Joab Biesbroek winnaar Arie Oorbeek Bokaal 2018

Afdrukken
PDF

Arie Oorbeek 2018Afgelopen zaterdag streden bijna 70 kinderen om de felbegeerde Arie Oorbeek Bokaal. In eerste instantie waren de JO07 en JO09 aan de beurt. De onderlinge verschillen waren klein, maar uiteindelijk konden er maar 3 een beker winnen. Op de 3e plaats eindigde Jesse den Boer, plaats 2 was voor Joost Wesdorp en de 1e plaats werd opgeëist door Joab Biesbroek.

Daarna was de JO13 aan de beurt. Ook hier waren de verschillen zeer klein. Nummer 3 werd Noëlle van der Sluijs, net achter Rick Klijnsmit. In deze categorie werd de beker gewonnen door Sven van Ruiven. Als laatste volgde de JO11. Ook in deze categorie werd fel gestreden om de podiumplaatsen. Brons won Bram Wesdorp en zilver werd behaald door Levi van der Sluijs. Net voor Levi eindigde Rutger Blokzijl op de 1e plaats.

Zoals ieder jaar won degene met de meeste punten de Arie Oorbeek Bokaal. Dit jaar was dat Joab Biesbroek van de J009. Aansluitend werd nog een freestyle voetbal clinic gegeven aan de JO17. Dit team had namelijk bij de Grote Club Actie dit jaar de meeste loten verkocht. Europees kampioen voetbal freestyle, Laura Dekker, gaf de nodige demonstraties en aanwijzingen aan de mannen van JO17. Ze liet daarbij zien niet voor niks tot de top te behoren op dit gebied.

AddThis Social Bookmark Button