NBSVV en de AVG

Afdrukken
PDF

avgIn verband met de komende invoering van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) plaatsen wij een privacy statement op de site van NBSVV. Deze kunt u terugvinden onder het menu Clubinfo - AVG.

Alle leden dienen een lidmaatschapsovereenkomst met NBSVV af te sluiten. Hiervoor zullen wij binnenkort met een lidmaatschapsovereenkomst bij u langs komen om deze te ondertekenen. Een voorbeeld hiervan vindt u op de site onder Clubinfo – AVG. Voor een vlotte afhandeling, verzoeken wij iedereen om zich hier alvast in te verdiepen. Ook zullen wij binnenkort alle vrijwilligers/medewerkers die met persoonsgegevens van onze leden in aanraking komen persoonlijk benaderen om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. In verband met de omvang van deze verordening en de complexheid van het geheel zijn dit de eerste stappen die gezet worden.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u hiervoor contact opnemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Namens het bestuur

AddThis Social Bookmark Button