Broersen Auto's sponsort wedstrijdbal NBSVV - NSVV

Afdrukken
PDF

broersenMet weer een extra puntje op zak uit de lastige uitwedtijd bij YVV de Zwervers (eindstand 1-1) is de achterstand op de naaste concurrenten Rockanje, Zinkweg en Pernis verkleind tot respectievelijk 1 en 2 puntjes.

Op zaterdag 9 december ontvangst NBSVV "buurman" en bijna naamgenoot NSVV op Sportpark "De Kreek". De formatie uit Numansdorp acteerde vorig jaar nog in de 2e klasse D, maar kon degradatie naar de 3 klasse niet voorkomen. Momenteel staat NSVV bovenaan in de 3e klasse D, met maar 2 verliespunten en een indrukwekkend doelsaldo van 35 voor en 2 tegen.

Het zal een zware klus worden voor NBSVV om een resultaat te behalen tegen de bezoekers, maar (zoals de geleerden zeggen) het blijft voetbal, waar alles mogelijk is.

De wedstrijdbal voor deze thuiswedstrijd is gesponsord door Broersen Auto's uit Numansdorp.

Broersen Auto's wordt vertegenwoordigd door Hans Broersen. Hans Broersen is naast sponsor (sinds 2002) momenteel de voorzitter van NBSVV. Voordat Hans voorzitter werd van NBSVV was Hans 3 jaar actief in de sponsorcommissie van NBSVV, 2 jaar verantwoordelijk voor algemene zaken binnen het bestuur en 6 jaar lang lette hij op de centjes als penningmeester.

Bij Broersen Auto's is Hans Broersen de directeur. Bij elkaar zit Hans Broersen al bijna 35 jaar in de autobranche. Een echte autoliefhebber dus. In die jaren heeft hij natuurlijk zeer veel ervaring opgedaan, maar ook een zeer groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk staat tot uw beschikking, wanneer u een bepaald type auto zoekt. Bovendien is Hans behoorlijk fanatiek. Hij wil graag één van de beste autobedrijven uit de regio hebben. Daarin wordt hij geholpen door zijn gevoel voor service en klanttevredenheid. Die combinatie zorgt ervoor dat Broersen Auto's jarenlang een van de beste Skoda dealers van Nederland was.

Bij Broersen Auto's kunt u terecht voor een nieuwe auto, een occasion (die ze voorradig hebben op hun locatie) en beschikken ze over een eigen werkplaats. Kortom alle facetten zijn aanwezig bij Broersen Auto's.

We mogen wel stellen dat we met Hans Broersen niet alleen een trouwe sponsor hebben maar ook echt een man die zich inzet voor de club op diverse fronten.

Wij hopen op een goed resultaat voor NBSVV in de laatste thuiswedstijd van 2017.

Namens NBSVV danken wij Broersen Auto's voor de steun aan onze club.

AddThis Social Bookmark Button