16/12: Klussendag NBSVV

Afdrukken
PDF

klussendagBeste leden van NBSVV,

Zaterdag 16 december is weer een dag om in je agenda te noteren, want dan organiseert NBSVV weer een klussendag op het voetbalterrein. Er zijn verschillende werkzaamheden die met name aan de buitenkant van het gebouw en rondom de velden gedaan kunnen worden. Te denken valt aan onkruid wieden, randen rondom de velden schoonmaken, reclameborden wassen, ramen zemen enz...

Deze werkzaamheden zijn niet veel werk en vele handen maken licht werk. Het vrijwilligerswerk bestaat uit 8 uur per seizoen op vrijwillige basis je inzetten om samen de vereniging netjes, verzorgd en schoon te houden. Je kan hier aan bijdrage aan leveren door op zaterdag 16 december van 9:00 - 12:00 uur je in te zetten voor NBSVV.

Iedereen is van harte welkom en ook met name de jeugd vanaf 14 jaar nodigen wij uit om deel te nemen aan deze klussendag, aangezien zij nog geen bardiensten mogen draaien gezien de leeftijd.

Heb je eventjes 3 uurtjes tijd op zaterdag 16 december en wil je alvast een gedeelte van je vrijwilligerstaken doen, dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan de klussendag.

Wanneer je dit doet met het gehele team, is het werk zo gedaan en door het werk samen te doen is het een stuk gezelliger. Wij zorgen voor de koffie/thee en wat lekkers.

De vrijwilligerscommissie is erg dankbaar voor alle inzet bij de voetbalvereniging NBSVV.

Tot de 16e!

Met vriendelijke groet;

Vrijwilligerscommissie
Diana de Ronde - Christa Donsen – Bianca Klijnsmit – Ivo van Alphen

AddThis Social Bookmark Button