NBSVV - GHVV '13

Afdrukken
PDF

In de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen heeft NBSVV een forse nederlaag moeten incasseren. Tegen de gepromoveerde fusieclub GHVV'13 uit Geervliet werd het 1-5, na een 0-2 ruststand. De wedstrijd werd voorafgegaan door een minuut stilte ter nagedachtenis aan de in de zomer overleden keeperstrainer Hans van 't Woudt.

Na een aftastend begin was de eerste gevaarlijke aanval van GHVV'13 in de negende minuut direct raak. Bij een diepe bal over rechts werd de defensie van NBSVV op snelheid geklopt en de afgemeten voorzet werd simpel binnengeschoten: 0-1. Na een klein halfuur viel uit een corner de 0-2 achter de voor Lars van der Erve (vakantie) invallende keeper Mike Barendregt. Kort voor rust een nieuwe tegenvaller toen aanvoerder Patrick Ridderhof geblesseerd naar de kant moest.

Na de thee een meer aandringend NBSVV. Dat resulteerde in de 53e minuut tot de aansluitingstreffer. Een voorzet van Sjoerd Bestebreur belandde op het hoofd van Kevin de Faria. Zijn kopbal werd gekeerd maar de rebound was een prooi voor William Benard: 1-2. Helaas viel al snel daarna de 1-3 na een misverstand op het middenveld bij NBSVV. In de 67e minuut nog een grote kans voor NBSVV: Robin Verhoeven kwam net te kort om een scherp gegeven voorzet binnen te werken. Toen twee minuten later balverlies achterin bij de Nieuw-Beijerlanders werd afgestraft met de vierde treffer voor GHVV'13 was de koek op. Verder dan schoten uit de tweede lijn van Max Broersen en Niels Jacobs kwam NBSVV niet meer. In blessuretijd bepaalden de bezoekers de eindstand op 1-5.

AddThis Social Bookmark Button