaat er, ook in economisch opzicht een zinvolle bijdrage aan duurzame herwinning van waardevolle grondstoffen.

A&M Recycling in het kort

  • Efficiënt, marktconform en concurrerend
  • Klantgericht, persoonlijk en volgens afspraak
  • Transparant en betrouwbaar
  • Innovatief, veilig en maatschappelijk verantwoord
  • Duurzaamheid als bedrijfsfocus

Wij zijn er trots op dat Stefan van Alphen A&M Recycling bereidt heeft gevonden om de eerste wedstrijdbal van 2017/2018 te sponsoren. We hopen uiteraard dat we hen en heel NBSVV kunnen verblijden met de eerste drie competitiepunten van dit seizoen.

Namens (sponsorcommissie) NBSVV hartelijk bedankt!

AddThis Social Bookmark Button