Peter Pan Witgoed sponsor van de wedstrijdbal NBSVV – DRL

Afdrukken
PDF

peter panNa een verdiend punt tegen 's-Gravendeel van afgelopen week, krijgt NBSVV zaterdag 4 november DRL op bezoek.

DRL heeft vorige week verloren van sv Charlois, en staat met 9 punten uit 5 wedstrijden op een 6e plaats in de 3e klasse D. NBSVV staat ondanks het puntje tegen 's-Gravendeel op een 13e plaats in de competitie. Alleen Rockanje staat nog onder Nieuw-Beijerland.

De wedstrijdbal voor deze wedstrijd is verzorgd door Peter Pan. Peter is elke donderdagavond te bewonderen aan de klaverjastafels in de kantine van NBSVV. Naast de wedstrijdbal is Peter Pan ook een vaste bordsponsor van de club.

Peter Pan Witgoed is gevestigd in Oud-Beijerland aan de Julianastraat 45-47.

De winkel van Peter Pan is al ruim 15 jaar een begrip in Oud-Beijerland. Dit veelzijdige bedrijf is hét adres voor de aankoop van witgoed apparatuur, klein huishoudelijke apparaten en sinds kort bent u hier ook aan het goede adres voor TV's!

Naast de verkoop van wit- en bruingoed is er ook een eigen reparatiedienst en legt Peter Pan ook elektrische installaties aan.

Wilt u weten wat Peter Pan u te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op de website: www.peterpanwitgoed.nl

PETER PAN; DE MAN DIE HET OOK MAKEN KAN!

Wij hopen dat NBSVV aanstaande zaterdag net zulke goede kaarten heeft als Peter op donderdagavond en dat we aan het einde van de middag de drie punten op "De Kreek" kunnen houden. Zeker omdat concurrenten Rockanje en Pernis elkaar zaterdag treffen.

Namens NBSVV hartelijk dank voor de steun aan onze club!

AddThis Social Bookmark Button