Wedstrijdbal NBSVV – Pernis gesponsord door INTERSTREAM BARGING B.V.

Afdrukken
PDF

interstream bargingAanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd van NBSVV tegen Pernis op het programma. Na de nederlaag van vorige week tegen Charlois staat NBSVV op de 12e plek met 1 punt minder dan de bezoekers uit Pernis. Vorig seizoen zorgde een nederlaag in de uitwedstrijd tegen Pernis ervoor dat NBSVV veroordeeld was tot het spelen van de nacompetitie.

Ook deze wedstrijd tegen Pernis is nu al belangrijk. Bij winst "wipt" NBSVV over Pernis heen en heeft het weer even lucht. Bij een nederlaag of gelijkspel, blijft NBSVV bungelen in de onderste regionen van de 3e klasse D.

De wedstrijdbal voor deze wedstrijd is gesponsord door INTERSTREAM BARGING B.V.
INTERSTREAM BARGING B.V.is gevestigd in Geertruidenberg met tevens kantoren in Duisburg, Mannheim, Hamburg & Luxemburg.

Als binnenvaartbevrachter in vloeibare producten zoals aardolie- en chemieproducten en vegoil richt INTERSTREAM BARGING B.V.zich op West-Europa. In deze regio zijn zij qua vervoerd tonnage, met een totale laadcapaciteit van ongeveer 360.000 ton, de absolute marktleider. De vloot bestaat uit circa 130 schepen, waarvan 30 schepen in eigen rederij. Een zeér gevarieerde vloot zodat ze voor elke lading een goede oplossing kunnen bieden.

Zij investeren continu in training van scheepspersoneel en zijn ISO-gecertificeerd. In de bedrijfsvoering zijn leveringszekerheid, veiligheid en zorg voor het milieu speerpunten. De walorganisatie bestaat uit 65 professionals. Aan boord van de schepen zijn nog eens 200 professionele medewerkers actief.

Het bevorderen van veiligheid is topprioriteit. Dit beleidspunt heeft INTERSTREAM BARGING B.V. doorgevoerd in al zijn bedrijfsprocessen en -activiteiten. Het bedrijf is ISO-gecertificeerd (9001:2008) en zien veiligheidsmanagement als een continu proces.

Het transport van vloeibare producten is bij INTERSTREAM BARGING B.V. dan ook in goede handen.

Voor een impressie en de mogelijkheden van INTERSTREAM BARGING B.V. verwijzen wij u graag door naar de website van de sponsor www.interstreambarging.com

Daarnaast kunt u ook op YouTube het volgende filmpje bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=EYGySJLrHF0

Bij INTERSTREAM BARGING B.V. staat onze oud wereldspits Martijn Smith onder contract. Voor vele van u beter bekend als "Ouwe Smith". Martijn heeft, zoals hij zelf aangeeft, de beroemde jeugdopleiding van de Nieuw-Beijerlands Sport en VoetbalVereniging "NBSVV" volledig doorlopen en heeft op jonge leeftijd zijn debuut gemaakt in het eerste elftal. Helaas heeft Martijn door een zware knie blessure vroegtijdig zijn glansrijke carrière moeten beëindigingen en is een destijds op hande staande transfer naar een zeer gerespecteerde betaald voetbalclub niet doorgegaan.

Na zijn actieve loopbaan als spits, is Martijn nog steeds aandachtig toeschouwer van NBSVV. Wij zijn daarom ook zeer verheugd dat Martijn, als echt clubmens, met zijn bedrijf de wedstrijdbal wil sponsoren. Wij hopen op drie hele belangrijke en nu al zeer welkome punten.

Namens heel NBSVV, hartelijk dank voor jullie steun!

AddThis Social Bookmark Button