NBSVV verliest in saai duel van DRL

Afdrukken
PDF

In een wedstrijd met weinig hoogtepunten heeft NBSVV thuis tegen DRL geen punten kunnen pakken. Het werd, na een 0-2 ruststand, uiteindelijk 0-3 voor de ploeg uit Rotterdam-Zuid.

Het grijze druilerige weer stond deze dag symbool voor de wedstrijd: een saai potje voetbal. Na een snelle bal op de paal van DRL gebeurde er 20 minuten lang weinig. Aan beide zijden hooguit enkele ongevaarlijke schoten. In de 25e minuut speelde DRL een diepe bal, waar de Nieuw-Beijerlandse keeper net wat later bij was dan de tegenstander, die de bal binnenschoof: 0-1. Acht minuten later stond het 0-2, toen DRL na een vloeiende aanval middendoor doeltreffend kon afronden. Voor NBSVV waren er in de eerste helft alleen enkele kansen uit corners, maar deze werden naast of op de keeper geschoten.

Na rust bleef het beeld min of meer hetzelfde. DRL had het betere van het spel, maar echt grote kansen waren schaars. Het was de handige linksbuiten van DRL, die met een individuele actie in de 55e minuut drie verdedigers op het verkeerde been zette en de hoek vervolgens kon uitkiezen: 0-3. Daarmee was de koek aan beide kanten op. DRL wilde of kon niet meer en NBSVV wist de bakens ook niet meer verzetten. Het laatste half uur verliep zodoende zonder hoogtepunten.

AddThis Social Bookmark Button