Bardiensten seizoen 2017/2018

Afdrukken
PDF

bardienstBeste leden van NBSVV,

Het behoeft geen uitleg dat onze vereniging niet kan zonder vrijwilligers. Al reeds een aantal jaren hebben we een vrijwilligersbeleid, waarin elk lid een verplichting heeft zijn steentje bij te dragen aan het draaiende houden van onze mooie vereniging. Ook dit jaar hopen we weer met elkaar een mooi seizoen te maken en daarbij wordt ieder zijn inzet zeer gewaardeerd. Velen van jullie zijn al reeds actief als vrijwilligers binnen onze mooie club. Anderen zullen ook zeker hun bijdrage leveren. Vanaf heden zullen we op de site de planning van de vrijwilligerstaken gaan tonen. Vooralsnog zijn de vrijwilligerstaken ingevuld met bardiensten, omdat daar grote behoefte aan is.

Mocht de uitvoering van de bardienst op de geplande datum niet uitkomen dan willen we u in eerste instantie vragen zelf te ruilen met iemand anders. Indien dit niet lukt, horen wij dit graag zo spoedig mogelijk, zodat we de taken opnieuw kunnen beleggen om zo organisatorische problemen te voorkomen. Wilt u zich liever op een andere manier inzetten als vrijwilliger dan horen wij dat graag van u.

Wij hopen op u te mogen rekenen voor de uitvoering van uw vrijwilligerstaak.De vereniging is er erg mee geholpen.

Met sportieve groet,
De vrijwilligerscommissie ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Klik hier voor de bardienstplanning.

AddThis Social Bookmark Button