Café De Dijk sponsort wedstrijdbal NBSVV - Rockanje

Afdrukken
PDF

de dijkNa een winterstop van een paar weken, een trainingskamp in Maastricht en 3 oefenwedstrijden in de voorbereiding op de 2e seizoenshelft, staat as zaterdag de thuiswedstrijd tegen Rockanje op het programma. Deze wedstrijd is een heuse degradatiekraker. Rockanje staat met 1 puntje meer, één plek boven NBSVV, die de laatste plek bezet in de 3e klasse D. Een overwinning zou de Nieuw-Beijerlanders zeer goed uitkomen en weer een klein beetje lucht geven. Gaat Rockanje er met de 3 punten vandoor, dan wordt het gat 4 punten. Bij Rockanje is Hans de Heer voor het 2e seizoen trainer. Hans is tevens trainer geweest van NBSVV. Dus dit is een spannend en leuk weerzien tussen trainer en club. De wedstrijdbal voor de wedstrijd is mogelijk gemaakt door Café De Dijk uit Oud-Beijerland.

Dorpslokaal De Dijk is te vinden aan de Oostdijk 271 in Oud-Beijerland. Dit horecapand vervult al sinds halverwege de vorige eeuw een gezellige en sociale functie voor de inwoners van Oud-Beijerland en de omliggende dorpen.

Diverse uitbaters hebben door de jaren heen op hun eigen manier invulling gegeven aan het gastheerschap en sinds september 2013 runnen de gebroeders Johan en Willem van Zuuren deze sfeervolle en historische horecagelegenheid.

Zij hebben door de jaren heen geleidelijk aan de formule succesvol weten om te buigen van een bruin café naar een eigentijds dorpslokaal.

Een dorpslokaal dat voor diverse biljart- en dartteams een thuishaven is en ook een dorpslokaal waar met grote regelmaat gezellige evenementen zoals dartstoernooien, sjoeltoernooien en klaverjastoernooien plaatsvinden.

De locatie leent zich bij uitstek voor besloten particuliere, bedrijfs- en verenigings-evenementen.

Namens NBSVV hartelijk dank voor de steun aan onze club!

AddThis Social Bookmark Button