Voorzitters en gemeente nuanceren artikel AD

Afdrukken
PDF

hans broersenNamens de voetbalverenigingen NBSVV, Goudswaardse Boys en SV Piershil en de gemeente Korendijk wensen wij de gepresenteerde feiten en het ontstane beeld over de voetbalfusie in het artikel in het Algemeen Dagblad van 28 september te nuanceren.

De feiten zijn als volgt:

  • De besturen van de 3 voetbalverenigingen hebben overeenstemming over een mogelijke locatie voor een gezamenlijk voetbalcomplex. Deze locatie bevindt zich langs het Buitenom, maar is NIET de locatie bij Nieuw-Beijerland die in het AD wordt vermeld.
  • De besturen hebben besloten de beoogde locatie voor te leggen aan hun leden, alvorens de gemeente te vragen de financiĆ«le, ruimtelijke en infrastructurele haalbaarheid van deze locatie verder te onderzoeken. Pas na een akkoord van alle 3 de ledenvergaderingen wordt deze volgende stap gezet.
  • Bij het onderzoeken van de haalbaarheid van een eventueel nieuw complex zal ook worden gekeken naar de mogelijkheid voor woningbouw op de huidige locaties van de verenigingen.
  • Het definitieve besluit zal worden genomen, na instemming van de leden van de verenigingen, door de gemeenteraad van Korendijk.

Hans Broersen
Voorzitter NBSVV

AddThis Social Bookmark Button