"De Klaverjas" sponsort dug-out

Afdrukken
PDF

klaverjasverenigingZoals iedereen wel gezien heeft is er bij de storm in januari een van de dug-outs op het tweede veld omgewaaid. Dit is wel gedekt door de verzekering maar de andere Dug-out was eigenlijk ook aan vervanging toe. Ook wilden we tegelijkertijd de Dug-outs verplaatsen naar de andere kant van het veld. Het enige wat nog ontbrak was het extra geld om het gelijk goed te doen.

Dit is een mooi voorbeeld van hoe mensen belangeloos hun vrije tijd inzetten voor een vereniging. Elke donderdagavond organiseert Bea de klaverjasavond. Ze koopt het hele jaar prijsjes in, verkoopt de lootjes, zorgt voor een lekker hapje tussendoor en houdt de standen bij. Kortom elke donderdag is het gezellig. Als dan de selectie klaar is met trainen is de kantine vol en is de sfeer optimaal. Door het verkopen van de lootjes en het inschrijfgeld van de mensen die klaverjassen houdt Bea aan het eind van het seizoen een flink bedrag over. Hiervoor wordt elk jaar een bestemming gezocht. Het wordt te veel om dat in dit stukje op te noemen maar in de kantine hangt een bord met een lijst van wat er door de Klaverjas al is gesponsord. Door het bedrag wat Bea dit jaar bij elkaar heeft gebracht is het nu mogelijk om gelijk de tweede dug-out te vervangen.

Bea, namens de vereniging hartelijk dank voor je inzet en je bijdrage.

Na de zomerstop gaat het klaverjassen weer beginnen en iedereen die kan klaverjassen is welkom om 20:00 op donderdagavond in de kantine.

Hans Broersen
Voorzitter

AddThis Social Bookmark Button