Hokke, Vogelaar & den Haan balsponsor NBSVV - Zinkwegse Boys

Afdrukken
PDF

hokke vogelaar haanNBSVV is heel goed de winterstop uitgekomen met 6 punten. Na de winst thuis tegen directe concurrent Rockanje, werd afgelopen zaterdag 3 punten in de tas gedaan uit bij Charlois, die de 4e plek in de competitie bezetten. Een prima overwinning dus voor de blauw witten uit Nieuw-Beijerland. Door deze overwinningen staat NBSVV momenteel op een 12e plaats in de competitie.

Aanstaande zaterdag staat wederom een degradatiekraker op de kalander, de thuiswedstrijd tegen weer een directe concurrent; Zinkwegse Boys. Deze streekderby kan ook wel omschreven worden als een al oude "6 punten wedstrijd" Bij winst slaat NBSVV definitief een klein gaatje met de onderste 2 plekken en kan het vizier op Pernis die met 4 punten meer de 11e plek bezet in de competitie. Die 11e plek is aan het eind va het seizoen voldoende om in de 3e klasse te blijven.

De wedstrijdbal voor de derby komt uit handen van Hokke, Vogelaar & den Haan uit Oud-Beijerland. Bij Hokke, Vogelaar & den Haan kunt u terecht voor al uw verzekeringen en hypotheek voor zowel de zakelijke markt als de particuliere markt.

Verzekeren zoals u dat wilt
Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen hun dienstverlening. Als klant kiest u bij hen zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden zij hun relaties drie mogelijkheden:
1. Persoonlijk advies van een adviseur
2. Telefonische helpdesk
3. Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel
Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van de uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Gemak bij u in de buurt
Zij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in de regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, zij zitten ook nog eens dicht bij u in de buurt. Heeft u een schade, of wilt u hen persoonlijk spreken? Kom dan gerust langs. U bent van harte welkom op hun kantoor.

Persoonlijke aanpak
Ondanks dat elke klant ook in hun administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor hun zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren zij ook een persoonlijke aanpak. Zij willen graag al hun relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen zij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels. Wilt u meer weten over de werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met hen op.

Eén van de naamgevers van het bedrijf is Leo Hokke. Leo is de betrokken vader en grootste supporter van eerste elftal speler Stefan Hokke. Leo heeft zelf nooit op NBSVV gevoetbald, maar in het eerste en tweede elftal van een andere vereniging, die tegenwoordig haar thuiswedstrijden speelt op sportpark "Kikkershoek". We hebben in goed overleg (zoals dat heet) afgesproken hier verder niets over te melden in dit stuk :-)

Namens NBSVV hartelijk dank voor de steun aan onze club!

AddThis Social Bookmark Button