Klimaat Service Buro Jardy balsponsor bij NBSVV - FC Binnenmaas

Afdrukken
PDF

jardy1Het kan u niet ontgaan zijn. De Sint is weer in het land. Na een geflatteerde nederlaag tegen Botlek van afgelopen week, hopen we dit weekend op 3 punten in de schoentjes van de spelers, trainers en iedereen die NBSVV een warm hart toedraagt. Dit zal moeten gebeuren tegen FC Binnenmaas, die bivakkeren op een 4e plaats in de 3e klasse D. Helaas is NBSVV nog steeds de rode lantaarn dragen in deze afdeling.

Ook voor deze thuiswedstijd hebben we een sponsor voor de wedstrijdbal. Dit keer is dat Klimaat Servcie Buro Jardy, het bedrijf van Iman Zeeman. Voor vele van ons is Iman een bekende van de club. Iman heeft in de jeugd zijn wedstrijdjes gespeeld voor onze club. Daarna is hij trainer geweest van diverse jeugdelftallen. De afgelopen jaren is Iman voor weer te vinden op het veld. Ditmaal als scheidsrechter.

Naast zijn liefde voor NBSVV is Iman sinds een paar jaar de trotse eigenaar van Klimaat Service Buro Jardy uit Nieuw-Beijerland.

Klimaat Service Buro Jardy is een jong en dynamisch installatiebedrijf, met een ruime ervaring in de installatietechniek op het gebied van airconditioning, warmte- en koeltechniek, lucht- en elektrotechniek. Dit voor zowel de zakelijke, als de particuliere markt.

Door jarenlange ervaring kunt u rekenen op de juiste service en kwaliteit! Neem gerust eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Bij Jardy kunt u terecht voor Onderhoud en Advies van:

  • CV installaties
  • Luchtbehandelingskasten
  • Regeltechnische schakelkasten
  • Verdelers
  • Koelmachine's
  • Warmtepompen

CV Ketel - Onderhoud
De meeste storingen in de woning komen voor bij de CV-ketel. Daarom is het aan te raden één keer per jaar de CV-ketel te laten inspecteren/onderhouden, om zo de veiligheid en de juiste werking te waarborgen.

24-uursservice
Als u een storing aan uw CV-ketel heeft en in de kou komt te zitten, kunt u hen altijd bereiken, 365 dagen per jaar.

Namens NBSVV hartelijk dank voor de steun aan onze club!

AddThis Social Bookmark Button