Dennis van Gils volgend seizoen aan de slag bij NSVV O19

Afdrukken
PDF

dennis nsvvDe eenenveertig jarige Dennis van Gils, afkomstig uit Nieuw-Beijerland, is volgend seizoen de nieuwe trainer van NSVV O19-1. Momenteel is hij nog trainer bij NBSVV 1 uit Nieuw-Beijerland, wederom actief in de competitie van NSVV 1 en dus geen onbekende in de regio. NBSVV 1 staat momenteel dertiende in de 3e klasse D.

Dennis van Gils wil volgend seizoen met zijn ruime ervaring als speler op zowel professioneel als recreatief niveau zijn sportieve ambities waarmaken als nieuwe trainer bij NSVV. Van Gils past dan ook goed bij de sportieve ambities die NSVV heeft. Met zijn ervaring en kennis als speler bij professionele clubs als Telstar (B1 en A1), HFC Haarlem (A1) en ook de Amsterdamse selectie wil hij NSVV O19-1 naar een hoger niveau tillen.

Buiten het spelen om heeft Van Gils ook ruime ervaring als trainer. Zo wil hij niet alleen zijn steentje bijdragen door zijn trainingsbeleid door te voeren, maar ook op het gebied van voeding wil van Gils zijn kennis overdragen aan de mannen.

Bron: www.voetbalrotterdam.nl

AddThis Social Bookmark Button