Klaas en Kevin Schroevers de Tuin- en Timmerspecialist sponsort wedstrijdbal NBSVV – sv Charlois

Afdrukken
PDF

schoeversNa twee uitwedstrijden speelt NBSVV aanstaande zaterdag 14 oktober haar 2e thuiswedstrijd van het seizoen. Op sportpark "De kreek" is sv Charlois de bezoekende partij. Met 2 punten uit 3 wedstrijden staat NBSVV op de 11e plaats in de competitie. Charlois staat op de 6e plaats met 6 punten uit 3 wedstrijden.

De wedstrijdbal voor deze wedstrijd wordt gesponsord door Klaas en Kevin Schroevers de Tuin- en Timmerspecialist. Met Klaas en Kevin Schroevers heeft NBSVV weer een nieuwe sponsor aan zich weten te binden.

Klaas en Kevin Schroevers de Tuin- en Timmerspecialist is een relatie van Wim van der Heijden. Wim is sinds dit seizoen actief binnen de sponsorcommissie van NBSVV.

Misschien is het tijd om uw tuin of uw woning eens aan te pakken en denkt u na over een kleine of grote aanpassing om uw tuin- en/of woonplezier te vergroten. Klaas en Kevin Schroevers zijn gespecialiseerd in hoveniers- en timmerwerkzaamheden. Het bedrijf is gevestigd in Heinenoord en Ooltgensplaat.

U kunt onder andere bij hen terecht voor:

  • Ontwerp & Aanleg & Onderhoud
  • Renovatiewerkzaamheden
  • Timmerwerkzaamheden
  • Schilderwerkzaamheden
  • Onderhoudswerkzaamheden

Voor een impressie van de mogelijkheden die u heeft bij de heren kunt u een kijkje nemen op hun website.

Als vereniging zijn wij blij en verheugd dat Klaas en Kevin Schroevers de wedstrijdbal van zaterdag a.s. voor hun rekening nemen en onze club een steuntje in de rug bieden.

Namens (sponsorcommissie) NBSVV bedankt.

AddThis Social Bookmark Button